Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.3.2008 11:25:51
|
|
|
|
lana38
|
Lusa, super slikice. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.3.2008 16:26:02
|
|
|
|
micla
|
evo tinaaja...za vse vas slikice v albumu februar 08. geslo je pa žužek. Lep zimski pozdrav,
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.3.2008 21:58:37
|
|
|
|
Milamay
|
Same super novice!!!! Bety upa - iz srca ti želim, da tvoji pikici tokrat uspe. Močno močno stiskam pesti zate. Drži se in uživaj, kolikor se da. Krtexx - ti ti! Tako na skrivaj si se poročila ... Niti omenila nam nisi. Tebi pa želim vse dobro v zakonu in naj se vama uresniči tista tavelika želja in naj v vajino življenje stopi otročiček, lahko tudi dva ali trije ... Jaz pa sem bila danes pri svoji G. Ona me je kar nagovarjala, naj še poskusiva. Jaz pa sem takooooo razdvojena ... Bi, pa kaj če ... pa ta večen strah ... Nič, se bo treba v kratkem odločit. Dobila sem tudi Dabroston, saj imam neke vmesne krvavitve. Lep večer vsem
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.3.2008 21:59:28
|
|
|
|
Milamay
|
Micla in Lusa - super za slikce. Pravi mali lepotici sta obe vajini princeski.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.3.2008 10:11:51
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz imam 3 nove slikice v albumu Tim3. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.3.2008 10:31:11
|
|
|
|
Lusa
|
Lana-sem ti včeraj pozabila napisat ,da sem se kar nasmejala tvoji tašči ,kakšne "čudovite" ideje ima za Tima.Sem pogledala slikce in tvoja dva lepa fantiča.Od zdaj naprej si bom lahko tud tebe predstavljala ,ko ti bom kaj pisala. micla-kakšen cukrček je vaša elena ,pa tista slika kjer je s prijateljico je pa svetska milamay-Nič ne študiraj :pa kaj če....Če-ja ni in ga poskušaj odmislit.Midve sve šle skoraj skozi isto sr...pa zdaj vidiš ,da imam zdravo punčko.Ni vrag ,da še ti ne boš dobila kakšnega zdravega .Je pa res ,da do konca nosečnosti trepetaš za tvojo pikico in tud sedaj ,ko se rodi.Tako smo naštimani žal. Špela-kje si???
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.3.2008 10:35:06
|
|
|
|
krtekxx
|
Ojojoj, kaki lepi malčki. Mal se dolgočasim v službi in razmišljam samo o tem, da bi šla kam...smučke mam v avtu in mislim, da bom na poti domov kam zavila. Še dva dni, pa me opremijo z injekcijami za IVF, pol bomo pa videli. Sedajle pa vas prosim za zelo iskrene odgovore na eno mojo dilemo: V ta IVF+PGD postopek nikakor ne verjamem. Pa nisem nikakršen pesimist, le glede na meni znana dejstva, kaj se pri tem postopku naredi, se mi zdi, da so me vključili vanj samo zato, ker sem vztrajala. V bistvu se mi zdi že kar škoda mojega zdravja in živcev, nekako sem izgubila vso željo po tem, da bi bila noseča. Zelo zelo si oba želiva otroka, vendar nama je ta trenutek popolnoma vseeno, od kje ga dobiva. Jaz razmišljam celo tako (in moj se strinja z mano), da bi šla v ta postopek ki se prične v petek, potem (če bo neuspešen, meni se itak zdi da nišans za uspeh) pa poiskala zanesljivo kontracepcijo in se ukvarjale le še s posvojitvijo. Zdi se mi, da je toliko enih problemov povezanih s tem, da bi bila noseča in predvsem toliko možnosti, da bi se nosečnost spet enkrat neuspešno končala, ali pa da bo rezultat otrok, ki ne bo zdrav. Zaradi tega res ne vem, zakaj bi se sploh še ukvarjala s tem, da bi imela biološko svojega otroka... Kako bi ve brez dlake na jeziku to komentirale? No, sej sem mislila poiskat tudi kako strokovno pomoč (psihologa) in se pogovoriti o tem.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.3.2008 10:50:20
|
|
|
|
lana38
|
krtekxx, če se ti zdi, da ne verjameš v ta postopek, potem je res najbolje, da se ukvarjaš samo s posvojitvijo. Sama pa najbolje veš, kako je zate najbolje. Ti samo sledi svojemu cilju. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.3.2008 11:29:54
|
|
|
|
tinaaja
|
