vijolca -> RE: Pralne bombazne plenicke (8.9.2009 8:38:54)
|
Pozdravljene! Sama sicer še čakam na našega otročka (še tri mesece), sem pa to čakanje izkoristila tudi za to, da se pripravim na nadaljevanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]. Torej za pralne plenice sem praktično odločena, še najbolj me mikajo tiste znamke Wonderoos. Ponekod sem zasledila, da so te plenice malo prevelike za novorojenčke (tudi mi ne pričakujemo nekega velikana), je to res, ste za začetek uporabljale kakšne navadne plenice ali pa katero drugo znamko? Nekatere pralne plenice se prodajajo po velikostih, na primer FuzzyBunz, mogoče je bolje za prve mesece kupiti te plenice? Ker bi želela te razne izdatke malo razporediti, sem nameravala plenice kupiti že malo prej, zdaj pa se pojavi večna dilema, koliko plenic potrebujem. Vprašanje se še dodatno zakomplicira, ker se mi zelo zanimiva zdi ideja o dojenčkih brez plenic, kar upam, da nam bo uspelo prakticirati že kmalu po rojstvu - vsaj do neke mere, ne pričakujem pa čudežev, ne me narobe razumet! Pleničke bi tako verjetno bolj uporabljala za rezervo. Kaj mi priporočate? Naj raje počakam z nakupom ali naj za začetek nabavim le 3 ali kaj takega? Koliko plenic pa je na splošno dobro imeti doma, če pereš recimo na 2-3 dni?
|
|
|
|