|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
24.1.2008 19:44:49   
Rozmarinka
Zalbi: jaz jutri ne moremuser posted image Lahko pa gresta z oktoberko v izvidnico in prečekirata terenuser posted image Ja, Fontana je tam in neki Duke Bar (ali nekaj podobnega). Pa se potem dobimo se ostale naslednji teden. Lahko tudi v ponedeljek, ce bo ostalim OK. Je pa tam primerno le, če bo sonček da sedimo zunaj, ker so notri to precej majhni barčki. Definitivno ni za nekaj vozičkov...

Nalin: revček Jonas. Upam, da bo prehlad čimprej mimo...

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
24.1.2008 21:12:52   
MiRaNi
Živjo.

user posted image

Mene danes sigurno niste srečale zunaj, ker sve bile mi2 cel dan notri. Zakaj? Zato, ker sem bila v sredo pri mojih in sem vzela tudi voziček in ko smo se včeraj zvečer vrnili sva imela preveč stvari, ki jih je bilo potrebno odnesti v stanovanje zato je moj dragi rekel, da ga bo šel iskat kasneje. In tako se je Nikin voziček zjutraj odpeljal z očijem v službo.

user posted image

Jutri grem ven že ob desetih in se do teme ne vrnem. Ne bo niti kosila niti večerjeuser posted image

Srečanje oz. čvek ob kavi: jaz sem za. Samo večer prej me spomnite, da preverim, če je voziček domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 477
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 21:21:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
24.1.2008 21:41:13   
zima07
Mi smo tudi imeli patronazko Tejo!!!  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 479
25.1.2008 7:38:57   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Živjo.

user posted image

Mene danes sigurno niste srečale zunaj, ker sve bile mi2 cel dan notri. Zakaj? Zato, ker sem bila v sredo pri mojih in sem vzela tudi voziček in ko smo se včeraj zvečer vrnili sva imela preveč stvari, ki jih je bilo potrebno odnesti v stanovanje zato je moj dragi rekel, da ga bo šel iskat kasneje. In tako se je Nikin voziček zjutraj odpeljal z očijem v službo.

user posted image

Jutri grem ven že ob desetih in se do teme ne vrnem. Ne bo niti kosila niti večerjeuser posted image

Srečanje oz. čvek ob kavi: jaz sem za. Samo večer prej me spomnite, da preverim, če je voziček domauser posted image

vidš zato mam jaz 2 vozička pa še mož mi avto doma pusti pa gre peš do zbirnega mesta, dela na terenu

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.1.2008 7:41:57   
lumpa6
Lumpa6:Ko pride patronazka k tebi (materi petih otrok) kdo predava:
ti patronazki ali ona tebi ?

mam itak eno novo pa je hotla mal pametvt, pa sm jo kr hitr utišalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 481
25.1.2008 8:49:09   
Rozmarinka
Daan !

A vse se spite ?? Mi pokonci od 6h. Zdaj sem pa zmazala toast z domaco marelicno marmelado. Moja tetka je zakon ! Dela vse vrste marmelad od figove dalje. Ste slisale za pomarancno marmelado s cimetom ? Njami...

MiRaNi: biti brez vozicka na soncen dan lahko imenujes le Murphy. Mi2 sva sla enkrat k njegovim. Vozicek sva nalozila, kosara je pa doma ostala. Pa smo potem pri njih sedeli v dnevni sobi in se grdo gledaliuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.1.2008 9:07:14   
lumpa6
jaz ne spim, pokonci sem od 6h, sedaj že user posted image   in to oba stroja, pa pomivalca sem spraznla pa ponovno naložila pa user posted image včerijšnje perilo, sedaj morm še user posted image   pol se bo pa še kaj našlo

Neposredna povezava do sporočila: 483
25.1.2008 9:25:39   
Rozmarinka
Lumpa6, cimprej vse zrihtaj, da bos popoldne lahko kaj vozicala. Ceprav danes pa prov cudno kaze tole vreme ? Nic, grem uspavati dete za prvo jutranjo rundo, ker bo drugace siten na kvadrat, pa mami potem zraven...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 484
25.1.2008 11:15:13   
oktoberka
Helou!!!

Moja Zarja ma tud čist zabasan nosek. Že cel teden. Kihanje se je k sreči umirilo. Sam je pa tko, da po dnevi skor da ne more spat, ker ne more dihatuser posted image Bošček!

