Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.1.2008 21:20:08
|
|
|
|
zima07
|
Pozdravljene! Samo toliko, da se na hitro javim: mi smo super, praznovali prvi rojstni dan (pikica moja, kako je ze velika ), mami v sluzbi siba na polno, Brina je v vrtcu ze cist domaca...Ja, vse se bo pocasi ustimalo... Kar se tice stolckov za hranjenje pa takole: Mi smo pri 6. mesecih z uvedbo Gh zaceli v primma pappi (za zacetek je super, potem, ko otrok dobro samostojno sedi, pa je zame prevelik in prezahteven za ciscenje...), pri devetih mesecih pa smo jo dali v Trip Trapa, tukaj bo lahko se doooolgo... Pri moji mami doma pa imamo Ikein Antilop (za katerega trdim , da je zmagovalec v razmerju med ceno in kvaliteto: 10EUR+mizica 3EUR, lahek, enostaven, z lahkoto ga ocistis...); No, toliko zaenkrat...sibammmmmmmmmm... Papa!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.1.2008 22:46:41
|
|
|
|
MiRaNi
|
Zima: Čestitke Brini za 1. rostni dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 0:38:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 2:14:44
|
|
|
|
lumpa6
|
mi se pa že celo noč jokamo, ne spimo, sva sedaj pred pc-jem da lahko vsaj spi ker ima jutri službo čestitam za 1 svečko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 8:51:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 8:53:11
|
|
|
|
lumpa6
|
moj ima pa vročino pa kašljain pol bruha in z nosa mu teče
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 8:59:55
|
|
|
|
scubadiver
|
Zima čestitke Brini za prvi rojstni dan Joj Lumpa to pa ni nč fajn slišat. Upam, da se hitr pocajtate in naspite
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 9:25:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 9:34:49
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Zdajle se kaže tako lep sončen dan zunaj. Bo treba kar hitro ven... Sem šla gledat vremensko napoved za jutri. Na zahodu in jugu se bo pooblačilo, v vzhodnih krajih pa bo še nekaj sonca. Iz te napovedi še zdaj ne morem ugotoviti kako bo v Ljubljani. Zgleda da osrednja Slovenija ni več v Sloveniji .Ah, bomo kar skozi okno pogledale, bo najbolj ziher Lumpa6: tale noč je bila pa .Držim pesti, da bo Žiga čimprej bolje! Pa še neki glede tvojih kg. Glede na to da si rodila 5 otrok, mislim da je čisto vsak kg upravičen. Zima07: čestitke Brini za prvo RD žurko in seveda vama za dobro izpeljano leto !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 10:28:32
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dober dan. Punce, jutri se vam žal ne bove mogli pridružiti. Sej se boste mele lepo tut brez naju
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 13:19:07
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Škoda,ker se nismo zmenile za danes ! Zunaj je tak Je prav pasal dveurni sprehod. Sedaj pa kuhat, da ne skopni preveč kg... Za jutri pa drzimo pesti da bo vsaj pol tako. Je super sedeti zunaj in kofetkati ! MiRaNi: škoda ker te ne bo. Te bomo pogresale ! KBM kofi&čvek: sreda 12.00 (Fontana ali Svetilnik, odvisno od vremena) oktoberka zalbi moni? rozmarinka Se katera ? Scuba, Lumpa, Nalin, prolet, Sisy ? Zenskice, malo ne-internetnega cveka vam bo prav prislo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 13:21:23
|
|
|
|
oktoberka
|
