|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
24.2.2008 7:46:55   
MiRaNi
Joj Scuba, res saa

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 951
24.2.2008 7:50:19   
MiRaNi
Se opravičujem za zgornji nepopoln odgovor -Nika je pritisnila potrdiuser posted image

Scuba: same žalostne novice. user posted image

A bo katera napisala koka dobro novico? A se je kateri kaj lepega zgodilo?

Ljubljana: Imaš kako novico? Gre Jonasu na bolje?user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 952
24.2.2008 9:39:29   
scubadiver
MiRaNi dobra novička je ta, da sem govorila zdele z bratom. Njega mal boli hrbet in roka, malček ima pa modrico na rokici, to pa je vsa posledica nesreče. Kar je super novica user posted image . Sem se kr mal bala da se ne bi še kaj pokazalo, čeprav sta bila že včeraj na urgenci, predvsem zaradi tamalega.

Zdej bi pa še kakšno dobro novico od Nalin??? Me tako žalosti to kar morata z Jonasom preživljati. user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 953
24.2.2008 9:44:54   
scubadiver
Joj zdele sem videla da se je javila Nalin z vsaj malo bolj optimističnimi novicami. Upam da bodo prijela zdravila in da bo mali borec vsak dan bolj pri močeh user posted image . Bravo Jonas, Bravo Nalin user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 954
24.2.2008 12:49:17   
Magi*
Scubadiver, me veseli, da se je kljub vsemu vse srečno izteklo. pa novička od Nalin je tudi vzpodbudna. držim pesti, da bi sedaj res šlo na bolje. za malega Jonasa pa nešteto user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 955
24.2.2008 19:34:11   
Rozmarinka
Babe pozdravljene !

Sem vas pogrešala, naše jutranje kavice in seveda zmenke, kofetkanje in še kaj...sem prebrala kar nekaj bolj slabih novih zdajle ko sem šla čez forum, predvsem bitka Jonasa in Nalin mi ne gre iz glave... držim pesti zanju, mocno, mocno !

Naj vas zdajle malo razveselim in povem kaj dobrega...torej: mi smo se pri mojih imeli odlično. Mali je bil neverjeten! Čisto drug človek, pa če verjamete ali ne...v enem tednu ni jokal po moje niti 10 minut !!! Saj ne da v LJ joče, ampak ta teden je bil pa res čudežen! Ma da mi traja...

Berem da so tudi v LJ lepi dnevi. Dajmo se ta teden kaj dobiti. Ste za Fontano v torek ? Ob naši uri torej 11h ? Pa izmenjamo čveke, recepte, izkušnje in spijemo kakšno močno kavico...

Pa Welcome back Prolet, ter Magi in MBrini eno cvekalsko dobrodoslico med KBM-jevkami !

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 956
24.2.2008 20:06:32   
zalbi
MiRaNi - P je poslala Saroi v RA, ker se ni niti sama vsedla, pa nič se ni dvigovala - vglavnem sam sedela je. Pol pa so v RA ugotovil, da sedi čist s stegnjenimi nogami in posledično se puklasto drži, tako da morva delat vaje, predvsem da bo pokrčila ngice in pa da začne uporavljati roke, ker ona pade kot klada se sploh ne more uloviti....

rožmarinka - user posted image za lušten teden

jaz v torek ne mrem, prideta tašča in tast okli 13h, pa moram skuhat kosilo, tk da mi verjtno ne bo zneslo.  

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 957
24.2.2008 20:48:38   
MiRaNi
Zalbi: spet mam eno vprašanjeuser posted image  Kdaj bi se pa morali sami vsesti? Nika tut sedi z iztegnjenimi nogamiuser posted image

Rozmarinka: welcome backuser posted image  Me veseli , da ste uživali. Si se kaj spočila?

