|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
27.10.2007 22:42:08   
Freycha
jaz se tut z napolitankami bašem in coca-colo mater, se bom zredila user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
27.10.2007 22:44:48   
rumba
siskamiska, lahko noč! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
27.10.2007 22:50:52   
rumba
No, kje ste zdaj vse????user posted image
Nič, grem pod tuš.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
27.10.2007 22:54:48   
baja*
Sem že nazaj, stuširana in pripravljena na nove porcije kozlecovuser posted image .
A bašete se? Saj jaz sem se tud prej, in to z Block napolitankami, pol sem si šla pa raje zobe umit, da ne bom več žrlauser posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.10.2007 22:55:34   
yudit
 evo končno je mala je zaspala , pa ni htela zaspat pa ne sam bi se  smjala pa nemorem več, pa še ura je taka madona da še mene vleče baja* -full lepe so slike tista se mi dopade ko Rene full z odprtimi okicami gleda tista je user posted image Jaz sem tak  utrujena da pol grem sam se stuširat pa spat, moj je spet v službi tak da sem samaaaa , ja mal pa še lak počvekam . ja povjete kaj je zdaj novegauser posted image ? če sem prav na tekočemuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
27.10.2007 22:57:24   
yudit
 ti že baja* lahko ko maš tako postavicouser posted image , jaz pa nesmem več tih sladkarj , ja pa včeraj sem jedla Merci skoro polovico, saj veš tota je vredi tota ni pol pa že pol škatle niuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
27.10.2007 22:58:30   
yudit
baja*-upam da bo kaj lepega vremena da se dobimo na kaki kavici ker jaz sem za kaki čvekuser posted image , bi mi prav pasalo da se stresem venuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
27.10.2007 23:00:07   
baja*
hvala yudit. Joj, jaz mam zadnje cajte tud probleme z uspavanjem malega. Na rokah mi zaspi, ko ga pa dam v posteljico pa jokuser posted image . Do zdaj nikol ni bil občutljiv glede tega, zdaj pa kr naenkratuser posted image .

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
27.10.2007 23:00:16   
yudit
freycha  pa ti tud če bo kaj lepega vremena,ker zadnjič je bilo tak malo cajta za kaki malo več čvekuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
27.10.2007 23:03:00   
yudit
čuj nevem kaj ji je ker dans pa je kot tiste baterije navija pa navija, od zjutraj od pol sedmih pa do zdaj je vse skup spala dve uri i to po , pol ure vsakič. ma skor sem dol padla.Moj pa še je bil iz nočne pa še spet dans v nočni tak da za znoret.....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
27.10.2007 23:03:23   
Anonimen
Punce, a vaši otročki že prijemajo svoje nogice in jih gledajo? Moj je čisto nor na nogice. Če ni gol, vleče hlače user posted image

Ja, moj zaspi na mojih rokah spet - brez problema, ampak ko ga dam v posteljo, ni šans, da bo dlje spal kot 10 minut. Zvečer pa je crknjen pa zaspi brez problema.

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
27.10.2007 23:06:42   
yudit
ne moja  pa nogic še negleda, gleda pa rokice full su joj zanimive.Ko jo pa previjam pa je cela nora noge v luft pa cartanje to ma rada, ko pa plenico dam gor  te pa je spet jok. upam da bo dans malo bolj dolgo spala, aja dans pa se še ura spreminjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
27.10.2007 23:08:18   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: yudit

baja*-upam da bo kaj lepega vremena da se dobimo na kaki kavici ker jaz sem za kaki čvekuser posted image , bi mi prav pasalo da se stresem venuser posted image

veš da. Te pokličem. Ti si itak vedno kr perajt, jaz sem tista, ko se bolj devamuser posted image . Meni ne rata prej kot v pol ure se spravit iz bajteuser posted image . Zdaj, ko je bolj mrzlo pa še Reneja čakam, da se prej podojima, ker mi glih ni v tem mrazu joške ven metatuser posted image , tvoja Lea je pa tak pridna, da iz uvidevnosti do mamice sploh ne postane lačna, ko je kje zunajuser posted image  user posted image .

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
27.10.2007 23:09:46   
yudit
IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

Punce, a vaši otročki že prijemajo svoje nogice in jih gledajo? Moj je čisto nor na nogice. Če ni gol, vleče hlače user posted image
kaj bo še pol ko bo večjiuser posted image user posted image user posted image
Ja, moj zaspi na mojih rokah spet - brez problema, ampak ko ga dam v posteljo, ni šans, da bo dlje spal kot 10 minut. Zvečer pa je crknjen pa zaspi brez problema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
27.10.2007 23:09:48   
rumba
Julija še tudi ne gleda nogic. So ji pa všeč roke, še bolj pa ogledalo. Mala narcisa.user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
27.10.2007 23:11:24   
rumba
Ja, baja*, a ni tečen ta mraz za nas, ko samo dojimo. Jaz tudi ne grem prej ven, dokler se ne orng podoji.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
27.10.2007 23:13:13   
baja*
Rene si še tud ne gleda nogic, vsaj sam od sebe ne. Se pa igrama eno igro: pred kopanjem mu dvignem nogice in voham stopala, zraven pa pravim fuuuuuj in se oba režima, ko je pa skopan, pa spet voham in pravim mmmmm pa se spet režiuser posted image . Tak je posrečen!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
27.10.2007 23:14:38   
rumba
A slučajno katera kopa že v banji v tistem ležalniku - medvedku?
Jaz razmišljam, da bi ga počasi privlekla na plano.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
27.10.2007 23:15:00   
yudit
Ja pri meni je to vredi da ko am zunaj mala spi kot top, res skoraj vedno spi do dve tri ure. Sam  pol pa valda da ji moram dat za jest po pa vleče ko da tri dni jedlauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
27.10.2007 23:16:04   
baja*
pozabla sem se pohvalit, da je dragi danes nabavil tiste puzzle za na tla, da se lahko mali gor valjauser posted image . Smo kr skup sestavli in je res fajn. Pa še take lepe žive barve souser posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
27.10.2007 23:17:27   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

kaj pa je to? Prvič slišim. Meni je svakinja posodla neki stolček za kopat (Fliper al nekak tak se reče), a to pride v poštev šele, ko otrok že sedi.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
27.10.2007 23:17:42   
yudit
jaz jo kopam se vedno v banjici, ker je še mičkena, sam to pa bi lahk kupila ja

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
27.10.2007 23:21:43   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

kaj pa je to? Prvič slišim. Meni je svakinja posodla neki stolček za kopat (Fliper al nekak tak se reče), a to pride v poštev šele, ko otrok že sedi.

V Šparu vem, da so ga imeli.... tak moder medo ležalnik. Grem po starih slikah pobrskat. Če najdem kako, jo pripopam.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
27.10.2007 23:22:13   
Anonimen
Kaj pa je to?

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
27.10.2007 23:27:31   
yudit
Mene pa neki zanima mi je kolegica rekla da sem prehitro dobila M, stem da še niti 3 mesece ni od poroda?user posted image Ja meni se tud zdi dfa j ehitro pa ve kaj ste ve tud hitro dobile al ne še, ker meni je zdaj bila skoraj 7 dni pred nosečnostjo pa 4 dni pa nič več, zdaj pa madona že 7 dni preveč.... Pa to ni res moja je že nazaj zbuja se jaz bom pa dans res kot en zombi, pa saj niti kave nisamdans spila kak treba nevem kaj ji jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.