zima07
|
Pozdravljene! Samo na hitro: prvi dan v sluzbi prezivela, bilo je kar zanimivo, Brino je brez napak ustimal ocka, ko jo je oddal v vrtec ni nic jokala ...Baje je veliko in z uzitkom jedla (to je napredek!) in bila nasploh kar pridna... Jaz sem pa zdajle ze taka koma, da samo cakam, da pride domov, mu dam lupcka in recem "lahko noc!"...Ja, tezka je tale "delavska"..UZIVAJTE PUNCE, DOKLER LAHKO Aja: Zobki: Gengigel pomaga za kratek cas, Calpol malo bolj (ampak ga dam, ko je res kriza), zdej smo nabavili eno fenomenalno kremico iz Anglije, ki je res zakon... Pediater: Ja, Jelenceva (ZD Bezigrad) je baje zakon...In ko sem jaz iskala pediatra za Brino, sem tu na RR-ju (malo poisci) nasla kar nekaj peditrinj, ki delajo privat in imajo koncesijo (to je bila moja zelja, zaradi parkiranja, cakanja, skratka organizacije...ker si v ZD nisem zelela)...Predvsem eno v Murglah kar pohvalijo (zdajle mi je uslo iz glave, kako se pise)...In ja, jaz bi pediatrinjo menjala, ce z njo ne bi bila zadovoljna!! Razvojna: Full fino je iti pokazat otrocka, ze ce je najmanjsi sum, da ni vse ok...Zgubiti nimas nic, pridobis pa lahko ogromno...Sem pa za razvojno v ZD Bezigrad slisala nekaj kritik na racun neprijaznosti (tukaj ne mislim nestrokovnosti), tako da bodite pripravljene (za vsak slucaj)...Pri neobracanju glavice v eno stran pa je po mojem mnenju dobro biti pozoren...Poskusi z aktivacijo (igracke, lucke, glaosvi...) na tisto stran, ki je manj aktivna.. Mislim, da je to to...Mojega se vedno ni ...Bom sla kar spat .. Lahko noc!!!
|