|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
28.2.2008 14:59:26   
lumpa6
Žiga je rojen 31.8.2007

http://rajigrad.myminicity.com

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
28.2.2008 16:08:15   
scubadiver

Seznamečk KBM-jevskih sončkov:

zalbi
user posted image  Sara, april 2007

MiRaNi
user posted image  Nika, julij 2007

Rožmarinka
user posted image  Bor, september 2007

Oktoberka
user posted image  Zarja, oktober 2007

Scubadiver
user posted image  Lana, november 2007

Magi*
user posted image  Taras, december 2007

Ljubljana
user posted image  Jakob, december 2007 (al pa mogoče januar?)

Mbrina
user posted image  Brina, januar 2008

Nalin
user posted image  Jonas, januar 2008

javite se še ostale user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 28.2.2008 16:09:25 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1002
28.2.2008 20:30:09   
MiRaNi
Dober večer.

Danes sva bile malo pri mojih in pri tašči (+tastu). Tam smo za kosilo jedli kalamare, ki jih je tast prinesel iz ene gostilne. Že 2 uri me tako boli želodec, da grem samo še ležat.user posted image

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1003
28.2.2008 22:48:38   
ljubljana
Evo se še jaz malo javim. Res sva z Jakobom cele dneva zunaj zvečer pa običajno že ob 19:00 dol padem, ker me tale zrak iz tira meče.

Rožmarinka, bombonjera je bila zakon se vidi, da imaš izbran okus. Po kosilu smo jo zmlatili v 2 minutah. Je tako zgledalo kot, da bi jo ponudil na otroškem igrišču, ko mularija navali na bombone.user posted image user posted image

user posted image
A bo še katera malo?

Tole pa za zraven
user posted image
Naš Jakob je rojen 14.12.2007 (za seznam)

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.2.2008 22:56:31 >

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
28.2.2008 23:17:20   
Rozmarinka
Čer bejbike ! Ste se imele fino danes ? Jaz komaj gledam...
Medtem ko je sine vozičkal s starimi starši sem se prebila do Dela. Je prav pasalo prebrati kaj dogaja po svetu in doma. Drugač živim zadnje mesece v informacijski blokadi, saj do cajtnga ne uspem pritiuser posted image

Scuba: super da skrbiš za tale KBM seznamček. Nekaj jih še ni na seznamu a se bodo že oglasile....

MiRaNI: takrat ko bova sprobali stolček za hranjenje, ti jaz prinesem knjigo za katero si me prosila. Ti jo bom kar pustila da si malo pogledaš kaj ti prav pride. Proti koncu so recepti, pa seznam vseh otroških bolezni, simptomi etc.

Ljubljana: Super, da ste imeli sladek večer. Bo Jakob imel čokoladno mlekceuser posted image
Ti si vedno ZA Tivoli. Upam, da se nama naslednji teden spet uspe dobiti, pa da se nama še kakšna pridruži.
kako je bilo...

Oktoberka: kako napreduješ z GH ? Daj kakšno poročilo napiš. Jaz sem sedaj pri marelicah in slivah. Bom jutri naredila kompot in potem čežano iz tega...

Lumpa6: A malo počitnikuješ od RR ali še okrevaš po RD žuru ? Nič nisi napisala kako je kaj bilo.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
28.2.2008 23:23:45   
Rozmarinka
Zalbi: Sem šele sedaj videla tvoje ZS.
HVALA za cifro !

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
29.2.2008 6:15:06   
zima07
Se midve bi na seznamcek user posted image :

Zima07- Brina, januar 2007

Neposredna povezava do sporočila: 1007
29.2.2008 6:16:27   
zima07
Pa dodaj se Zabiko s Hano (marec 07), pa Pikota12 z Rokom (julij 2007), pa Mony z Zojo (ups)  user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
29.2.2008 8:18:31   
Rozmarinka
D'jutrce BezigrajskeBabnice, danes pa jaz kuham user posted image

Sine že čeblja v gugalniku in raziskuje geološko sestavo taluser posted image ali pa mogoče preverja kako so naša tla pomita .Smo namreč v fazi, ko se v gugalniku tako naprej nagiba, da se kar bojim. No, zdajle pa kavo spit potem pa ven...kot kaže se bo čisto lep dan naredil. Sem pa že zmenjena drugače bi definitivno katero KBM-jevko kam zvleklauser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
29.2.2008 9:00:52   
MiRaNi
Dobro jutro, pijem kavo in razmišljam še o kakšnem piškotuuser posted image .

Rozmarinka, tudi Nika je iz ležalnika/gugalnika opazovala naša tla in enkrat so ji bila tako všeč, da jim je dala lubčkauser posted image

Joj, ko bi hotla moja Nika bit cele dneve zunaj. Ponavadi se kar hitro začne razburjatuser posted image , tako da zadnje dni ne upam na dolge sprehode predaleč od doma. Bomo videli kako bo danes.

