marelcaspelca -> RE: Pralne bombazne plenicke (15.1.2014 9:54:13)
|
Takole, mi imamo Flip pleničke... sicer niso AIO, ampak je na sploh malo drugačen sistem. Naša je stara sedaj dobra dva meseca... Ponoči, če je nisem previjala, so mi Pamperske premočile.... te pleničke pa še ne. Sicer vem, da še ne lula veliko, ampak je v eni plenički od zvečer do zjutraj, okoli 7-8ih. to je 12 ur.... Pa namesto originalnih vložkov jaz trenutno uporabljam tudi racmanove in štorkljine vložke, če vložkov zmanjka, pa tudi navadno tetra plenico zložiš notri, pa je! Za ponoči sicer ne, za podnevi mi pa tetra lepo funkcionira :) Lahko si jih greš ogledat v Baby Center. Ponavadi jih imajo tam kot racmanke. Pa rita ni široka v teh pleničkah... body je treba sicer imeti eno številko večji, hlačk pa ne! ker pri strani ni nič blaga :) Meni s 7imi pleničkami uspe prati enkrat na teden... imam seveda veliko dodatnih vložkov, ki sem jih dobila od punc sicer rabljene... Če je polulana pupa, potem samo obrišem s suho krpo notranji del ali pa splaknem pod vodo in se nato posuši v parih urah, če je pokakana, opetem skupaj z ostalimi vložki na 60 in je potem suho v dveh urah... vložki se pa seveda dlje časa sušijo :)
|
|
|
|