|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
13.11.2007 22:53:18   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Mi hodimo k Dr. Mikec Darji (privat, s koncesijo, blizu OS Danile KUmar), v vrtec pa gre po novem letu..in sicer v Ciciban-a, enota Pastircki...mislim, da je kar dobra izbira...

LP

A s pediatrinjo ste zadovoljni? Sem slišala kar nekaj pohval, nisem je pa še klicala če sprejema nove paciente. Zima, a si si ti vrtce kej prej ogledala? Si videla še kakšnega drugega tod okoli?

Ja, z Dr. Mikcevo smo super zadovoljni...Res, prijazna, strokovna, ne komplicra prevec, vse se da pogovorit..V glavnem, nam je super! user posted image

Omenjeni vrtec pa zelo dobro poznam-tja hodita namrec necak (5let) in necakinja (2leti), pa tudi kar nekaj otrok, ki sem jih imela-trenirala na vodeni vadbi, je hodilo tja...In moram reci, da sem slisala sama pozitivna mnenja in pohvale...Tudi meni je vrtec zelo prijazen, ne morem reci niti ene slabe stvari za katerokoli zaposleno (vzgojiteljico, pomocnico)....tako da, pri meni ni bilo nobene dileme, kam vpisati mojo  user posted image ...Tudi dejstvo, da je igrisce manjse kot npr. v "Ajdi", me ne moti...Ker so "Pastircki" mnogo manjsa enota in se mi zdi, da za "zluftat" se, cisto zadosca....Sicer pa tako ali tako hodijo na sprehode, pa na taveliko igrisce...Mah, kaj pa vem, zaenkrat sem zadovoljna, kaj vec pa lahko vem januarja, ko postanemo "tapravi clani"...

Pozdravcek!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.11.2007 22:58:00   
zima07
Aja, scubadiver-glede na to, kje zivis, bo za vas najbrz najugodnejsa izbira Ajda (Cicibanova enota),...se mi zdi, da je najblizje...Sicer pa imas se: 2 vrtca v BS3, pa ostale enote Cicibana, razsejane po Bezigradu...

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.11.2007 13:06:55   
Ajvy
Jst sem tudi iz Bs-3....pediatrinja je dr.Rus, vtrec smo pa izbrali na Baragovi, samo je treba še notri pridet....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.11.2007 18:51:22   
zalbi
da se še jaz pofočkam - trenutno stanujem pri stadionu, se pa upam da do novega leta preselimo na ježico - drgač sm od tam doma, tko da tiste k ste iz glinškove se možno da poznamo.

Sm zato da se dobim na sprehodu ob kakšnem lepem vremenu...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.11.2007 10:44:28   
scubadiver
Punce, najlepša hvala vsem, ki ste mi svetovale okoli pediatra in vrtca.

Vrtce moram it ob priliki še pogledat ampak zaenkrat je prva izbira Ajda. Mi je najbližje, pa še tukaj ste jo pohvalile, na internetu pa izgleda res lepo.
Pediater pa bo prva izbira dr. Darja Mikec. SEm klicala k njej in mi je sestra povedala da so sicer polni, ampak da naj pokličem ko pridem iz porodnišnice in bomo poskusili stlačiti noter še našo pupo. Upam da bo šlo. Si res želim pridet k njej ker sem slišala že veliko pohval na njen račun. Zdej moram samo še rodit, pa še naši princeski očitno nič ne mudi ven user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.11.2007 13:24:44   
oktoberka
Kje ste kej Bežigrajčanke?

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 31
21.11.2007 15:05:38   
MiRaNi
Ja jst se tut to sprašujemuser posted image  Najprej se vse pofočkajo pol pa zginejouser posted image  Na sprehodu najbrž niste, ker je slabo vreme. Čeprav sva šle midve danes vseeno za pol urce ven. Itak še leži v vozičku tko da je veter ne doseže.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.11.2007 18:11:59   
tikca
Peesuka tut js sem bla bežigrajčanka pri občini, kar pa od kar mam štručko nisem večuser posted image   (to pomeni dobra 2 meseca). Zdaj sva pa oba primorčka, saj je super, ker imamo velik sončka pa burjo, samo pogrešam pa tisto okolico pa Muellerja pa vse štacune nouser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.11.2007 19:04:13   
lumpa6
ojla
jaz sem iz župančičeve jame in se tudi sprehajam po njej in po savskem naselju

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.11.2007 21:05:33   
Ajvy
user posted image sej smo tukaj, sam k nobena neče čvekat....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.11.2007 21:07:46   
MiRaNi
Scubadiver: jutri je PDP. Se že kaj dogaja?user posted image

Na sprehodu dostikrat srečam mamice, ki so same. Lahko da je tudi katera izmed vasuser posted image . Res bi se morale malo organizirati. Zadnjič sem se sprehajala pa sem mela mal akcije oz. hitro hojo:) in sem prehitela dve mamici. Prov smešno je blo za videt kot da tekmujemo katera bo prej na ciljuuser posted image .

