|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
31.10.2007 16:18:47   
Freycha
Zvesta, mislim da neuser posted image

Ulla mislim, da si odkrila toplo vodo. Vsaj Diti tisti slinčki niso nič pomagali, je bila vseeno vsa pobruhana, samo še vneto je imela od slinčkov, ker se ji je moker ribal ob kožo.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
31.10.2007 16:26:57   
Anonimen
se mi je zdelo jauser posted image user posted image user posted image eh....

tole igračo je dobla včeri in se je boji kouser posted image user posted image včer se misla da zarad ljudi, je pač znervirana, samo se dans isto dere, ko jo vidiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
31.10.2007 17:49:45   
Anonimen
ulla, saj men tudi ta špilika ni preveč všeč...

naš pa neutolažljivo joče ob ropotuljici, ki dela klik-klik....

jaz imam polne uhe cviljenja... od jutra do večera cvili, da leti skozi uhe...

zacvili, pol me pa pogleda, da vidi, kak bom odreagirala... jaz pa stiskam zobe in se smejem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
31.10.2007 19:45:27   
Ajvy
No, smo šli svečke prižgat, je bil super dvourni sprehod....tamala je utrujena, že spi..midva pa klelele sediva vsak za svojim čarunalnikom...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
31.10.2007 20:21:02   
siskamiska
kje ste dons, a vse na metlah letite okrog?? user posted image user posted image user posted image

no zdej imam vsaj dokaz da nisem čarovnica ker sem pred compom user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
31.10.2007 20:23:49   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

kje ste dons, a vse na metlah letite okrog?? user posted image user posted image user posted image

no zdej imam vsaj dokaz da nisem čarovnica ker sem pred compom user posted image user posted image

Pa sej maš še kar nekaj časa, da se nam pridružiš!!! user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
31.10.2007 20:25:20   
Anonimen

jaz sem mela ta plan, pa nimam lupinice za na metlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1482
31.10.2007 20:25:20   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

ne morm ker sem varuška dons, gre možek po novo lubico ki bo znala leteti user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
31.10.2007 20:26:39   
siskamiska
Zvesta Izaka v roke pa gasa.........user posted image  Sem pa lani dobila en ful hud sms na to temo pa ga žal nimam več

Neposredna povezava do sporočila: 1484
31.10.2007 20:28:34   
Freycha
mi mamo eno super tečko doma in nimam full časa tu viset user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1485
31.10.2007 20:29:16   
Anonimen
Izak je od vsega cviljenja že zaspal.... maaa, je kot protipožarni alarm... ti visoki toni...

Neposredna povezava do sporočila: 1486
31.10.2007 20:31:44   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Izak je od vsega cviljenja že zaspal.... maaa, je kot protipožarni alarm... ti visoki toni...

men pol ponavadi še dolgo časa ta zvok odzvanja v glavi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
31.10.2007 20:32:11   
Ajvy

ne morm ker sem varuška dons, gre možek po novo lubico ki bo znala leteti user posted image

a majo razprodajo??

Neposredna povezava do sporočila: 1488
31.10.2007 20:32:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

a majo razprodajo??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
31.10.2007 20:34:28   
baja*
Evo mene, metlo sem pravkar parkiralauser posted image
Mali že skor eno uro spiuser posted image . Mene pa desna joška full boli na dotik, ne vem kak bi opisala, na zunanji strani imam od pazduhe do bradavice tak trdo na otipuser posted image . Zdaj sem se stuširala z vročo vodo, pa masirala, pa nazadnje je iz te zize pil, pa vse to nič kaj ne pomaga. malo me skrbi.user posted image

zvesta mogoče pa zato Izak tak cili, ker vidi da se mu smejiš in te hoče razveselituser posted image
poldy jaz malemu dajem D3 kapljice, 3 na dan in ga nič ne šraufa. Pa mi tud gremo enkrat v začetku novembra v Avstrijo, če bo kera kaj rabla...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
31.10.2007 20:35:35   
siskamiska
našedva pa že spita. Sem šla popoldne sama z Domnom po grobovih in k mojim staršem, Davida sem pa doma pustila ker je revček ful prehlajen.

