|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
15.1.2010 21:37:24   
DIANE
Pozdravljene, pri meni na žalost že 1 leto je od abrazije in izgube male pikice. Zej se pa trudiva vendar nč ne uspe. Merla sm si 1 mesec zle bazalno temperatura mn je bla čudna nvem če bo glih G lohk iz tega vidla kdaj mam ovulacijo ker mi je tempreatura skakala gor in dol. Upajm, da se čimprej mi pokaže +, in da bo vse vredu.

In kak dolg se že trudite po abraziji??

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
17.1.2010 9:53:53   
katra55
Midva greva v 6.krog po abraziji. Od abrazije pa je 8 mesecev.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
17.1.2010 11:50:59   
DIANE
Upam, da nam čimprej rata.

user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
18.1.2010 11:24:34   
lana38
V albumu Tim14 imate nekaj novih slikic.
LP

lana38

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
18.1.2010 13:51:03   
Sunny77
Pozdravljena Pikica36!

nekaj me zanima...iz napisanega razumem, da si ti že imela splav, a drži?
A ti ni rekla, da prideš na pregled že pred klasičnim datumom v 8 tednu?
Jaz imam namreč za sabo 2 ss in mi je G naročila da začnem z jemanjem prometeriuma (sej sem prav napisala?user posted image ) čim vidim + in da pridem k njej v 4,5 tednu.... vse to se mi zdi nekako logično, a ne?

Lep pozdrav,
S

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
19.1.2010 9:24:20   
pikica36
pozdravljene po dolgem času

sunny77 ja drži, kar si napisala, žal se tudi tokrat ni izšlo in sem prejšnji teden imela že četrti ss. prometrium pa sem tudi jaz jemala od pozitivnega testa dalje.user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Sunny77)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
19.1.2010 10:28:11   
zaljubljena23
pikica, sem prav šokirano pogledala tvoj post....Zelo mi je žal, da moraš spet skozi tole zgodbo...Pošiljam ti mnogo objemov in pozitivne energije...Drži se.....
A že veš kako bosta naprej, glede preiskav in tega....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
19.1.2010 10:44:15   
lana38
pikica36!user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal.
LP

lana38

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
19.1.2010 10:45:05   
pikica36
odkrito povedano: pojma nimamuser posted image nevem a naj se še trudimo ali naj pustimo tako kot je. se mi zdi , da nimam več energije, globoko v sebi pa me še nekaj žene naprej

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 2234
19.1.2010 10:49:34   
zaljubljena23
Drži se...Sem na drugi temi videla in verjamem, da ti bodo tam pomagali in bodo našli vzroke za tole...In boš videla, kmalu bo posijal čisto tapravi sonček v tvoje življenje...Poslušaj svoje srce

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
19.1.2010 11:16:24   
lana38
pikica36, poznam ta občutek, ko te nekaj žene naprej. Nikar ne odnehaj, če tako čutiš. Nekega dne se ti bo nasmehnila sreča.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2236
19.1.2010 13:51:28   
katra55
pikica36 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
19.1.2010 20:19:07   
natasarobi
pikica36 - user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
20.1.2010 14:25:20   
Sunny77
Joj, pikica, mi je tako žal....ma zakaj se nam to dogaja...kar stisnilo me je pri srcu,...res...ker sem tudi sama v podobni situaciji...ampak, sem do zdaj bila trdno prepričana, da pa v 3 MORA IT...očitno ni pravil, a ne?

Drži se....jaz sem prepričana, da bo tudi nam posijalo sonce, ne more in NE SEM bit drugače!!!

Korajžno!
S

Neposredna povezava do sporočila: 2239
21.1.2010 15:39:18   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

odkrito povedano: pojma nimamuser posted image nevem a naj se še trudimo ali naj pustimo tako kot je. se mi zdi , da nimam več energije, globoko v sebi pa me še nekaj žene naprej

Sori,ker takole vpadam na forum.Samo Pikica tole je pa že noro.A so te poslali na kake preizkave?Revmatologu mogoče?Genetika?Kaj pa če bi probala z Medrolom ali čim podobnim?Tole je pa že res noro in mučenje človeka.Sorry ker sem takole uletela.Ampak kaj tile dr. delajo.To je res noro.Pišuka v tujini bi imela že vse preizkave opravljene.Matr sem jazna na naše dr.ker si nič ne upajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica držim pesti,da nam rata enkrat.Tudi jaz imam za sabo abrazijo.Je nehal srček bituser posted image Po 11 et nam je pa le ratalo zagledat + in še srček.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
26.1.2010 15:53:55   
natasarobi
kaj je bolj smiselno delat AC ali HB?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
26.1.2010 18:27:11   
zaljubljena23
Natasarobi, koliko sem po netu brala, jih gre večina tam po 15.tednu N...(AC)

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
27.1.2010 9:04:44   
natasarobi
Včeraj sem imela nuhalno - vse bp. Cifre, ki sem jih dobila:
navedeno pod adjusted risk: 21: 1:1300, 18: 1:15209 in 13: 1:124913. Mislim, da so to zelo dobri rezultati, a ne? Edino , kar mi niso vzeli je pa kri. Zakaj vzamejo kri? Saj mi je nekaj razlagala pa mi je šlo iz glave.

Predlagali so mi, da bi šla na horionsko biopsijo in da je danes zadnji dan, da mi naredijo to. Sicer včeraj sem se prijavila, danes pa nisem šla - sem si premislila. Upam, da sem se prav odločila in da bom počakala na AC.

