|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
16.2.2008 17:17:13   
lana38
Sonchek se pa že dolgo ni oglasila. Morda ima pa polno dela s svojo princesko.
lp

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 726
16.2.2008 19:06:55   
Milamay
tinaaja - pa ne da je že  konec porodniške?! user posted image  Ma, ne morem verjeti, kako čas beži. Fajn, da si si lahko podaljšala, da bosta še malo uživali skupaj. Ja, moje zdravje pa je zdaj malo boljše. Danes se prvi dan malo bolje počutim. Samo nisem upala ven v tem vetru.

Ja, sonchek pa se že nekaj časa ni oglasila. Mala princeska jo zagotovo polno zaposluje. Mislim, da dela nadure. user posted image  

Lusa - kako pa ste kaj vi? Kako sestrica sprejema svojo mlajšo sestrico?

Lep dan vsem

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 727
17.2.2008 10:53:04   
lana38
Meni tudi beži ta porodniška. Kmalu se bo že 3 mesece izteklo, ker jo nastopimo en mesec prej. Me je kar groza, ko bo treba v službo. Še dobro, da bom tudi dopust koristila, preden grem delat in to 2007 in 2008.user posted image  MI bodo dovolili tudi 2007 porabiti. Mi je celi ostal, tako da bom kar 26+27 dni še doma po porodniški. nekje sredi februarja 2009 grem v službo.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 728
18.2.2008 11:20:38   
krtekxx
Ojla mamice in tiste, ki še boste to postale. Še en prelep dan po prelepem prepihanem vikendu, ki sem ga tako kot skoraj vse ostale preživela v hribih. Vsak petek si rečem: še ta vikend moram izkoristit, potem bo pa morda slabo vreme in bo časa na pretek za počivanje.  No, kot kaže, me čakajo  še kaki 4  vikendi, potem bom pa morala počivati zaradi IVF postopka. Vse potrebno za špikanje dobim 7.3. in potem akcija. Lepo se imejte, pa otroke in sebe mal peljite na sončka.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 729
18.2.2008 11:58:37   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Sonchek se pa že dolgo ni oglasila. Morda ima pa polno dela s svojo princesko.
lp

hej,hej...
Evo mene...
no pa je že alarm...sorčiiiiiiii

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 730
18.2.2008 13:33:00   
lana38
Saj sem rekla, da te hoče princeska zase.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 731
18.2.2008 14:08:50   
Milamay
Krtexx - super, da si že tako daleč s postopkom. user posted image  Držim pesti, da se bo kmalu kaj prijelo.

Sonchek - no, saj si še nekje tu. user posted image  Saj je tako prav, da te princeska rabi. Uživajta skupaj.

Lep dan vsem (danes je res lepo)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 732
18.2.2008 16:05:03   
sonchek
Hoj..še enkrat...
..res se že dolgo nisem javila..pa ne zanalašč...user posted image
Zaposleni smo sto na uro...dobr da mi vsaj Tinaaja vsake tok časa sporoči kaj je kej novga...ker res ni časa slediti vsemu temu...

..upam da ste vse ok...mamice in nosečke in bodoče nosečke...

Pri nas ni nič novega..pridno rastemo..skoraj že tri mesece bomo stari..in upam da mi zdej vsaj tok pusti da vas na hitro pozdravim...
..sicer smo s sprehoda..dolllgegaaaaaa in naša šjora še kr spi...user posted image

Pridni smo sto na uro..mislim da zdej pa že kr neki časa prespimo celo noč...zjutraj imamo prvo hranjenje tam okoli 6-7-ih..pol pa še kakšno urico spanja in auf...čez dan pa res zelo malo spi, tako da sploh nimam časa za RR..no zelo  malokrat...

upam, da bo kakšen dan čas da mal uredim seznamček..sem vidla da me je Tinaaja že opomnila...jaaaaa sej boooommm user posted image

no tako na hitro..zdej mam pa za likat in še mal za pospravt...upam da mi bo ratalo...

