Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.2.2008 8:30:28
|
|
|
|
Špela100
|
Hojla punce! Ja Tinaaja že 38 teden se je začel včeraj, v ponedeljek smo bili na ctg-ju, še vse ok, zdaj pa spet v ponedeljek. Samo danes moram paziti, da ne bo...ha, ha....Pa tudi če bo, sam da bo vse ok. Berem vas redno, napišem bolj malo, ker mi je vsak dan isti, še vedno delam, ker je pač tak čas v računovodstvu in hitim, da bi čimveč naredila pred porodom, ker potem ne vem kako bo. Drugače pa se je moja porodniška začela en teden nazaj. Tako to je moje poročilo. Imejte se lepo in uživajte s svojimi sončki, trebuščki, partnerji, prijatelji ali pa kar same s sabo.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.2.2008 12:37:52
|
|
|
|
andreja2000
|
špela100 uuuu,še malo pa bo veselje pri hiši. natasarobi uživaj na dopustu. tinaaja tudi jaz sem neskončno rada z našo Evo in mi je prav hudo,kadar grem k mami in je ne vidim več ur,a žal ne gre drugače.Ja,je že tako,da smo mame zelo navezane na naše in obratno.Se mi zdi,da bom toliko zamudila,če je ne vidim,posebno tisti njen nasmeh......
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.2.2008 21:39:37
|
|
|
|
Milamay
|
Dober večer, punce moje! Ves teden ni bilo časa, da bi sploh kaj prebrala, zdaj pa je petek (hvalabogu) in končno je nekaj več časa za druge stvari, ne le za službo. Ta tedne je bil res naporen. Kar dva dni sem bila v službi od jutra do večera. Meni je tudi grozno, ko moram pustiti sina ves dan nekje. Pa drugače ne gre. Lusa - lepo, da si si oglasila. Jaz sem zaenkrat kar OK. O ponovni nosečnosti še ne razmišljam oziroma sem še vedno v velikem precepu. Slabe izkušnje iz preteklosti pač ne grejo kar stran. Pa še leta ... Letos bom že 37. Saj vem, da bosta Lana in Andreja rekli, da sta oni bili stari še več, ko sta zanosili. Ne vem. Zaenkrat je vse skupaj na strani. Sicer pa z endimetriozo tudi težko zanosiš, ker se zaradi preraščanja sluzi jajčece ne more usidrati v maternici. Tako da ... Ja, ušesa so bolje. Letos je res neko čudno leto, kar se tiče teh bolezni. Saj vem, da to dela vrtec, saj je jeseni šel prvič. Zdaj je pač bolj dojemljiv za vse viruse, ki razsajajo. Upam, da bo s pomladjo bolje. Lana - komaj danes sem videla, da si imela rojstni dan. Želim ti vse dobro in dosti veselja s tvojimi fanti. Špela - joj res še malo. Super! Navijam zate in za tvojega malčka. Andreja - sploh si ne morem predstavljati, kaj vse zdaj doživljaš, ko je tvoja mami boga. Hudo mi je. Drži se! Natasarobi - nič te nismo pozabile. Fajn, da so bili izdivi iz genetike OK. Ti zdaj samo uživaj in ko boš začutila, se spet podajata v nove "boje". Sonchek - spet si bila pridna. Fajn, da si obnovila naš seznam. Zdaj pa je že lepo pogledati, ko je toliko dojenčkov. Pikica 36 - držim pesti, da bo vse OK. Upanje res umre zadnje. Neža - lepo, da nosečnost napreduje. Samo pozitivno misli in uživaj v teh nosečniških dneh. Lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.3.2008 9:00:35
|
|
|
|
lana38
|
Špela100, mi že navijamo! Milamay, vzami si čas. Ko bo pravi trenutek, boš že vedela in takrat se boš odločila, če boš imela še enega . Meni tudi dostikrat zmanjka časa za branje in pisanje. Zdaj Tim spi in sem hitro skočila sem gor. Pa danes je grozno vreme, sivo in tako veter piha, da te odnese. Ko bo nehalo pihati, bo pa sigurno dež. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.3.2008 16:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, v četrtek sem zopet zagledala + in sem seveda v sedmih nebesih me pa seveda spremljajo slabe izkušnje iz preteklosti. Julija 07 sem imela ss v 9t zaradi odmrtja ploda, januarja 08 pa popolni ss v 5t, kjer abrazija ni bila potrebna. G je rekel, da mi ni potrebno čakati na naslednjo M in tako sem zopet noseča 5t. Počutim se super, edino okoli desnega jajčnika me mali špika. Močno upam, da se bo tokrat končalo z . Po drugem ss sem začela obiskovati homeopatinjo, ki mi bo pomagala z napredovanjem v nosečnosti. Mogoče se bo to nekaterim zdelo noro, vendar v takih trenutkih človek poskusi vse, da bi dosegel to kar želi. Veliko mi je pomagala že pri mojem psihičnem stanju, ki je bil res v podnu in mislim, da je to že zelo veliko. No pa sem se malo razpisala. Vsem želi, da pridete do svojega tako željenega . Bodite pridne, Lp
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.3.2008 18:44:50
|
|
|
|
lana38
|
anonimen !
