|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
13.12.2007 12:08:54   
bačko
Oktoberka čestitke za 2 meseca.Mi smo imeli pa včeraj 5 mesecev.Sem pa bivša bežigrajčanka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
13.12.2007 12:11:22   
MiRaNi
No če bo to ok za ostale bom že najdla. user posted image  

Zdej pa čakam, da se user posted image  zbudi in da greve ven. Moram izkoristiti lepo vremeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 77
13.12.2007 12:13:51   
MiRaNi
Spet moram v dm-auser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 78
13.12.2007 12:56:00   
scubadiver
Ojla punce,
dolgo se nisem oglasila na tej temi. Sedaj se lahko tudi uradno pofočkam med mamice iz bežigrada, ker sem se prej malo švercala kot nosečka.
Včeraj smo praznovali 14 dni naše Lane. Malo se še lovimo, ampak v grobem nam gre prav super. Glede na to, da smo še zelo majhni se bojim, da bova z Lano tole prvo kavico še preskočili. Mogoče prideva če bi bil res kak lep, topel dan. Drugače pa se bova z velikim veselijem pridružili na naslednji kavici.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 79
13.12.2007 14:21:09   
bačko
Čestitke za 14 dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 80
13.12.2007 15:05:06   
scubadiver
Hvala Bačko user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 81
13.12.2007 15:17:53   
oktoberka
Iskrene čestitke za 2 tedna!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 82
13.12.2007 17:53:28   
MiRaNi
Čestitke obema. user posted image

Joj kje so tisti časi, ko je bila naša stara14 dni. Moja je poletni otrok tako, da sva šle pri tej ''starosti'' že 2x na dan ven.

Danes je bil zelo lep dan in sve bile zunaj 2 uriuser posted image . Mami je nabirala kondicijo, Nika pa se je dobro naspala.

Neposredna povezava do sporočila: 83
13.12.2007 17:54:47   
MiRaNi
Scubadiver : dobrodošla v klubu mamicuser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 84
13.12.2007 18:16:39   
scubadiver
Mirani hvala za dobrodošlico in čestitke, Oktoberka tebi pa prav tako hvala za čestitke. čestitke pa tudi vama za 2 meseca user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 85
13.12.2007 20:28:27   
prolet
V lekarno pa hodim v ''sočo'', ker majo vrata , ki se odpirajo na senzor in ni problema za vstop z vozičkom. Včasih sem hodila v lekarno nasproti zdr. doma pa sem se vedno mal namatrala pri vstopu ali izhodu. Enkrat sem bla prov jezna, ker je bla lekarna čist polna in mi nihče ni odprl vrat .

Jst sem bila dva dni nazaj v Župančičevi ker je bila za Bežigradom prevelika vrsta in me je ženska ki tam dela nadrla, da kako odpiram vrata, da se odpirajo na noter ne na ven. Sem ji rekla da jih odpiram tako kakor men odgovarja, da čim lažje pridem noter, imajo pa težka steklena vrata. In mi je rekla da bom pa za drugič vedla, sem ji odgovorila da drugič me pa sigurno ne bo več sem in sem se obrnla in odprla vrata ne VEN in šla. Mislim ker odnos, zdej ko so pa privat lekarna pa mislijo da držijo boga za jajca.user posted image
Take stvari me ful razjezijo. Isto una stara ki dela v DMu. Nisem je še vidla dobre volje in vedno naveličano čaka da zložim stvari pa ji plačam, skor da ne zavija z očmi zraven. Moj jo je enkrat ful nadru. Ženska ga je nap***** da če misli, da v dmu pa sedaj kar vse prodajajo, spraševal je pa za aventove dozirne lončke in pol na blagajni ko je plačeval za plenice je nastavil roko za drobiž in mu je ignorantsko za 15 eurov spustila na pult. To njega ful razjezi in ji je reku da ne gre stran dokler mu ne da vsega drobiža v roko, da če ji pa kaj ni všeč pa lahko tud šefa pokliče pa se bo z njim zmenu. V glavnem....

