|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
21.1.2008 9:25:02   
Rozmarinka
Nalin RR Hvala za nasvete glede dlesni. Bom sla danes cimprej v lekarno, ker je bil revcek zjutraj cisto neprespan (pa jaz tudi) in vse kar mu pride pod roko daje na dlesni. Kako novorojencek Jonas in seveda ti ? Spite ? Je v drugo kaj lazje?  Verjetno vsaj ne kompliciramo toliko kot pri prvem...si pa edina med KBM z dvema malckoma, no razen castne clanice lumpe06 s petimi. Ostale imamo edinke/edincke...

MiRaNi: Sem si predstavljala, da boste sli v MS. Upam, da pride brat cimprej domov. Za tolazbo: tudi na Primorskem je bilo cez vikend obup vreme, le ko smo se vozili mimo Postojne je bilo soncno. Velja, se vidiva popoldne v Svetilniku, jaz bom tam ob 13h.

Scubadiver: sem te ze zadnjic na srecanju mislila vprasati ce se potapljas (glede na nick name je sicer to ocitno). Si ze dolgo potapljacica ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 401
21.1.2008 9:47:19   
oktoberka
Scuba pediatrinjo sem klicala (hvala za kontakt), sam na želost ne sprejema več novihuser posted image
Bom pač mogla poslušat našo, ki nič ne vem. "joj, tega pa res ne vem"...."joj, veste to pa res ne bi vedla".... "Ja veste, to je pa pri vsakem otroku drugače"...user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
21.1.2008 11:09:48   
Rozmarinka
Oktoberka, a isces pediatra na doloceni lokaciji ali ti je vseeno kje ?
Ce ti je vseeno kje, sem o dr Kalinskovi (ZD Moste) slisala veliko pozitivnega, pa na Metelkovi je menda v redu dr Zdenka Goluh.  Za Bezigradom v ZD Bezigrad smo nekatere zadovoljne z dr Rus za ostale pa ne vem.
No, v Barsosu je dr Cvetka Dragos Jancar (ima kolegica) samo po moje je samoplacnisko, nisem pa ziher.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
21.1.2008 11:44:23   
oktoberka
Rozmarinka hvala za vse te pediatre ki si jih naštela! Mislm da bom vprašala dr. Rus če ma še kej frej, čeprov mi je smotan k ni nbenga parkinga tam za dobituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 12:12:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 405
21.1.2008 12:17:00   
oktoberka
Iiiiiii, kok je fletkan!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 406
21.1.2008 12:18:53   
oktoberka
No, js pa najini p govorim da se i zdi, da se preveč nazaj upogiba in da preveč sili v navpičen položaj, pa mi reče, da naj jo amm skoz v ležečem položaju. Js bi ful rada da naju pošlje v razvojno, pa magar se sam pokazat pa da mi rečejo da ni nč- bom js bolje spala, če druzga ne!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 12:20:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 408
21.1.2008 12:25:03   
oktoberka
Nalin, dej mi mal več povej o tem. Kako, kje... je ta razvojna? A kej več veš?