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.3.2008 19:32:26
|
|
|
|
andreja2000
|
anonimen iskrene čestitke za +.Tvoj strah je pa popolnoma razumljiv glede na slabe iskušnje,vendar sedaj verjemi vase in v svoj uspeh in tudi vse me navijamo zate in da se tokrat vse srečno konča.Držim pesti in ti pošiljam za srečo.Ja in prav nič ni narobe,če si v takih trenutkih pomagaš na kakršen koli način,samo da se spet dvigneš s tal in ponovno začneš upati v svoj uspeh,mislim,da si s tem naredila že zelo veliko. Milamay ja točno to,z Lano38 sva bili še starejši ko sva zanosili....in nekatere so še starejše...tako da še vedno imaš čas,čeprav vem,da je tudi mene nekoliko grabila panika zaradi mojega emšo,no pa se je k sreči vse vredu izteklo in iz srca upam,da se bo tudi pri tebi,če se ponovno odločiš za .
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.3.2008 19:45:30
|
|
|
|
TODY78
|
Sonchek tudi meni lahko daš na seznam..seveda ob priliki!! Jan.2008 ss v 12 tednu , odmrtje ploda v 8t-4dni...
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.3.2008 20:04:01
|
|
|
|
TODY78
|
punce moj smučarksi dopust se je končal...bilo je lepo-sončno...tako, da imamo barvico..v enem kosu sem...je pa res, da en dan me je malo viroza dajala-včeraj pa me je en border vrgel na tla...tako da me vse boli...imam malo modric-nič hudega... No še 10 dni moram čakat na gin.pregled in upam, da takrat dobim zeleno luč za ... tifol pa sem začela že piti! Lana 38 vse naj naj-da bi ti v življenju sijalo sončke zdravlja, ljubezni in sreče!! Anonimen čestitke!! verjeti je potrebno, da bo vse vredu-v (samo) tvojem primeru lahko verjameš v pregovor: v tretje gre rado!! Pikica 36 tudi tebi želim sonček zdravlja, ljubezni in sreče in verjamem zate da bo vse ok.....
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.3.2008 22:37:06
|
|
|
|
micla
|
Pozdravček še od mene. Upam, da se me še kej spomnete, vsaj "ta stare veteranke". Vam povem, da sploh ni več časa za nič pri nas. Odkar je naša princeska ta glavna ona diktira tempo in mamica je zvečer čisto out in grem samo še v horizontalo takoj za njo. Sploh ne morem verjet, da bom čez pet dni stari že 5 mesecev. Mislim, HALO???? Kako to šiba čas. Bo treba počasi že na drugega mislit. Malo heca, malo pa tudi zares. En pozdravček vsem novim upajočim, pa enga vsem "starim"....lana38, tinaaja, špela, sonchek, andreja, liona, lusa, milamay, bety, krtexx..... Pa še vse, ki vas nisem posebej imenovala. Nočko,
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.3.2008 11:34:53
|
|
|
|
Špela100
|
Jaz pa pogrešam Pilotgirl!!!!!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.3.2008 17:58:34
|
|
|
|
Milamay
|
Lana in Andreja - hvala vama za besede. Večkrat pomislim na vaju in na to, da sta vidve starejši od mene (pa nočem tega razgalšati na ves glas ) in sta zanosili in rodili zdrava otročička. To mi nekako daje pozitivno mišljenje. Kaj se pa bo zgodilo, pa bomo videli. Anonimen - bravo za . Držim pesti, da se bo tokrat vse dobro izteklo. Ja, Špela 100, pilotgirl se res že dolgo ni javila. Mogoče je že odpotovala v Kanado? Micla - nič te nismo pozabile. Vemo pa, da verjetno ni kaj dosti časa, da bi še surfala po netu. Ti zdaj samo uživaj s svojo princesko. 5 mesecev bo že?! Pa to ne more biti res! Kam čas drvi? Lep nedeljski pozdrav vsem
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.3.2008 19:43:59
|
|
|
|
lana38
|
Milamay! pilotgirl pa je res verjetno že v Kanadi. micla, seveda se te spomnimo. Tudi pri nas je bolj malo časa. Danes, ko je bilo tako lepo vreme pa sploh ni bilo časa. Smo bili zunaj od 9.30 do 17.30. Seveda smo vmes jedli. Zdaj sem pa še oba, Tima in Blaža, skopala. No, pa sem še na hitrico na RR pogledala. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.3.2008 7:05:14