Micla, leeepaaa punca Milamay, jaz sem takrat vedela samo eno.. da zelim otroka in da ga lahko dobim samo s poskusnjem.. in tud ce bi se mi se enkrat ali 3x zgodilo kot prvic, bi se poskusala.. vsakic bi mi bilo ornk hudo, ampak hotela sem otrocka.. seveda je za druge tezko ocenjevat, ker pac nisem v tvoji situaciji Krtekxx... ce sem cist brez dlake na jeziku cak, da si grem jezik umit v bistvu se mi zdi tvoje razmisljanje cisto normalno... ker po toliko razocaranjih, je tezko upati.. lazje se je v naprej pripraviti v neuspeh in pol reci, saj sem vedela. mislim, da se ne bi tega lotila, ce ne bi vsaj malo verjela, da je moznost za uspeh. tko kot v biznisu- ziher ne bi sla v nek projekt, ce i vedela, da je zavozen. In mislim, da so moznosti za uspeh, zakaj ne... imam par prijateljic, ki jim je ratalo z IVF, ki je malo bolj osnovna verzija PGD. Ne glede na to, kaj mislis o PGD, pa mislim, da je prav da das to cez - ker tako bos mirne duse rekla, naredila sem vse. In si. In pol pac cakas na posvojitev. Ampak....... .. morda pa le rata s pgd In spet se bom ponovila - verjami, zaupaj, dokler dejstva ne pokazejo drugace
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.3.2008 19:35:55
|
|
|
|
TODY78
|
krtekxx poznam punco, ki je "obupala" , da bo nekoč zanosila...po dolgih mukah je zanosila in imela ss..potem umetne oploditve...nič od tega...vrgla je vse v koš-posvojila sta otročička in kljub vsem negativnem "mnenju" dvakrat zanosila in donosila dva prelepa otročička-TAKO DA ZDAJ SO 5 ČLANSKA DRUŽINICA! VČASIH SE TA NARAVA MALO POIGRA Z NAMI...TISTO KAR SI ŽELIMO TISTI TRENUTEK NAM VZAME IZ NAROČJA, KADAR NE PROSIMO VEČ PA VRNE NAZAJ V NAROČJE.... Moj nasvet je ta: mogoče posvojitev ni slaba ideja, na ta način bi pozabila na vse to....in saj veš, da psiha naredi veliko več kot si sami razlagamo....
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.3.2008 20:35:03
|
|
|
|
pilotgirl
|
Najprej en lep pozdrav vsesotrpinkam an forumu. NE nisem še v Kanadi hehe. Pri meni ni nič novega zato se niti ne oglašam,prebiram pa le vas. Bety upa...... srečno do konca. Krtexx...... čestitke ob poroki Špela100..... lepo da me pogrešaš hehe.....čakam na tvojo štručko. Vse ostale ki vas nisem omenila....mislim na vas. En lep pozdrav vsem.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.3.2008 22:21:58
|
|
|
|
tinaaja
|
Pilotka.. ja lepo da se oglasis.. daj povej, so pri tebi M zdaj redne al te se vedno hoceajo?
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.3.2008 8:06:00
|
|
|
|
lana38
|
Špela100, mi navijamo 100/h. Če jutri rodiš, bo imel tvoj RD skupaj z mojim Blažem. pilotgirl, pozdravljena! Tudi iz Kanade se nam boš lahko oglasila, a ne? LP
< Sporočilo je popravil lana38 -- 6.3.2008 8:07:09 >
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.3.2008 8:11:59
|
|
|
|
Špela100
|
Lusa tukaj sem, tukaj...v 39t, čakam, čakam, pa delam vmes sto na uro, čas pa leti. V ponedeljek imam spet ctg, pa uz, pa pregled, če ne bo nič do takrat. Pilotgirl hvala, ker si se oglasila. Je kaj sprememb pri tebi?? Si bila na kakšnem pregledu? Krtekx, lepo, lepo prosim samo ne obupat, saj vem, da je težko in po vseh tvojih neuspehih so dvomi neznansko veliki, pa vendar, če obstaja pot jo prehodi...morda pa te le na koncu čaka + in potem en lep zdrav . Vsaj žal nikoli ti ne bo žal, da nisi poskušala res prav vsega. Boš bolj mirna. Milamay kar pogumno, če ne boš poskusila ne boš nikoli vedela. Poglej mene, v tretje je uspelo, pa sem imela že klomifen v predalu, pa naročena na umetno...vse boste dobile svoje sončke, čisto vse..... čao
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.3.2008 8:13:25
|
|
|
|
Špela100
|
Lana38 hvala za navijanje, zdaj pa res že lahko oblečete svoje navijaške drese . Zdaj pa res samo še 14 dni.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.3.2008 19:18:11
|
|
|
|
andreja2000
|
špela100 no,sedaj pa sem že oblekla navijaški dres.......in gremo Lusa,Lana38,micla prav zlati so vsi vaši otročički,pravi srčki. krtekxx jaz bi se nekako pridružla tinaajinemu odgovoru! pilotgirl lepo,da si se spet malo oglasila! Naša Eva pa ima danes točno 3 mesece! Lep pozdrav tudi vsem,ki jih nisem imenovala!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.3.2008 19:49:13
|
|
|
|
andreja2000
|
eva
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.3.2008 6:49:11
|
|
|
|
krtekxx
|
Zdravo! No, grem na kliniko po tisto vrečo zdravil, čeprav bi vse skupaj najraje preložila. Po pravici povedano MAM DOST VSEGA - predvsem pa neprijaznih medicinskih sester in včasih tudi zdravnikov, njihove neurejenosti in nespoštljivega vedenja do nas pacientov. Ma vam povem, da se veterinar maše mačke bolj spoštljivo vede do nje kot pa kaka "kura" v KCLj. Danes sem sitna. Andreja, ja kako lepe fotke in kako lep otročiček.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.3.2008 12:31:00
|
|
|
|
andreja2000
|
krtekxx in mislim nate in ti želim čimprejšnjo srečo -zdravega .
