Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 24.1.2008 19:44:49
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Zalbi: jaz jutri ne morem Lahko pa gresta z oktoberko v izvidnico in prečekirata teren Ja, Fontana je tam in neki Duke Bar (ali nekaj podobnega). Pa se potem dobimo se ostale naslednji teden. Lahko tudi v ponedeljek, ce bo ostalim OK. Je pa tam primerno le, če bo sonček da sedimo zunaj, ker so notri to precej majhni barčki. Definitivno ni za nekaj vozičkov... Nalin: revček Jonas. Upam, da bo prehlad čimprej mimo...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 24.1.2008 21:12:52
|
|
|
|
MiRaNi
|
Živjo. Mene danes sigurno niste srečale zunaj, ker sve bile mi2 cel dan notri. Zakaj? Zato, ker sem bila v sredo pri mojih in sem vzela tudi voziček in ko smo se včeraj zvečer vrnili sva imela preveč stvari, ki jih je bilo potrebno odnesti v stanovanje zato je moj dragi rekel, da ga bo šel iskat kasneje. In tako se je Nikin voziček zjutraj odpeljal z očijem v službo. Jutri grem ven že ob desetih in se do teme ne vrnem. Ne bo niti kosila niti večerje Srečanje oz. čvek ob kavi: jaz sem za. Samo večer prej me spomnite, da preverim, če je voziček doma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2008 21:21:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 24.1.2008 21:41:13
|
|
|
|
zima07
|
Mi smo tudi imeli patronazko Tejo!!!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 7:38:57
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Živjo. Mene danes sigurno niste srečale zunaj, ker sve bile mi2 cel dan notri. Zakaj? Zato, ker sem bila v sredo pri mojih in sem vzela tudi voziček in ko smo se včeraj zvečer vrnili sva imela preveč stvari, ki jih je bilo potrebno odnesti v stanovanje zato je moj dragi rekel, da ga bo šel iskat kasneje. In tako se je Nikin voziček zjutraj odpeljal z očijem v službo. Jutri grem ven že ob desetih in se do teme ne vrnem. Ne bo niti kosila niti večerje Srečanje oz. čvek ob kavi: jaz sem za. Samo večer prej me spomnite, da preverim, če je voziček doma vidš zato mam jaz 2 vozička pa še mož mi avto doma pusti pa gre peš do zbirnega mesta, dela na terenu
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 7:41:57
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa6:Ko pride patronazka k tebi (materi petih otrok) kdo predava: ti patronazki ali ona tebi ? mam itak eno novo pa je hotla mal pametvt, pa sm jo kr hitr utišala
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 8:49:09
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Daan ! A vse se spite ?? Mi pokonci od 6h. Zdaj sem pa zmazala toast z domaco marelicno marmelado. Moja tetka je zakon ! Dela vse vrste marmelad od figove dalje. Ste slisale za pomarancno marmelado s cimetom ? Njami... MiRaNi: biti brez vozicka na soncen dan lahko imenujes le Murphy. Mi2 sva sla enkrat k njegovim. Vozicek sva nalozila, kosara je pa doma ostala. Pa smo potem pri njih sedeli v dnevni sobi in se grdo gledali
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 9:07:14
|
|
|
|
lumpa6
|
jaz ne spim, pokonci sem od 6h, sedaj že in to oba stroja, pa pomivalca sem spraznla pa ponovno naložila pa včerijšnje perilo, sedaj morm še pol se bo pa še kaj našlo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 9:25:39
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa6, cimprej vse zrihtaj, da bos popoldne lahko kaj vozicala. Ceprav danes pa prov cudno kaze tole vreme ? Nic, grem uspavati dete za prvo jutranjo rundo, ker bo drugace siten na kvadrat, pa mami potem zraven...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 11:15:13
|
|
|
|
oktoberka