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 958
24.2.2008 21:00:09   
zalbi
MiRaNi - a se vsede iz ležečega polžaja? A se dviguje na iztegnjenih rokah - ali na komolcih? A se obrača na obe smeri, iz trebuha na hrbet in obratno, ter v levo in desno...?  Ja mi smo ugotovili šele pri 9 mesecih - ker pri 6 mesecih ni bila na sistematskem... tko da res ne vem...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 959
24.2.2008 21:04:22   
MiRaNi
Zalbi: Nika bo ta teden stara 7 mesecev. Obrača se samo iz hrbta na trebuh. Sama se še ne vsede. Noče past kravic, samo sedela biuser posted image . Zdaj me pa malo skrbiuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 960
24.2.2008 21:22:06   
zalbi
MiRaNi - joj res ne žeim da bi te skrbelo... mogoče pa le ne bi bilo slab če vpraša P - kak je s tem... ker Sara ima čisto iztegnjene nogice k sedi, na roke pa se sploh ne upira...recimo na stran, pade...tko da ne znam ti pomagat - če se bomo kej kmal vidli, ti lahko pokažem kak izgleda vse skupaj pri Sari. Pa čim manj skrbi - če je zaostala v gibalnem razvoju - se da vse popraviti. Drži se.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 961
25.2.2008 7:54:03   
MiRaNi
Dobro jutro user posted image

Danes moramo izkoristiti lep dan za dolg sprehod, ker mislim, da bo potem poslabšanjeuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 962
25.2.2008 8:36:09   
zalbi
Dobro jutro!

Ja res je - ampak mislim da jutr še ne bo krize - ker so rekl da bo dežek le v V Sloveniji - midve greva k P - ima Sara cepljenje.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 963
25.2.2008 9:29:07   
MiRaNi
Zalbi: a ti je uspelo najti prosto mesto v vrtcu?

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 964
25.2.2008 9:51:55   
Rozmarinka
Ojla BB, kako ste kaj spale ? Jaz sem glih iz rjuh (no, to je bolj štos)user posted image

Drugače pa čakam da se dete zbudi potem pa hitro nekam ven na zrak.

MiRaNi: hvala za welcome back dobrodoslico. Ti bo zneslo priti jutri na kaksen cvek ? Ce ti bo, se lahko zmeniva pred bezigrad knjiznico in potem na poti do Fontane pobereva Ljubljano, ce ima jutri seveda cas...

Zalbi: skoda ker ti ne bo uspelo jutri. Ce punce ne bodo za jutri (torek), se lahko zmenimo kaksen drug dan. KBM-jevke sporocite svoje zelje !

Lumpa6: berem da si praznovala ! Cimvec lepih trenutkov v krogu tvojih ti zelim !

Kje se skriva pa oktoberka ? A je v kakšnem drugem osončju ?

Evo še naše poročilo o GH: pretekli teden sem uvajala cvetačo in spet poskusila korenček. Korenček čisto mimo udarila (beri NE MARA), cvetačico pa je kar zmazal. Čez vikend je dobil banano in skoraj nisem utegnila dajati v usta tako je mljaskal. Še jabolko potem pa začnem malo mešati.
Aja, prijateljica mojega očeta mi je dala stekleni ribežnik. Ker ga glih imam ga bom uporabljala, posebej pa ga verjetno ne bi kupovala...

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 965
25.2.2008 9:54:44   
Rozmarinka
Zalbi ima pa nov avatar ! A to je bezigrajski soncek al kako ?

Se moram enkrat lotit in zrihtati moj ticker. Sem nekaj popravljala prejšnjega ki je bil čisto ok, zdaj pa mi tale tako čudno kaže...nič, bom zrihtala enkrat zvečer ko bo mir

Scuba: sem ZA seznamček. Torej Rozmarinka, fantek, sept 2007  

Neposredna povezava do sporočila: 966
25.2.2008 10:22:09   
MiRaNi
Rozmarinka: za jutri še ne vem, sporočim zjutraj. A ti šele iz rjuhuser posted image  Jaz sem še v pižamiuser posted image

Na seznamček sem pa čisto pozabila - tudi jaz sem za - MiRaNi, deklica, julij 2007

Grem Niki prštimat zajtrk pol pa vn.

Neposredna povezava do sporočila: 967
25.2.2008 10:45:28   
Rozmarinka
Upam, da sta Jonas in Nalin bolje ! Mislim nanju in držim pesti, da bi se javila z dobrimi novicami !Eno user posted image  za Jonasa !

