Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 10:41:13
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mi ravno zaspali. Čakam da se zbudi, nahranimo potem pa ven. Sva zmenjeni z Ljubljano da se dobiva zunaj, če bo še katera ZA pokličite na gsm da sporočiva koordinate (ja, saj vem...tokrat bom dosegljiva...sem dala polnit baterijo ) Je mogoče katera kje videla kakšen lušten fantovski kompletek za krst? Ne bi nič poštrikanega, ampak kakšen kompletek, zaželjeno s kakšno frajersko kravato ali metuljčkom ? Sem kar nekaj štacun pregledala pa nič primernega...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 15:03:52
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Dežuram&nas dvigam više na lestvici Pa sušim mokre lase...naju je valjda ujel dež.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 16:01:33
|
|
|
|
ursikazala
|
Midve sva danes kar doma ostali in skuhali mojmu kosilo Rezanci s tartufi in palačinke z orehi. Treat, a? Tamalo sem dala na tisto preprogo, da se igra z igračkami na loku, pa ima hitro dost, že teži
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 16:09:34
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Še ena Mi smo sicer že v vrtcu pa vseeno. savsko naselje je super za sprehajat poleti, ker ma dost sence. Pediatrinjo mava dr. Gradiškovo v ZD Bežigrad. Je fajna, pa njena sestra tud. Pa full si otroke zapomnita, čeprav nismo prav veliko tam. Na srečo. V vrtcu sta pa v Mladem rodu, enota Veternica. Meni je super. Vzgojiteljice imata oba super. Tamala me po enem mesecu že skor spodi (sej ne vem kateri smajli bi kle prov pršu ali ). Pa veliko igrišče imajo zunaj s senco. Ja pa oba obrajtata tud ostale vzgojiteljice, tko da se očitno dobr počutita. tvojga Mihata pa moj sin pozna mislm da sta skupaj v vrtcu
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 16:57:35
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ursikazala: ti pa razvajaš tvojega mučenca ! Jaz bom ubrala na ta moški mučeniški dan lažjo pot (kitajska hrana, ampak jo bom šla kar ven iskat) Še čakam da pride iz službe. Lumpa6: kako tvoj Jure ? Je že kaj bolje ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 17:06:26
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa6: kako tvoj Jure ? Je že kaj bolje ? ne še vedno ima vročino in samo leži in spi
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 19:28:26
|
|
|
|
zalbi
|
hvala za pesti... ja nardila izpit, jutr pa razgovor za službo - če mi še to rata sm na konju .
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 19:44:19
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa6: za Jureta. A veš kaj ima ? Zalbi: pa ti razturas ! Nas že spi, ni čudno da bomo ob 5h že pokonci...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 19:51:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Ajvy: a moram biti iz BS-a za sprehod pa si kje bliz
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 19:52:38
|
|
|
|
ljubljana
|
zalbi čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 20:26:47
|
|
|
|
scubadiver
|
Rožmarinka naju z Lano je tud dež ujel, sam na srečo sva se sprehajali bolj v bližini doma, tko da sva kr hitro pritekle domov. Fotke so pa totalno lepe . A tiste črnobele so narejene z digitalcem al z klasičnim fotoaparatom? Res so lepe!!! Žalbi čestitke za izpit. Jutri držimo pa še pesti za službo. Oktoberka še vedno mislim nate
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.3.2008 20:54:18
|
|
|
|
MiRaNi
|
Zalbi: čestitke za izpit . Zdaj pa držim še pesti za jutri Ajvy: ne . Pri občini Oktoberka: si kaj bolje? Kosilo: mi smo bili danes pri mojih, tako da je zanj poskrbela moja mami
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2008 23:09:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 7:47:42
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro. Danes smo imeli boljšo noč kot včeraj. Zbudili smo se 3X . In ko se zjutraj zbudim - dež
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 8:26:34
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro, Mi smo spali fantastično. lana je spet prespala celo noč. Spala je od pol devetih zvečer do pol sedmih zjutraj Tko da je tud mami naspana in dobre volje. Joj zunaj pa spet dež. Bljak. Bomo spet moral bit bolj noter
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 9:10:32
