|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
16.4.2008 14:07:13   
lana38
krtekxx, mislimo nate...user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 976
16.4.2008 18:25:07   
natasarobi
andreja - iskrene sožalje tudi z moje strani!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 977
16.4.2008 18:25:55   
natasarobi
krtexx - držim pesti, da bo šlo vse tako kot mora.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 978
17.4.2008 6:32:18   
krtekxx
Andreja, moje sožalje ob tvoji izgubi. Sedaj je mama med tvojimi in našimi angelčki, odrešena bolečin in trpljenja, če ti je kaj v tolažbo. Saj vem, najbrž ti ni. Drži se.  
Punce, hvala, ker ste držale pesti. Včeraj so mi vstavili 2 paglavčka. Od punkcije, oz.še enega dneva prej sem v bistvu na bolniški, in to taki, ki je res upravičena. Zgleda, da sem imela eno blažjo obliko hiperstimulacije, trebuh se mi je neznansko napihnil, spremljale so ga pa take bolečine, da sem lahko le ležalaa in še to le na hrbtu s privzdignjenim vzglavjem. Sicer je bilo nekaj uric vmes, ko ni bilo tako hudo in sem se malo sprehodila (okoli hiše in nič več). No zadnje 3 dni pa gre hitro na bolje.
Od 20 foliklov sem imela 14 celic, 12 se jih je po oploditvi lepo razvijalo, 2 sta propadli. 3.dan po oploditvi ko je vsaka imela po ene 8 celic, so jim vzeli ven 2 li 3 celice in jih na genetiki preiskali. Pri 6 zarodkih so ugotovili kromosomske nepravilnosti, 6 jih je pa zgledalo OK. 2 so mi vstavili, 4 bodo poskušali zamrzniiti. In saj veste, kako je, če bo rezultat pozitiven, se bom začela sekirati, ali bo plodek, ali pa oba OK, ker ta PGD ni garancija, da so celice, ki so v zarodku ostale, brezhibne.

Lepo se imejte.               

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 979
17.4.2008 7:13:35   
andreja2000
Punce,hvala!

krtekxx tudi ti se drži,jaz pa močno stiskam pesti zate!user posted image

Jaz sem pač tako,tako,čisto kakor kdaj,včasih malce bolje,potem spet vsauser posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 980
17.4.2008 7:36:37   
tinaaja
Krtekxx user posted image user posted image Za 6 pikic in upam, da se vsaj ena od teh dveh obdrzi in da te cez 8 mesecev caka mala velika zdrava sreca user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 981
17.4.2008 8:16:43   
lana38
krtekxx!user posted image user posted image
Zdaj pa navijamo, da tvoji pikici ostaneta pri tebi. Če bo tako, boš še letos mamica. Jaz sem namreč lani tak čas že bila user posted image , smao še nisem vedela.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 982
17.4.2008 13:10:18   
kodrana
andreja moje iskreno sožalje ob izgubi mamiceuser posted image user posted image user posted image .

krtexx navijamo zateuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 983
17.4.2008 16:38:05   
HEL36
krtexx, močno stiskam pesti, da bo vse ok!!!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.4.2008 18:55:57   
Špela100
Krtekx super, držim pesti, da bo vse tako kot treba, ker zdaj je pa že čas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 985
18.4.2008 8:33:14   
sonchek
Krtexx..tudi jaz navijam zate in tvoje male pikice....
zaupaj in verjemi!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 986
18.4.2008 19:20:26   
Milamay
Krtexx - še ena navijačica v tvojem klubu. Držim pesti, da ostaneta pri tebi oba srčka.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.4.2008 13:35:00   
aurora28
Andreja prejmi globoko sožalje še iz moje strani. Bodi močna in vedi, da bo tvoja mami zdaj vaš angel varuh, ki bo bdel nad vami noč in dan. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 988
20.4.2008 17:20:24   
Shuka
Krtekxx - močno upam, da pikici ostaneta v tebi še 9 mesecev user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.4.2008 22:16:17   
teja*
Andreja- moje sožalje ob izgubi.

Krtexx - držim pesti.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
21.4.2008 8:22:22   
Lusa
krtex-lepo ju čuvaj,tokrat pa bo user posted image

andreja-nate se tud dosti spomniimuser posted image

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 991
23.4.2008 21:49:30   
sonchek
Krtexx..uffff sem nestrpna..res močno držim pesti...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 992
27.4.2008 8:25:33   
lana38
Mi cel teden ni delal internet in sem zelo pogrešala RR. Me smo imele 24.4. drugo obletnico, odkar se srečujemo na tej temi. Jaz sem pa lani na ta dan zagledala user posted image . Letos pa se ni zgodilo nič, kar bi si zapomnila.user posted image  Sem mislila, daq bo morda še 3. kaj.user posted image  Malo heca. Vidim, da niste nič kaj dosti napisale v teh dneh, ko me ni bilo.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 993
28.4.2008 15:49:26   
andreja2000
Pozdravljene!

Rada bi se vsem zahvalila za sožalje ob izgubi moje mami in za vsako tolažilno besedo,res iskrena hvala.
Življenje teče dalje,če hočemo ali ne in upam,da bo s časom bolečina v mojem srcu manjša...jo pa tako zelo pogrešam prav na vsakem korakuuser posted image ,no sedaj je zraven mojih user posted image in vrjamem,da tam kjer so jim je lepo.

Naša Eva pa bo v začetku maja napovnila že 5 mesecev,ja,čas res beži!