Neposredna povezava do sporočila: 409
21.1.2008 12:55:24   
oktoberka
Evo, sem naju že naročila v razvojno, v zd Bežigrad. Mava pa 21.2. pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 410
21.1.2008 13:14:36   
scubadiver
Oktoberka prav eno tako vprašanje imam jaz za našo P. na pregledu konec tega meseca. Naša Lana pa večinoma gleda samo v eno smer. Ko recimo leži na hrbtu vedno gleda samo v levo. Glavice skoraj ne obrne na desno. Tudi če jo imam v naročju, vedno samo v levo, če jo imam v naročju pokonc - isto. In mi sploh ni jasno, zakaj skoraj nikoli ne obrne glavice. Tud če sem jaz na njeni desni me ne pogleda.
A kaj veš koliko stane pregled v razvojni če je samoplačniški? No, sej bom videla kaj bo rekla na to pediatrinja ko bova imeli pregled pri dveh mesecih.
A je opazila katera kaj takega pri svojih malčkih? Verjetno bi morali v obe smeri enako obračat glavico a ne?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 411
21.1.2008 14:42:58   
oktoberka
Prvi predgled je brezplačni, pol pa če je karkoli narobe, ti pa rrečejo in pol ti svoji p rečeš za napotnico. Js na tvojem mestu ne bi čakala, ampak bi kar poklicala zd Bežigrad in jo naročila. Ker je itak ful za čakat. Mislm pa a to ni ok da sam v eno stran gleda. Loh jo pa probaš motivirat s kakšno lučko. Tko da ji najprej pred očmi svetiš, pol pa počasi premikaš lučko na drugo stran, ona ti pa s pogledom sledi. Tko morš skoz delat, pa počas bo. To sem enkrat nek prebrala. Probi.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.1.2008 15:21:47   
Kalina
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Oktoberka, a isces pediatra na doloceni lokaciji ali ti je vseeno kje ?
Ce ti je vseeno kje, sem o dr Kalinskovi (ZD Moste) slisala veliko pozitivnega, pa na Metelkovi je menda v redu dr Zdenka Goluh.  Za Bezigradom v ZD Bezigrad smo nekatere zadovoljne z dr Rus za ostale pa ne vem.
No, v Barsosu je dr Cvetka Dragos Jancar (ima kolegica) samo po moje je samoplacnisko, nisem pa ziher.

Sam tolk, dr. Kalinskova ni glih nevem kaj, je taka zmedena in veckrat mors sam postavljat diagnozo. V Mostah je dr. Plut najboljsa, je tudi vodja dispanzerja.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 413
21.1.2008 16:08:41   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Glede pediatrinje, jaz sem zadovoljna z Dr Jelenc, samo škoda ker bolj malo dela, je pa res super pediatrinja. Žana mi nikoli ni cepila, če ni od vročine preteklo vsaj 10 dni, še raje je pa videla da 14 dni,... Vsak pregled je bil temeljit, prvič sva bila več kot 1 uro na sistematskem pri njej v ordinaciji, vse jo je zanimalo, kako se dojiva, kako spanje,.... v razvojno naju je z Žanom poslala takoj ob prvem sumu na nepravilnosti,...  Tudi Jonasa sem k njej prijavila.

Rozmarinka, nebi rekla, da je sedaj kaj lažje, jaz mogoče celo malo bolj kompliciram sedaj, kot sem pa pri Žanu, je pa res da sem veliko bolj prepričana vase in v to kako ravnam z Jonasom.

Spimo bolj slabo, ker sredi noči pride k nama še Žan in se vsi skupaj stiskamo na postelji, pa to bi še šlo, če se Jonas nebi zbujal in seveda posledično še Žan,.... Neverending storyuser posted image , pa se bomo kmalu navadili in ujeli ritemuser posted image , se ne sekiram preveč.

Pa še slikca:

user posted image

[/quotre

res čudovito deteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 414
21.1.2008 16:14:51   
Rozmarinka
Kalina: mislim da se strokovnost pediatra izkaze, ko ni vse kot bi moralo. In v primeru Kaliske je imela moja prijateljica zelo dobro izkusnjo, saj je dr ze njen dvom vzela zelo resno in jo napotila na nadaljne preizkave. Marsikateri pediater te namrec "potolazi" da so zadeve prehodnega znacaja.
Verjamem pa da je mnenje o pediatrih dostikrat osnovano na subjektivnih ocenah. Enim ok, drugim cisto nasprotje...
Nalin: res cukrcek tale tvoj Jonasuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.1.2008 16:45:15   
Kalina
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Kalina: mislim da se strokovnost pediatra izkaze, ko ni vse kot bi moralo. In v primeru Kaliske je imela moja prijateljica zelo dobro izkusnjo, saj je dr ze njen dvom vzela zelo resno in jo napotila na nadaljne preizkave. Marsikateri pediater te namrec "potolazi" da so zadeve prehodnega znacaja.
Verjamem pa da je mnenje o pediatrih dostikrat osnovano na subjektivnih ocenah. Enim ok, drugim cisto nasprotje.