Evo naju iz sprehoda. Je blo ful fino zuni. Nalin, zakaj se pa nč ne srečamo, če se sprehajaš ob železnici? Midve se tud tam sprehajava. Kdaj se pol jutr dobimo? Ob 11ih? Ja za lokacijo bomo pa vidle kakšna bo situacija z vremenom. No, vsem bolnim želim čimprejšje okrevanje Da pa še js mal povem o Zarji. Zadnje 4 dni je ful polivala. Pa sem včaraj klicala p v Črnuče pa je setra rekla da je nabolniški in me vprašala kaj je. Pa ji povem in ona me vpraša če kej hujša. Pa sem rekla da se mi zdi da ja, glede na to da ful noče nč jest pa da še tist kar poje ven zbruha. In ona mi reče da ni nobenga zdravnika in da nej kon tedna pokličem Ma vam ne znam povedat kok sm bla jezna! Vse kletvice k sm se jih spomnila sem rekla ko sem odložila telefon. POl sem se pa v sekundi odločila da to pač ne pelje nikamor in da js ne mislm čakat 1 teden s tako pikico in še pol k bom pršla tja bo rekla, ja gospa to pa ne bi vedla kaj je narobe. Zato sem klicala zd Bežigrad, vprašala če dr Rus prejema nove in ker jih sem takoj prenesla karton tja in pop sva bili že na pregledu. Stehtala jo je in je mala dobila od 16.1. do včeraj samo 260g. Se je kar zgrozila. Je rekla da ful premalo. Zato nama je naročila da prešaltava na Aptamil AR (anti refluks). Tko da sem ga včaraj kupila in je blo takoj boljše. Nič več ne poliva Pa še kar veliko poje. Sem bla pa pol še enkrat . Ker mleko stane 600g=13,50 eura! To midve porabiva v manj kot enem tednu. Zdej pa morem v četrtek al pa petek ko se greva spet pokazat p, vprašat če se da dobit na recept, glede na to da je predpisala to mleko. Zakaj plačujemo zd zavarovanje, če teh stvari ni na recept? Pa še priprava je ubitačna. 7min morš čakat da se zgosti- ponoč je to res super. Pa tok je gost mlek, da se zafrkavam da mi pa že uvajamo Gh Zdej pa morm šibat- mala bi se pogovarjala!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 13:23:33
|
|
|
|
oktoberka
|
Aja, mal sem smoatana Pozabla sem čestitat vsem slavljenkam! Vse naj, naj!!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 13:36:23
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Škoda,ker se nismo zmenile za danes ! Zunaj je tak Je prav pasal dveurni sprehod. Sedaj pa kuhat, da ne skopni preveč kg... Za jutri pa drzimo pesti da bo vsaj pol tako. Je super sedeti zunaj in kofetkati ! MiRaNi: škoda ker te ne bo. Te bomo pogresale ! KBM kofi&čvek: sreda 12.00 (Fontana ali Svetilnik, odvisno od vremena) oktoberka zalbi moni? rozmarinka Se katera ? Scuba, Lumpa, Nalin, prolet, Sisy ? Zenskice, malo ne-internetnega cveka vam bo prav prislo mi smo bouni tako da nemoramo nikamor
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 13:55:30
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa6&Nalin: mi je nekako uslo iz spomina, da Žiga in Jonas nista ok. Držim pesti za oba, da bosta čimprej bolje !!! Oktoberka: tole z ZD je pa hudo ! Saj je vendar šele začetek tedna...pa kako si predstavljajo da bi počakal do konca tedna? Jaz bi definitivno napisala pismo na vodstvo ali upravo ZD (karkoli pač imajo v zdravstvu). Da so pristojni seznanjeni, koliko bodo naredili pa je druga zgodba...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 14:51:15
|
|
|
|
zalbi
|
helou! stolček - vsekakor se strinjam z zimo07 - mi mam trip trap - pa j bla še na zčtku premejhna - in smo kupili ikeijnga antilopa - ful je fajn, poesebi za čistit, tko da čez kakšn msec pa bomo zamnjali za trip trapa. oktoberka -žal ni možno dobiti tega mleka na recpt. Sem se sama zanimala in ni variante, je pa res ful drago in je kriza če ga moraš kupovat. Sicer pa so meni pvedali v blnici kako sam narediš gostejše mleko - zmešaš ga z 3% rižolinom - no če te zanima ti lahko kaj več napišem kako pripraviš - to so mi v bolnici pokazali. srečanje - Sara je še vedno zelo smrkava, zato nisem sigurna da bova prišli - ne bi rada koga nalezla, pa še če ne bo glih najlepše vreme, se ne bi potepali preveč - sej za zuni sicer ni problema, samo če bi bili kje noter pa mi je malo zoprno. vsem slavljenkam - čestitammmm
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 15:09:49
|
|
|
|
oktoberka
|