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 968
25.2.2008 13:42:38   
zalbi
Evo - Sara cepljna, zdej pa spi - je bla čist zmatrana že, k sva se še pol potepali.

MiRaNi - vrtca nisem dobila...čist bedno!

Rozmarinka - ja sm dala sončka...da ga bo čim veččččč....

seznamček:
zalbi, Sara, april 2007

Neposredna povezava do sporočila: 969
25.2.2008 14:48:58   
Rozmarinka
Z Ljubljano sva sli malo po Tivoliju danes ! Sva sončili Jakoba&Bora ter sebe. Je pasalo ! Že komaj čakam da jih ne bo treba toliko oblačiti. Imamo cel kup kapic doma, pa nobena ni tista 100%. Vse so ali premajhne, prevelike, lezejo na oči, skratka...za silo.

Zalbi: drzim pesti, da bo Sara dobro prenesla cepljenje. Mislim, da imamo mi drugo cepljenje v zacetku marca. Moram pogledati, da ne izpustimuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 970
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 15:03:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 971
25.2.2008 15:19:41   
Rozmarinka
Nalin, super da si zadovoljna s svojo izbiro !user posted image  Pogumno dalje !!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 972
25.2.2008 15:34:19   
MiRaNi
Rozmarinka: žal mi je, ker se vama danes nisem mogla pridružiti. Če me boste naslednjič hotle vzet  s sabo pa z veseljemuser posted image

Nalin: Lepo je slišati, da so še take zdravniceuser posted image . Še vedno mislim na Jonasa in držim pesti, da se nama bosta lahko kmalu pridružila na sprehodu in kavi.

Neposredna povezava do sporočila: 973
25.2.2008 15:54:50   
Magi*
Nalin, me veseli, da je Jonas stabilen. saj vem, da se ti še ne upaš veseliti, ker se bojiš ponovnega razočaranja. itak moraš sedaj še toliko bolj živeti za trenutek. me veseli pa, da imate tako dobro P. žal so tudi zdravniki med seboj precej freh in nezaupljivi in poslušajo samo sebe in svoje teste. dober diagnostik je pa tisti, ki predvsem zna prisluhniti pacientu in zares upoštevati vse okoliščine. mi smo pri Tarasu imeli neznansko srečo, da je dežurni zdravnik na pediatriji prisluhnil nam in pediatrinji, ki je prva postavila diagnozo in nas napotila naprej. tako se je stanje začelo popravljati takoj po prvi prejeti dozi AB. bog ve kako bi se izteklo, če bi čakali na vse teste.

vem, da imate sedaj vse obrnjeno na glavo. in vem, da te skrbi kako bo v prihodnje. boš videla, da boste vse ostalo počasi porihtali, ko se z zdravim Jonasom vrnete domov. user posted image

ostale KBMke, ki ste me tako lepo sprejele medse, se tudi imejte lepo. midva s Tarasom se vam bova tudi kdaj pridružila, a zdaj je mali spet bolan. na srečo samo virozica, za katero upam, da se ne preseli na pljučka. iz noska črpamo nepregledne količine sluzi, driska se mu je pa že umirila. nima pa tapravega apetita, pa bo že nadoknadil.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 974
25.2.2008 21:34:09   
scubadiver
Sem kar malo zanemarila KBM, se opravičujem user posted image .

Nalin super da tako pohvališ zdravnico. To je pa lepo slišat. Zdej nam pa samo še javi kakšen dobre novičke, potem pa, ko bo tvoje more konec, komaj čakam da spoznam to pogumno mamico in malega borca na kakšni kavici.. še vedno pa seveda močno mončno stiskam pesti in mislim na vaju.

Jaz bi jutri imela čas za kakšno kavico, tko da če se kaj zmenimo sem ZA.

Mbrina a sem te danes vidla na hipodromu? Sam nisem prišla do dol, ker sva šli z Lano na Žale prižgat svečko moji mamici. Če se le da, greva vsak ponedeljek (no pa tud še kdaj vmes). Potem sem bla pa na PST-ju še zmenjena z eno prijateljico.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?