Sicer sedaj kličem tja, da bom povedala, da me ne bo in da mi dajo rok za AC, pa se noben ne oglasi že več kot 1 uro, nihče me pa tudi ni klical.

Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.1.2010 10:15:08   
afnica mala
Oprostitke, ker tko uletavam, slučajno sem nekaj gledala, pa sem zasledila ime natasarobi, pa sem se te spomnila še iz dveh let nazaj, ko smo se skupaj borile na straneh ss-ja in podobnih neprijetnih tem.
Jaz sem imela po treh ss, 4 user posted image . Nuhalna je blo ok, vzela pa je kri in mi je poslabšalo rezultate 1:52. Šla sem tako na HB, kot na AC. V soboto sem šla zaradi bolečin na urgenco, kjer je slučajno delala moja g. in mi povedala za slabe rezultate. V ponedeljek sem klicala, v torek so me vzeli na HB. Ker so rezultati kazali na translokacijo kromosomov, sem šla še na AC- ker so rezultati lahko drugačni. No, pri meni niso bili.
Uglavnem, to sem hotela povedat, HB je definitivno hujša. 1. bolečine so dlje prisotne in bolj intenzivne in 2. kot imam jaz podatke je več možnosti SS. Vedla sem zakaj, nekje je ena fora, pa sem pozabila, ampak ni vzrok v sami Hb, jao sem se zapletla, možgani mi po zadnji nosečnosti itak ne delajo 100% user posted image
npr. pri HB dobiš bolniško za 5 dni, pri AC pa 3 dni. Torej že sami vejo zakaj. Aja, pa po posegu sem jaz, ko sem imela HB ležala, ostale z AC pa so polležale na stolih. Pri AC pa sem dobila tudi jaz stol.

Samo to, moja ima novonastalo translokacijo kromosomov in je super punčka, stara skoraj 16m. Do 6m sem čakala rezultate, če bo treba prekiniti user posted image . Potem so prišli rezultati, da po izvidih sodeč se ni zgubil noben delček, ko se je kromosom lomil. Tekočin iz AC so dali na gojišče in poslali v Belgijo na dodatna testiranja- zato tako dolga doba.
Punce, držim pesti za vas, enkrat bo ziher ratalo, saj vem kako se to sliši, tudi meni se je grozno slišalo, ko so to govorili, zdaj pa se komaj kdaj spomnim na ss, na depresijo, žalost, no danes, ko sem vas brala sem se. Ne se dat!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2244
27.1.2010 10:43:38   
lana38
Pri HB je večje tveganje za splav, ker se dela bolj zgodaj. Pa tudi odvzamejo se resice direktno od posteljice. Jaz osebno bi šla na AC. Pa tako sem tudi 2x naredila.
natasarobi, rezultat NS je zelo vspodbuden. Kri bi ti laho vzeli za četverni hormonski test. Rezultat tega pa je prav tako izračun verjetnosti. AC je najzaneslivejša metoda.
Držim pesti, za dober rezultat AC.
LP

lana38

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.1.2010 12:43:10   
ronja1a
natasarobi user posted image user posted image user posted image user posted image to je zelo dober rezultat. a si  ti pri prvih dveh nosečnostih delala NS? Kdaj so ti ugotovili nepravilnosti?

Kri bi ti v  tem času v nosečnosti vzeli, če bi ti delali dvojni hormonski test. Z njim bi ti še bolj natančno napovedali verjetnost, da je s pikico vse ok.

AC je sigurno manj neprijeten poseg od HB, je pa bolj zoprno od HB, če slučajno gre kaj narobe, ker si takrat že višje v nosečnosti in je odločite za splav še težja.

Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.1.2010 14:07:48   
natasarobi
ronja1a - pri prvih dveh mi niso delali ns - prvič so nepravilnosti odkrili v 20t na uz, drugič pa v 16 na uz, ko sem želela delati ac.

Obakrat sem tako imela bolj pozno prekinitev. Ne vem kako bi mi bilo,  če bi šla na HB pa bi bilo kaj narobe; verjetno se bi spraševala kaj bi bilo, če bi šla samo na AC, sploh ker je bila ns ok.

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
27.1.2010 18:28:55   
andreja2000
pikica36user posted image user posted image user posted image ,ojoj,ne morem ti povedat kako žal mi je,objemčki zateuser posted image user posted image user posted image in kot je že lana38 napisala,če te nekaj žene dalje,pojdi...tudi jaz sem dala skozi več ss in UPN in če bi takrat odnehala,sedaj ne bi imeli naše sončice.

natasarobi,zate sem pa zelo,zelo vesela...le tako naprej!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.1.2010 18:33:24   
andreja2000
natasarobi aja,še to...jaz sem se odločila samo za AC in če bi bila še enkrat v takem položaju,bi se odločila enako,pa srečno!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
29.1.2010 10:36:29   
Kratka
Jaz sem se pa odločila za HB in sicer zato, ker če bi bilo treba prekinit, je vseeno lažje v 15. tednu, kot pa npr. v 20.
No, na koncu je vseeno bilo treba prekinit, pa ne zaradi kromosomomske napake. Takrat sem tudi bila na AC, vendar mi je niso mogli opravitit tako kot je treba, ker sem imela premalo plodovnice. In če pogledam in primerjam ta dva postopka med seboj se mi zdi, da me je AC bolj bolela od HB. Pri HB ti dajo anestetik, pri AC pa ne. Če bi še 1x izbirala, bi spet izbrala HB.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?