Neposredna povezava do sporočila: 1010
29.2.2008 11:18:28   
lumpa6
no da nas spravim na 1 stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
29.2.2008 14:12:52   
Rozmarinka

Nekaj urni sprehod in čvek sicer uspela, a kaj ko sem se zdaj zasekirala nad 3 vročimi čokoladami, ki sem jih popila. Če bi ostala še dalj, bi še eno več. Kako se temu reče: požrešnost?!user posted image

Ste videle napoved za vikend ? Ena revščina s sončkom bouser posted image . Ni kaj si bomo mogle najti druge vire za napolniti baterije. Uživajte vseeno !

Lumpa, vsaj ena da dežurauser posted image Honorar ti nakaže društvo KBM na TRR.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
29.2.2008 14:14:16   
ljubljana
Pa nas pobiram z druge strani...
user posted image
uh je težko.

Kako je danes mrzlo zunaj
user posted image
Pri ginekologinji mi je rekla naj poskrbim za kontracepcijo, me malo postrani pogledala in rekla pa kondom uporabljajte. user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa vse ok 

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
29.2.2008 14:34:42   
lumpa6

Ste videle napoved za vikend ? Ena revščina s sončkom bo . Ni kaj si bomo mogle najti druge vire za napolniti baterije. Uživajte vseeno !

tazga vremena je moj dragi najbolj veseu, da lahk doma visi, ker drgač ga vedno kam zvlečem, pa  za jutri morm imet izgovor da lahk kam skliznem k tašča pride, mate kako idejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
29.2.2008 14:43:51   
scubadiver
Ojla BB,
midve sva nazaj od pediatra.
Lana je bila cepljena in je totalno pogumna punca. Skoraj nič ni zajokala, takoj po cepljenju se je pa spet smejala. res je facica. Smo jo pa cepili še proti rota virusu.
Drugač pa je vse ok. še vedno je mal preveč na levo obrnjena, ampak pravi P da ni panike. Velika je 61 cm (10 cm je že zrasla od rojstva) težka pa 7840 g user posted image . Ja ja še vedno je pretežka, ampak kaj čmo, če pa rada papa tko kot mami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1015
29.2.2008 15:02:25   
MiRaNi
Danes imamo pa grdo vreme, pa še tale veteruser posted image

Mi2 sva šle po nove vrečke za vodo v ZD, v trgovino, DM. Joj kok rade zapravljaveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1016
29.2.2008 15:11:32   
lumpa6
uf kok sm žalostna      grem na žale svečke prižgatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
29.2.2008 15:40:25   
oktoberka
Helou!
Midve sva šli dons peš do Tobačne, ker je men vozniška potekla, tko da sva se res ornk nahodili. 3 ure pa pol. Kar fino. Pol sem pa kosilo skuhala in ga po hitrem postopku zmazala. Najami. Zarji sem prvič skuhala bučko in je eno veliko, debelo bučko tko zmazala, da sem samo gledala. Zravn pa cmokala kot ta velika!user posted image
Pol sem si pa js banano olupila in mi je skor v usta zlezla. Tko da sem ji še 3/4 banane dala in je še tist zmazala.- Čist je nora na gh! Z mlekom se pa dajemo!

Prejle sem jo mogla pa kar namočt u banjo, ker je bla tok popackana, tko da je pol ratala čist gotova in je zdele zaspala!

Kdaj bo kakšna kavica padla? A ste za to, da bi se dobile 5.3., to je sreda?

Nč, zdej pa šibam še pospravt po kuhinji, pol pa že moj pride domov, pol se pa začne vikend! Juhuuser posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
29.2.2008 15:42:01   
oktoberka
uf kok sm žalostna grem na žale svečke prižgat

Zakaj si žalostna Lumpa?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
29.2.2008 17:29:26   
lumpa6
zaradi fantka ene rr-jevke, kateri je odšel med angelčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
29.2.2008 17:31:39   
oktoberka
Kje ste? Smo že skor na 2. strani!user posted image Js sem se tok napokala kosila, da me prou trebuh boli. Požrešnica enauser posted image

Vreme je pa tud tak, sam za u postlo pa user posted image

Dobr da sem kavico prejle spila, da bom vsaj do 8ih zdržala pokoncuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1021
29.2.2008 17:32:32   
oktoberka
zaradi fantka ene rr-jevke, kateri je odšel med angelčke

KAJ?!?!?!?!?! KATERI?!?!?! KJE?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
29.2.2008 17:50:08   
Rozmarinka
Joj, kakšne user posted image  novice ! Lumpa v miru prižgi svečko, potem pa domov med svoje. Danes je tak dan da se je treba veliko cartat.

Sreda 5.3: lahko se zmenite, a mi imamo 2 cepljenje ta dan. Če bo mali ok prideva, ne morem pa obljubiti !

Neposredna povezava do sporočila: 1023
29.2.2008 18:06:42   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

zaradi fantka ene rr-jevke, kateri je odšel med angelčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Matic a ne od Piškemiške? Tud jaz sem res žalostna. Nobena mamica ne bi smela it skoz kaj takega user posted image user posted image . A kaj veš kaj je blo?  Vem, da je bil operiran na srčku, več pa ne vem user posted image . Ubogi starši. A kej veš kolk je bil star?
Mali Matic počivaj v miru in čuvaj mamico in očka user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
29.2.2008 18:13:47   
oktoberka
A je kje link, kjer je kej napisano v zvezi s tem?
Bogi starši in vsi bližnji! Matic, počivaj v miru!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?