Sam 20i je res ful daleč. Kaj pa jutri, kakšno vreme je napovedano? Aja pa eno vprašanje a ste vse nekadilkeuser posted image ?

Joj služba brrrrr, dobr da sem še študentkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 86
13.12.2007 21:13:00   
mony5
Čestitke oktoberka za 2 meseca, Bačko za 5 mesecev in scubadiver za 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zima07 ja košarka! joj mislim, da vem kdo si! Pozdrav moža! Pa dej mi pošlji na ZS geslo za album!

Meni je ok, če se dobimo v Horsu in lahko, če je katera doma okoli mene tudi njo poberem!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 87
13.12.2007 21:13:57   
MiRaNi
Jst sem jezila že, ko sem bila noseča. Delam v Novih Jaršah. V službo me je vozil user posted image  domov pa sem hodila z busom. Včasih sem šla prej domov, ker sem imela še veliko nadur. Tako, da se je velikokrat zgodilo da sem odhajala domov ob 14-ih ko je največja gužva na busih. Nikoli, ampak res nikoli mi hihče ni vstal. user posted image user posted image

Zakaj pa te zanima, če smo nekadilke? Jaz sem.

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 88
13.12.2007 21:14:44   
prolet
Čestitke oktoberka za 2 meseca, Bačko za 5 mesecev in scubadiver za 14 dni
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Čestitke oktoberka za 2 meseca, Bačko za 5 mesecev in scubadiver za 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zima07 ja košarka! joj mislim, da vem kdo si! Pozdrav moža! Pa dej mi pošlji na ZS geslo za album!

Meni je ok, če se dobimo v Horsu in lahko, če je katera doma okoli mene tudi njo poberem!

se pridružujem čestitkam

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 89
13.12.2007 23:43:53   
zima07

Čestitke oktoberka za 2 meseca, Bačko za 5 mesecev in scubadiver za 14 dni

Jaz tudi cestitam!!! user posted image  user posted image

Ja, jaz se cisto strinjam, da se dobimo v Horse-u...In ja, 20. bo se v redu...Midve zacneva z uvajanjem v vrtec 3.1.08, potem pa samo se kaka dva tedna in...sluuuuuuuuuuuuuuuuuzba...user posted image  user posted image  user posted image  Saj, v bistve se same sluzbe cist veselim, ampak ne morem se navadit na misel, da bom Brino odslej videla samo kake 3-4ure na dan...Mah, bo ze...

Mirno nocko vsem skupaj!

P.S. Mony5, hvala za pozdravcke mozu-enako user posted image  user posted image  user posted image  !!!

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 90
14.12.2007 7:41:16   
oktoberka
Hvala za čestritke!
Js na žalost danes nimam časa ker grava z Zarjo k meni v službo, ker mamo nek sejemotroški izdelkov in grava mal dinarčke zapravljat, v pon tud ne morva ker mava uz kolkov, pol pa še trebušni ples, v tor se dobiva z oktoberskimi mamicami, pol je pa sreda.... Js lahko najprej v sredo.user posted image

Če ne, se pa ve lahko dobite, pa se vamam bova midve pridružile na drugi kavici.
Aja, pa js sm nekadilka, Zarja pa tuduser posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 91
14.12.2007 9:05:45   
MiRaNi
Midve mave čas od torka naprej. Danes greve k mojim v Medvode, ker imam pregled pri G. Še vedno ga imam tam čeprav že 2 leti živim v Lj. Preveč sem lena, da bi si drugega poiskala. V pon. greve pa k meni v sužbo, ker imamo dedka mraza. Sej itak še ne ve zakaj se gre. Gre bolj mami na čvek k sodelavkamuser posted image

Včeraj sem zasledila vremensko napoved - v nedeljo sneguser posted image

Zima: kam bo pa Brina hodila v vrtec?

Neposredna povezava do sporočila: 92
14.12.2007 9:13:04   
zima07

Zima: kam bo pa Brina hodila v vrtec?

