cvetka76 -> RE: Pralne bombazne plenicke (21.8.2009 15:01:35)
|
Naš otrok nosi pralne pleničke že vse svoje življenje, torej 1 leto in tri mesece! Kljub raznoraznim dilemam, ki sem jih imela skozi to obdobje, jih ne bi zamenjala za druge! Ja, težko je na začetku, če so nogice pretanke za pleničke... in potem tam ok. 5. ali 6. meseca, ko se dviguje, uči plazit, sedet... takrat sem malo kombinirala s plenicami za 1kratno uporabo... sem se boljše počutila :) Če se je naš fantič, pa ne vem; nikoli ni izgledalo, da ga kaj bolj ali manj motijo... Edino, kar sem precej pozno ugotovila: treba je prat z ekološkimi praški, pa ne rabiš nobene kreme za ritko... In zdaj prihaja še en dojenček... in se ne morem odločit, ali naj dokupim pleničke... nove, rabljene... ??? Malo se bojim, da so rabljene preveč raztegnjene, da bo še večji problem za male nogice... Kaj pravite''' Kakšne izkušnje??? Sicer imam pa Štorkljine pleničke, frotiraste z ježki za ponoči, flanelaste z ježki za popoldansko spanje, najbolj komot se mi zdijo pa flanelaste s pritiskači, najmanj žulijo... Eno racmanko sem dobila, pa mi ni všeč, mislim, da je zelena... Srečno uporabnicam pralnih plenic, pa seveda nekaj potrpljenja :) !
|
|
|
|