|
|
|
|
krtekxx
|
Alo! Mamice in nosečnice lepo dobro jutro vam želim. Upam, da ste dobro spale. Tiste, ki niste ne eno in ne drugo pa verjamem, da vam to vreme (ki se bo jutri sicer skvarilo) vliva optimizma in verjamete, da nas vse skupaj čaka sreča prav kmalu. Me pprav veseli prebirati, kako vaši dojenčki rastejo in nabirajo kilce, pa delijo smehljajčke in tako naprej. No, tiste, ki ste nove...držim pesti za vas, da se vse poštima in enkrat privijete k prsim malo štručkico. Kaa pa je pri nas novega? Mam nove pancerje, ki so mi v 2 dneh uspeli odkriti novo smučarsko dimenzijo. Nora uživancija. V petek sem po pošti poslala zajeten kup papirjev za posvojitev na CSD in upam, da se kmalu začne odvijati tudi v tej smeri bolj zares. V petek imam meeting v stari porodnišnici, kjer dobim vse potrebno za fiksanje za IVF+PGD. Aja, in poročila sva se, 20.2.. Lepo se imejte, jutri pa dobimo sneg, sneg, sneeeegggggg!!!!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.3.2008 7:43:07
|
|
|
|
Bety upa
|
haloooooooooooooo... Jaz sem zagledala ....jessssss.... In polna sem upanja in optimizma, kot da nikoli nisem doživela nič slabega.... In takšna moram tudi ostati, ker ...upanje umrje zadnje.... Da bi me samo videla, kako se smejim....in kako mi je življenje lepo...
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.3.2008 8:07:22
|
|
|
|
Špela100
|
Bety upa, še tukaj čestitke in seveda držim pesti....ZDAJ MORA BITI VSE OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.3.2008 8:26:25
|
|
|
|
lana38
|
Bety upa!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.3.2008 12:18:30
|
|
|
|
andreja2000
|
Bety upa suuuupeeerrrrr,čestitke in vse lepo ti želim. krtekxx čestitke za poroko in držim pesti,da se v smeri tudi tebi izpolne želja čim prej.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.3.2008 14:06:27
|
|
|
|
tinaaja
|
Krtekxx - cestitke za poroko in DRZIM PESTI za PGD in posvojitev. Morda pa bos srecna dobitnica kar dveh otrok Ti tok iz srca privoscim! Bety upa - upam s tabo in naj to detece ostane s tabo se 8 mesecev Micla -- kasno slikco prosim Vse pa - bodite lepo -
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.3.2008 16:33:03
|
|
|
|
TODY78
|
Bety upa želim ti .........................
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.3.2008 16:40:28
|
|
|
|
TODY78
|
čestitke krtekxx! želim ti polno ljubezni, zdravja in ....
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.3.2008 8:14:02
|
|
|
|
Špela100
|
Krtekx čestitke za poroko, da bo ljubezen trajala in trajala in da končno dobita , lahko tudi 2 al 3, ne??? Čestitam iz srca
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.3.2008 8:14:03
|
|
|
|
lana38
|
krtekxx, čestitam! LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.3.2008 10:36:27
|
|
|
|
Lusa
|
Uhhh koliko lepih novic. anonimen- krtex- za poroko ,si pa bila skrivnostna to leto vam je naklonjeno boš videla bety upa-zelooooo sem srečna zate ,zdaj pa naj zdrži teh 8mesecev ,ki bodo hitro naokrog! tody-me veseli ,da si se imela lepo na snežnih poljanah.Tudi jaz bi micla-sloh ne morem verjet ,da ste že stari5mesecev. Mi smo pa tud vredu ,daša je zelo pridna(razen ko ima krčke in zaprta je precej) ,luša še ne ve ,da ima sestrico(čaka ,ko bo Daša zrasla ,da se bo lahko z njo igrala ). Sem videla ,da mi ni šlo zadnjič slikco prilimat ali pa je bila prevelika.Bom poskusila znova: in še ena z vneto okico: Upam ,da bodo sedaj uspele slikce.Moram se jih še naučit pomanjšat.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.3.2008 10:39:46
|
|
|
|
Lusa
|
Špela-kaj že lahko navijamo zate
|
|
|
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?