zaljubljena23
|
Da se še vam jaz tukaj pridružim. Po 8. mesecih sva tudi midva s pomočjo klomifena dočakala svojo srečo in 23.4. zagledala magični in težko pričakovani dve črtici. Dva dni za tem se pojavijo izcedki, po praznikih se odločim za obisk pri svojem G, dobim utrogestan, na UZ se ne vidi nič, pošlje me na odvzem krvi, ki potrdi prisotnost beta hcg-ja. Potem čez teden dni kontrola, ker je bila vrednost beta hcg-ja zelo mala me spet pošlje na odvzem krvi, naraste ampak zelo malo. Tako sem tri tedne hodila po 2x na teden k G, odvzemi krvi, spremljanje rasti hormona beta hcg, ki je rastel, vendar zelo počasi, spremljanje na UZ, videlo se ni nič, tako da so postavili tudi sum na IMN. 15.5. sem morala na ponovni UZ v bolnico, kjer se ponovno ni videlo nič, pošljejo me na odvzem krvi in šok, beta hcg je drastično padel. Nedelja 17.5., pojavijo se močne krvavitve in krči, moj me pelje na urgenco, kjer mi naredijo UZ in G skomentira, da je prišlo do SS, zvečer pa mi je še opravil čiščenje. Tako se je najina pikica pri 7t3d poslovila in odšla med angelčke. Zdaj čakamo na histološke izvide, treba je ugotoviti, če imam res pregrado, G ki je opravil čiščenje, je dejal, da morava počakati eno M, potem pa lahko greva novim zmagam na proti. Barvar, kaj je pokazal UZ?