Zalbi dej mi prosm povej kako se to naredi z riževo kašico. Sej mam od Hippa doma, sam glede na to da še ni 4mesce stara, ne vem če lahko dam Mi je res kar mal too much tole. A mi boš sporočila jutr če greš na srečanje, al ne, da ne bom prej šla. Lp
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 16:12:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 16:18:02
|
|
|
|
oktoberka
|
Lahko se kaj zmenimo za skupen sprehod. Ja to bi blo super! Men je tok dolgčas ko se morem sama sprehajat. Sej sem že Zalbi rekla da naj kej pokliče za sprehod, pa cifro sem ji dala, pa se očitno ne upa poklicat Ne, sej vem da je pikica prehlajena.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 16:36:08
|
|
|
|
scubadiver
|
Midve sva nazaj od pediatra. Spet smo bili mal kregani zaradi pridobivanja na teži - kar sem tudi pričakovala. Je spet dobila gor kilo in pol in je že podvojila porodno težo, kar je normalno pri okoli pol leta . Jest enostavno nimam več idej kako to ustavit. No čeprav, je pa manjši porast kot pri prvem mesecu. Ampak vseeno prevelik. Ah ja, očitno je tale otrok po mamici in bo imela vedno težave s težo. Ker pojemo popolnoma normalno 5x150 ml na dan. To je rekla da se ji ne zdi preveč. Zrasla je 3 cm, vse ostalo je ok. Včeraj so se ji pojavili eni izpuščaji po telesu in sem se ful bala da bi bla kakšna alergija. pa me je P. pomirila da po njeno ni alergija ampak da se je mogoče samo prepotila in se ji je malo prepotila koža. Je rekla naj namažem flekce z bepantenom in naj bom pozorna. Če ne bi bilo bolje al pa da bi bilo celo slabše, da morva pa nazaj pridet. Potem sva šli pa še na CSD oddat papirje in sem jaz čist pozabila da je danes torek in da ni uradnih ur. No, pa so bili tako prijazni, da sva vseeno vse zrihtali. Oktoberka sem prav vesela da si zamenjala pediatrinjo. Tale tvoja ex je pa res ena pojava no. Ne samo da nič ne ve, ampak kr lepo nobenega ni. V enem tednu je lahko že kriza. Upam, da bo tole novo mleko kaj pomagalo. Mi smo ga ravno včeraj uvedli. Sem mislila najprej da bi mogoče imela alergijo nanj. Pa je rekla pediatrinja da ne. Se mi pa zdi, da jo bolj mučijo krči po temle pudingu. Je pa totalna muka čakat 7 minut da se zgosti. Lani se skoraj zmeša ko čaka, men pa tudi ko jo poslušam. Midve se jutri ne bova pridružili ker greva na srečanje parih novembrk na vrhniko. Se še nismo nič videle odkar smo rodile. Tko da žal ne bo šlo. A res še nisem nikjer napisala? Lahko da sem pozabila
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 20:05:23
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Scubadiver: s to težo so vedno problemi. Si zelo dobro predstavljam kako ti je, čeprav imam jaz obraten problem. Moj malček je kar pogosto, a pridobiva bolj slabo...No, sedaj smo nekako zlezli na zeleno vejo, a na začetku me je bilo groza vsakega tehtanja. Da smo si tehnico sposodili in ga kontrolirali tedensko mi ni treba pisati... Lumpa6: izviren recept ! Le premalo ga ljudje uporabljamo ! Kako Žiga ? Je bolje ? Srečanje: Za jutri smo prijavljene le tri: oktoberka, moni ter jaz, tako da se lahko dobimo kjerkoli. Meni nekako bolj ustreza Fontana, to pa zato ker se še malo sprehodim do tja. Velja za 11h, jutri dopoldne pa dorečemo lokacijo, ok ? Lepe sanje !
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 20:12:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 20:17:43
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Zima: Čestitke Brini za 1. rostni dan ČESTITKE BRINI ZA 1. ROJSTNI DAN
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 20:27:02
|
|
|
|
mony5
|
jaz jutri sporočim, če pridem! Rožmarinka ti bom poslala ZS
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?