|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
23.1.2008 19:37:27   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Lumpa6 na žalost nimam- vem pa kaj misliš. A si v top shopu kupla?

ne v sparu

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
23.1.2008 20:15:02   
scubadiver
Kok je bil danes čudovit dan user posted image .
Z Lano sva šli ven okoli 11h. Najprej do ministrstva za obrambo, kjer sem se dobila z eno prijateljico ki tam dela in še eno ki je tudi mamica. Smo šle me tri in obe princeski najprej na eno kavico, potem sva pa tisto, ki je v službi poslali naprej delat, midve in najini princeski pa smo jo mahnile še na PST. Sva šli z Lano prvič odkar se je rodila prižgati svečko na grob moje mamice. Me je kr zvilo morm priznat user posted image . Potem pa še malo naokoli in sva z lano privozičkali domov ob pol petih.
Zdej sem pa kr crknjena. Zgleda sem res zgubila čist vso kondicijo med nosečnostjo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 452
23.1.2008 20:54:34   
Rozmarinka
Jao, jao...kaksno sonce je bilo danes. Sem ze vsa zagorela po obrazuuser posted image user posted image

No, salo na stran ampak resnicno je pasala tale sprememba danes.
Bom sla po RR pogledat se napoved za jutri,upajmo da bo tudi takole.
Se mi je pa za jutri ob 11h najavila patronazka. Bo imela predavanje o GH, poslusalca Bor in jaz. Bi jo sama kar pozabila poklicati, priznamuser posted image

Scuba: te mocno razumem glede obiska maminega groba. Ko sem rodila, sem svojo mami, ki jo zal tudi vec ni, sanjala vsak dan. Mi je bilo tako hudo...user posted image

Nocko vsem Bezigrajcankam, grem pocivati, da naberem moci za jutri...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 453
23.1.2008 21:51:49   
zalbi
oktberka - hvala za številko - torej velja za drug teden

drgač pa sva se tudi midve predajali sončnim žarkom, sva šli po PST - ampak od živalskega vrta do koseškega bajerja - fulll luštnnn, sem še mojga psa s sabo vzela, je lahko se malo razletal.

Ups, rozmarinka, men je pa patronazka tut rekla, da naj jo okol 6 M sarine starosti poklicem, ups, pa se mal pozabila....mmmm...

jst grem tut počivat. Nočko.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
23.1.2008 21:52:45   
MiRaNi
Dober večer.

Tudi mi smo se danes potepali. Bile sva pri mojih, ker je brat prišel domovuser posted image . Tudi tam je bilo taaaaaaaako lepo. Jutri greve pa peš do CSD-ja, ker moram oddati vlogo za otroški dodatek. Ja šele zdajuser posted image

Rozmarinka & Scuba: Žal mi je da vajini mami nista več z vama. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 455
23.1.2008 22:26:06   
scubadiver
Hvala MiRaNi.. Mi smo imeli eno tako zelo nesrečno leto in sem v obdobju 11 mesecev zgubila očeta, mamo in babico. Kr vrstile so se smrti. Sej vmes me že ni več tako zvijalo, zdej ko imamo pa Lano in ko vem kakšna fantastična dedek in babica bi moja dva bila me pa spet zvija od hudega. Prehitro sta šla, ampak kaj čmo user posted image  
Me veseli da je brat doma da bo lahko v miru okreval user posted image .

Vidim da smo danes res vse martinčkale nekje na sončku. no sej je blo pa res lepo. Jaz sem imela še včeraj v planu da bom danes pospravljala. Sam ko sem pa zagledala kakšno vreme je zunaj me je pa takoj minilo user posted image .

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 22:38:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
24.1.2008 9:57:06   
Rozmarinka
Scuba, cisto sem pretresena ko sem prebrala o tvoji izgubi. Sem brez beseduser posted image ...ampak zdaj imas pa svojega user posted image  in Lano, da ti lepsata zivljenje !user posted image

MiRaNi: Hvala! In superca, da je brat ze doma. Tale pot v MS mu bo pa ostala v posebnem spominu. Se dobro da se je vse ok koncalo ! 

Nalin: Mi smo iz Bezigrada okoli Plave lagune. "Moja" patronazka pokriva omenjeni "rajon". Mislis da imava isto?

Sem pa vceraj na poti v mesto, srecala KBM-jevko Moni. Sva skupaj privozickali do trznice, potem pa jaz na kosilo s prijateljico, Moni pa po nakupih. Ta moja prijateljica maja pricakuje tretjega otrocka, ponovno sincka.
"Testosterona bomo imeli za izvoz" pravi ona.

Se beremo kasneje...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 11:59:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 459
24.1.2008 12:06:12   
oktoberka
Scuba, Rožmarinka user posted image user posted image

Nalin mi mamo Tejo Jurgec! To je pa res tok krasna ženska, da res ni!!!user posted image user posted image user posted image Ne poznam boljše ženske in bolj prijazne, kot je ona!

