|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
19.2.2010 13:10:33   
lana38
natasarobi, ti samo misli pozitivno.
LP

lana38

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
20.2.2010 13:53:57   
ronja1a
zaenkrat še ne čutim nobenih gibov

Jaz se spomnim, da sem čutila brce v čakalnici, ko sem čakala na AC. Sem brcanje čutila relativno zgodaj, sploh za prvo nosečnost. Ampak je to zelo odvisno od tega, kakšno lego ima posteljica. Eni čutijo prve gibe precej kasneje...

Neposredna povezava do sporočila: 2277
20.2.2010 14:02:22   
tanjusi
en lep pozdrav ... enkrat sem se vam že oglasila ... v novembru sem v osmem tednu doživela največjo tragedijo svojega življenja... rahla krvavitev... pregled na urgenci...plodku ne bije več srce... čiščenje... user posted image
Sedaj ta mesec pa spet čakam in upam z vami .Ker so moji cilki različno dolgi od 21 dni pa do 28 dni bom par dni še počakala potem pa naredila test ... res si želimo tretjega otročka zelo in upam in vem da bo sedaj vse ok.
A ja znaki ? Ne vem prsi so občutljive, trebuh imam napihnjen , povečan izcedek... občasne bolečine tam spodaj ...bomo videli upam da to ne pomeni prihajajočo user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 2278
22.2.2010 15:31:24   
miša24
tole pa je navdihujoče za vse...

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1252001/Woman-suffered-18-miscarriages-finally-gives-birth-little-miracle.html

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
22.2.2010 18:57:08   
natasarobi
Da vas malo pozdravim. Danes sem šla po AC v službo in sem mislila, da se mi bo strgalo. Ko sem pa doma ležala mi pa tudi ni bilo prav. Potem se pa danes zbudim, grem na šiht, pridem ven in sneg, tako, da sem še avto čistila. No, saj ceste so bile kar ok, le en del v Lj. bolj slabo, ampak je šlo. Me je skoraj kap, ker nisem sploh vedela, da so kaj napovedovali (v nedeljo pa ful sonce).

Sem danes kar malo utrujena. Drugače se počutim ok, sedaj se sprašujem kako lahko veš ali ti odteka plodvnica ali ne. Sicer, če hodim imam kar več 'izliva', če pa ležim je pa ok in suho kot poper.  Občutek imam, da je vse ok, pa vendar se mi postavlja vprašanje, če je res vse ok. Sem klicala v P, pa so me tako na hitro - naj počivam, če je malo, da ni narobe,... tak, da sem še bolj zmešana.

Kako pa kaj ostale? Javlja se lana, pa krtexx včaih, nekaj malo novejših punc, ostale pa bolj malo. A katere kaj veste kaj dogaja z ostalimi?

(odgovor članu miša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
23.2.2010 7:16:01   
lana38
Nič ne vem, kako je z ostalimi. Mi je prav žal, da se ne javljajo več in povedo, kako se imajo s svojimi sončki. Čas pa tako hitro beži. Naš Tim je že 2 leti in 2 meseca star. Blaž bo pa kmalu 13.
natasarobi, meni je pa pasalo po Ac, da sem bila cel teden doma.. Mi je dal moj G cel teden bolniške. No, zdaj v zadnji user posted image sem tako bila na bolniški.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2281
23.2.2010 8:12:03   
Lusa

Oj...da se malo javim.....jaz sem tako malo za računalnikom, ker enostavno nimam časa...zjutraj mali porihtam grem v sluzbo, popldan po njiju, potem v šolo, zvečer učim....in tako je dan za mano...pa moj še je vedno v tujini, tako, d asem za vse sama..ampak nekako guramo...

natasarobi-tudi jaz držim pestke, da se tokrat izzide pozitivno..saj vem da se bo...in vem kako mučno je čakanje na te izvide...

ostale nosečke -čestitam

in vsem ki ste izgubile svoje otročke--mi j-e prav -hudo...evo daša pri delu..mi stiska in stiska po tipkovnici..

drugače pa sta moji punco dokaj zdravi, ena je zdaj na smučanju, drugo pa odpeljem zdaj v vrtec...