|
Helou!!! Moja Zarja ma tud čist zabasan nosek. Že cel teden. Kihanje se je k sreči umirilo. Sam je pa tko, da po dnevi skor da ne more spat, ker ne more dihat Bošček! Ji skoz nos pucam s fiziološko, pa eno ročno pumpico, sam ma takoj spet štalo notr. Prej sem ji pa z uno pumpico k se na sesalec prključ spucala-so taki smkli letel ven -sam se ne upam skoz z njo pucat, ker se mi zdi da loh preveč sluznico izsuši. Ej kako pa ve rešujete kej težave z zamašenimi noski? Kok časa ponavad to traja? Rožmarinka a teb je p atronažna že pršla predavat o Gh? Kok je Bor star? Js sm razmišljala da glede na to da se ne dojimo, da bi ji ko bo 4 mesece star, kar že začela uvajat. Kaj pravte? Lp V sredo na kavici na sred poti?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 12:48:08
|
|
|
|
oktoberka
|
Očitno bom mogla spet kej napisat, da nas ne bo vrglo na drugo stran. Kje ste vse čvekice? Kmal vam ne bom več rekla čvekice! Ampak lenuščke Lp
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 12:59:56
|
|
|
|
scubadiver
|
Oktoberka, najprej naj se ti še enkrat zahvalim za kapljice. Smo imeli včeraj in danes ponoči krizo s krči in so ji čist takoj pomagale. Jih je pa tud splunila ven, tko da sem ji potaknila kapljice v čajček, pa je palilo . Nosek smo pa mi pri prehladu reševali kar z uno pumpico za na sesalec. Je delala čudeže. Kljub vsemu je pa trajalo kar en teden da je blo ok. Držim pestke za Zarjo da se čimprej pozdravi. Drugač pa sva danes bl doma. Sva šli samo na kratek sprehodek zdej sva pa kr spet na toplem
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 13:05:30
|
|
|
|
oktoberka
|
Scuba sem ful srečna da so vam kaplice pomagale! Mi je v veselje da lahko nekumu tud js s čim pomagam! Hvala za želje! Drgač pa, a ni hud voziček? Men je ful! Sam še strehca mu manjka. Mi je pa noro všeč ta barva!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 13:13:28
|
|
|
|
scubadiver
|
Sem gledala tale voziček na čvekanju v tri dni. Men je ful ful dober. Tak odbit . Sej strehca se pa sigurno dobi. Sam po mojem cene rajš nočmo vedet
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 13:25:04
|
|
|
|
oktoberka
|
Ja kok pa mislš da je? Js sm za našga dala 820eur. Sej ne vem a se tega sploh dobi pri nas. Nisem ga še nikjer vidla. Ja, sem ga pa skopirala iz čvekanja v tri dni.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 13:46:38
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Kako danes zebe. Nic stopinj sem videla na Abanki... Drugace pa mi nazaj iz centra. Je pasal cvek in kosilo v druzbi... Oktoberka: Bor ima danes 4mesece. Patronazka je prisla kar sama, mi je pa pustila en list na katerem pise uvajanje GH od 4-6 mesecev. Mi bomo zelo pocasi zaceli(mogoče čez teden, dva). Se dojimo in malo dodajamo zraven, pa še zdi se mi, da naš fant se ne kaze kaksnih znakov oz. zelja (potiska jezicek iz ust, ce mu das zlicko v usta). Bom sproti videla kako bo...bom pa poročala tle, ker bom sigurno rabila kakšen nasvet
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 13:53:13
|
|
|
|
zalbi
|
rozmarinka - sem ful razmisljala kak je ime patronazki, pa se ne morem spomnit - je pa rekla, da ima na drgač savsko naselje - ampak je lih takrat nadmeščala. oktoberka - ja mi imam tut čist zabasan nos - drgač imam tut uno pumpico za na sesalec - je super, ampak ji najprj dam fiziloško nt, vn psesam, potem pa še enkrat fiziološko (glih zato, ker me je tako kot tebe, skrbelo izsušitev sluznice) Vse naj naj Boru za 4 mesece.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 14:03:49
|
|
|
|
oktoberka
|
