|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
10.3.2008 10:41:13   
Rozmarinka
Mi ravno zaspali. Čakam da se zbudi, nahranimo potem pa ven. Sva zmenjeni z Ljubljano da se dobiva zunaj, če bo še katera ZA pokličite na gsm da sporočiva koordinate (ja, saj vem...tokrat bom dosegljiva...sem dala polnit baterijouser posted image )

user posted image Je mogoče katera kje videla kakšen lušten fantovski kompletek za krst?
Ne bi nič poštrikanega, ampak kakšen kompletek, zaželjeno s kakšno frajersko kravato ali metuljčkom ? Sem kar nekaj štacun pregledala pa nič primernega...

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
10.3.2008 15:03:52   
Rozmarinka
Dežuram&nas dvigam više na lestviciuser posted image
Pa sušim mokre lase...naju je valjda ujel dež.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
10.3.2008 16:01:33   
ursikazala
Midve sva danes kar doma ostali in skuhali mojmu kosilouser posted image
Rezanci s tartufi in palačinke z orehi. Treat, a?user posted image

Tamalo sem dala na tisto preprogo, da se igra z igračkami na loku, pa ima hitro dost, že težiuser posted image  

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

Neposredna povezava do sporočila: 1178
10.3.2008 16:09:34   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Še ena user posted image  Mi smo sicer že v vrtcu pa vseeno. savsko naselje je super za sprehajat poleti, ker ma dost sence. Pediatrinjo mava dr. Gradiškovo v ZD Bežigrad. Je fajna, pa njena sestra tud. Pa full si otroke zapomnita, čeprav nismo prav veliko tam. Na srečo. V vrtcu sta pa v Mladem rodu, enota Veternica. Meni je super. Vzgojiteljice imata oba super. Tamala me po enem mesecu že skor spodi (sej ne vem kateri smajli bi kle prov pršu user posted image  ali user posted image ). Pa veliko igrišče imajo zunaj s senco. Ja pa oba obrajtata tud ostale vzgojiteljice, tko da se očitno dobr počutita.

tvojga Mihata pa moj sin pozna mislm da sta skupaj v vrtcu

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
10.3.2008 16:57:35   
Rozmarinka
Ursikazala: ti pa razvajaš tvojega mučenca !user posted image Jaz bom ubrala na ta moški mučeniški dan lažjo pot (kitajska hrana, ampak jo bom šla kar ven iskat)user posted image Še čakam da pride user posted image  iz službe.

Lumpa6: kako tvoj Jure ? Je že kaj bolje ?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
10.3.2008 17:06:26   
lumpa6
Lumpa6: kako tvoj Jure ? Je že kaj bolje ?

ne še vedno ima vročino in samo leži in spiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1181
10.3.2008 19:28:26   
zalbi
hvala za pesti... ja nardila izpit, jutr pa razgovor za službo - če mi še to rata sm na konjuuser posted image user posted image user posted image .

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.3.2008 19:44:19   
Rozmarinka
Lumpa6: user posted image  za Jureta. A veš kaj ima ?

Zalbi: pa ti razturas ! user posted image user posted image  

Nas user posted image že spi, ni čudno da bomo ob 5h že pokonci...

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
10.3.2008 19:51:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Ajvy: a moram biti iz BS-a za sprehoduser posted image user posted image

pa si kje blizuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
10.3.2008 19:52:38   
ljubljana
zalbi čestitke!!!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1185
10.3.2008 20:26:47   
scubadiver
Rožmarinka naju z Lano je tud dež ujel, sam na srečo sva se sprehajali bolj v bližini doma, tko da sva kr hitro pritekle domov.
Fotke so pa totalno lepe user posted image . A tiste črnobele so narejene z digitalcem al z klasičnim fotoaparatom? Res so lepe!!!

Žalbi čestitke za izpit. Jutri držimo pa še pesti za službo.

Oktoberka še vedno mislim nate

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
10.3.2008 20:54:18   
MiRaNi
Zalbi: čestitke za izpituser posted image . Zdaj pa držim še pesti za jutriuser posted image

Ajvy: neuser posted image . Pri občiniuser posted image

Oktoberka: si kaj bolje?

Kosilo: mi smo bili danes pri mojih, tako da je zanj poskrbela moja mamiuser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 23:09:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
11.3.2008 7:47:42   
MiRaNi
Dobro jutro.

Danes smo imeli boljšo noč kot včeraj. Zbudili smo se 3Xuser posted image . In ko se zjutraj zbudim - dežuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
11.3.2008 8:26:34   
scubadiver

Dobro jutro,
Mi smo spali fantastično. lana je spet prespala celo noč. Spala je od pol devetih zvečer do pol sedmih zjutraj user posted image
Tko da je tud mami naspana in dobre volje.

Joj zunaj pa spet dež. Bljak. Bomo spet moral bit bolj noter user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
11.3.2008 9:10:32   
Rozmarinka
Eno dobro jutro vsem ! Pa eno dišečo user posted image zraven.

