|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
17.12.2009 12:53:28   
ronja1a
Pikica, čestitke!

Natasarobi, držim pesti! In čimveč pozitivnih misli ...

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
17.12.2009 14:05:18   
pikica36
tudi nama so rekli, da je pač naključje in da temu se pač reče smolauser posted image
tudi midva sva se odločila, da je to definitivno zadnji poskus, ker mislim da ne bi prenesla več vse te žalosti in razočaranja.
ampak zdaj moramo mislit pozitivno!!!!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
18.12.2009 11:13:12   
andreja2000
DIANE  Žal mi je,da si tudi ti morala čez to bolečo izkušnjo.
Želim ti,da tudi ti ćim prej zagledašuser posted image  in da bo nato user posted image  potekala tako kot mora.user posted image ,srečno!user posted image

pikica36 iiiiii,kaj jaz to berem,ja čestitkeuser posted image user posted image user posted image ,punca in močno stiskam pesti,da bo tokrat vse tako kot mora user posted image user posted image user posted image

natasarobi user posted image  super za prvi pregled,le tako naprej!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.12.2009 16:36:00   
Kratka
Evo, še ena nova...sicer ne vem če res spadam že k vam, ker še ne planiram nove zanositve. Pred enim tednom sem imela UPN v 19.tednu in tudi abrazijo. Sedaj čakam na user posted image , potem bomo pa vidli kako naprej. Kot sem že omenila, je misel na novo nosečnost trenutno nesprejemljiva z moje strani, ampak ko pa berem vas, me pa kar prime, da bi spet bila user posted image . Toliko hudih preizkušenj ste dale nekatere skozi in niste obupale, res vas občudujem!

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.12.2009 18:34:03   
ronja1a
Upn v 19. tednu je težka stvar, tako da je normalno, da težko misliš na user posted image . Tudi fizično je fajn, da se pred novo zanositvijo, ko se boš odločila zanjo, malo opomoreš. Jaz se še velikokrat spomnim na mojo nesojeno pikico. Ampak bolečina je pa kr minila, ker imam zdaj doma zlatega sončka ... držim pesti tudi zate, da se ti porihta ob pravem času....

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
19.12.2009 8:10:24   
lana38
Katka!user posted image user posted image user posted image
Kaj je bilo pa narobe, da si morala na UPN v 19. T? Veš z leti boli vedno manj, samo pozabiš pa ne. jaz se spomnim še vedno vsak dan, pa bo marca že 4 leta. Danes pa ima naš Tim 2. RD. Čas res hitro beži.
LP

lana38

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
19.12.2009 15:53:06   
andreja2000
Kratka oj,kako mi je hudo,ko preberem,da se nam je pridružila še ena mamica malegauser posted image .To je resnično huda preizkušnja,zato si vzemi čas za žalovanje,pusti,da solze gredo svojo pot in potem,čez čas,se nekako navadiš živeti z to bolečino,pozabiš itak nikoli,a čas prinese svoje...Mene je po izgubi naše punčke(21 teden) motivirala ravno  misel in želja po novi user posted image ,ki pa je potem kljub trudu prišla po skoraj 2 letih,no pa imamo danes doma razposajeno dveletnico,ki je naš sonček...
Nekoč,pa vrjamem,bo tudi zate posijal sonček...

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.12.2009 17:24:31   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Kaj je bilo pa narobe, da si morala na UPN v 19. T?

Moja pikica je imela zelo bolan srček, posledično tudi druge organe...ni imela nobene možnosti user posted image user posted image user posted image
Res je pa  to, da sem imela ogromno časa, da se pripravim na najhujše, ker sem že na NS imela porazen rezultat 1:12, na mojih 25 let!! Torej, sem nekako sprejela takšno usodo in se pač sprijaznila z dejstvom, da tega otroka nikoli ne bom imela ob sebi. Pobiram se nekako, res je, da spomini pa ostanejo za vedno in to najbolj boli, ker jo pogrešam user posted image . Hvala bogu, me moj user posted image drži pokonci in ravno zaradi njega vem, da si bom spet nekoč zaželela otroka in družine.

Želim vam lepe praznike in obilo sreče in veselja v novem letu, pa še kakšnega novega user posted image , vsem tistim ki se za to borijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
20.12.2009 7:55:30   
lana38
Katka, nikar na obupaj. Mene je ves čas pokonci držala samo misel, da bom nekoč lahko imela še enega zdravega user posted image . Zdaj smo pa presrečni.
LP

lana38

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
20.12.2009 9:11:03   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Katka, nikar na obupaj. Mene je ves čas pokonci držala samo misel, da bom nekoč lahko imela še enega zdravega user posted image . Zdaj smo pa presrečni.
LP

se podpišem in se popolnoma strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

natasarobi in pikica 36 čestitke in uživjata  nosečnost v polni meriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kratkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.12.2009 11:16:46   
lana38
Lepo praznujte!
LP

lana38

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.12.2009 12:32:31   
zaljubljena23

Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen,naj bodo
prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
30.12.2009 8:42:15   
lana38
natasarobi in pikica 36, kako sta?
Nič se ne olgašte tukaj.
Do novega leta sta samo še 2 dneva. Čas tako hitro beži.
Pišite kaj!
LP

lana38

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
30.12.2009 9:25:07   
nadka30
punce pozdravljene, sam tolk da vam povem po ss v začetku oktobra smo pred dvema dnevoma zagledali plus in še sedaj ne moremo čist dojet da je res plus

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
30.12.2009 10:02:40   
Kratka
user posted image user posted image čestitkee za plususer posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
30.12.2009 20:33:39   
krtekxx
Natasarobi, jaz močno držim pesti. Lana, Andreja in vse ostale - srečno 2010. Mi smo Ok, punčka je kar naprej bolna (viroze ji pridno nosita fanta), upam, da bo kmalu bolje. V ponedeljek začnem hodit v službo. Čas takooo hitro teče. Upam, da se za vse izteče tako kot je najbolj prav.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
30.12.2009 21:10:32   
lana38
nadka30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
30.12.2009 21:43:10   
Nitka
Oj, no jaz se še nisem tu pofočkala, pa sem si ob branju vaših postov le rekla, da nekaj napišem.
Najprej čestitke za plusek user posted image , to nam da vedno novo upanje... iz svojih izkušenj pa lahko povem, da čas
celi rane. Sama sem pred 3,5 leti doživela SS v 10. tednu, s tem da sem od 5. tedna naprej bila stalni gost na KC, saj so sumili izvenmaternično nosečnost in bila zaradi tega na dva do tri dni na gin. pregledu, odvzemu krvi in čakanju na rezultat HCGja, skratka grozen psihični teror (kot sem temu rekla). Hkrati so me operativno pregledali, če bi bila res izvenmaternična, ves čas pa sem bila v strahu, da mi vzamejo en jajcevod, ker je to bilo pri njih čist preventivni postopek ... ja ja, pa kaj še... sem jim rekla, da tega ne dovolim v nobenem primeru. V 10. tednu je potem šlo vse po zlu, za nameček pa je dan po abraziji bilo konec z  mojo zaroko in vezo, saj me je fantič pustil samo doma krvaveti (nisem pa mogla v KC, ker me niso hoteli sprejeti do jutra, razen če bi bilo urgentno). Ampak danes lahko gledam na to dosti bolj pozitivno, saj sem pol leta že srečno poročena (z drugim seveda) in že pridno delamo na user posted image .

Torej punce, glavo gor! user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
31.12.2009 7:33:04   
natasarobi
Pozdravljene!

nadka30 - user posted image

kratka - user posted image

Jaz bolj malo pišem, ker moj dan izgleda že nekaj časa približno takole:zjutraj vstanem za šiht, skoraj vsako jutro premagujem slabost (včasih je huje včasih manj), pridem iz šihta utrujena ko pes, skuham kosilo zame in za mojega, potem se usedem in že spim.

Upam, da bo kmalu prišlo obdobje, ko bom imela več energije, saj drugega poleg službe in spanja ne delam skoraj nič. Popolnoma nič se mi ne da - ni energije. Treba bo začet tudi migat, ker drugače ne bo nič z menoj (sedaj mi še za na sprehod ni). Letos sem se iz preventive smučanju odpovedala. 

Naslednji pregled imam 12.1. in bmo videli kako naprej. Pikica, pa ti? Upam, da se ti dnevi ne vlečejo preveč. Kdaj imaš pregled?

Ostalim - lana, krtexx, andreja, ronja,.... pa želim veliko sreče, predvsem pa zdravja in veliko radosti z vašimi sončki. lwpo praznujte in se beremo.

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
31.12.2009 17:55:44   
lana38
Nitka!user posted image user posted image user posted image samo veselo na delo user posted image in čimprej user posted image .

natasarobi tebi pa predvsem srečno user posted image in počivaj, ko si utrujena.

Lepo praznujte danes vse.
LP

lana38

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
1.1.2010 15:32:31   
lana38
Veliko sreče in lepih sanj
naj vam prinese ta dan
in novo leto na zaživi,
radosti polno, brez solz in skrbi.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
1.1.2010 15:34:57   
nadka30
Punce hvala vsem želim prelepo leto 2010, čim več srečnih nosečk, s čim majn nosečniškimi težavami ter na koncu da v naročje prejmete zdrave sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
1.1.2010 16:21:54   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
2.1.2010 11:15:09   
pikica36
vsem Srečno , predvsem pa zdravo in uspešno Novo leto!user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
2.1.2010 20:34:10   
ronja1a
nadka user posted image user posted image user posted image

krtekxx, ti pa že v službo? joj kako čas beži...

Nitka, držim pesti, da bo čimprej plusek! Natasarobi, zate pa za dober pregled. Utrujenost pa nekak paše zraven. Saj bo kmalu bolje, sploh če se zunaj kaj lepše vreme naredi in bo lepše za sprehode ...

Srečno novo leto vsem!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?