Hm,  pri nas se je njena (ne)strokovnost res izkazala. Pa nevem od kje ti ideja, da je pri nas vse kot bi moralo biti.
Drugace je pa Kalinskova cist prijazna oseba.

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 416
21.1.2008 16:56:20   
oktoberka
Sej se ni treba zdej skragat zarad pediatrov! K mi bo še žal da sem načela temo o p!user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.1.2008 17:25:52   
Rozmarinka
Oktoberka, don't worry be happy user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
21.1.2008 19:57:12   
Kalina
Ce kdo pove svoje mnenje in se nekdo ne strinja to se ni kreganje, zgolj debatiranje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 419
21.1.2008 22:00:06   
zalbi
juhu - ev mene. Danes sem se ful sprehajala s Saro, kljub bolj bednemu vremenu sva dopoldne preživeli zunaj. Potem pa je bila še cepljena.

Tudi Sara je dobila datum 22. 2. v razvojni - nama je P dala napotnico, ker se nič ne postavlja, tudi ob pori se noče dvignit - skratka baje da je to za razvojno. Drugače pa mi je dala v razvojni še eno štvilko ne dr. Breznik (se mi zdi) in je rekla da je tam pregleda tane 35 eurčkov in da ti pokažejo vaje in to je to.

zobki - Sari nč zdej ne rastejo zobki, prejšni teden se mi je zdelo, zdej pa nič - sem pa mazala s gingigelom (mi je ena otroška zobozdravnica svetovala) vsekakr pa  calpol je zakon - tudi jaz sem ji ene 2x dala in je fulll pmagal.

Jutri grem v vrtec Mladi rod - ej ve sigurno veste, ki ste tja dale vloge, kje je glavna enota od Mladega roda?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.1.2008 22:17:18   
scubadiver
Oktoberka hvala ti za podatke okoli razvojne. Bom verjetno res kar poklicala.

Mladi rod.. A je šla katera pogledat te vrtce? Bom dala tud jaz prošnjo še sem, pa ne vem kako naj jih razvrstim. Ne vem a čem it pogledat al nej kr napišem...

Nalin Jonas je pa res cukerček user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.1.2008 22:22:24   
zima07
Pozdravljene!
Samo na hitro: prvi dan v sluzbi prezivela, bilo je kar zanimivo, Brino je brez napak ustimal ocka, ko jo je oddal v vrtec ni nic jokalauser posted image ...Baje je veliko in z uzitkom jedla (to je napredek!) in bila nasploh kar pridna...

Jaz sem pa zdajle ze taka koma, da samo cakam, da user posted image  pride domov, mu dam lupcka in recem "lahko noc!"...Ja, tezka je tale "delavska"..UZIVAJTE PUNCE, DOKLER LAHKO user posted image

Aja: Zobki: Gengigel pomaga za kratek cas, Calpol malo bolj (ampak ga dam, ko je res kriza), zdej smo nabavili eno fenomenalno kremico iz Anglije, ki je res zakon...

Pediater: Ja, Jelenceva (ZD Bezigrad) je baje zakon...In ko sem jaz iskala pediatra za Brino, sem tu na RR-ju (malo poisci) nasla kar nekaj peditrinj, ki delajo privat in imajo koncesijo (to je bila moja zelja, zaradi parkiranja, cakanja, skratka organizacije...ker si v ZD nisem zelela)...Predvsem eno v Murglah kar pohvalijo (zdajle mi je uslo iz glave, kako se pise)...In ja, jaz bi pediatrinjo menjala, ce z njo ne bi bila zadovoljna!!