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.3.2008 13:25:27
|
|
|
|
krtekxx
|
Alo, jemljem jutranje besede kritike na osebje KCLj nazaj - danes so bile vse brez izjeme zelo prijazne. No, sem se naučila si dajat injekcije, v nedeljo začnem zares, 1.UZ 28.3, pol pa čez ene 14 dni (okoli 10.4.) akcija. Upam, da se ne bom od vseh teh zdravil napihnila kot helijev balon in vzletela. Lep vikend želim vsem, čeprav je verjetno za Lano, pa Andrejo, Tinaajo, Sonchek in še ne vem katero vse dan enak dnevu.... Mal sem zafrkavam, slaba volja se je prevesila v sarkazem....LP
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.3.2008 21:54:21
|
|
|
|
Milamay
|
Krtexx - ti kar pogumno v postopek. Daj vse od sebe. Ti pa povsem verjamem, da imaš vsega čez glavo ... Ja, "najlažje" bi bilo posvojiti - tako veš, da si dobila zdravega otročička, ni ti treba trepetati vso nosečnost ipd. Ampak po mojem mnenju ti ta opcija še vedno ostane. Naredi vse, kar je v tvoji moči, postopek za posvojitve pa naj kar teče. Mislim, da ne bosta nič kaj žalostna, če vama uspe posvojiti in če bi še zraven zanosila. Sicer pa kot vidim, si začela s postopkom in res ti iz srca privoščim, da bi vama hitro ratalo in da res ne bi bilo nekih groznih stranskih učinkov. Tinaaja, Lusa in vse druge, ki me vzpodbujate - v mojem srcu vlada trenutno takšna nevihta, takšna razdvojenost. Ja ali ne, ja ali ne ... Mogoče moram res vse nekako še razčistiti v srcu ... G mi je samo ponavljala, da imam zdravo maternico, da so se vsi čudni sumi o tumorju ovrgli, da imam jačnike, ki delujejo ... in zato naj še poskusim. Po prvi UPN sem čutila močno željo po ponovni nosečnosti, zdaj pa te močne želje ni ... Verjento vse skupaj dela strah ... Kaj pa vem?! Andreja - končno smo zdaj videle tvojo Evo. Ful je luštna. Pa take modre oči ima! Pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.3.2008 22:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke vsem, ki ste zagledale plus. Jaz se tega foruma zadnje čase bolj izogibam. Sem trenutno obupana - po spontanem splavu, ko bi lahko začela delati na nosečnosti, moj noče, ker ima že svoje otroke iz prvega zakona. Jaz si pa od te izkušnje, ko sem se že enkrat veselila, bolj kot vse želim otroka in sem žalostna vsak mesec, ko pride menstruacija, okrog mene pa same nosečke in dojenčki. Vsaj vidim jih več kot sem jih prej.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 8.3.2008 9:36:33
|
|
|
|
TODY78
|
Anonimen mogoče, če se iskreno pogovoriš s tvojim o tem, bi te razumel....Lahko ga je strah in naj lažje se je potem odpovedat otroku (še posebaj če ga že ima).... Tudi jaz čestitam vsem ki ste zagledale , želim vam srečno in brezkrbno ....moram povedat, da tudi meni stiska pri srčkU, ko prebiram kako ste vse srečke ...je pa res, da mi daje optimizem, da ko dobim zeleno luč (še par dni) od G, bom tudi jaz šla v nove boje....takrat pa je bolje, da prebiram optimistične zgodbice....VSEM BO ENKRAT RATALO!!! MOJE MNENJE JE TAKO, TUKAJ SMO, DA SI OLAJŠAMO BOLIČINO, DA SE NAUČIMO OD DRUGIH, DA VSE SE DA...VSE JE MOŽNO-SAMO ŽELET IN VZTRAJAT JE POTREBNO!!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 8.3.2008 22:43:47
|
|
|
|
pilotgirl
|
Ja prihaja vsak mesec. Ne ravno na isti datum a končno le pride. Na pregledu sem bila in je vse ok. Kupila sem si v lekarni vitamine in te pila. Ko sem njih začela piti je tudi začela hoditi. Tko da zaenkrat je to vse. Na ne delava intenzivno. Ko se bo zgodilo se bo zgodilo.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 9.3.2008 10:31:58
|
|
|
|
lana38
|
pilotgirl, enkrat se bo zagotovo zgodilo. Pri nas je bilo, ko tega niti najmanj nismo pričakovali. LP
|
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?