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.11.2007 21:51:22   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Scubadiver: jutri je PDP. Se že kaj dogaja?user posted image

Ojla,
naša Lana se je očitno odločila da ostane kar na toplem pri mamici. Danes sem imela pregled, pa pravi G. da se še nič ne pripravlja in da jo bo zgleda treba zbezat ven user posted image . Je rekel da mi da še en teden časa, potem bomo pa pospešili. Upam da bo v soboto polna luna kaj pomagala user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.11.2007 21:54:59   
mony5
No da se še jaz pofočkam! Jaz sem tudi priseljena v Bežigrad in stanujem pri knjižnici bežigrad! Imam punčko Zojo, ki je stara tri mesece! Sprehajam se pa po Zupančičevi jami, okoli stadiona, največkrat pa grem kar v center mesta!

Jaz imam tudi dr.Rus in se ful zadovoljna!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

Neposredna povezava do sporočila: 38
21.11.2007 22:09:45   
MiRaNi
Scubadiver: Tudi pri meni je bilo tako, no skoraj:) PDP 28.7. Vsak drugi dan sem hodila ne pregled v upanju da mi bo G rekel: nekaj se dogaja. Pa se ni. Tudi na ta dan (27.7) naj bi imela pregled ampak se je začelo že ob 1-ih zjutraj dogajat. Tako da mi ni bilo treba na pregled ampak kar v Puser posted image

Mony: Ker sem sama tudi kar nova na tem koncu - kje pa je knjižnica? Moram se vpisat, ker svoji user posted image  že berem knjigice. Kupila sem jih že nekaj ampak jih znam že napamet :) pa bi se rada vpisala v knjižnico

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.11.2007 22:36:28   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Mony: Ker sem sama tudi kar nova na tem koncu - kje pa je knjižnica? Moram se vpisat, ker svoji user posted image  že berem knjigice. Kupila sem jih že nekaj ampak jih znam že napamet :) pa bi se rada vpisala v knjižnico

Knjižnica je na Einspielerjevi ulici in sicer zadaj za Astro (včasih se je tako imenovala, velika stavba nasproti plave lagune)! Upam, da sem ti dobro opisala in vsaj približno veš kje je to!

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.11.2007 22:50:30   
MiRaNi
Ja hvala. Sem šla pogledat na zemljevid.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.11.2007 8:38:39   
Anonimen
Zivjo,

ce bi bila katera od vas pripravljena odgovorit na eno anketo, ki bo objavljena v reviji Mama, naj se mi prosim javi na ZS, da povem vec (oz. eno vprasanje, zraven bi bila slikca itd.).

Lp iz gimnazije Bezigrad user posted image  

Ribica

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
22.11.2007 14:37:52   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Zivjo,

ce bi bila katera od vas pripravljena odgovorit na eno anketo, ki bo objavljena v reviji Mama, naj se mi prosim javi na ZS, da povem vec (oz. eno vprasanje, zraven bi bila slikca itd.).

Lp iz gimnazije Bezigrad user posted image  

Ribica

a delaš na gim.Bež.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.11.2007 14:49:06   
sazi
še ena priseljena Bežigrajčanka, ampak me pašem na starševski čvek, ampak na čvek o otrocih, ker ima moj mali že 22 mesecev in se tudi kaj dosti ne sprehajamo - po službi ni več veliko časa - je takoj temauser posted image

živimo pa med POP TVjem in Gasilskimi brigadami. Ko sem bila na porodniški sem se največ nasprehajala po Savskem naselju, pa na zelenem med Žalami in BS3, kjer sem v dobrih časih kdaj tekla.

Se pa čez dobre pol leta selimo v Črnuče - pa bom malo bolj oddaljena Bežigrajčanka.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 44
22.11.2007 15:22:21   
oktoberka
No.kdaj gremo na sprehod?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
22.11.2007 15:34:08   
MiRaNi
Mislim, da za jutri napovedujejo dež a neuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 46
22.11.2007 17:54:43   
oktoberka
Ja, na žalost... No sej bo najbrž nasledn tedn kej bolj fin vreme...

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
22.11.2007 21:01:29   
Anonimen
Mony5, ne, zadnji letnik Gimba sem user posted image  Pa sem imela informatiko.

Oktoberka, hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 48
26.11.2007 12:38:15   
MiRaNi
No babnce kje se skrivate? Gre katera na sprehod al boste kar domauser posted image  No sicer trenutno so eni oblački okrog mojga okna ampak upam, da nama bo ratalo vsaj za pol urce ven. Čeprav trenutno spi ampak kolikor jo poznam bo to samo še ene 15 minuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.11.2007 9:24:08   
oktoberka
A bi šla katera z mano in mojo 6 tednov staro user posted image v Štorkljo na telovadbo in trebušni ples?

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.