|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
3.3.2008 9:06:08   
Rozmarinka
Mirani: tole z Nikinim lulanjem pa je cel projekt. Me je nasmejal, user posted image
Vem pa da tebi ni smešno... Daj, se mi boš režala nazaj ko bomo v enaki situacijiuser posted image

Oktoberka: Kako tvoje počutje predvsem v jutranjih urah ? Si OK ?
Se v teh dnevih pogosto spomnim nate !

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
3.3.2008 9:09:30   
MiRaNi
Rozmarinka: bi se ti pridružila za kak sprehod ali kavo ampak nič ne obljubim. Vse je odvisno od user posted image . Trenutno spi in ne vem do kdaj bo potegnila. Potem imave pa zajtrk in zdaj, ko imamo gh to malo dlje trajauser posted image .
Vidim, da si pridna in brišeš prah. Jaz si bom hišna opravila pustila za jutri, ko bo slabo vremeuser posted image . no vsaj tak je načrtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.3.2008 9:23:49   
MiRaNi
Rozmarinka: Ti se kar smejuser posted image . Bolj kot, da mi je smešno, sem jezna sama nase, da sem tako smotana, da ne znam eni luknjici odtok zapretuser posted image . Pa mam istouser posted image .

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
3.3.2008 9:25:39   
Rozmarinka
MiRaNi: Velja. Ko bosta z Niko zunaj se mi pa oglasi po gsm, da vidiva če se nama rata uskladiti. Mah...saj jaz sem tudi nameravala spraviti stanovanje v red šele ko bo slabo vreme. So pa bile danes jutranje razmere izredne in sem pridobila kar nekaj prostih ur, ki jih drugače ni v mojem delovnem dnevuuser posted image

Za oktoberko, scubo, lumpo in ostale ki se matrate z uvajanjem GH: jaz sem mu danes zjutraj skuhala marelice in naredila kašo iz tega. Bomo imeli za sadno dopoldansko malico, bom poročala če mu je bilo všeč....

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.3.2008 9:30:28   
zalbi
Rozmarinka in MiRaNi - jst zdele se skočim do Trzina, če hitr uredim te Rozmarinka pokličem - mam tvojo številko - vglavnem če bom "in time" se slišmo!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1055
3.3.2008 9:31:30   
MiRaNi
Rozmarinka: mareliceuser posted image  Suhe ali zamrznjene?

Neposredna povezava do sporočila: 1056
3.3.2008 9:33:22   
lumpa6

Za oktoberko, scubo, lumpo in ostale ki se matrate z uvajanjem GH: jaz sem mu danes zjutraj skuhala marelice in naredila kašo iz tega. Bomo imeli za sadno dopoldansko malico, bom poročala če mu je bilo všeč....

jaz sem včeraj dala banano z kivijem, pa je kr jedu

Neposredna povezava do sporočila: 1057
3.3.2008 9:38:50   
Rozmarinka
Suhe nežveplane marelice sem mu skuhala (ene 20 min) in potem čisto na drobno sesekljala, da je nastala kašica. Sliv se mu skoraj ne upam dati, ker že itak prebava več kot dobro laufa, saj slive menda odpirajo.

Lumpa6: jaz mu banano dajem, kivi pa še ne.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
3.3.2008 9:40:19   
ljubljana
Ojla. Sem ravnokar poslušala po radiu vremenarja pa je rekel da nas od jutri zjutraj v 24 urah čaka do 50 cm snega po nižinah baje lj tam do 20 cm drugje pa do 50.
user posted image  očitno bo še zelo mrzlo.

Jaz sem bolj za Tivoli, a bi šle rajš v Tivoli kot v Fontano?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
3.3.2008 9:42:37   
MiRaNi
Nika je stara 7 mesecev pa ji kivija še nisem ponudilauser posted image . Komaj čakam, da pride še kako drugo sadje poleg banan, jabolk in hrušk. Zdaj sem se spomnila, da prodajajo tudi že narezano melono v tistih plastičnih posodicah, a ne? Moram v trgovinouser posted image . Jaz ne maram meloneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1060
3.3.2008 9:45:56   
ljubljana
oktobrka čestitke!!!!!

