Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 17.12.2009 12:53:28
|
|
|
|
ronja1a
|
Pikica, čestitke! Natasarobi, držim pesti! In čimveč pozitivnih misli ...
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 17.12.2009 14:05:18
|
|
|
|
pikica36
|
tudi nama so rekli, da je pač naključje in da temu se pač reče smola tudi midva sva se odločila, da je to definitivno zadnji poskus, ker mislim da ne bi prenesla več vse te žalosti in razočaranja. ampak zdaj moramo mislit pozitivno!!!!!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 18.12.2009 11:13:12
|
|
|
|
andreja2000
|
DIANE Žal mi je,da si tudi ti morala čez to bolečo izkušnjo. Želim ti,da tudi ti ćim prej zagledaš in da bo nato potekala tako kot mora. ,srečno! pikica36 iiiiii,kaj jaz to berem,ja čestitke ,punca in močno stiskam pesti,da bo tokrat vse tako kot mora natasarobi super za prvi pregled,le tako naprej!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 18.12.2009 16:36:00
|
|
|
|
Kratka
|
Evo, še ena nova...sicer ne vem če res spadam že k vam, ker še ne planiram nove zanositve. Pred enim tednom sem imela UPN v 19.tednu in tudi abrazijo. Sedaj čakam na , potem bomo pa vidli kako naprej. Kot sem že omenila, je misel na novo nosečnost trenutno nesprejemljiva z moje strani, ampak ko pa berem vas, me pa kar prime, da bi spet bila . Toliko hudih preizkušenj ste dale nekatere skozi in niste obupale, res vas občudujem!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 18.12.2009 18:34:03
|
|
|
|
ronja1a
|
Upn v 19. tednu je težka stvar, tako da je normalno, da težko misliš na . Tudi fizično je fajn, da se pred novo zanositvijo, ko se boš odločila zanjo, malo opomoreš. Jaz se še velikokrat spomnim na mojo nesojeno pikico. Ampak bolečina je pa kr minila, ker imam zdaj doma zlatega sončka ... držim pesti tudi zate, da se ti porihta ob pravem času....
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.12.2009 8:10:24
|
|
|
|
lana38
|
Katka! Kaj je bilo pa narobe, da si morala na UPN v 19. T? Veš z leti boli vedno manj, samo pozabiš pa ne. jaz se spomnim še vedno vsak dan, pa bo marca že 4 leta. Danes pa ima naš Tim 2. RD. Čas res hitro beži. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.12.2009 15:53:06
|
|
|
|
andreja2000
|
Kratka oj,kako mi je hudo,ko preberem,da se nam je pridružila še ena mamica malega .To je resnično huda preizkušnja,zato si vzemi čas za žalovanje,pusti,da solze gredo svojo pot in potem,čez čas,se nekako navadiš živeti z to bolečino,pozabiš itak nikoli,a čas prinese svoje...Mene je po izgubi naše punčke(21 teden) motivirala ravno misel in želja po novi ,ki pa je potem kljub trudu prišla po skoraj 2 letih,no pa imamo danes doma razposajeno dveletnico,ki je naš sonček... Nekoč,pa vrjamem,bo tudi zate posijal sonček...
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.12.2009 17:24:31
|
|
|
|
Kratka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Kaj je bilo pa narobe, da si morala na UPN v 19. T? Moja pikica je imela zelo bolan srček, posledično tudi druge organe...ni imela nobene možnosti Res je pa to, da sem imela ogromno časa, da se pripravim na najhujše, ker sem že na NS imela porazen rezultat 1:12, na mojih 25 let!! Torej, sem nekako sprejela takšno usodo in se pač sprijaznila z dejstvom, da tega otroka nikoli ne bom imela ob sebi. Pobiram se nekako, res je, da spomini pa ostanejo za vedno in to najbolj boli, ker jo pogrešam . Hvala bogu, me moj drži pokonci in ravno zaradi njega vem, da si bom spet nekoč zaželela otroka in družine. Želim vam lepe praznike in obilo sreče in veselja v novem letu, pa še kakšnega novega , vsem tistim ki se za to borijo.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 20.12.2009 7:55:30
|
|
|
|
lana38
|
Katka, nikar na obupaj. Mene je ves čas pokonci držala samo misel, da bom nekoč lahko imela še enega zdravega . Zdaj smo pa presrečni. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 20.12.2009 9:11:03
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Katka, nikar na obupaj. Mene je ves čas pokonci držala samo misel, da bom nekoč lahko imela še enega zdravega . Zdaj smo pa presrečni. LP se podpišem in se popolnoma strinjam natasarobi in pikica 36 čestitke in uživjata nosečnost v polni meri kratka
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.12.2009 11:16:46
|
|
|
|
lana38
|
Lepo praznujte! LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.12.2009 8:42:15
|
|
|
|
lana38
|
