zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: zima07 Mi hodimo k Dr. Mikec Darji (privat, s koncesijo, blizu OS Danile KUmar), v vrtec pa gre po novem letu..in sicer v Ciciban-a, enota Pastircki...mislim, da je kar dobra izbira... LP A s pediatrinjo ste zadovoljni? Sem slišala kar nekaj pohval, nisem je pa še klicala če sprejema nove paciente. Zima, a si si ti vrtce kej prej ogledala? Si videla še kakšnega drugega tod okoli? Ja, z Dr. Mikcevo smo super zadovoljni...Res, prijazna, strokovna, ne komplicra prevec, vse se da pogovorit..V glavnem, nam je super! Omenjeni vrtec pa zelo dobro poznam-tja hodita namrec necak (5let) in necakinja (2leti), pa tudi kar nekaj otrok, ki sem jih imela-trenirala na vodeni vadbi, je hodilo tja...In moram reci, da sem slisala sama pozitivna mnenja in pohvale...Tudi meni je vrtec zelo prijazen, ne morem reci niti ene slabe stvari za katerokoli zaposleno (vzgojiteljico, pomocnico)....tako da, pri meni ni bilo nobene dileme, kam vpisati mojo ...Tudi dejstvo, da je igrisce manjse kot npr. v "Ajdi", me ne moti...Ker so "Pastircki" mnogo manjsa enota in se mi zdi, da za "zluftat" se, cisto zadosca....Sicer pa tako ali tako hodijo na sprehode, pa na taveliko igrisce...Mah, kaj pa vem, zaenkrat sem zadovoljna, kaj vec pa lahko vem januarja, ko postanemo "tapravi clani"... Pozdravcek!
|