V Cicibana-enota Pastircki....Jo imamo kar tule zadaj, za sosednjim blokomuser posted image ..

Lp

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 93
14.12.2007 9:24:30   
oktoberka
A v Pastirčke si jo vpisala. Joj kok bi bla js vesela če bi mene po porodniški dal sem delat. bi loh šla v copatih v službouser posted image
Katero vzg pa pomočnico bo pa mela?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 94
14.12.2007 14:02:39   
Rozmarinka
Evo se mene, da se pofockam med Bezigrajcanke. Smo pa bolj spodnji del Bezigrada, poleg Plave Lagune. Sine je prvi otrok, 2,5 meseca star, rad vozicka, mami pa pridno nabira km po Bezigradu ter Tivoliju.
Da bi nam le bila ta zima mila!!!
Ce se boste zmenile za kofi, sem za Svetilnik v Zupancicevi jamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 95
14.12.2007 21:42:41   
MiRaNi
Rozmarinka, ne vem koliko je prostora v Svetilniku za nas in naše vozičke.

Vprašanje: A je tale Horse daleč - a je treba do tja pridt z avtom al se da peš?

No pol pa zgleda da bo kar 20. ostaluser posted image  Upam, da nam bo vreme naklonjeno, da spelemo prvi zmenek.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 96
14.12.2007 23:19:06   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Vprašanje: A je tale Horse daleč - a je treba do tja pridt z avtom al se da peš?

Odvisno od tega kje katera stanuje. jaz grem do Horsa lahko peš da svetilnika pa rabim avto user posted image . Ampak glede na to, da me na prvi zmenek verjetno ne bo, se ve zmenite kot vam paše. Se ne bom vmešavala user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 97
14.12.2007 23:56:59   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Horse je lokal ob Dunajski, malo naprej od Tusa pri Ruskem Carju-v smeri proti Crnucam ali pa Laguni (bivse kopalisce Stern)...Imajo veliko parkirisce, notri pa tezko recem, ali je dovolj prostora za vse vozicke (odvisno, koliko nas bo)-ampak po moje se bomo ze stlacili...

Oktoberka, a ves, da se zdajle ne morem spomnit imena vzgojiteljice user posted image -full fina se mi je zdela v glavnem, , pomocnica bo pa Krista-tud full lusna punca...

Lahko noc!

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 98
15.12.2007 18:32:05   
Rozmarinka
Aha...se mi dozdeva kje je Horse. Ce je vecina za to lokacijo, potem se dobimo lahko tudi tam, bomo ze nasle. Sem sla cez seznam in ce sem prav stela nas je trenutno prijavljenih 6 (prolet, oktoberka, MiRaNi, Mony5, zima07 in moja rozmarinska malenkost, scubadiver bo namrec prisla sele naslednjic). 
Ce sem katero izpustila sorry, pa naj me plis popravi in dopolni seznamcek! Datum pa je 20 dec, predlagana je bila 11h kajne ?!

Mony5, midve pa cisto blizu stanujeva. Mi smo med Plavo laguno in Delom, vozickam pa v glavnem po Bezigradu in Tivoliju, pa kdaj pa kdaj v center.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 99
15.12.2007 21:15:10   
Žabika
Tudi jaz že kar nekaj časa nisem nič napisala tule! Na hitro pa sem preletela.

Pozdravček vsem in čestitke za dosežene tedne in mesece. No moja Hana ima pa danes 9 mesecev!

Svetilnik v Zupančičevi jami: je super lokalček, in zdaj ko je povečan je tudi dovoloj prostora notri za več vozičkov. Če bi se dobile tukaj, bi se vam z veseljem pridružila, do Horsa pa ne vem, če se mi bo dalo, ker moram potem z avtom, pa še iz službe pridem šele ob 12:30. No mogoče pa tudi do tja pridem na eno kavico!

lekarna v Zupančičevi jami: katartrofa!!!! Jaz upam, da mi ne bo treba nikoli stopit več notri. Meni je tudi Soča super, pa če prijazne farmacevtke so notri.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.