|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 20:33:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rozmarinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Mamice iz bežigrada
3.3.2008 20:36:28   
oktoberka
Joj, tele vrečke so res cel šit. Vem, k mi je ena mamica prinesla to v vrtec in rekla da more tamala lulat v to, in da nej ji naštimam, pa da ko se bo polulala, naj jo pokličem in bo pršla po urin in ga nesla v zd.
Zdej se mi zdi, da se je ženska prou znajdla. Js sm se pa mučla z uno vrečko!user posted image
Upam da ti čimprej uspe naštimat!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.3.2008 20:42:52   
MiRaNi
Oktoberka: če mi ne rata pa pridem k tebuser posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.3.2008 22:10:17   
zima07
Pozdravljene!

Evo, nekaj dni me ni na forumu in ze letijo mimo mene tako lepe novickeuser posted image ...Oktoberka, cestitam, iz vsega srca... upam, da bo nosecnost mirna in porod lahekuser posted image ...

Punce, kdaj se bomo dobile v bolj popoldanski varianti...Bi ze oprav rada eno kavico z vami spila, ampak sem v sluzbi do 15ih, tako da....user posted image

Nic, sibam pod tus pa spat...jutri je nov dan, noc do 5:30 je pa zares kratkauser posted image

P.S. Hana od Zabike je rojena marca 2007...

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.3.2008 7:59:05   
MiRaNi
Dobro jutrouser posted image . Kaj je to, a samo jaz tako zgodaj vstajamuser posted image

A je kera za sprehoduser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.3.2008 8:16:02   
scubadiver
MiRaNi jaz bi šla z veseljem na sprehod, sam Lanin voziček nima zimskih gum pa ne upam user posted image

aja, pa dobro jutro user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.3.2008 8:56:25   
MiRaNi
Ljubljana je včeraj predlagala, da damo spredaj na vozičke pluguser posted image . zaenkrat ga še ne potrebujemo.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.3.2008 9:47:54   
Rozmarinka
D'jutrce pa hvala za kavico, ki je že skuhana. Naša noč super, se je user posted image sicer zbudil ob 5.15 ampak sva ga prelisičila da je spal dalje (kje drugje kot vmes med nama). No, če bolje pomislim je user posted image prelisičil najuuser posted image

Sem pa včeraj zvečer v Sobotni prilogi videla članek o tej oddaji, ki ob sredah poteka na Kanalu A Mali vragci. Je obsežen članek o težavah staršev pri vzgoji otrok. O oddaji in avtorici  Tanyi Byron je napisano pohvalno, se je pa Tanya Byron sama odločila, da oddaje ne bo več snemala, saj je menda njena oddaja v VB ter ZDA sprožila celo poplavo oddaj, ki so postajale vedno bolj senzacionalistične in populistične (ponujale so nerealen in preveč preprost pogled na vzgojo težavnih otrok).Lani pa ji je britanski premier Gordon Brown zaupal vodenje obsežne raziskave o vplivu interneta in videoigric na otroke. Rezultati bodo znani marca, že zdaj pa je znano da njeno poročilo ne bo nenaklonjeno novim tehnologijam.

Glede sprehoda danes pa: jaz grem s sestro ven jest, tako da bova z malčkom zunaj ampak brez Quinny plugca. Že rihtam kengurujčka in obupano iščem veelik dežnik.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.3.2008 9:51:41   
Rozmarinka
Aja, še poročilo o GH: včerajšnjo marelično kašico je zmazal z veseljem. Mislim da mu je bila zelo všeč, po moje še boljše kot dosedanji favorit: banana.
Je pa meni definitivno preveč sladka, tako da mu jo ne bom pogosto delala....zdajle se kuhajo bučke in krompirček...

oktoberka, lumpa6 in ostale ki uvajate GH: Kje ste z GH ? Je katera že dala kekse ? Na vseh piše od 6meseca dalje tako da jaz še nisem začela (smo malo čez 5 mesecev).

Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.3.2008 9:52:19   
MiRaNi
Tudi jaz včasih uspem pogledati Male vragce in so mi bolj všeč kot una oddaja na tv3 (ne morem se spomniti naslova). V oddaji na tv3 vedno vse težave rešijo z nekimi nagradnimi nalepkami. Če bi bila vzgoja tako enostavna bi bilo super. Ne vem no...

Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.3.2008 10:21:50   
Rozmarinka
Jaz bi tudi večkrat gledala Male vragce, pa mi kar nekako uide iz spomina termin oddaje. Res bi rada večkrat gledala. Upam, da mi jutri uspe !

Zima07: super, da se oglasiš sem in tja. Se strinjam za kakšen popoldanski termin, da lahko prideta še vidve z Žabiko.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.3.2008 10:40:42   
MiRaNi
GH: Malo prej sem Niki dala prvič pomarančni sok. Ko bi ve videle ta kisli obrazuser posted image . Mislim, da ji ni bilo všečuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.3.2008 11:09:29   
Rozmarinka
KBM-ovke kot kaže še  user posted image

Mi2 z Mirani pa dežurava, jaz zraven še sestrico čakam da pride.
Kako sem danes učinkovitauser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.3.2008 12:01:04   
MiRaNi
Mirani je izpolnila svoj včerajšnji načrt: user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.3.2008 14:53:00   
ljubljana
Midva z user posted image  sva pa danes do 02:00 gledala Obračun pri OK Corallu in sem bila zjutraj ob 8:00 ko se je Jakob dokončno zbudil mrtvo utrujena, še oči nisem mogla držati odprtih. Sem se potem z Jakobom pogovarjala in ga nekaj premetaval po postli, pa na joško pristavljala in mi ga je ratalo nazaj uspavat. Potem je pa še ati prišel domov in smo vsi skupaj smrčali do 12:00 No potem sem pito nardila, zdej sem jo pa iz pečice vzela. Tako lepo diši. mmmmmmmmmmmmmmm 

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.3.2008 14:54:47   
ljubljana
Zima07 a si bila ti prejšnji četrtek okoli 17:00 v jami za šoli v prostorih Judo kluba za računalnikom?
Sem čez okno videla eno ki ti je bila iz profila čisto podobna pa nisem hotla not spraševat če si to ti.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.3.2008 15:14:36   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Mirani je izpolnila svoj včerajšnji načrt: user posted image   user posted image

dej zdej k si v efektu še k men priduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.3.2008 15:15:46   
lumpa6

oktoberka, lumpa6 in ostale ki uvajate GH: Kje ste z GH ? Je katera že dala kekse ? Na vseh piše od 6meseca dalje tako da jaz še nisem začela (smo malo čez 5 mesecev).

ne

Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.3.2008 16:15:08   
lumpa6
http://www.youtube.com/watch?v=Qehxjub5lyo&feature=related

no pol se pa sprašujemo....

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.3.2008 18:47:57   
Rozmarinka
Mi2 sva kljub dežju danes naredila urico sprehoda. Se je nosil v kengurujčku, ko pa sva prišla domov je v trenutku zaspal.
Mirani: ti si pa razturila danes po stanovanju user posted image Jaz še čakam na navdih za generalko. Zna pa trajati, priznam. 

Lumpa: Ja, že pri tusiranju se zacne razlika...Ne pravijo zastonj moški ženskam "moja boljša polovica"user posted image

Jutri navsezgodaj imava pa drugo cepljenje. Javim kilažo in cm, če nas bodo kaj merili/tehtali...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.3.2008 20:07:00   
zalbi
helou!

Jej jejto bedno vreme - pa cel teden se nam obeta taka žalost

rozmarinka - ej jst bom jutr tut v ZD, on 7.45 imava RA.

Drgač pa se poskušam učit in učit - pa se mi neki ne da preveč.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.3.2008 20:53:23   
ljubljana
Lumpa ta je pa še bolj odpuljen.
http://uk.youtube.com/watch?v=2MgRmXiUYFg&NR=1
Očitno enim res ne potegneuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.3.2008 20:53:50   
MiRaNi
Zalbi poskusi izkoristiti tole slabo vreme za učenje

Lumpa: še za čiščenje svojega stanovanja sem komaj dvignila rit user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.3.2008 21:04:10   
ljubljana
Smeh ali jok? user posted image
http://uk.youtube.com/watch?v=3iLVfPJG9d0&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 4.3.2008 21:15:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.3.2008 21:48:51   
MiRaNi
Ljubljana hvalauser posted image  Nasmejala sem se do solzuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?