Čestitke Boru za 4 mesece Js tud rezmišljm da bi klicala patronažno, da pride kej povedat o Gh, ker glede na to, da ne dojim, bi ji kar rada začela postopoma uvajat ko bo dopolnila 4 mesece. Kj ve mislite o tem? Rožmarinka, dej poročaj sproti kako gre uvajanje in kaj mu daješ in koliko. Hvala!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 14:20:21
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Zalbi,oktoberka: hvala za cestitke !!! Kako hitro šibajo meseci...se mi zdi da sem bila včeraj nosečka... Mi je pa tako pediatrinja (dr Rus) kot patronazka rekla, da se v primeru suma na alergijo z uvajanjem GH pocaka. Mi2 z mojim sicer nimava nobene alergije, je pa mali imel en lisajček na ličku pred mesecem (kdaj je to znak za alergijo) zato je pediatrinja svetovala GH cimkasneje. Začel bom s tistimi rizevimi kosmici od 4 meseca dalje(Milupa), ostalo(zelenjava, sadje) pa res nekoliko kasneje. Bom pa porocala, seveda ! Glede zmenka naslednji teden: sem ZA sredo. Predlagana lokacija pa se bo izšla le, če bo vreme OK. Če pa bo kot danes(mraz), ne moremo sedeti zunaj, noter pa tam ni dovolj prostora...bo treba menjati datum ali pa lokacijo. Ampak saj imamo še čas, da se skoordiniramo...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 15:49:19
|
|
|
|
MiRaNi
|
Živjo. Tudi mi smo bili danes v centru. Je šla Rožmarinka mimo kot da nas ne pozna Se hecam. Vidla sem te ampak sem bila predaleč da bi te poklicala pa še prehitro si mi ušla za ovinek. Zobki: Če se ne motim je zadnjič ena rekla, da je dobila pisno vabilo za prvi pregled pri zobarju. Jaz še nisem nič dobila pa bomo 6 m stari Srečanje: Upam, da bo lepo vreme. Danes se je sonček pokazal , ko smo bili mi že doma. Škoda, ker nimamo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 17:01:57
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: Si me res videla ?? Skoda, ker me nisi dohitela. Bi ti castila coffee v mestu da se ti oddolzim za Svetilnik! Ce bom kdaj sibala mimo, me pa nujno poklici. Jaz sem kdaj (no, kar dostikrat) v svojem svetu Aja, pa dobrega smile-ja si izbrala ! Oktoberka: glede ciscenja noska...jaz delam isto kot zalbi. Torej najprej fizioloska, potem pa pumpica od rije. Ker pa na sreco dosedaj se nismo imeli zelo zabasanega noska (tok tok na ves les v stanovanju), jaz sesalca ne uporabim ampak povlecem sama. Ja, tisti vozicek gori je pa res odbit. Verjetno je taka tudi cena. Mislim, da se bodo v nasem Quinny-ju vozili vsi moji otrocki, ce jih bo se kaj
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 18:27:11
|
|
|
|
oktoberka
|
Sej js tud tko nos pucam, sam se mi vseen zdi, da pretirana uporanba ne bi koristila!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 22:29:06
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Scuba, cisto sem pretresena ko sem prebrala o tvoji izgubi. Sem brez besed ...ampak zdaj imas pa svojega in Lano, da ti lepsata zivljenje ! Jst sem bila tudi pretresena, ko sem to prebrala! Res je, zdaj imaš svojo Lano in pa svojega lupčka, ki sta vedno s teboj! Sem pa vceraj na poti v mesto, srecala KBM-jevko Moni. Sva skupaj privozickali do trznice, potem pa jaz na kosilo s prijateljico, Moni pa po nakupih. Ta moja prijateljica maja pricakuje tretjega otrocka, ponovno sincka. "Testosterona bomo imeli za izvoz" pravi ona. Je bilo prav luštno Rožmarinka, da sva malo poklepetali!!!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.1.2008 22:29:45
|
|
|
|
mony5
|
meni tudi sreda odgovarja
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.1.2008 8:24:25
|
|
|
|
lumpa6
|
dobro jutro a sm prva, danes gremo po nakupih v spara, mogoče se kje srečamo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?