Anonimen
|
Zvesta neki časa nazaj si omenjala, da imaš Lidlove plenice, ki imajo baje indikator, pa me zanima, kje naj bi bil. Jaz sem za probo kupla ta majhen paket, pa na sami plenici nič ne vidim, pa tudi na vrečki nisem nič zasledila, je pa res da sem sam preletela napis, jih zložla v previjalno, vrečka pa je romala v smeti. Drugače so mi pa plenice v redu. Zdaj za ta male paketke ne vem.... Sem vedno kupila kar ta velikega. Indikator je pa taka rumena črta po sredini pleničke...od popka proti hrbtu.... Zgleda prav čudno, kot bi bila plenica skupaj limana...no, ko se polula, se črta obarva modro.... se pa ne obarva cela, ampak samo tam, kjer je mokro.... Čez dan, ko ga previjem nekej na 3-4 ure se recimo obarva samo par cm, ko pa je celo noč v plenici, se mi pa indikator že kar razmaže od vlage. Siskamiska, zvesta, jaz sem zacela kruh pect, pa nekaj ni prav uspelo. Vse je okej, dokler ga nisem dala na pomokan prticek in ga pokrila. Nic ni vzkipilo, sedaj sem ga pa dala v posodo in v pecico, pa sem ga komaj dobila dol z prticka, ko se ej vse prijelo . Pa se po mojem dovolj pomokala. No, se taka enostavna zadeva ni za mene . Bom porocala kaj se bo speklo ven . No, meni kar kipne kruh, čeprav manj kot običajni. Na prtiček se mi pa tudi prime, ker je to testo kar vlažno, ampak se potrudim dol olupat in do sedaj je še vsakokrat ratalo.
|