![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 27.10.2007 23:29:02
|
|
|
|
yudit
|
mala noče spat jojjjjjj, zdaj grem hitrica še preverit pa se na hitro stuširat pol še pridem če bo kera gor pozdrav
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 27.10.2007 23:33:24
|
|
|
|
rumba
|
Evo, takole je uživala naša Hana:
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 27.10.2007 23:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako lepo Rumba. Cukrček..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 27.10.2007 23:39:01
|
|
|
|
baja*
|
iiiiii Rumba, kak lušno . To pa prvič vidim. No, jaz bom vseeno počakala, da bo mali že sam sedel, da ga dam v tist stolček, če ga že glih imam . Do takrat pa naj čofota v mali banici. grem spat, ker mi že oči okol obrača nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 27.10.2007 23:40:24
|
|
|
|
rumba
|
baja*, nočko. Jaz grem tudi pod kouter.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 27.10.2007 23:57:03
|
|
|
|
Freycha
|
Dita si sama od sebe nogic ne gleda, jih pa gleda, ko jih ji pokažem. Zdej pa skrčim recimo levo nogico in ji jo potisnem v desno rokico, jo pa takoj prime in se reži ko počena. Ne vem, kaj ji je to tako smešnega. Isto se smeji, ko ji drugo nogico dam v rokico. Se pa za kolena drži, to pa velikokrat. Rumba, vprašanje zate, če boš vedela. Ali bi se moral otroček vsakokrat na drugo stran prevrniti, ko se iz trebuščka prevrača na hrbet, ali je čisto ok, če ima eno stran pač raje in se skoraj vedno skotali na eno stran.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 0:01:06
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, po moje si vsi izberejo eno stran, na katero se raje obračajo. Če vidiš, da je ena dominantna, jo večkrat spodbujaj, da se obne tudi na drugo. Verjetno pa to ni nek problem. Važno da se zna obrniti na obe. Pa ni treba, da to že znajo sedaj, da ne bo katera v skrbeh. No, zdaj pa res šibam v horizontalo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 0:10:01
|
|
|
|
yudit
|
Jaz sem že nazaj mala j ezaspala, vidim pa da ste že pobegnile , jaz bom gor še mal pol pa tud spat.freycha a ti si še gor rumba full lepo bom mogla videt pa kupit ,..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 0:11:48
|
|
|
|
yudit
|
baja*- ti si že v pojstli tak da lahko noč vseeno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 0:17:12
|
|
|
|
yudit
|
lahko noč freycha jaz tud že grem tak da lepo spite pa se še beremo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 8:45:09
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutroooooooooooooooo kaj vas je ura zmotila , babike Julijka pa še spijo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 8:47:06
|
|
|
|
corfu
|
Dobro jutro Včeraj sva se imela enkratno, fešta uspela, domov sva prikrokala ob 2 . Upam, da ste prestavile uro
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 8:47:15
|
|
|
|
yudit
|
Ja mismo že pokonci od 7 spet, mala je spet nagajala pa včeri je pozno šla spat tak da norčija cela.... jaz pa zaspana 100 na uro zdaj pijem kavo, malo sam dala v pojstlico da vidim če bo zaspala lp
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 8:47:57
|
|
|
|
corfu
|
hm...čujemo pa že od sedmih
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 8:49:19
|
|
|
|
yudit
|
dobro jutro corfu lepo da ste se imeli na fešti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 8:51:01
|
|
|
|
yudit
|
Pri as pa dežuje , mislila sem do trgovine z malo it zdaj pa nič bom mogla sam skočit, joj mene to vreme full nervira.Rajsi vidim da bo mraz pa itak lahk po mrazu greš na sprehod, sam da ne lije kot iz škafa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 9:19:31
|
|
|
|
arijana..
