Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 20:55:10
|
|
|
|
MiRaNi
|
Scubadiver: Tudi jaz sem bila danes na CSD-ju (na Podmilščakovi, ane?). No bila sem tudi včeraj ampak mi je uslužbenka (ne vem kako naj jo poimenujem ) rekla naj danes prinesem še neke kopije, ker ima moj s.p. in niti jaz niti ona nisve znale izpolniti enega stolpca. (zakaj ona ni znala ne vem) Jaz veselo privozičkam tja in mi (kao) receptorka reče, da danes pa ni uradnih ur. Ja in če jih ni, če sem pa dogovorjena Kljub prijaznemu potem pa vse manj prijaznemu, pregovarjanju me ni spustila noter. Bo ona dala te kopije naprej. Haloooo? Sem jo prosila, če si lahko zapiše mojo gsm št. da bi me omenjena uslužbenka lahko kontaktirala če ji še kaj ne bo jasno, pa ni hotla slišat. Je raje dvignila tel. slušalko in reče vas obvestimo pisno. Jaz se zaderem o čem me boste obvestili, če pa še papirjev nisem oddala pa mi jih skozi uno luknjico vzame iz rok in nadaljuje tel. pogovor. Haloooooo? A sem jaz kriva da njej njena služba ni všeč? Zdaj mi je malo lažje... Lumpa: super recept
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 21:51:32
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: Tko je prav...da se skašljaš Če se greš zdaj tehtat, si sigurno kakšno kilco lažja Mony: Velja za ZS !Bom čekirala, sem ti pa poslala svojo gsm tako da smo lahko tudi na gsm zvezi. Bi pa bilo super, da se spet vidimo. Pa da se zmenimo še za kakšen Tivoli sprehod v bližnji prihodnosti, me iz tega konca Bežigrada... Scuba: uzivaj jutri z novemberkami ! Kaj sem še hotela napisat ? Hmm... Lahko noč sem vam voščila že v prejšnjem emailu več kot uro nazaj, tako da je skrajni čas da se log off
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 22:00:30
|
|
|
|
scubadiver
|
MiRaNi jaz sem bila na CSD Šiška, ker sem stalno prijavljena v Šiški, tle pa samo začasno. Tko da se nisva mogli srečat. Škoda . Rožmarinka hvala, po mojem bomo uživale. Je pa to neuradno srečanje, na uradno še čakamo. Zdej se dobimo samo 4. Z uradnim srečanjem pa čakamo, ker se jih kar nekaj boji viroz - rota in gripe. Grem pod tuš in pančkat. Jutri se krasno imejte če se več ne javim. Pa pa
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 22:20:01
|
|
|
|
MiRaNi
|
Še eno vprašanje za Zalbi: zakaj boste šli iz antilopa v trip trap? A je možno, da je otrok skoz v antilopu? Se je soseda ponudila da mi ga prinese Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.1.2008 23:16:19
|
|
|
|
zima07
|
HVALA VSEM ZA CESTITKE!!! Lahko noc!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 8:18:35
|
|
|
|
oktoberka
|
Jutro!Častim , bo katera? Dons je pa tko nekam sirovo videt to vreme... Kaj bomo naredile Rožmarinka in Mony? Na zs sem vama poslala mojo gsm cifro, pa se slišmo. Ne vem če bom utegnila bit cel čas na netu, tako da dejta prosim poklicat, če se kaj uspeta zmant. Ej Scuba če se tvoja Lana tok redi, ne vem če je pametno ji dajat AR, ker je baje to mleko še bolj redilno in hranljivo. Vsaj tko je men p rekla. To je še en razlog zakaj smo ga mi dobil. Ker Zarja je ful suhica pa še od tega polivanja ni dost pridobivala na teži. Tko da dej se ti to s svojo p raj mal pogovor. Glede na to, da tamala tok gor pridobiva. Lp
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 8:43:35
|
|
|
|
Rozmarinka
|
D'jutro ! Jaz bi tvojo , oktoberka ! A smetano maš ? Sem ti poslala svojo gsm cifro, tako da smo res raje na gsm zvezi, ker bo lažje.Je pa res tak dan, da ne veš ali se bo glihkar ulilo, ali bo zdržalo do naslednjega dne .Če ste ZA, bomo sproti videle kako in kaj...ne bi bilo fino,da bi katero zmočilo. Škoda ker se nismo včeraj dobile ! Mi2 lahko od 11h dalje pa do ene 14h potem pa težje. Zdaj pa na coffee k oktoberki