Bosta pa Zarja in user posted image  narazen približno tako kot jaz in moja sestra (1 leto, 1 mesec in 1 dan)  

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
3.3.2008 9:49:50   
ljubljana
Jaz ne maram melone

Ampak tole ji moraš pa povedat preden ji boš dala za probatuser posted image , pa zraven se moraš fino kremžit user posted image  in rečt, da je totalno zanič user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 3.3.2008 9:53:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1062
3.3.2008 10:31:24   
Rozmarinka
Ljubljana: zalbi je naceloma ZA Fontano, sedaj pa je že nekje na poti v Trzin. Nočem ji zamešati koordinat glede na to da smo načeloma dogovorjene.
Daj vleti ti tja za Bežigrad, pa imamo popoldne še vedno čas še za Tivoli, kaj praviš ?!

Neposredna povezava do sporočila: 1063
3.3.2008 10:35:09   
ljubljana
Bom verjetno res prišla sam poglešam eno tako

user posted image

ki jih imajo v čolnarni.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
3.3.2008 10:36:26   
MiRaNi
Nika se je šele zbudilauser posted image  Ne bo nama uspelo priti do 11-ih

Neposredna povezava do sporočila: 1065
3.3.2008 10:37:36   
ljubljana
Jakob tudi še spi.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
3.3.2008 10:37:41   
Rozmarinka
Saj smo mi tud še domauser posted image . Ne bomo tam točno ob 11h, bomo pa nekje od 11h dalje..

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
3.3.2008 10:39:43   
Rozmarinka
Moj user posted image tudi drema...ampak "znam ja njega"...v roku 10 minut bo budnica... 

Neposredna povezava do sporočila: 1068
3.3.2008 10:44:31   
ljubljana
Jakob se je ravnokar zbudil

Neposredna povezava do sporočila: 1069
3.3.2008 10:54:48   
Rozmarinka
Mi smo tudi že v budnem stanju...jaz se počasi zrihtam in pridem...

Neposredna povezava do sporočila: 1070
3.3.2008 12:56:27   
zalbi
 jah nisem pršla - malo dlje sem se zadržala - no malo pred enajsto sem prišla domov - potem pa sva naredili en krog z okotoberko - pol pa je šla domov, jaz pa še en krog do trgovine - upam, da me niste čakale - pa da ste se mele fajn - no ja v to itak ne dvomim. Sva ugotovili da bi morale zelo hitro it do Fontane - tko danovopečene nosečnice res nisem hotela matrati user posted image .

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1071
3.3.2008 12:57:36   
zalbi
A popoldanski tivoli velja? Bi se pridružila?

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
3.3.2008 13:47:36   
oktoberka
Hvala, da se zanimate zameuser posted image
Js sm kr okej. Mal me vročins obliva, pa prej k sva bli z Zalbi zuni, mi je ful čudn ratal, kt bi hotla sp padt, ampak sem šla pol dam in se mal ulegla, pa je blo takoj bolš. Po moje me tud mal tale vreme daje.user posted image
Drgač pa morm potrkat, da mi slabo za enkrat še ni in upam da mi tud ne bo!

Zdej pa šibam Zarjo dat spat, ker je čist fertik!

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
3.3.2008 20:05:37   
Rozmarinka
Čer bejbe !

Jap, z Mirani ter Ljubljano smo se danes naklepetale, čisto malo sprehodile in ugotovile da imamo barvno usklajene vozičke. Skratka...pašemo skupaj !user posted image
Zalbi: skoda ker ti ni ratalo priti. Saj smo itak zdaj skoz na vezi tako da bomo ponovile vajo v kratkem, oktoberka je nekaj predlagala sredo, če se ne motim...

Oktoberka: spodbudno, da ti ni slabo. Da bi se te jutranje slabosti izognile tudi v prihodnje ! 
Mali spi, jaz pa se grem malo razvajati v stilu user posted image .Sem eno novo žavbico za telo kupila in moram sprobat kako dišim...

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
3.3.2008 20:32:17   
MiRaNi
Dober večer.

Ja z Rozmarinko in Ljubljano smo se dobile na kavici. Jaz sem prišla zadnja in ostala brez čaja, ker je natakarica pozabila nameuser posted image . Potem je pa za lep pozdrav zaračunala 10 centov za kozarec vode (iz pipe). Naj še povem, da smo danes sedele v lokalčku poleg tistega kjer smo dobile zadnjič. V tem lokalu ti vodo zaračunajo v unem drugem pa pozabijo nanjo ali pa ti jo nočejo prinestiuser posted image . No saj nismo sedele dolgo, ker sem jih jaz napodilauser posted image . Ustrašila sem se oblakov. Na koncu se je izkazalo, da nimam občutka za vremeuser posted image .

Pa še novica. Ne sam mal to ni novica... Spet mi ni uspelo dobro naštimati vrečko za urinuser posted image . Najbrž vse že komaj čakate, da mi uspe, da že neham težit a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?