Razvojna: Full fino je iti pokazat otrocka, ze ce je najmanjsi sum, da ni vse ok...Zgubiti nimas nic, pridobis pa lahko ogromno...Sem pa za razvojno v ZD Bezigrad slisala nekaj kritik na racun neprijaznosti (tukaj ne mislim nestrokovnosti), tako da bodite pripravljene (za vsak slucaj)...Pri neobracanju glavice v eno stran pa je po mojem mnenju dobro biti pozoren...Poskusi z aktivacijo (igracke, lucke, glaosvi...) na tisto stran, ki je manj aktivna..

Mislim, da je to to...Mojega se vedno ni user posted image ...Bom sla kar spatuser posted image ..

Lahko noc!!! 

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.1.2008 23:03:16   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Razvojna: Full fino je iti pokazat otrocka, ze ce je najmanjsi sum, da ni vse ok...Zgubiti nimas nic, pridobis pa lahko ogromno...Sem pa za razvojno v ZD Bezigrad slisala nekaj kritik na racun neprijaznosti (tukaj ne mislim nestrokovnosti), tako da bodite pripravljene (za vsak slucaj)...Pri neobracanju glavice v eno stran pa je po mojem mnenju dobro biti pozoren...Poskusi z aktivacijo (igracke, lucke, glaosvi...) na tisto stran, ki je manj aktivna..

Če jo animiram za trenutek obrne glavo tudi v desno stran, potem pa smo spet takoj na istem. Tko da ni da je ne bi mogla obrnit al pa kaj takega. Ampak sicer pa čist skos v eno smer. Recimo če jo animiram s kakšno igračko pogleda samo enkrat, pa smo spet na istem. Po mojem da ne bom še jutri klicala za razvojno, jo bom še par dni mal hecala s kakšnimi igračkami in bom pozorna če kaj napreduje. Če bo po parih dnevih enako bom pa res poklicala. Mi je kr čudno. Vedno spi samo na eno stran, ko je budna, vedno samo ena stran ... Nč jasno zakaj ji je tko všeč v levo gledat. Jo bo janša kregal.. bi mogla kvečem v desno v temle našem Janšalandu user posted image  Upam da ne bo zvedel user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.1.2008 23:52:11   
MiRaNi
Mladi rod: mislim, da je glavna enota na Črtomirjevi (Enota Vetrnica). Jaz sem svojo vpisla v 3 njihove enote: Kostanjčkov vrtec, Enota Stonoga, Enota Vetrnica.  Če ne bomo sprejeti pa bomo iskali še druge vrtce... V koliko vrtcev pa ste poslale prošnje?

Razvojna: Nika je na začetku spala samo na desnem boku. Zdaj, ko se že obrača pa se 99-krat obrne na levo in 1-krat na desnouser posted image  Na zadnjem pregledu sem to omenila tudi P, ki je to želela preveriti in mala lisička (beri Nika) se je brez problema obrnila na obe strani, pa še rokice je lepo ven potegnila (user posted image za mami). Jaz sem pa mislila, da greš v (neplačniško) razvojno lahko samo z napotnicouser posted image  Ko se želiš naročiti ali te vprašajo kakšne ''težave'' ima otrok?

Zima: prosim povej kako se imenuje kremica da jo še me naročimo. Mislim, da ti bo Rozmarinka tut hvaležnauser posted image . Čestitke za preživet dan v službiuser posted image . Jst mam včasih še vedno težave pri odpravljanju od doma, ker vedno nekaj pride vmes (beri kolcanje, polna plenička) in potem se zgodi, da malo zamujamo. Kako bo pa zgledalo, ko bom morala biti v službi točno ob 8-ih pa bomo videliuser posted image

Grem še user posted image  dat lupčka al pa dva potem pa pod odejo. Lahko noč!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 424
22.1.2008 7:27:21   
lumpa6
Mladi rod: mislim, da je glavna enota na Črtomirjevi (Enota Vetrnica). Jaz sem svojo vpisla v 3 njihove enote: Kostanjčkov vrtec, Enota Stonoga, Enota Vetrnica. Če ne bomo sprejeti pa bomo iskali še druge vrtce... V koliko vrtcev pa ste poslale prošnje?
ja jaz sem tudi dala v vetrnico, imamo tam že tavečjega

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?