|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
4.3.2008 11:25:51   
lana38
Lusa, super slikice.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.3.2008 16:26:02   
micla
evo tinaaja...za vse vas slikice v albumu februar 08. geslo je pa žužek.

Lep zimski pozdrav,

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.3.2008 21:58:37   
Milamay
Same super novice!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Bety upa - iz srca ti želim, da tvoji pikici tokrat uspe. Močno močno stiskam pesti zate. Drži se in uživaj, kolikor se da.

Krtexx - ti ti! Tako na skrivaj si se poročila ... Niti omenila nam nisi. Tebi pa želim vse dobro v zakonu in naj se vama uresniči tista tavelika želja in naj v vajino življenje stopi otročiček, lahko tudi dva ali trije ... user posted image

Jaz pa sem bila danes pri svoji G. Ona me je kar nagovarjala, naj še poskusiva. Jaz pa sem takooooo razdvojena ...  Bi, pa kaj če ... pa ta večen strah ... Nič, se bo treba v kratkem odločit. Dobila sem tudi Dabroston, saj imam neke vmesne krvavitve.

Lep večer vsem

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.3.2008 21:59:28   
Milamay
Micla in Lusa - super za slikce. Pravi mali lepotici sta obe vajini princeski. user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 804
5.3.2008 10:11:51   
lana38
Tudi jaz imam 3 nove slikice v albumu Tim3.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 805
5.3.2008 10:31:11   
Lusa
Lana-sem ti včeraj pozabila napisat ,da sem se kar nasmejala tvoji tašči user posted image ,kakšne "čudovite" ideje ima za Tima.Sem pogledala slikce in tvoja dva lepa fantiča.Od zdaj naprej si bom lahko tud tebe predstavljala ,ko ti bom kaj pisala.

micla-kakšen cukrček je vaša elena ,pa tista slika kjer je s prijateljico je pa svetskauser posted image

milamay-Nič ne študiraj :pa kaj če....Če-ja ni in ga poskušaj odmislit.Midve sve šle skoraj skozi isto sr...pa zdaj vidiš ,da imam zdravo punčko.Ni vrag ,da še ti ne boš dobila kakšnega zdravega user posted image .Je pa res ,da do konca nosečnosti trepetaš za tvojo pikico in tud sedaj ,ko se rodi.Tako smo naštimani žal.

Špela-kje si???

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 806
5.3.2008 10:35:06   
krtekxx
Ojojoj, kaki lepi malčki. Mal se dolgočasim v službi in razmišljam samo o tem, da bi šla kam...smučke mam v avtu in mislim, da bom na poti domov kam zavila. Še dva dni, pa me opremijo z injekcijami za IVF, pol bomo pa videli.

Sedajle pa vas prosim za zelo iskrene odgovore na eno mojo dilemo:

V ta IVF+PGD postopek nikakor ne verjamem. Pa nisem nikakršen pesimist, le glede na meni znana dejstva, kaj se pri tem postopku naredi, se mi zdi, da so me vključili vanj samo zato, ker sem vztrajala. V bistvu se mi zdi že kar škoda mojega zdravja in živcev, nekako sem izgubila vso željo po tem, da bi bila noseča. Zelo zelo si oba želiva otroka, vendar nama je ta trenutek popolnoma vseeno, od kje ga dobiva. Jaz razmišljam celo tako (in moj se strinja z mano), da bi šla v ta postopek ki se prične v petek, potem (če bo neuspešen, meni se itak zdi da nišans za uspeh) pa poiskala zanesljivo kontracepcijo in se ukvarjale le še s posvojitvijo. Zdi se mi, da je toliko enih problemov povezanih s tem, da bi bila noseča in predvsem toliko možnosti, da bi se nosečnost spet enkrat neuspešno končala, ali pa da bo rezultat otrok, ki ne bo zdrav. Zaradi tega res ne vem, zakaj bi se sploh še ukvarjala s tem, da bi imela biološko svojega otroka...

Kako bi ve brez dlake na jeziku to komentirale? No, sej sem mislila poiskat tudi kako strokovno pomoč (psihologa) in se pogovoriti o tem.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 807
5.3.2008 10:50:20   
lana38
krtekxx, če se ti zdi, da ne verjameš v ta postopek, potem je res najbolje, da se ukvarjaš samo s posvojitvijo. Sama pa najbolje veš, kako je zate najbolje. Ti samo sledi svojemu cilju.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 808
5.3.2008 11:29:54   
tinaaja
Micla, leeepaaa punca user posted image

Milamay, jaz sem takrat vedela samo eno.. da zelim otroka in da ga lahko dobim samo s poskusnjem.. in tud ce bi se mi se enkrat ali 3x zgodilo kot prvic, bi se poskusala..  vsakic bi mi bilo ornk hudo, ampak hotela sem otrocka.. seveda je za druge tezko ocenjevat, ker pac nisem v tvoji situaciji user posted image