Ji skoz nos pucam s fiziološko, pa eno ročno pumpico, sam ma takoj spet štalo notr. Prej sem ji pa z uno pumpico k se na sesalec prključ spucala-so taki smkli letel ven -sam se ne upam skoz z njo pucat, ker se mi zdi da loh preveč sluznico izsuši. Ej kako pa ve rešujete kej težave z zamašenimi noski?  Kok časa ponavad to traja?

Rožmarinka
a teb je p atronažna že pršla predavat o Gh?  Kok je Bor star? Js sm razmišljala da glede na to da se ne dojimo, da bi ji ko bo 4 mesece star, kar že začela uvajat. Kaj pravte?

Lp
V sredo na kavici na sred poti?

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 485
25.1.2008 12:48:08   
oktoberka
Očitno bom mogla spet kej napisat, da nas ne bo vrglo na drugo stran.user posted image

Kje ste vse čvekice? Kmal vam ne bom več rekla čvekice!user posted image
Ampak lenuščke user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 486
25.1.2008 12:59:56   
scubadiver
Oktoberka,
najprej naj se ti še enkrat zahvalim za kapljice. Smo imeli včeraj in danes ponoči krizo s krči in so ji čist takoj pomagale. Jih je pa tud splunila ven, tko da sem ji potaknila kapljice v čajček, pa je palilo user posted image . Nosek smo pa mi pri prehladu reševali kar z uno pumpico za na sesalec. Je delala čudeže. Kljub vsemu je pa trajalo kar en teden da je blo ok. Držim pestke za Zarjo da se čimprej pozdravi.

Drugač pa sva danes bl doma. Sva šli samo na kratek sprehodek zdej sva pa kr spet na toplem user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 487
25.1.2008 13:05:30   
oktoberka
Scuba sem ful srečna da so vam kaplice pomagale!user posted image user posted image Mi je v veselje da lahko nekumu tud js s čim pomagam!user posted image

Hvala za želje!

user posted image

user posted image

Drgač pa, a ni hud voziček? Men je ful! Sam še strehca mu manjka. Mi je pa noro všeč ta barva!user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 488
25.1.2008 13:13:28   
scubadiver
Sem gledala tale voziček na čvekanju v tri dni. Men je ful ful dober. Tak odbit user posted image . Sej strehca se pa sigurno dobi. Sam po mojem cene rajš nočmo vedet user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 489
25.1.2008 13:25:04   
oktoberka
Ja kok pa mislš da je? Js sm za našga dala 820eur. Sej ne vem a se tega sploh dobi pri nas. Nisem ga še nikjer vidla. Ja, sem ga pa skopirala iz čvekanja v tri dni.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 490
25.1.2008 13:46:38   
Rozmarinka
Kako danes zebe. Nic stopinj sem videla na Abanki...
user posted image
Drugace pa mi nazaj iz centra. Je pasal cvek in kosilo v druzbi...

Oktoberka: Bor ima danes 4mesece. Patronazka je prisla kar sama, mi je pa pustila en list na katerem pise uvajanje GH od 4-6 mesecev. Mi bomo zelo pocasi zaceli(mogoče čez teden, dva). Se dojimo in malo dodajamo zraven, pa še zdi se mi, da naš fant se ne kaze kaksnih znakov oz. zelja (potiska jezicek iz ust, ce mu das zlicko v usta). Bom sproti videla kako bo...bom pa poročala tle, ker bom sigurno rabila kakšen nasvet 

Neposredna povezava do sporočila: 491
25.1.2008 13:53:13   
zalbi
rozmarinka - sem ful razmisljala kak je ime patronazki, pa se ne morem spomnit - je pa rekla, da ima na drgač savsko naselje - ampak je lih takrat nadmeščala.

oktoberka - ja mi imam tut čist zabasan nos - drgač imam tut uno pumpico za na sesalec - je super, ampak ji najprj dam fiziloško nt, vn psesam, potem pa še enkrat fiziološko (glih zato, ker me je tako kot tebe, skrbelo izsušitev sluznice)

Vse naj naj Boru za 4 mesece.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 492
25.1.2008 14:03:49   
oktoberka
Čestitke Boru za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image

Js tud rezmišljm da bi klicala patronažno, da pride kej povedat o Gh, ker glede na to, da ne dojim, bi ji kar rada začela postopoma uvajat ko bo dopolnila 4 mesece. Kj ve mislite o tem?
Rožmarinka, dej poročaj sproti kako gre uvajanje in kaj mu daješ in koliko. Hvala!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 493
25.1.2008 14:20:21   
Rozmarinka
Zalbi,oktoberka: hvala za cestitke !!! 
Kako hitro šibajo meseci...se mi zdi da sem bila včeraj nosečka... 

