|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
31.10.2007 12:56:28   
baja*
Ulla midva boma tut ta stolček kupla. Sicer ne poznam nobene, ki ba ga imela, ga pa tu na RR vse ful hvalijo. A veš da moraš posebej kupit blazino, ker ni priložena? Vsaj zdi se mi, da je ena tak napisala... Pa poročaj kak se ti zdi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
31.10.2007 12:58:55   
Anonimen
ja blazino in pladenj ekstra kupišuser posted image pladenj je 4 €, blazina pa 5 men se zdi, sem na internetu gledla...pa dobr, vse skp je še vedno dost cenej kot ostali stolčki....pa men je všeč k je tak simpl, za pucat fajnuser posted image onih ogromnih tak nimam kam dat, pa to pomoje crkneš, preden sčistiš iz vsek onih robov hranouser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
31.10.2007 12:59:56   
baja*
Freycha uživaj na Krvavcuuser posted image . Jaz bi na tvpjem mestu kr prespala gor, saj nima kaj bituser posted image .
Midva s tamalim sva glih prišla s sprehoda, res je noro lepo vreme.user posted image  A ni bil dež za dans napovedan?user posted image  V glavnem super je zunaj, gremo pol še enkrat, ko pride dragi s šihta. Najprej pa na kosilo k tašči.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
31.10.2007 13:03:09   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja blazino in pladenj ekstra kupišuser posted image pladenj je 4 €, blazina pa 5 men se zdi, sem na internetu gledla...pa dobr, vse skp je še vedno dost cenej kot ostali stolčki....pa men je všeč k je tak simpl, za pucat fajnuser posted image onih ogromnih tak nimam kam dat, pa to pomoje crkneš, preden sčistiš iz vsek onih robov hranouser posted image

Nisem mislila zaradi cene, ampak zato, da ne bi tvoj dragi slučajno prišel s samim stolčkom, brez blazine - pol bi bil pa vsega on krivuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
31.10.2007 13:20:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image saj sem mu vse sprintala ven, pa vse številke in takšno, tak da če kaj zajuser posted image mu pa tak ni pomočiuser posted image še tak se je razburjal da to ziher ni blazina za zraven, ker se ji drugač rečeuser posted image dedciuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
31.10.2007 13:35:05   
baja*
ja dedciuser posted image  user posted image . Dobra si, da ga samega spustiš v šopinguser posted image . Jaz bi lahko mojemu priložila kup navodil in slikovni material pa vprašanje, če bi pravo stvar domov prineseluser posted image . No saj to je isto kot če bi on mene poslal kupovat olje za avtouser posted image  user posted image . Sicer pa sem tud jaz že imela podoben podvig, ko ste mi enkrat rekle, naj za mehčanje cot pri pranju uporabim kis in ko sem ga kupovala, sem ga iskala pri praških in mehčalcihuser posted image  user posted image  user posted image  bom raje tihouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
31.10.2007 13:37:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image točno, ja, ti si bla tistauser posted image user posted image jaz pa sem enkrat žarnice za avto kupla, mi je naroču da morm dve (valda), pa sem prinesla samo eno škatlo in se skregala skor da sta dve notriuser posted image je bla pa taka prozorna škatlaca pa ona srebrna folija, kot ogledalo in je samo zgledlo da sta dveuser posted image jao....

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
31.10.2007 13:44:50   
baja*
user posted image  user posted image  user posted image  se zgodi

sam če bi tud nama kdo sprintal navodila, bi pa menda ja šlouser posted image

zdaj pa šibam, mali se je zbudiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
31.10.2007 13:48:52   
Anonimen
menda res nouser posted image user posted image

meni pa še kar spiuser posted image a bi me moglo skrbet, ko kar naenkrat tolko spiuser posted image se vid da mi je dohcajt....

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
31.10.2007 14:51:46   
Freycha
Ulla ker stol imate to v mislih od Ikee? a imaš kako internetno stran mogoče? Ker jaz sem malo brskala po Ikeinih straneh, pa je več teh stolčkov, pa ne vem, katerega imate v mislih. Sem pa tudi jaz že slišala, da neurofizioterapevti najbolj tega priporočajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
31.10.2007 14:58:32   
poldy
Moja dva sončka(mala in ati) tudi spita, jaz pa sem probavala in se premetavala, na koncu sem si šla raje oprat lase...
In sedaj imam malo časa
Punce a ve vse dajete ad3 ali d3 kapljice?
Jaz sem jih probala in je imela krče pa sem postopoma uvajala, najprej par dni eno potem dva dni dve in je dobila krče. Pa sem rekla njeni zdravnici in je rekla da ni nujno potrebno. Sedaj pa mi na razvojni ambulanti rečejo, da je nujno????
Kaj naj naredim? A katera hodi v avstrijo?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
31.10.2007 15:11:18   
Freycha
Poldy, mi imamo namen zdej enkrat it v AUT, ampak ne vem točno kdaj. Uporabljamo pa Oleovit D3 kapljice iz AUT, pa je nič ne zvija. Sploh ne ve, da jih dobiva.....
Če ne bo šla katera prej v AUT, ti jih lahko tudi jaz kupim in pošljem po pošti.