Krtekxx... ce sem cist brez dlake na jeziku user posted image cak, da si grem jezik umit user posted image v bistvu se mi zdi tvoje razmisljanje cisto normalno... ker po toliko razocaranjih, je tezko upati.. lazje se je v naprej pripraviti v neuspeh in pol reci, saj sem vedela. mislim, da se ne bi tega lotila, ce ne bi vsaj malo verjela, da je moznost za uspeh. tko kot v biznisu- ziher ne bi sla v nek projekt, ce i vedela, da je zavozen. In mislim, da so moznosti za uspeh, zakaj ne... imam par prijateljic, ki jim je ratalo z IVF, ki je malo bolj osnovna verzija PGD. Ne glede na to, kaj mislis o PGD, pa mislim, da je prav da das to cez - ker tako bos mirne duse rekla, naredila sem vse. In si. In pol pac cakas na  posvojitev. Ampak....... .. morda pa le rata s pgd user posted image   In spet se bom ponovila - verjami, zaupaj, dokler dejstva ne pokazejo drugace user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 809
5.3.2008 19:35:55   
TODY78
krtekxx  poznam punco, ki je "obupala" , da bo nekoč zanosila...po dolgih mukah je zanosila in imela ss..potem umetne oploditve...nič od tega...vrgla je vse v koš-posvojila sta otročička in kljub vsem negativnem "mnenju" dvakrat zanosila in donosila dva prelepa otročička-TAKO DA ZDAJ SO 5 ČLANSKA DRUŽINICA!

VČASIH SE TA NARAVA MALO POIGRA Z NAMI...TISTO KAR SI ŽELIMO TISTI TRENUTEK NAM VZAME IZ NAROČJA, KADAR NE PROSIMO VEČ PA VRNE NAZAJ V NAROČJE....

Moj nasvet je ta: mogoče posvojitev ni slaba ideja, na ta način bi pozabila na vse to....in saj veš, da psiha naredi veliko več kot si sami razlagamo....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 810
5.3.2008 20:35:03   
pilotgirl
Najprej en lep pozdrav vsesotrpinkam an forumu. NE nisem še v Kanadi hehe.user posted image
Pri meni ni nič novega zato se niti ne oglašam,prebiram pa le vas.
Bety upa......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  srečno do konca.
Krtexx......user posted image user posted image user posted image čestitke ob poroki
Špela100.....user posted image  lepo da me pogrešaš hehe.....čakam na tvojo štručko.
Vse ostale ki vas nisem omenila....mislim na vas.
En lep pozdrav vsem. user posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 811
5.3.2008 22:21:58   
tinaaja
Pilotka.. ja lepo da se oglasis.. daj povej, so pri tebi M zdaj redne al te se vedno hoceajo?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 812
6.3.2008 8:06:00   
lana38
user posted image Špela100, mi navijamo 100/h. Če jutri rodiš, bo imel tvoj user posted image  RD skupaj z mojim Blažem.

pilotgirl, pozdravljena! Tudi iz Kanade se nam boš lahko oglasila, a ne?
LP

< Sporočilo je popravil lana38 -- 6.3.2008 8:07:09 >

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 813
6.3.2008 8:11:59   
Špela100
Lusa tukaj sem, tukaj...v 39t, čakam, čakam, pa delam vmes sto na uro, čas pa leti.
V ponedeljek imam spet ctg, pa uz, pa pregled, če ne bo nič do takrat.

Pilotgirl hvala, ker si se oglasila. Je kaj sprememb pri tebi?? Si bila na kakšnem pregledu?

Krtekx, lepo, lepo prosim samo ne obupat, saj vem, da je težko in po vseh tvojih neuspehih so dvomi neznansko veliki, pa vendar, če obstaja pot jo prehodi...morda pa te le na koncu čaka + in potem en lep zdrav user posted image .
Vsaj žal nikoli ti ne bo žal, da nisi poskušala res prav vsega. Boš bolj mirna.

Milamay kar pogumno, če ne boš poskusila ne boš nikoli vedela. Poglej mene, v tretje je uspelo, pa sem imela že klomifen v predalu, pa naročena na umetno...vse boste dobile svoje sončke, čisto vse.....

čao user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 814
6.3.2008 8:13:25   
Špela100
Lana38 hvala za navijanje, zdaj pa res že lahko oblečete svoje navijaške drese user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa res samo še 14 dni.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 815
6.3.2008 19:18:11   
andreja2000
špela100 no,sedaj pa sem že oblekla navijaški dres.......in gremouser posted image

Lusa,Lana38,micla prav zlati so vsi vaši otročički,pravi srčki.

krtekxx jaz bi se nekako pridružla tinaajinemu odgovoru!

pilotgirl lepo,da si se spet malo oglasila!

Naša Eva pa ima danes točno 3 mesece!user posted image

Lep pozdrav tudi vsem,ki jih nisem imenovala!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 816
6.3.2008 19:49:13   
andreja2000
eva
user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 817
7.3.2008 6:49:11   
krtekxx
Zdravo! No, grem na kliniko po tisto vrečo zdravil, čeprav bi vse skupaj najraje preložila. Po pravici povedano MAM DOST VSEGA - predvsem pa neprijaznih medicinskih sester in včasih tudi zdravnikov, njihove neurejenosti in nespoštljivega vedenja do nas pacientov. Ma vam povem, da se veterinar maše mačke bolj spoštljivo vede do nje kot pa kaka "kura" v KCLj. Danes sem sitna.