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 460
24.1.2008 12:07:38   
oktoberka
Mi smo se z njo vedno močno zaklepetali. Enkrat je bla skor eno uro pr nas, je še mal čokoladice pojedla, pa mal domačga sokca spila. Je rekla da smo ji tok simpatična družinica, da kar ne more it naprej. In da vsakič k pride k nam, zamudi k naslednjemuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 13:01:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 462
24.1.2008 13:16:41   
Rozmarinka

Oktoberka, Nalin:  K meni hodi Lesar Milena.Pa tudi ona rada govori. Sem ji naredila cappuccino, pa od tasce piskote ponudila.Sva sle zelo na hitro skoz o GH, potem pa je eno o horoskopih in svojem vnuku uzgalauser posted image . Pa malo sva o obiskih pri Romih debatirali (kdaj nadomesca kolegico, ki pokriva Tomacevo). Zanimive zgodbe ! 

Zdaj pa user posted image , potem pa na bezigrajsko "plažo"...

Neposredna povezava do sporočila: 463
24.1.2008 14:49:05   
oktoberka
kaj

Neposredna povezava do sporočila: 464
24.1.2008 14:49:33   
oktoberka
ups, mal sem se zmotlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
24.1.2008 14:50:12   
oktoberka
Nisem hotla vam pisat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
24.1.2008 15:50:27   
lumpa6
ojla bejbe

dans sem vas 3 ure iskala po žuančičevi jami, a se nč ne martinčkate na tem lepem soncu

Neposredna povezava do sporočila: 467
24.1.2008 18:39:15   
Rozmarinka
Oktoberka, ti si zvita kot prestauser posted image Po moje nas le na prvo stran dajes s svojimi posti, da ne bomo tam na drugi strani cvekale...tako kot jaz zdajleuser posted image user posted image

Lumpa6: Zupančičeva in Svetilnik sta bila na programu že v ponedeljek.
Danes stadion in okolica.

Ostale KBM-jevke: tam zadaj za Mercator poslovno stavbo na Dunajski je nek trg z dvema kafičema (veste kaj mislim?). Lahko se kdaj zmenimo tam, pa imamo iz celega Bežigrada nekako vse pol poti do tja.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 468
24.1.2008 19:05:15   
lumpa6
a zato sem sam 3 vožičkarje srečala

Neposredna povezava do sporočila: 469
24.1.2008 19:17:16   
oktoberka
Ostale KBM-jevke: tam zadaj za Mercator poslovno stavbo na Dunajski je nek trg z dvema kafičema (veste kaj mislim?). Lahko se kdaj zmenimo tam, pa imamo iz celega Bežigrada nekako vse pol poti do tja.

ja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
24.1.2008 19:17:43   
oktoberka
Oktoberka, ti si zvita kot presta Po moje nas le na prvo stran dajes s svojimi posti, da ne bomo tam na drugi strani cvekale...tako kot jaz zdajle

Itak! Če se pa vam ne ljubi pisat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 471
24.1.2008 19:33:25   
Rozmarinka
Jaz pa sem danes srecala 5 vozickaric & nobene nisem poznala ! 
Torej nas je tle za Bežigradom za celo armado...

Oktoberka: jaz sem jutri zmenjena v mestu, za naslednji teden se pa lahko dobimo za Mercatorjem. Fino bi bilo, da se nam še kakšna pridruži, drugače bova pa sami klepetali (kot tlele) user posted image

Lumpa6:Ko pride patronazka k tebi (materi petih otrok) kdo predava:
ti patronazki ali ona tebi ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 472
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 19:36:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 473
24.1.2008 19:36:41   
zalbi
Ostale KBM-jevke: tam zadaj za Mercator poslovno stavbo na Dunajski je nek trg z dvema kafičema (veste kaj mislim?). Lahko se kdaj zmenimo tam, pa imamo iz celega Bežigrada nekako vse pol poti do tja.

ja jst sem ZA. Tam je Fontana - luštn lokalček - lahk bi se tam dobile - midve z oktoberko bi rabili ene pol urce - glih fajn sprehodek.

Kdaj pa - jutr?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 474
24.1.2008 19:39:29   
Rozmarinka
O, še zalbi je priletela na sceno...zalbi: le pokliči patronažko, da ne bo huda nate, haha.Katero imaš pa ti ? Smo danes ugotavljale, da niti nimajo tok švoh delo...Sem zdajle ugotovila, da mi sploh ni nič rekla, ali še kaj pride ali ne...no, saj ne da jo že pogrešam ampak vseeno...user posted image

Moja dva fanta sta pri starih starših, zato lahko toliko čvekam zdajle...

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?