Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:06:08
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mirani: tole z Nikinim lulanjem pa je cel projekt. Me je nasmejal, Vem pa da tebi ni smešno... Daj, se mi boš režala nazaj ko bomo v enaki situaciji Oktoberka: Kako tvoje počutje predvsem v jutranjih urah ? Si OK ? Se v teh dnevih pogosto spomnim nate !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:09:30
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: bi se ti pridružila za kak sprehod ali kavo ampak nič ne obljubim. Vse je odvisno od . Trenutno spi in ne vem do kdaj bo potegnila. Potem imave pa zajtrk in zdaj, ko imamo gh to malo dlje traja . Vidim, da si pridna in brišeš prah. Jaz si bom hišna opravila pustila za jutri, ko bo slabo vreme . no vsaj tak je načrt
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:23:49
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: Ti se kar smej . Bolj kot, da mi je smešno, sem jezna sama nase, da sem tako smotana, da ne znam eni luknjici odtok zapret . Pa mam isto .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:25:39
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: Velja. Ko bosta z Niko zunaj se mi pa oglasi po gsm, da vidiva če se nama rata uskladiti. Mah...saj jaz sem tudi nameravala spraviti stanovanje v red šele ko bo slabo vreme. So pa bile danes jutranje razmere izredne in sem pridobila kar nekaj prostih ur, ki jih drugače ni v mojem delovnem dnevu Za oktoberko, scubo, lumpo in ostale ki se matrate z uvajanjem GH: jaz sem mu danes zjutraj skuhala marelice in naredila kašo iz tega. Bomo imeli za sadno dopoldansko malico, bom poročala če mu je bilo všeč....
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:30:28
|
|
|
|
zalbi
|
Rozmarinka in MiRaNi - jst zdele se skočim do Trzina, če hitr uredim te Rozmarinka pokličem - mam tvojo številko - vglavnem če bom "in time" se slišmo!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:31:30
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: marelice Suhe ali zamrznjene?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:33:22
|
|
|
|
lumpa6
|
Za oktoberko, scubo, lumpo in ostale ki se matrate z uvajanjem GH: jaz sem mu danes zjutraj skuhala marelice in naredila kašo iz tega. Bomo imeli za sadno dopoldansko malico, bom poročala če mu je bilo všeč.... jaz sem včeraj dala banano z kivijem, pa je kr jedu
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:38:50
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Suhe nežveplane marelice sem mu skuhala (ene 20 min) in potem čisto na drobno sesekljala, da je nastala kašica. Sliv se mu skoraj ne upam dati, ker že itak prebava več kot dobro laufa, saj slive menda odpirajo. Lumpa6: jaz mu banano dajem, kivi pa še ne.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:42:37
|
|
|
|
MiRaNi
|
Nika je stara 7 mesecev pa ji kivija še nisem ponudila . Komaj čakam, da pride še kako drugo sadje poleg banan, jabolk in hrušk. Zdaj sem se spomnila, da prodajajo tudi že narezano melono v tistih plastičnih posodicah, a ne? Moram v trgovino . Jaz ne maram melone
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:45:56
|
|
|
|
ljubljana
|
oktobrka čestitke!!!!! Bosta pa Zarja in narazen približno tako kot jaz in moja sestra (1 leto, 1 mesec in 1 dan)
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 9:49:50
|
|
|
|
ljubljana
|
Jaz ne maram melone Ampak tole ji moraš pa povedat preden ji boš dala za probat , pa zraven se moraš fino kremžit in rečt, da je totalno zanič
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 3.3.2008 9:53:07 >
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 10:31:24
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ljubljana: zalbi je naceloma ZA Fontano, sedaj pa je že nekje na poti v Trzin. Nočem ji zamešati koordinat glede na to da smo načeloma dogovorjene. Daj vleti ti tja za Bežigrad, pa imamo popoldne še vedno čas še za Tivoli, kaj praviš ?!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 10:35:09
|
|
|
|
ljubljana
|
Bom verjetno res prišla sam poglešam eno tako ki jih imajo v čolnarni.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 10:36:26
|
|
|
|
MiRaNi
|
Nika se je šele zbudila Ne bo nama uspelo priti do 11-ih
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 10:37:36
|
|
|
|
ljubljana
|
Jakob tudi še spi.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 10:37:41
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Saj smo mi tud še doma . Ne bomo tam točno ob 11h, bomo pa nekje od 11h dalje..
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 10:39:43
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Moj tudi drema...ampak "znam ja njega"...v roku 10 minut bo budnica...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 10:44:31
|
|
|
|
ljubljana
|
Jakob se je ravnokar zbudil
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 10:54:48
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mi smo tudi že v budnem stanju...jaz se počasi zrihtam in pridem...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 12:56:27
|
|
|
|
zalbi
|
jah nisem pršla - malo dlje sem se zadržala - no malo pred enajsto sem prišla domov - potem pa sva naredili en krog z okotoberko - pol pa je šla domov, jaz pa še en krog do trgovine - upam, da me niste čakale - pa da ste se mele fajn - no ja v to itak ne dvomim. Sva ugotovili da bi morale zelo hitro it do Fontane - tko danovopečene nosečnice res nisem hotela matrati .
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 12:57:36
|
|
|
|
zalbi
|
A popoldanski tivoli velja? Bi se pridružila?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 13:47:36
|
|
|
|
oktoberka
|
Hvala, da se zanimate zame Js sm kr okej. Mal me vročins obliva, pa prej k sva bli z Zalbi zuni, mi je ful čudn ratal, kt bi hotla sp padt, ampak sem šla pol dam in se mal ulegla, pa je blo takoj bolš. Po moje me tud mal tale vreme daje. Drgač pa morm potrkat, da mi slabo za enkrat še ni in upam da mi tud ne bo! Zdej pa šibam Zarjo dat spat, ker je čist fertik! Lp
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 20:05:37
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Čer bejbe ! Jap, z Mirani ter Ljubljano smo se danes naklepetale, čisto malo sprehodile in ugotovile da imamo barvno usklajene vozičke. Skratka...pašemo skupaj ! Zalbi: skoda ker ti ni ratalo priti. Saj smo itak zdaj skoz na vezi tako da bomo ponovile vajo v kratkem, oktoberka je nekaj predlagala sredo, če se ne motim... Oktoberka: spodbudno, da ti ni slabo. Da bi se te jutranje slabosti izognile tudi v prihodnje ! Mali spi, jaz pa se grem malo razvajati v stilu .Sem eno novo žavbico za telo kupila in moram sprobat kako dišim...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 3.3.2008 20:32:17
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dober večer. Ja z Rozmarinko in Ljubljano smo se dobile na kavici. Jaz sem prišla zadnja in ostala brez čaja, ker je natakarica pozabila name . Potem je pa za lep pozdrav zaračunala 10 centov za kozarec vode (iz pipe). Naj še povem, da smo danes sedele v lokalčku poleg tistega kjer smo dobile zadnjič. V tem lokalu ti vodo zaračunajo v unem drugem pa pozabijo nanjo ali pa ti jo nočejo prinesti . No saj nismo sedele dolgo, ker sem jih jaz napodila . Ustrašila sem se oblakov. Na koncu se je izkazalo, da nimam občutka za vreme . Pa še novica. Ne sam mal to ni novica... Spet mi ni uspelo dobro naštimati vrečko za urin . Najbrž vse že komaj čakate, da mi uspe, da že neham težit a ne
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?