Lep dan vsem in držim pesti za vse bodoče mamice...sej ostale smo pa nekaj lepega že dobile...

cmokkkkkkkkkaaaaaaaaaaa vsem od naše Neli!!!!

p.s.. slikce v abumu če katero zanima so pod geslom: bambini

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 733
18.2.2008 19:51:27   
lana38
Super slikice!user posted image

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 734
18.2.2008 20:45:53   
Milamay
sonchek - res lepe fotke. Mala Neli je prava lepotička. user posted image  Pa kako se že drži gor. Kako čas res mineva!

Lana - kaj pa vaše fotke? Nič novega nimaš od Tima. Daj pripni kakšno fotko, da ga malo vidimo, kako je zrastel.

Pozdravček vsem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 735
19.2.2008 15:49:04   
lana38
Sem včeraj fotke gor dajala, pa mi ni ratalo. Bom zdaj spet probala.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 736
19.2.2008 16:06:16   
lana38
V albumu Tim2 so 3 nove fotke. Ne vem, zakaj mi jih noče 6 prenesti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 737
19.2.2008 16:43:37   
andreja2000
krtekxx lepo,da tako fajn izkoristiš vikende.

sonchek me veseli,da si našla malo časa in se nam oglasila,ja naši sončki nas res kar naprej zahtevajo,pa saj so tako zlati,da je pravi užitek zraven njih.
Lepe slikice,kje pa ste dobili kapico z napisom Neli,je prav posrečeno.

Lana38 super so tudi vaše slikice,in kako ponosno se Blaž zraven drži.

Bodočim user posted image  pa vsem stiskam pesti,da se nam čim prej pridružijo v materinski sreči naših malih sončkov.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 738
19.2.2008 17:11:25   
sonchek
hoj
..andreja2000 ..kapo smo naročili pri uni k ima tudi majčke čez Pridem novembra..in je blo res dobra..za iz porodnišnice...
..drugače jo pa komot tud sama narediš..kupiš papir za na majčke lepit..sprintaš (narobe)- polikaš počakaš da se posuši in to je to..
..al pa sama napišeš še bolje zgleda...z kakšno dobro barvo za tekstil..
l.p.
zizalandddddddd

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 739
19.2.2008 18:11:43   
TODY78
hojla punce! Jaz še vedno čakam user posted image ...vse me špika, malo mi je slabo...user posted image pa od nikoder...
Upam da jo dobim do konca tedna, ker v soboto grem za teden dni na smučanje...potem pa tisti vložki...pa prva po ss baje da je kar precej močna...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 740
19.2.2008 18:40:27   
Milamay
Tody - ja, prva je kar močna in pri meni je trajala zelo dolgo. Ponavadi jo imam 5 dni, takrat pa se je vlekla kar 10 dni. Ni in ni hotelo biti konca izcedku. Torej želim ti da pride čimprej, če ne pa naj še počaka teden dni. user posted image

Lana - fajn, da si tudi ti pripela slikce. Malo slabše kvalitete so. Si jih slikala s fotoaparatom? Kako Blaž sprejema Tima? Zagotovo je to velika sprememba v njegovem življenju.

Kakšni lepi dnevi, a ne? Danes sva bila s sinom kar nekaj časa zunaj. Sicer ima vnetje ušes, a nima vročine, pa sva šla malo ven, ko je bilo najbolj toplo. Komaj čakam na pomlad.

Lep večer

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 741
19.2.2008 19:45:40   
andreja2000
sonchek hvala za pojasnilo okoli kapice z imenom.

Ja,je pa danes res bil tako čudovit dan,ki ti da kar neki novi zagon.Tudi jaz komaj čakam pomladi,saj je to tako lep čas,ko se vsa narava prebuja.......

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 742
19.2.2008 20:09:47   
Milamay
Lana - zdaj komaj vidim, da sem napisala narobe. Mislila sem, če si jih slikala s telefonom. Potem so ponavadi malo slabše kvalitete.

Andreja - tudi meni je tista kapa, ki jo ima sonchkina Neli ful všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 743
20.2.2008 13:34:18   
andreja2000
Samo da javim,da se pa je sedaj naša Eva lepo zredila( z dodatkom) in sva bili pohvaljeni.