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Eno dobro jutro vsem ! Pa eno dišečo zraven. Danes pa ne smem nič delati moram pesti za žalbi držat! Upam, da dobi to službo ! Scuba: fotke so narejene z digitalcem. Se pa moj ljubiteljsko ukvarja s fotografijo tako da ima opremo in smisel za te zadeve...ob priliki dodam kaj več fotk, en album delava le črnobele slike, te so meni najboljše. Ursikazala: sem pogledala nekaj tvojih fotk. Se najprej odpre zadnja fotka v albumu in sem samo debelo pogledala. Sem šele potem dojela foro !Original !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 9:41:41
|
|
|
|
ursikazala
|
zalbi lumpa6, upam, da je tamali bolje... joj, moram potrkat, naša je bila ves cajt zdrava kot dren, edino eno driska in zelen kakec obdobje smo imeli...Danes imava cepljenje, pa upam, da ne bo kake reakcije... Rozmarinka, to misliš tisto z blond laski, ane . Hčera od mojega ima namreč dolge blond lase, tako da sta se malo afnali... Sicer pa bo Nika imela rjave oči in rjave lase, čist po mami
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 10:08:20
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ursikazala: ja, ja...tisto z blond laski mislim ! Sem mogla 2x pogledat da sem zaštekala foro Sem videla da ima rjave učke ja. Malo me spominja na Niko od Mirani. Ma resno !! Pa še isto ime imata...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 10:19:56
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Mi ravno zaspali. Čakam da se zbudi, nahranimo potem pa ven. Sva zmenjeni z Ljubljano da se dobiva zunaj, če bo še katera ZA pokličite na gsm da sporočiva koordinate (ja, saj vem...tokrat bom dosegljiva...sem dala polnit baterijo ) Je mogoče katera kje videla kakšen lušten fantovski kompletek za krst? Ne bi nič poštrikanega, ampak kakšen kompletek, zaželjeno s kakšno frajersko kravato ali metuljčkom ? Sem kar nekaj štacun pregledala pa nič primernega... Kdaj pa imate krst? Mi ga imamo konec aprila... upam, da ne bo župnik kaj kompliciral, ker nismo ravno zgledni kristjani, hehe. Se sploh ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje pri maši Moj je še vedno 'poročen' (kar se cerkve tiče) z bivši ženo, pa tkole... Obleko pa imamo že, mi je ena frendica kot zanalašč prinesla ob rojstvu tamale eno tako šampanjec barve bluzico in štrikano oblekico iz Zare. Edino nekaj za čez bi rabila... belo dekco pa tudi imamo. Ne bom nič komplicirala okoli tega. Moj je tudi ta vikend ujel enega 4 kilskega zobatca, tako da ga bomo v eni gostilni dali spečt in bo taprava gostija (moj je namreč navdušen ribič, lovi tavelke ribetine, tako da lačni ne bomo )
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 10:27:15
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mi bomo imeli krst 6 aprila v Dravljah. Je moj od tam. Pa župnik ni čisto nič kompliciral, še potrdil botrov in podobnih zadev ni treba prinesti. Je rekel, da že vemo koga smo vzeli za botra/botro. Mi pa še iščemo kompletek pa restavracijo, kje bomo imeli kosilo tudi. Šibam zdaj ven na krajši sprehod da se prej ne ulije...Dobro zrihtajta cepljenje danes !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 10:30:08
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa6: za Jureta. A veš kaj ima ? viroza
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2008 10:35:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 10:36:49
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ursikazala: upam, da bo cepljenje minilo BP. Rozmarinka: upam, da vaju res ne ujame dež. Vaju kaplje vedno najdejo a ne? Za oblekco za krst ti pa žal ne morem pomagati ker v teh 7-ih mesecih še nisem pogledala oblek modre barve . Ko še nismo vedli spola sem, zdej pa več ne Zalbi: stiskam pesti Lumpa6: za sinkota Nalin: kako ste?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 12:58:32
|
|
|
|
scubadiver
|
Dežuram in nas pobiram iz sredine druge strani nazaj na prvo.. Kje pa ste vse? zunaj verjetno ne glede na vreme? Midve nisva šli danes še nič ven in mislim da je Lana prav zato sitna? Al pa jo zobki dajejo? Izgvor ki bo sedaj tm do 8 meseca prišel prav če bo sitna
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 13:23:46
|
|
|
|
lumpa6
|
oj midva sva imela danes p pa naju spet ni cepila, ker imamo doma enega bolanega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?