![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 20:50:23
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Nič, punce... Grem jaz v kopalnico, pol pa k mojemu pogledat, če bi midva danes kaj z njegovo čarobno palčko čarala. Nočko vsem... najboljš da Izaku eno sestrico pričarata
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 20:51:23
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1 Baja* pod vročim tušom moreš masirat in stiskat dokler se oteklina ne zmanjša, večkrat na dan. Ful boli k svina, bo š, tolk k lahko zdržilo pa lažje če bo res vroča vodaš. Pa da ne bo mastitisa. A po 5 mesecih dojenja, ko bi se naj ponudba/povpraševanje že čisto vzpostavila, se še lahko pojavi mastitis? Sem prej masirala in stiskala pod vročo vodo, pa je samo par kapljic priteklo, zdajle mi pa po malem curlja samo od sebe . Pa še vedno je trda bula... Šit, upam da ne bo kakega sranja.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 20:57:19
|
|
|
|
Ajvy
|
Baja, čimveč masirat, dokler ne bo splahnela ta bula...če maš pumpico, kar spumpaj, da ne bo sranja...potem pa mrzel obkladek na jošk
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 21:25:20
|
|
|
|
Freycha
|
uf naša kričeča zgaga je zaspala. Ej to je katastrofa. Zdej so očitno začeli ugotavljati, da imajo glasilke, ki proizvedejo različne glasove in zna tako kričati, da mi kar čez ušesa prodre. Danes sva imela kosilo in stolček na mizi, pa malecko notri, pa nekaj začne bemtiti, pa se ne dava motiti, pa začne nekaj jokcat, pa se še vedno ne dava motiti. Naenkrat začne kričati... ampak prav kričati/kričati in krokodilje solze so tekle in kar hlipala je... ej kaj takega pa še nisem videla pri njej. Pa ji nič ni bilo, samo očitno ji ni bilo za bit v stolčku. Joooojjj tale babika je full ipična (vznemirjena) če kaj ni po njeno. Sem potem porabila 15 min, da sem jo pomirila. Čeprav po eni strani mi je bilo, da bi jo pustila, da se umiri. Samo se mi zdi še malo premala za te fore kdo bo koga... Baja* mene je tudi včeraj začelo v dojki boleti in čeprav ne dojim več in sploh nimam nekih trdih jošk itd.... in sem takoj začela vroče obkladke na dojko dajati (da me je kar peklo) pa pumpico sem vzela in si začela stiskati ven....... sicer me je na koncu že vse bolelo, ampak danes je boljše. Mislim pa, da do mastistisa pride lahko kdajkoli, ker se ti pač ena žleza zamaši in od tam mleko ne izteka in se nabere in se lahko vname (moje mišljenje). Si bom pa zdele na večer za svaki slučaj spet ven spumpala, da se ne bo kaj čudnega čez noč nabralo in me bo spet bolelo. jao punce, vam pa se dogaja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 21:38:22
|
|
|
|
Anonimen
|
freycha če ne dojiš si nič ne pumpaj, bohnedaj, ker se ti bo mleko bolj tvorlo spet pol pa res lahk pride do sranja, lepo pusti, edino če bi te tiščalo, stisni tolko da ti odleže, mleko se samo razgradi, samo joške je treba čimbolj pri miru pustit.... baja jaz mam vsakič ko bol dolgo spi tako trdo joško na eni strani ko je prevč, začne tak samo ven tečt, drugač pa pri miru pustim, pa nism mela do zdej nobenih problemov....no ne vem, da ne bom jaz kriva, da sem te kaj nasrala babe blazine za antilopa se ne splača kupovat sma zmontirala pol in je ful malo placa, če daš blazino, zdaj jo komaj notri stlačim sem jo za hec dala notri, da vidim, uporabljali ga bomo pa itak šele pol, ko bo sama sedela in jedla seveda in takrat ziher ne bo placa za blazino, ker že zdaj je čisto natlačena notri.....****t ga, jo bomo kar tak za špil ponucali
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 21:47:53
|
|
|
|
Freycha
|
ulla se strinjam s tabo, samo pišuka, če me pa začene boleti v dojki, pa čeprav ni napeta (kar tudi ni vedno bila, ko sem bila polna mleka), se pa resno ustrašim, da ne bi dobila kakega mastitisa.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 22:08:53
|
|
|
|
baja*
|
ulla jaz sem tud še pred cajtom mela ponoči ful trde joške, ker je dalj časa poteklo med posameznimi podoji, pa ko se je mleko nabralo je ven teklo... samo zdaj že neka cajta ni blo več tak, verjetno zato, ker se je že v tem času nekak zglihalo to , ponudba in povpraševanje mislim. Danes pa kr naenkrat vse trdo . Plus tega sem ga nazadnje podojila iz te joške, pa ni nič pomagalo. nič, si grem vroče obkladke naredit.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 22:11:39
|
|
|
|
baja*
|
Aja, ulla pa hvala za nasvet, da ne bomo brezveze kupli blazine . Freycha uf, to sta pa imela spremljavo ob kosilu . Pa lepo se imejte na Krvavcu!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 22:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
a šele po 9 letu je to ,no, vsekakor je treba pred prvmi spolnimi odnosi ojej, kaj študiram
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 23:00:19
|
|
|
|
Češnca
|
ups... ne razumem, zakaj je tko velka fotka...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 23:01:19
|
|
|
|
Češnca
|
pa ta druge se ne vidi... ah, saj je vseeno! Sladke sanje brez prekinitev!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 23:06:42
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca ups... ne razumem, zakaj je tko velka fotka... da ga lažje vidimo . Je pa pravi cuker . Prej sem si šla v kuhno delat obkladke pa mi je en pisker pado na tla in sem valda malega zbudla. No sem mu samo joško ponudla, malo je povlekel in na srečo nazaj zaspal . Super uspavalo, ni kaj . Zdaj pa upam na enih 5 al pa 6 ur spanja . nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 23:07:26