In vam moram povedat da sem vam pa zdej kar mal fovš, vsaj za 5 minut tistim ki imate 1 otroka. Sem šele zdele vidla kak luksuz je pedenat enega in kolk hitro ga zrihtaš tipi topi.

No ampak sem se pa tud kar malo čudno počutila, kot da bi me polovica manjkala. user posted image  Jah konc koncu, ne zamenjam ju za nič na svetu. Onadva sta moja sončka zlata. No pa sem vam povedala kar mi je ležalo na duši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
31.10.2007 20:37:20   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

a majo razprodajo??

nene, s tem sem hotla povedat da gre ven žurat, pa da si bo mogoče kakšno lubico na metli najdu user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
31.10.2007 20:38:23   
Anonimen
Jaz sem mojmu tudi prej razlagala, da mormo v Ikeo po ta dva stolčka, pa da sta ful poceni, pa da se splača it gor po to, pa bla bla bla... user posted image user posted image

In pol mi reče, da ve, da ne bova nič profitirala, kot če bi tu najdražjega kupla, ker bova v ostalih štacunah tolko več zapravla... user posted image

No, saj ima prav... user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
31.10.2007 20:39:17   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

In pol mi reče, da ve, da ne bova nič profitirala, kot če bi tu najdražjega kupla, ker bova v ostalih štacunah tolko več zapravla... user posted image

No, saj ima prav... user posted image

ah, te deci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
31.10.2007 20:40:10   
siskamiska
Poldi našedva tud dobivata AD3 kapljice že od rojstva in jih nič ne zvija. Sta jih pa že verjetno navajena.

lep pozdravček vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1495
31.10.2007 20:41:28   
Anonimen
In vam moram povedat da sem vam pa zdej kar mal fovš, vsaj za 5 minut tistim ki imate 1 otroka. Sem šele zdele vidla kak luksuz je pedenat enega in kolk hitro ga zrihtaš tipi topi.

Ti po moje tvoja oba prej zrihtaš, kot me svojega enega.

Neposredna povezava do sporočila: 1496
31.10.2007 20:43:20   
siskamiska
Zvesta jaz bom tud ta dva stolčka kupla, ampak brez blazine, samo z mizico, ker se mi zdi blazina nepotrebna, vsaj kolikor sem zadnjič vidla pri Tašonki. Nam pa ona lahko kaj več pove o tem.

Mi jih bo pa sestra čez kak mesec prinesla, notri ju bom pa dala šele ko bosta znala sama sedet oz. vsaj približno sedet

Neposredna povezava do sporočila: 1497
31.10.2007 20:44:05   
Kristina_1
Baja* pod vročim tušom moreš masirat in stiskat dokler se oteklina ne zmanjša, večkrat na dan. Ful boli k svina, bo š, tolk k lahko zdržilo pa lažje če bo res vroča vodaš. Pa user posted image da ne bo mastitisa.

Neposredna povezava do sporočila: 1498
31.10.2007 20:47:47   
Anonimen

Zvesta jaz bom tud ta dva stolčka kupla, ampak brez blazine, samo z mizico, ker se mi zdi blazina nepotrebna, vsaj kolikor sem zadnjič vidla pri Tašonki. Nam pa ona lahko kaj več pove o tem.

Mi jih bo pa sestra čez kak mesec prinesla, notri ju bom pa dala šele ko bosta znala sama sedet oz. vsaj približno sedet

Tudi jaz ne bom kupovala blazine, mizico pa bom. In ja, najprej mora sedet.

Neposredna povezava do sporočila: 1499
31.10.2007 20:49:11   
Anonimen
Nič, punce...

Grem jaz v kopalnico, pol pa k mojemu pogledat, če bi midva danes kaj z njegovo čarobno palčko čarala. user posted image

Nočko vsem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?