Pa vsem lep dan!user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 744
20.2.2008 17:03:37   
lana38
S fotoaparatom sem slikala, samo se šele učim delati s tem digitalcem. Prej sem pa zelo dosti slikala z navadnim. Tu pa je tako, da če malo zmigaš, je slikica že slabaša. Pa Blaž je ponavadi nestrpen in se noče dolgo nastavljati.user posted image  Blaž je bil v začetku presrečen. Potem ga je nekaj časa dajala grozna ljubosumnost. Zdaj se je pa že kar navadil in je ponosen Big Brother.user posted image
Včeraj je res bil čudovit dan. Danes je pa spet pihalo, samo smo se vseeno malo prezračili.
andreja2000, jaz sem si kupila čaj za dojenje, tisti od HIPP. Danes sem spila že 2 skodelici, kot piše v navodilih. Zdi se mi, da se mi ful mleko nabira. Pa tudi Tim je zdaj ob 15h popil samo 30 ml dodatka, drugače ga popije 60 ml.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 745
20.2.2008 20:34:11   
ronja1a

Ronja 1a...ko sem prebirala tvoje besede ti moram povedat, da tudi jaz nisem niti pomislila,
da se lahko to prav meni zgodi...počutila sem se vredu, na prvem UZ je bilo vse OK-ginekologinja
mi je rekla, da mi da 90%, da bo vse Ok....ma kaj ko je še tisti 10%..... Ronja 1a kdaj pa si ti dobila prvo user posted image ?

[/quote]
Tody, žal mi je za tvojo izkušnjo. Jaz sem prvo menstro dobila 34 dan po upn, naslednjo pa čez točno en mesec (sicer imam krajše cikluse). Prva je bila precej bolj močna kot običajno, druga pa je bila že približno normalna. Vmes sem bila na pregledu pri ginekologinji, pogledala mi je maternico, vendar nič ultrazvoka.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 746
20.2.2008 20:40:20   
TODY78
Hojla! danes na 34 dan po obraziji sem dočakala prvo  user posted image ...no v bistvu mi je zamujala samo 2 dni (moj ciklus je 32 dni)..Niti ni tako močna-taka kot ponavadi...Naročila sem se tudi na pregred-še tri tedne bom čakalauser posted image , ker tik preduser posted image  naj bi bilo na ultrazvoku najbolj vidno, če je kje kaka pregrada....upam, da jo nimam (samo da pomislim spet na bolnico,...mi je slabo)....

Sem pa malo žalostna, ker moja prijateljica bo morala že v tretje na čiščnjeuser posted image , vem da tudi zanjo se nekje skriva sreča in da bo še vse vredu... 

Pozdravčke vsem srečnim mamicam, srečnim user posted image  in seveda tistim, katera ta sreča naš še čaka!!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 747
21.2.2008 9:25:03   
lana38
Samo, da je prišla user posted image  in se nekam premika. Tudi to je nekaj. Če ne bi bilo te user posted image , bi spet imela novi problem, tako boš pa kmalu lahko začela razmišljati o user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 748
21.2.2008 16:58:59   
TODY78
user posted image ja tako sem vesela...počutim se vredu....samo še zelena luč od ginekologinje pa akcija!!
Polna sem optimizma (ja kar sama sem se prepričala), da nimam pregrade, da nič ni narobe z menoj...pač usoda je bila taka.... Je pa res, da prvi mesec (še posebno prvi trije tedni) je bil najdaljši mesec v mojem življenju....Moja razlaga je ta, da če bi bila kaka pregrada, bi mi pa ja našli v desetih letih (slučajno). Ko sem
jemala kontracepcijske tablete mi je gink. (prejšnja) kar nekaj krat pregledala maternico (vsaj upam) in bi morala kaj opaziti....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 749
21.2.2008 19:47:46   
andreja2000
TODY78user posted image  Tudi jaz se veselim s tabo in ti želim,da dobiš kmalu zeleno luč,potem pa navijamo zate in user posted image .

Lana38 hvala glede čaja,si ga bom kupila!

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?