|
|
|
|
Kristina_1
|
Baja* mastitis lahko fasaš kadarkol. Ko dojiš glej, da je nosek proti buli obrnjen, tako se tam lažje prazni mleko. Pa ko stiskaš dej čist od podpazduhe, pa do bradavice masiraj tako da krožiš in drsiš proti bradavici. Glede hladnih obkladkov pa ne vem no pomoje sam še bolj zaprejo žlezo, ti pa jo moreš odpret, da bo šla bula stran.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 23:09:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ja hladni zapirajo dotok, se dajo takrat ko se mleko presiha baje češnca cukr
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 23:09:41
|
|
|
|
baja*
|
hvala kristina1
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 31.10.2007 23:34:19
|
|
|
|
madejka
|
Baja sem že hotla bit pametna glede te tvoje bolečine, pa so me že druge prehitele. Sem imela že mastitis pa zdaj se mi je že 2x vse zaštofalo (k sreči brez mastitisa). Pa je res pomagalo to, da sem si s fejst toplo vodo masirala pa Nexcare-ove obkladke vroče sem si gor devala pred pumpanjem, pa spumpala sem si po vsakem "obroku". Je blo po kakem dnevu, dveh ok. JOj bom jutri mogoče kaj več napisala, še morm cote obesit pa taaaak sem zaspana! Nočko!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 1.11.2007 0:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha tašonka jaz bi tut mail na freycha@email.si Poslano. Ulla, mi imamo antilopa in je zakon! Smo sprobali že trip trap, pa ni bil ok (vsaj ne še, je še premajhna), pa prima pappa in tud ni bil ok, antilop je pa presenetljivo dober. Smo dva nabavili, en je skoz doma, en pa skoz v avtu za na pot, da ga imamo za k babicam ali kam drugam na obisk. Siskamiska, imaš prav za ta stolčke. Jaz sem kupila brez blazinice, ker se mi ne zdi potrebna. Pa kot je že ena napisala (se mi zdi da Ulla), ni glih fajn, da na mehkem in oblazinjenem sedijo. Že pred časom sem slišala primerjavo, da je to tko, kot bi mi non stop jedli v kavču. No, recimo, da je res nekaj podobnega. Aja, mislim pa, da morajo že čisto ornk in samostojno sedet za v ta stolček. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Babike... Tiste, ki imate punčke - a boste dale tamale cepiti proti HPV virusu? Ne. Češnca, mali je pravi cukr.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 1.11.2007 7:26:38
|
|
|
|
Freycha
|
Tašonka hvala Če smem vprašat, zakaj pa ne boš dala Špele cepiti. Me zanima, kaj si ljudje o tem sploh mislijo..... Češnca, pravi cuker je mali evo, mi smo se naspali. Dete je spalo od 21h pa do 6.30 kar je suuuppeeerrr zdej sva že kavico spila, pa za malecko vse napokala (mater koliko robe trogaš za dva kur a dneva ), še sebe spokava in šibbaammooo na lepše komaj čakam! Punce fajn bodite! Se zvečer kaj beremo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 1.11.2007 7:43:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Smo sprobali že trip trap, pa ni bil ok (vsaj ne še, je še premajhna), pa prima pappa in tud ni bil ok, antilop je pa presenetljivo dober. Tašonka.... Sicer bomo mi nabavili tudi dva antilopa, ampak imam zdaj priložnost ful ceneej kupiti tudi novega trip-trapa (Stokke). Se mi zdi fajn za kasneje, ker se da višina in globina sedala uravnavat. Pa me zanima, če se sploh splača kupit tisti pas/varovalo. Do kdaj se lahko otrok stlači v antilopa? Ker če dost dolgo, da bo znal v trip-trapu sedet brez varovala, pol ga ne bi dokupovala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 1.11.2007 9:42:40
|
|
|
|
Češnca
|
Hvala za komplimente. Nimam pojma, komu je podoben! Tudi mi smo se naspali, še posebej jest (vstala pred 5 min, kakšen luksuz)! Očka in pikec sta vstala ob 8.30 in me pustila samo v spalnici... Nočeta povedat, kaj sta počela! Spet je soooončeeeeek! Gremo na SPREHOD, pa še na kakšen SPREHOD, pa pol na SPREHOD, ven, ven, ven!!! Na kosilo pa k taščici. Se pritožuje, da vnuka nič ne vidi. Naj ji bo, ker bo tudi njen sine zraven! Malo sem žleht. Sej drugače sploh ni slaba! Jo mam prov rada, ampak od kar imamo Anžeja ni več isto! Pa saj veste, kako je! Tašonka se bomo zmenile za kak drug teden, ne?! Pa še enkrat hvala za Paparico!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 1.11.2007 10:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa uživam v kuhinji... Sem že spekla kruhec, zdaj se peče kokosova torta, pol bodo za kosilo hrenovke v listnatem testu, in če bo še volja, bom spacala še pecivo za požrešne sosede. Po kosilu pa na sončka... Juhu....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 1.11.2007 12:21:10
|
|
|
|
Kristina_1
|
Freycha jaz jo bom dala cepit, če bo takrat še priporočljivo, bodo še kake raziskave nardil do takrat, pa se bova pol dokončno odločla. Mi tud ne gremo po grobovih, k je tavečji še vedno bolan. Bomo šli v ned. če bo kej boljši.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 1.11.2007 12:30:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Mrzli obkladki sledijo po pumpanju, oz po dojenju...da vse skupaj ne začne spet vret....topli so pred masiranjem oz. podoju, po koncu so pa mrzli....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Smešne pustne dudicePred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?