natasarobi in pikica 36, kako sta? Nič se ne olgašte tukaj. Do novega leta sta samo še 2 dneva. Čas tako hitro beži. Pišite kaj! LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.12.2009 9:25:07
|
|
|
|
nadka30
|
punce pozdravljene, sam tolk da vam povem po ss v začetku oktobra smo pred dvema dnevoma zagledali plus in še sedaj ne moremo čist dojet da je res plus
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.12.2009 10:02:40
|
|
|
|
Kratka
|
čestitkee za plus
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.12.2009 20:33:39
|
|
|
|
krtekxx
|
Natasarobi, jaz močno držim pesti. Lana, Andreja in vse ostale - srečno 2010. Mi smo Ok, punčka je kar naprej bolna (viroze ji pridno nosita fanta), upam, da bo kmalu bolje. V ponedeljek začnem hodit v službo. Čas takooo hitro teče. Upam, da se za vse izteče tako kot je najbolj prav.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.12.2009 21:10:32
|
|
|
|
lana38
|
nadka30
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.12.2009 21:43:10
|
|
|
|
Nitka
|
Oj, no jaz se še nisem tu pofočkala, pa sem si ob branju vaših postov le rekla, da nekaj napišem. Najprej čestitke za plusek , to nam da vedno novo upanje... iz svojih izkušenj pa lahko povem, da čas celi rane. Sama sem pred 3,5 leti doživela SS v 10. tednu, s tem da sem od 5. tedna naprej bila stalni gost na KC, saj so sumili izvenmaternično nosečnost in bila zaradi tega na dva do tri dni na gin. pregledu, odvzemu krvi in čakanju na rezultat HCGja, skratka grozen psihični teror (kot sem temu rekla). Hkrati so me operativno pregledali, če bi bila res izvenmaternična, ves čas pa sem bila v strahu, da mi vzamejo en jajcevod, ker je to bilo pri njih čist preventivni postopek ... ja ja, pa kaj še... sem jim rekla, da tega ne dovolim v nobenem primeru. V 10. tednu je potem šlo vse po zlu, za nameček pa je dan po abraziji bilo konec z mojo zaroko in vezo, saj me je fantič pustil samo doma krvaveti (nisem pa mogla v KC, ker me niso hoteli sprejeti do jutra, razen če bi bilo urgentno). Ampak danes lahko gledam na to dosti bolj pozitivno, saj sem pol leta že srečno poročena (z drugim seveda) in že pridno delamo na . Torej punce, glavo gor!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 31.12.2009 7:33:04
|
|
|
|
natasarobi
|
Pozdravljene! nadka30 - kratka - Jaz bolj malo pišem, ker moj dan izgleda že nekaj časa približno takole:zjutraj vstanem za šiht, skoraj vsako jutro premagujem slabost (včasih je huje včasih manj), pridem iz šihta utrujena ko pes, skuham kosilo zame in za mojega, potem se usedem in že spim. Upam, da bo kmalu prišlo obdobje, ko bom imela več energije, saj drugega poleg službe in spanja ne delam skoraj nič. Popolnoma nič se mi ne da - ni energije. Treba bo začet tudi migat, ker drugače ne bo nič z menoj (sedaj mi še za na sprehod ni). Letos sem se iz preventive smučanju odpovedala. Naslednji pregled imam 12.1. in bmo videli kako naprej. Pikica, pa ti? Upam, da se ti dnevi ne vlečejo preveč. Kdaj imaš pregled? Ostalim - lana, krtexx, andreja, ronja,.... pa želim veliko sreče, predvsem pa zdravja in veliko radosti z vašimi sončki. lwpo praznujte in se beremo.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 31.12.2009 17:55:44
|
|
|
|
lana38
|
Nitka! samo veselo na delo in čimprej . natasarobi tebi pa predvsem srečno in počivaj, ko si utrujena. Lepo praznujte danes vse. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.1.2010 15:32:31
|
|
|
|
lana38
|
Veliko sreče in lepih sanj naj vam prinese ta dan in novo leto na zaživi, radosti polno, brez solz in skrbi. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.1.2010 15:34:57
|
|
|
|
nadka30
|
Punce hvala vsem želim prelepo leto 2010, čim več srečnih nosečk, s čim majn nosečniškimi težavami ter na koncu da v naročje prejmete zdrave sončke
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.1.2010 16:21:54
|
|
|
|
nadka30
|
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.1.2010 11:15:09
|
|
|
|
pikica36
|
vsem Srečno , predvsem pa zdravo in uspešno Novo leto!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.1.2010 20:34:10
|
|
|
|
ronja1a
|
nadka krtekxx, ti pa že v službo? joj kako čas beži... Nitka, držim pesti, da bo čimprej plusek! Natasarobi, zate pa za dober pregled. Utrujenost pa nekak paše zraven. Saj bo kmalu bolje, sploh če se zunaj kaj lepše vreme naredi in bo lepše za sprehode ... Srečno novo leto vsem!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?