...vam pokazem slikice maškarc:

http://www.mojalbum.com/pikicaaa/pust-2010

lepo bodite

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
23.2.2010 10:38:48   
lana38
Lusa, lepo, da si se oglasila, čeprav imaš pomanjkanje časa. Lepe maškarce.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
23.2.2010 14:22:55   
zaljubljena23
Lusa, lepe slikiceuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
26.2.2010 10:09:11   
lana38
natasarobi, kako si? Javi se!
LP

lana38

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
26.2.2010 15:02:03   
zaljubljena23
Punce, danes sem imela UZ, vse štima tako kot treba, jutri zvečer si moram dati stopko, v ponedeljek pa imam inseminacijouser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
26.2.2010 15:31:02   
lana38
zaljubljena23!user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2287
26.2.2010 18:20:28   
natasarobi
zaljubljena23 - user posted image

lana38 - jaz sem doma in imam tri tedne bolniške. V ponedeljek sem šla v slžbo in imela 'večji'izcedek, v torek isto, tako, da sem v torek šla na pregled v P. Na UZ je bilo vse ok, pregled je psa pokazal, da je izcedek pvečan. Tako sem do danes ležala doma in danes odšla na pregled. Vzeli so mi bris in podo pogledali, če je prišlo do kakšne okužbe (mogoče tudi po AC). V petek moram klicati za izvide. Drugače pa moram počivat, saj, ko ležim je izcedek zelo minimalen (ga skoraj ni), čim pa sedim dlje časa ali pa hodim se poveča. Je pa tako, da je na UZ bilo vse Ok, pikica brca živahno, plodovnice je tudi primerno, kar se mi zdi najbolj pomembno. So pa živci tisti, ki delajo 100/h, četudi razmišljam pozitivno.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
28.2.2010 8:35:14   
lana38
natasarobi te razumem, da živci delajo 100/h. Držim pesti, da bo vse OK z vsemi izvidi.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2289
2.3.2010 0:17:12   
zaljubljena23
Natasarobi, držim pesti

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
4.3.2010 19:16:27   
natasarobi
Da se javim in da kaj napišem, ker smo na drugi strani.

Zaenkrat ni nobenega glasu od genetike glede izvidov AC (AC imela 16.2.). Jutri moram klicati v P, da vidim kaj bodo pokazali rezultatli brisa.

Me pa edino jezi, ker po moje sem že vsa znervirana pritisk povečan in pa srčni utrip - sedaj sem že toliko presrana, da ko si merim pritisk je ta v mejah normale, srčni pulz pa podivja. Prav čutim kako srce nabija, ko čakam kaj mi bo pokazalo. Poem pa spet vse po starem - srca skoraj ne čutim, se umirim in to je to.

Sedaj se poskušam malo skolirati, da si ne bi zaradi nervoze naredila več škode kot koristi, ampak ko je takole človek sam doma s svojimi mislimi je grozno. če bi bila v službi se temu verjetno ne bi posvečala. ma moram se skulirati, do pregleda čez 10 dni, drugače bo katastrofa. kakšna ideja kako se umiriti?

Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.3.2010 9:53:59   
lana38
natasarobi, glede izvida AC si zdaj že lahko skoraj mirna, ker bo verjetno OK. Jaz sem imela AC 17.2., pa so me klicali 2.3., da ni v redu, torej na 13. dan po AC. Pri tebi je pa že minilo več kot 14 dni. Ponavadi pokličejo v prvih 14 dneh, če kaj ni OK. No, so tudi izjeme. mediko13 so klicali šele na 21. dan, samo je pa to bilo v mesecu juliju, ko so tudi dopusti in jim je vse šlo bolj počasi. Tudi to je treba upoštevati.
jaz sem se najbolj pomirila, če sem čvekala na RR ali gledala kak dober film. Morda bo tudi pri tebi to kaj pomagala. lahko pa bereš tudi kako dobro knjigo, da ti misli odvrne vstran od tega, da bi lahko bilo kaj narobe. A samo ležiš ali lahko greš tudi na kak sprehod?
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.3.2010 10:48:56   
natasarobi
Lahko grem tudi na sprehod - 30 minut po ravnem.

Se pa ta izcedek soz spreminja - enkarat manj drugič več, emkrat samo voda, drugič gostejši, tako, da ne vem kako je s tem - no, bom danes izvedela ko bom klicala za izvide. Sem pa nekje brala, da je izcedek lahko tudi voden (kar ne pomeni, da gre a plodovnico):

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.3.2010 11:06:23   
lana38
V user posted image je velikokrat povečan izcedek, ki ni nujno, da je gost. Tudi meni se je včasih zdelo, da imam vse mokro.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2294
8.3.2010 15:32:11   
Kratka
natasarobi, si klicala? Kaj so rekli? Bo dobra novica??

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
9.3.2010 9:35:23   
natasarobi
Pozdrav!

Sem klicala - izvid je bil ok.

Danes dobila pošto iz genetike - normalen kariotip. Imeli bomo FANTKA.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
9.3.2010 11:30:32   
lana38
natasarobi, super, čestitam.user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2297
9.3.2010 17:53:42   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je natasarobi, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa še čakamo...Al bo al ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
9.3.2010 18:08:29   
Kratka
user posted image user posted image user posted image bravo! Čestitam!

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.3.2010 6:27:00   
tinaaja
Natasarobi juhuhuhuuuuu user posted image Naj se zdaj se izcedek umiri. jaz sem ga imela tudi ful, vcasih obcutek kot da bui se polulala user posted image Srecno se naprej user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?