uf... mi smo pa prišli iz dvournega sprehoda in je bilo prav fino. Sam zmatrana sem pa tudi user posted image  Zdej pa skuham kosilo, potem z Dito malo odtelovadiva, potem bo pa itak že počasi večer pa gremo panat, da bomo zjutraj spočiti za pot user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
31.10.2007 15:13:11   
Anonimen
freycha evo http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725

poldy jaz ji dam kapljice zgodej zjutrej, da prespi pol in je okuser posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
31.10.2007 15:43:51   
poldy
Tudi jaz sem ji dajala zjutrej pri prvem obroku, pa mi jo je popoldan al pa zvečer začel zvijat....
Freycha lepo prosim, sporoči mi na zs če boš šla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
31.10.2007 15:45:32   
poldy
Bom še enkrat probala ji jih dajat, samo če bo tko boga pol pa jih rajš sploh ne dajem. Je bla čisto premočena da sem jo mogla skopat in preoblečt.....

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
31.10.2007 15:45:56   
Anonimen
poldy sam to pa pol ni od kapljic, tak dolgi razpon....jaz sem ji recimo dala kapljice in jo je zvijalo 20 min po tem.....zato ji zdaj dam okol 5ih pred dojenjem, pa zaspi in je ok....tak da to je pomoje neki drujga, mogoče še vedno kolike......tud ti, če boš pojedla neki pa ti ne bo štimalo, boš to takoj začutla, ne čez pol dnevauser posted image tak da ti ji kar dajaj kapljice...

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
31.10.2007 15:46:03   
poldy
Vidim da ste vse ušleuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
31.10.2007 15:46:26   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

freycha evo http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725

poldy jaz ji dam kapljice zgodej zjutrej, da prespi pol in je okuser posted image

aha, sem pravega gledala. Sem tudi malo pobrskala po RR in so ga tudi prehvalile ženske, na katero mnenje nekaj dam. Pomoje bomo kar dva kupili, še za na Krvavec enega...... hvala Ullauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
31.10.2007 15:47:02   
poldy
JA pol pa zgleda da je blo kaj drugega. Bom jutr še enkrat probala. Hvala

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
31.10.2007 15:49:57   
Freycha
poldy vedno bolj kaže, da bova šla že naslednji teden gor, čeprav obljubiti ti ne morem. Ti javim na ZS če greva!

joj, jaz moram kuhat, ne pa da film na HRT1 gledam in po netu skačem...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
31.10.2007 15:56:22   
Anonimen
Mi moramo še tudi po ta stolček oz. dva... Ampak kdaj?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
31.10.2007 16:01:10   
Freycha
probaj takrat, ko ima Ikea uradne ure oz. odpiralni čas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
31.10.2007 16:04:03   
Anonimen
Nasvet sicer ni slab, freycha...

A v Slovenijo pa ne pošiljajo? Glede na to, da se ga da online kupit...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
31.10.2007 16:06:15   
Anonimen
poldy mi smo mel te krče skoz, od 6ih pa do 10ih zvečer, ne glede na to, kaj sem jaz jedla pa kapljice itduser posted image no, zdaj pr 3m je pa čudežno prenehalo, kot bi odrezaluser posted image sam pr enih pa baje tud daj traja, upam da mine no.....kapljice ji pa kar daj, men je blo kr bed ko sem vidla par slok rahitičnih otrok, pa tega ni malo...od poležane, čudne glave, udrtih prsi in krivih noguser posted image

aja freycha sem jaz tud brala da ga priporočajo pediatri itd. al pa triptrap je tud ok, vse ono oblazinjeno pa menda ni dobro.....pol pa daš 120 € za stol pa otroku slabo delašuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
31.10.2007 16:11:19   
Anonimen
no od dons je mala uradno slinčkaruser posted image ma se kr naprej neki slini pa pokozla in jo miljonkrat preoblačim, ko je vsa mokrauser posted image in zdaj sem ji slinček zmontirala in to onga k je folija spodi, pa je vsa navdušena k šumiuser posted image zdaj si ga tlači v ustauser posted image po moje ko bo bruhnla, bo tak vse mimo steklo, tak da vem če sem glih toplo vodo odkrilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?