Vsem lep pozdravuser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 994
30.4.2008 8:34:07   
lana38
V albumu Obisk poglejte, kako smo luštne z našimi sončki. Na sredini sem jaz in Tim, andreja z Evo je na desni, na levi pa je še ena RR-jevka Mat3ja22 z Nickom, ki je med decemberkami.
Ta teden imam obiske iz Rijeke in Osijeka na Hrvašem in sem v prpravah na krst, ki ga imamo v soboto, zato sem bolj malo med vami. Bom drug teden nadoknadila.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 995
30.4.2008 9:51:14   
Špela100
Lana kako ste lušne in lušni vsi.......

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 996
30.4.2008 18:24:46   
Anonimen
Pozdravljene, sotrpinke!
Potrebovala bi vaš nasvet oz. izkušnje. Za mano sta dva SS (odmrtje ploda in blighted ovum), zdaj se počasi odločava za tretji poskus. Z ginekologinjo sva že dogovorjeni, da ob pozitivnem testu dobim še hormonsko podporo, vprašanje je le še bolniška.

Tako ginekologinja kot osebna zdravnica sta mi prepustili možnost, da lahko sama izberem ali naj ob morebitbi nosečnosti odidem takoj na bolniško ali ne.

V prid bolniški govori zahtevno delovno mesto (vodstvena funkcija), ki s seboj prinaša precej stresa. Kontra temu pa to, da sem dinamičen človek im mi bo počivanje doma precejšnja muka, bojim se tudi, da bom potem vso pozornost centrirala na nosečnost in se še bolj obremenjevala ter stalno na WC preverjala morebitne izcedke. Dejansko ne vem, kaj bi bil večji stres?

Zanima me, kako so stvari potekale pri vas? Ali ste po neuspelih nosečnostih imele vsakič rizično nosečnost? Nisem tip človeka, ki bi izkoriščala bolnišniško, obenen pa bi rada naredila vse kar je v mojih močeh, da bi prišla do zdravega otročka

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
30.4.2008 21:08:23   
Milamay
Lep pozdrav vsem!

Lana - Kaj smo imele že obletnico?! Pa res ne morem verjeti, kako čas beži!!! Fajn, da ste se slikale skupaj in s svojimi sončki.

Anonimen - bolniška da ali ne - jaz sem bila v vseh mojih nosočnostih (3) od začetka v bolniški. No, pravzaprav moram reči, da sem bila od začetka slabosti doma. Potem pa je seveda naneslo vse skupaj - moja narava službe, slabost, krvav izcedek ... Prvič se je končalo dobro, drugi dve nosočnosti pa na veliko žalost slabo. Pa ni bilo krivo počivanje ali ne počivanje. Po mojem sama najbolje veš, koliko si sposobna, koliko služba od tebe zahteva ... Mogoče greš delat le za krajši čas (tudi to je možno), predvsem pa poslušaj svojo G, ki te najbolje pozna in ki bo vedela, kako ravnati v tvojem primeru. Aja, mimogrede - kakšno hormonsko podporo pa si dobila oz. boš dobila?

Moj mali pa je spet zbolel. Včeraj je čisto zakuhal - čez 39. Danes je bilo isto, že zjutraj 39,3. Smo bili pri zdravniku in ima spet angino. Škoda, da ravno zdaj, ko so prazniki. Smo nameravali danes zvečer na kres. Ja, tako pa smo zdaj doma, jaz za računalnikom, mož pred TV (nogomet je seveda na sporedu), mali pa že nekaj časa spi. Tako ga muči ta visoka vročina. Upam, da bo kmalu bolje.

Andreja - v mojih mislih si.

Lep večer vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
1.5.2008 9:12:04   
lana38
Milamay!user posted image user posted image user posted image za vaju s tvojim sončkom, da bi se čimprej pozdravil.

Anonimen, jaz bi na tvojem mestu ostala na bolniški. Iz prve roke ti povem, da je zelo težko ležati doma, ampak na koncu vidiš, da se je izplačalo, ko stisneš k sebi svoj zakladek. Jaz sem lani zaradi izcedkov ostala doma, user posted image  sem bila 5T 6/7. Ravno v takem času je bilo 4.5. in sem mislila, da se mi bo zmešalo. Cela sem bila zaležana in trda od samega ležanja. Pa sem se čez nekaj časa celo navadila. Boš vsaj vedela, da si vse naredila, da bo user posted image  OK. Če bi bilo z mojo user posted image  vse Ok, bi delala do konca.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 999
1.5.2008 9:35:00   
tinaaja
Ojla punce, evo se javljam z morja.

Milamay upam, da se kmali pikec pocajta.. user posted image

Anonimna, ne ne bi ostala doma, ce ne bi bilo to nakazano z nekim vzrokom. Moznost ss je pri vsaki naceloma enaka in ce bos doma /oz ce bi bila jaz, bi se samo psihirala. Vsi pravijo, da ce se je dobro prijelo, se bo obdrzalo, ce ne pa gre naprej. Jaz sem prve tri mesece delala 12-16 ur na dan, moje delo je ornk stresno, odgovorno, zadaj so milioni $... Ampak raje to, kot pa zaprta za 4 stene in prevec casa za razmisljat. Morda se res najprej odloci za skrajsan delovnik, ce ti je do bolniske.. Pri sebi razmisli, kako in kaj. Meni jo je G  celo nosecnost ponujala, pa nisem hotla. Edino vem, da bom sla naslednjic zadnji mesec pred porodnisko na bolnisko, ker takrat mi je bila muka.. ful projektov, ful vsega dela, jaz pa z mislimi nekje drugje user posted image

Uzivajte, grem nazaj k mojima...

Krtekxx user posted image user posted image user posted image user posted image naj traja se 8 mesecev user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.