Danes pa ne smem nič delati moram pesti za žalbi držat!user posted image
Upam, da dobi to službo !

Scuba: fotke so narejene z digitalcem. Se pa moj user posted image ljubiteljsko ukvarja s fotografijo tako da ima opremo in smisel za te zadeve...ob priliki dodam kaj več fotk, en album delava le črnobele slike, te so meni najboljše.

Ursikazala: sem pogledala nekaj tvojih fotk. Se najprej odpre zadnja fotka v albumu in sem samo debelo pogledala. Sem šele potem dojela foro !Original !
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1191
11.3.2008 9:41:41   
ursikazala
zalbi user posted image user posted image user posted image  

lumpa6, upam, da je tamali bolje... joj, moram potrkat, naša je bila ves cajt zdrava kot dren, edino eno driska in zelen kakec obdobje smo imeli...Danes imava cepljenje, pa upam, da ne bo kake reakcije...

Rozmarinka, to misliš tisto z blond laski, aneuser posted image . Hčera od mojega ima namreč dolge blond lase, tako da sta se malo afnali...  Sicer pa bo Nika imela rjave oči in rjave lase, čist po mamiuser posted image

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1192
11.3.2008 10:08:20   
Rozmarinka
Ursikazala: ja, ja...tisto z blond laski mislim ! Sem mogla 2x pogledat da sem zaštekala foro user posted image  Sem videla da ima rjave učke ja. Malo me spominja na Niko od Mirani. Ma resno !! Pa še isto ime imata...

Neposredna povezava do sporočila: 1193
11.3.2008 10:19:56   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Mi ravno zaspali. Čakam da se zbudi, nahranimo potem pa ven. Sva zmenjeni z Ljubljano da se dobiva zunaj, če bo še katera ZA pokličite na gsm da sporočiva koordinate (ja, saj vem...tokrat bom dosegljiva...sem dala polnit baterijouser posted image )

user posted image Je mogoče katera kje videla kakšen lušten fantovski kompletek za krst?
Ne bi nič poštrikanega, ampak kakšen kompletek, zaželjeno s kakšno frajersko kravato ali metuljčkom ? Sem kar nekaj štacun pregledala pa nič primernega...

Kdaj pa imate krst? Mi ga imamo konec aprila... upam, da ne bo župnik kaj kompliciral, ker nismo ravno zgledni kristjani, hehe. Se sploh ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje pri mašiuser posted image  Moj je še vedno 'poročen' (kar se cerkve tiče) z bivši ženo, pa tkole... user posted image user posted image
Obleko pa imamo že, mi je ena frendica kot zanalašč prinesla ob rojstvu tamale eno tako šampanjec barve bluzico in štrikano oblekico iz Zare. Edino nekaj za čez bi rabila... belo dekco pa tudi imamo. Ne bom nič komplicirala okoli tega. Moj je tudi ta vikend ujel enega 4 kilskega zobatca, tako da ga bomo v eni gostilni dali spečt in bo taprava gostijauser posted image  
(moj je namreč navdušen ribič, lovi tavelke ribetine, tako da lačni ne bomouser posted image )

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1194
11.3.2008 10:27:15   
Rozmarinka
Mi bomo imeli krst 6 aprila v Dravljah. Je moj od tam. Pa župnik ni čisto nič kompliciral, še potrdil botrov in podobnih zadev ni treba prinesti. Je rekel, da že vemo koga smo vzeli za botra/botro. Mi pa še iščemo kompletek pa restavracijo, kje bomo imeli kosilo tudi. Šibam zdaj ven na krajši sprehod da se prej ne ulije...Dobro zrihtajta cepljenje danes !

Neposredna povezava do sporočila: 1195
11.3.2008 10:30:08   
lumpa6
Lumpa6: za Jureta. A veš kaj ima ?

viroza

Neposredna povezava do sporočila: 1196
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 10:35:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1197
11.3.2008 10:36:49   
MiRaNi
Ursikazala: upam, da bo cepljenje minilo BP.

Rozmarinka: upam, da vaju res ne ujame dež. Vaju kaplje vedno najdejo a ne?user posted image  Za oblekco za krst ti pa žal ne morem pomagati ker v teh 7-ih mesecih še nisem pogledala oblek modre barveuser posted image . Ko še nismo vedli spola sem, zdej pa več neuser posted image

Zalbi: stiskam pesti

Lumpa6: user posted image za sinkota

Nalin: kako ste?

Neposredna povezava do sporočila: 1198
11.3.2008 12:58:32   
scubadiver
Dežuram in nas pobiram iz sredine druge strani nazaj na prvo..

Kje pa ste vse? zunaj verjetno ne glede na vreme? Midve nisva šli danes še nič ven in mislim da je Lana prav zato sitna? Al pa jo zobki dajejo? Izgvor ki bo sedaj tm do 8 meseca prišel prav če bo sitna user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
11.3.2008 13:23:46   
lumpa6
oj
midva sva imela danes p pa naju spet ni cepila, ker imamo doma enega bolanegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?