Andreja, ja kako lepe fotke in kako lep otročiček.

Neposredna povezava do sporočila: 818
7.3.2008 12:31:00   
andreja2000
krtekxxuser posted image in mislim nate in ti želim čimprejšnjo srečo -zdravega user posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 819
7.3.2008 13:25:27   
krtekxx
Alo, jemljem jutranje besede kritike na osebje KCLj nazaj - danes so bile vse brez izjeme zelo prijazne. No, sem se naučila si dajat injekcije, v nedeljo začnem zares, 1.UZ 28.3, pol pa čez ene 14 dni (okoli 10.4.) akcija. Upam, da se ne bom od vseh teh zdravil napihnila kot helijev balon in vzletela. Lep vikend želim vsem, čeprav je verjetno za Lano, pa Andrejo, Tinaajo, Sonchek in še ne vem katero vse dan enak dnevu.... Mal sem zafrkavam, slaba volja se je prevesila v sarkazem....LP

Neposredna povezava do sporočila: 820
7.3.2008 21:54:21   
Milamay
Krtexx - ti kar pogumno v postopek. Daj vse od sebe. Ti pa povsem verjamem, da imaš vsega čez glavo ... Ja, "najlažje" bi bilo posvojiti - tako veš, da si dobila zdravega otročička, ni ti treba trepetati vso nosečnost ipd. Ampak po mojem mnenju ti ta opcija še vedno ostane. Naredi vse, kar je v tvoji moči, postopek za posvojitve pa naj kar teče. Mislim, da ne bosta nič kaj žalostna, če vama uspe posvojiti in če bi še zraven zanosila.  user posted image  Sicer pa kot vidim, si začela s postopkom in res ti iz srca privoščim, da bi vama hitro ratalo in da res ne bi bilo nekih groznih stranskih učinkov.

Tinaaja, Lusa in vse druge, ki me vzpodbujate - v mojem srcu vlada trenutno takšna nevihta, takšna razdvojenost. Ja ali ne, ja ali ne ... Mogoče moram res vse nekako še razčistiti v srcu ... G mi je samo ponavljala, da imam zdravo maternico, da so se vsi čudni sumi o tumorju ovrgli, da imam jačnike, ki delujejo ... in zato naj še poskusim. Po prvi UPN sem čutila močno željo po ponovni nosečnosti, zdaj pa te močne želje ni ... user posted image  Verjento vse skupaj dela strah ... Kaj pa vem?!

Andreja - končno smo zdaj videle tvojo Evo. Ful je luštna. Pa take modre oči ima!

Pozdravček vsem

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 821
7.3.2008 22:29:47   
Anonimen
Čestitke vsem, ki ste zagledale plus. Jaz se tega foruma zadnje čase bolj izogibam. Sem trenutno obupana - po spontanem splavu, ko bi lahko začela delati na nosečnosti, moj noče, ker ima že svoje otroke iz prvega zakona. Jaz si pa od te izkušnje, ko sem se že enkrat veselila, bolj kot vse želim otroka in sem žalostna vsak mesec, ko pride menstruacija, okrog mene pa same nosečke in dojenčki. Vsaj vidim jih več kot sem jih prej. 

(odgovor članu Milamay)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
8.3.2008 9:36:33   
TODY78
Anonimen mogoče, če se iskreno pogovoriš s tvojim o tem, bi te razumel....Lahko ga je strah in naj lažje se je potem odpovedat otroku (še posebaj če ga že ima)....
Tudi jaz čestitam vsem ki ste zagledale user posted image user posted image , želim vam srečno in brezkrbno user posted image ....moram povedat, da tudi meni stiska pri srčkU, ko prebiram kako ste vse srečke user posted image ...je pa res, da mi daje optimizem, da ko dobim zeleno luč (še par dni) od G, bom tudi jaz šla v nove boje....takrat pa je bolje, da prebiram optimistične zgodbice....VSEM BO ENKRAT RATALO!!! MOJE MNENJE JE TAKO, TUKAJ SMO, DA SI OLAJŠAMO BOLIČINO, DA SE NAUČIMO OD DRUGIH, DA VSE SE DA...VSE JE MOŽNO-SAMO ŽELET IN VZTRAJAT JE POTREBNO!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
8.3.2008 22:43:47   
pilotgirl
Ja user posted image  prihaja vsak mesec. Ne ravno na isti datum a končno le pride. Na pregledu  sem bila in je vse ok.
Kupila sem si v lekarni vitamine in te pila. Ko sem njih začela piti je tudi user posted image  začela hoditi. Tko da zaenkrat je to vse. Na user posted image  ne delava intenzivno. Ko se bo zgodilo se bo zgodilo.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.3.2008 10:31:58   
lana38
pilotgirl, enkrat se bo zagotovo zgodilo. Pri nas je bilo, ko tega niti najmanj nismo pričakovali.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?