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 8:48:49
|
|
|
|
zalbi
|
hej! hvala za kavic - mmm super je. Ja naju ne bo - ker še jaz kašljam in res ne bi rada da še kdo zboli - žal mi je. oktoberka - bom poiskala un list iz bolnice glede goščenja mleka. Je pa tako, da jaz malo poenostavljen nardim. Dam 2 merci (une od hippa) rižolina v vrelo vod, mora zavret, odstavim, potem pa dlij d 220 melka. Tam so sicer mi rekli, da si narediš t mlko za cel dan - liter mleka, ptem takoj ohladiš in daš v hladilnik in vsakič potem samo segreješ - to smo na začetku prakticirali - j bilo pa nerodno č kam greš, recimo vn, kako bš takrat segrel mleko (no zame je bilo nerodno ker je bilo poletje) Punce fajn se načvekajte in pokofetkajte. Oktoberka, te sigurno pokličem za kak sprehod - če bo le vreme.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 11:29:42
|
|
|
|
lumpa6
|
no mi2 sva se vrnila od zdravnice, ima vnetje ušas, vročino..... nove mere za 5 mesecev tt 7600g, td 67cm
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 11:56:31
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 no mi2 sva se vrnila od zdravnice, ima vnetje ušas, vročino..... nove mere za 5 mesecev tt 7600g, td 67cm groza napačni smailiji
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 12:32:21
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa6, revček Žiga ! Čimveč crkljanja, da bo čimprej prebolel. Ima pa zelo lepe mere ! Smo razumele, da so tisti plosk-plosk smili-ji namenjeni kg in dolžini... Me se pa danes nismo dobile, ker je premrzlo za sedeti zunaj. Bomo ponovile vajo enkrat v sončni prihodnosti. Sva pa bila vseeno zunaj na sprehodu, čeprav zeeebe...Malček še spančka, jaz pa sanjam . Nič bo treba k bolj realnim zadevam...loncem npr.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 13:52:52
|
|
|
|
oktoberka
|
Lumpa6 želim vama čimprejšnje okrevanje Jutr bo kao sneg Bog ne daj!!!!!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 14:33:17
|
|
|
|
oktoberka
|
Dejmo, dejmo kej počvekat... Ker nas bo drgač spet na drugo stran vrgl! A morm res skoz js skrbet za to da smo na prvi strani? Aja ups, pa še Rožmarinka
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 14:48:01
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Evo me back...ze skuhala&pomila posodo. Sem pa vidla, da je oktoberka skrbela, da nismo pristale tam nekje zadaj...bo treba dezurstvo uvesti, zenskice ! Oktoberka, sem prejle gledala slikce od Zarje. Mislim da ima eno majicko isto kot Bor (tisto s belimi, zelenimi, svetlomodrimi crtami). Kok je lepa, ko se nasmeji Moj sine pridno gruli v gugalniku. Je po sprehodu kar dolgo panckal, sedaj previt, sit...zobka pa se nimamo, ceprav se ultra slini, pa cisto vse leti v usta...Upam, da ga ne bo predolgo mučilo...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 14:51:37
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Saj ne bom smetila čvek foruma z vici, ampak tale me je pa nasmejal. Sem si ga izposodila iz enega drugega foruma... Gorenjki umre mož. Žena kliče na radio, da bi naročila osmrtnico. "Kakšno besedilo paželite, gospa?" Pove samo: UMRL FRANCELJ " Ampak, gospa, se vam ne zdi to malo premalo?" "Ne, dovolj je, da ne bo predrago." "Gospa, saj do pet besed je ista cena, tako da lahko mirno še kaj dodate." "No, dobro, potem pa napišite: UMRL FRANCELJ, UGODNO PRODAM TRAKTOR."