Mi je pa tako pediatrinja (dr Rus) kot patronazka rekla, da se v primeru suma na alergijo z uvajanjem GH pocaka. Mi2 z mojim sicer nimava nobene alergije, je pa mali imel en lisajček na ličku pred mesecem (kdaj je to znak za alergijo) zato je pediatrinja svetovala GH cimkasneje. Začel bom s tistimi rizevimi kosmici od 4 meseca dalje(Milupa), ostalo(zelenjava, sadje) pa res nekoliko kasneje. Bom pa porocala, seveda !

Glede zmenka naslednji teden: sem ZA sredo. Predlagana lokacija pa se bo izšla le, če bo vreme OK. Če pa bo kot danes(mraz), ne moremo sedeti zunaj, noter pa tam ni dovolj prostora...bo treba menjati datum ali pa lokacijo.
Ampak saj imamo še čas, da se skoordiniramo...

Neposredna povezava do sporočila: 494
25.1.2008 15:49:19   
MiRaNi
Živjo.

Tudi mi smo bili danes v centru. Je šla Rožmarinka mimo kot da nas ne poznauser posted image  Se hecam. Vidla sem te ampak sem bila predaleč da bi te poklicala pa še prehitro si mi ušla za ovinek.

Zobki: Če se ne motim je zadnjič ena rekla, da je dobila pisno vabilo za prvi pregled pri zobarju. Jaz še nisem nič dobila pa bomo 6 m stariuser posted image

Srečanje: Upam, da bo lepo vreme. Danes se je sonček pokazal , ko smo bili mi že doma. Škoda, ker nimamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 495
25.1.2008 17:01:57   
Rozmarinka
MiRaNi: Si me res videla ?? Skoda, ker me nisi dohitela. Bi ti castila coffee v mestu da se ti oddolzim za Svetilnik! Ce bom kdaj sibala mimo, me pa nujno poklici. Jaz sem kdaj (no, kar dostikrat) v svojem svetuuser posted image user posted image Aja, pa dobrega smile-ja si izbrala !

Oktoberka: glede ciscenja noska...jaz delam isto kot zalbi. Torej najprej fizioloska, potem pa pumpica od rije. Ker pa na sreco dosedaj se nismo imeli zelo zabasanega noska (tok tok na ves les v stanovanju), jaz sesalca ne uporabim ampak povlecem sama.

Ja, tisti vozicek gori je pa res odbit. Verjetno je taka tudi cena. Mislim, da se bodo v nasem Quinny-ju vozili vsi moji otrocki, ce jih bo se kajuser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 496
25.1.2008 18:27:11   
oktoberka
Sej js tud tko nos pucam, sam se mi vseen zdi, da pretirana uporanba ne bi koristila!

Neposredna povezava do sporočila: 497
25.1.2008 22:29:06   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Scuba, cisto sem pretresena ko sem prebrala o tvoji izgubi. Sem brez beseduser posted image ...ampak zdaj imas pa svojega user posted image  in Lano, da ti lepsata zivljenje !user posted image  

Jst sem bila tudi pretresena, ko sem to prebrala! Res je, zdaj imaš svojo Lano in pa svojega lupčka, ki sta vedno s teboj!

Sem pa vceraj na poti v mesto, srecala KBM-jevko Moni. Sva skupaj privozickali do trznice, potem pa jaz na kosilo s prijateljico, Moni pa po nakupih. Ta moja prijateljica maja pricakuje tretjega otrocka, ponovno sincka.
"Testosterona bomo imeli za izvoz" pravi ona.

Je bilo prav luštno Rožmarinka, da sva malo poklepetali!!!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

Neposredna povezava do sporočila: 498
25.1.2008 22:29:45   
mony5
meni tudi sreda odgovarjauser posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 499
26.1.2008 8:24:25   
lumpa6
dobro jutro

a sm prva, danes gremo po nakupih v spara, mogoče se kje srečamouser posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?