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 15:11:47
|
|
|
|
oktoberka
|
Joj, sem se skor uscala od smeha Ta je pa res dober! Ja, sej sem ti že zanč rekla da ma isto jopico s snoopyjem tud Zarja. Mogoče si me preslišala- Zanč jo je imel Bor oblečeno v Horsu, a ne? Ja, dežurstvo mormo uvest. Js sm že odslužla za dons... Kera je pa naslednja?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 15:39:04
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ja,tisto s s Snoopijem, ja ! Mi smo jo dobili za darilo in mu jo ful rada oblecem. Se mi zdi, da mu skoz ene in iste oblekice gor dajam, ampak ene so mi res dobre..Pa jaz sem cisto na usesih sedela v Horsu...sem preslisala tebe, pa Moni...skratka nic do mene.. Sem zdaj probala z malckom telovadit, pa mu je bilo hitro dovolj. Glih prav, mi ne bo treba Daj, bom jaz malo dezurala....ti se pejt naspat zdajle,da bos spocita za novo rundo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 21:37:54
|
|
|
|
MiRaNi
|
Prevzemam dežurstvo Danes je bilo tako grdo vreme Vidim, da se niste dobile. Ja nč, bomo pa tuki gor spile kavico in kakšno rekle, čeprav sem trenutno sama tle gor a ne? Lumpa6: Upam, da boste kmalu zdravi
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 21:52:50
|
|
|
|
Kalina
|
MiRaNi; kaj naj ti recem, itak da je bilo grdo vreme, ce sm sla pa jst v M celo z vozickom Smo kr ekspresno opravil sprehod, pol pa itak se K vsazga k gre mim 100x pozdrav, se dere ČAU, ZIJO, itd. Sej za tabo se je tud drla, sam si bla prevec fina
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 22:03:37
|
|
|
|
MiRaNi
|
A mene je tut pozdravla? Nč nisem slišala. Najbrž zarad mraza Mene je moj oče ful čudno pogledal, ko sem rekla, da nimam vozička. Je bil čist žalosten, ker se ni mogel sprehajat Drugič Kalina poglej vreme tako kot jaz pa ne boš vozička sabo vozila
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 30.1.2008 22:06:35
|
|
|
|
Kalina
|
MiRaNi te bom vprasala, ko bo Nika stara kot moja, ce bos mela cajt pogledat vreme
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 31.1.2008 8:42:05
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Dooobro jutrce ! Mi smo sicer dan začeli že ob 5h, a se je malček potem premislil in odspal še eno rundo od 7h dalje...sem namignila mojemu da bi kavo v posteljo, pa ima na tisto uho slabši sluh Tako da...danes jaz častim kavo...mamo navadno turško, pa cappuccino kofeinsko, pa Nescaffe brezkofeinsko. Torej ? Dežurna (MiRaNi) dobi še smetano zraven ! Tko za gušte in lepši začetek dneva še eno sonce , pa plažo Danes pa mi2 ne bom mogla dežurati, ker naju ves dan ne bo doma...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 31.1.2008 9:54:17
|
|
|
|
scubadiver
|
Rožmarinka hvala za kavico . Jaz sem zbrala kar turško. A tvoj ima tud težave z določenimi stavčnimi zvezami in zvoki? Tud moj kakšnih stvari ne sliši. Tako mladi, pa imajo že težave s sluhom. Ubogi fantje Neuradno srečanje novembrk včeraj je prav luštno uspelo. SMo sicer bile samo 3, ena ni mogla, smo se pa imele ful luštno. Oktoberka hvala ti za nasvet za Aptamil AR. Smo ga takoj črtali iz jedilnika. Bo pač malo bolj polivala. Njej ne bo v škodo, mami bo pa pač malo več prala. Nič hudega. Ti pa podarim eno celo vrečko in eno odprto, v kateri manjkata samo dva obroka? Te zanima? Lumpa in Nalin upam, da bosta Žiga in jonas čimprej ozdravela Vsem želim prav en lep dan
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 31.1.2008 10:36:20
|
|
|
|
MiRaNi
|
jaz bi pa capuccino Na mojem koncu se sonce bori z oblaki. Upam, da bo zmagalo. Kaj pa na vašem koncu?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 31.1.2008 11:35:55
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dežuram, ker Nika spi že 2 uri
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?