|
Dobro jutro!!! Zanima me, če je katera že razmišljala, da bi po končani porodniški delala polovični delovni čas? Mene že namreč zdej skrbi, kako bo drugo leto. Moj ma tako službo, da ga praktično cel dan ni, večkrat mesečno pa tudi po par dni skupaj, jaz pa sem tudi na turnusu, s tem, da sem do nosečnosti delala veliko ponoči, pa še živeli smo nad mojimi starši tak, da je bilo občasno varstvo na dosegu roke. Zdaj vse to odpade in ker je verjetnost, da bi našla službo od 7 do 3 enaka nuli (poleg tega pa mam svoje delo rada) , se mi zdi, da bo samo to prišlo v poštev. A katera ve, kako se v tem primeru vedejo delodajalci- so to dolžni narest al je to njihova dobra volja. Zvesta neki časa nazaj si omenjala, da imaš Lidlove plenice, ki imajo baje indikator, pa me zanima, kje naj bi bil. Jaz sem za probo kupla ta majhen paket, pa na sami plenici nič ne vidim, pa tudi na vrečki nisem nič zasledila, je pa res da sem sam preletela napis, jih zložla v previjalno, vrečka pa je romala v smeti. Drugače so mi pa plenice v redu. Pa lepo se imejte, kljub temu da že spet dežuje.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 9:54:07
|
|
|
|
Češnca
|
Tole vreme res ubija... Bi tko pasal it ven z mojima fantoma, zdaj ko je tudi doma! Upam, da bo med prazniki tudi (v sredo je vprašljivo). A kaj veste kakšno bo vreme drug teden? Saj mamo prevleko za dež, ampak to je bolj tko... No, grem spalnico pospravt, ker mi dete pridno spi. Itak se bo zbudu, čim se lotim dela!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 10:21:43
|
|
|
|
rumba
|
Jutro! Ubitačno vreme. Mularija spet tečna.... arijana.., delodajalec ti je dolžan zagotoviti delo za polovični delovni čas, če zanj zaprosiš. To je tvoja zakonska pravica in ne dobra volja delodajalca.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 10:32:30
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro! Kak ste babike? MI smo super, tudi naša čaga je uspela. Mala je bila v centru pozornosti, mislim da ji je kr ugajalo . Še celo plesali smao. Res je pasalo . Čaga jo je tak zmantrala, da še zdaj pančka. Baja, včeraj ni nobenemu uspelo, da me raz , upam da danes tudi ne. Rumba, midva kopava Živo v tem stolčku že od njenega 1 meseca, še malo pa ga bo prerasla. Super zadeva . Včasih jo samo stuširama, včasih vodo nalijema, skratka v obeh primerih uživa 100/uro. Prava šefica je v tem stolčku.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 10:34:40
|
|
|
|
*maja
|
Jutro.... tole vreme res ubija , se mi že prav meša... še dobro da je vsaj mularija danes ne tako zelo tečna . Rumba a pri tebi so pa spet tečkoti al kako... upam da bo kmalu bolje. Punce a mate že kakšne plane kako bote preživele današnji dan , dajte kakšno idejo, ker meni jih je zmanjkalo, pa bo treba kot kaže na vreme mularijo nekako zamotit.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 10:43:18
|
|
|
|
baja*
|
Dobro jutro še od ene zaspanke Današnja noč je bla pa pestra. Ob petih se je mali drugič zbudil za hranjenje, po dojenju ga dam v pojstlco, mali pa nori kot nor, jaz se še nkaj trudim z uspavanjem, on pa naenkrat spusti rafal iz riti . Saj zdaj mi je smešno, ponoči mi pa valda ni blo . Na srečo je po pucanju kr hitro nazaj zaspal, se mi je pa ornk odkupil in spal do desetih (po stari uri, jaz se še nisem naštelala na novi cajt ). Jaz pa ne rabim kuhat, ker mi sestra prinese filano papriko . Češnca jutri bo baje lepo vreme . Corfu in SANEK1 super, da sta se načagale .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 10:44:30
|
|
|
|
baja*
|
*Maja mi gremo zdaj na obisk, popoldan pa upam, da še k nam kdo pride
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 11:50:51
|
|
|
|
anja7
|
Evo dons pa jaz tud zgledam prbližn tkole . Nora noč. Mali se je zbudu ob 2., nazaj pa zaspal šele 5.15. Pol je se je pa ob pol osmih že prebudu. Naspan k bi spal 12 ur skup. Jaz sem pa čist zmozgana. So ga pa ful krči spet dajal. Rumba; kok je Hana luškana. Prava princeska. Siskamiska veš da se te še dobr spomnm. Zdej če se nisi tok spremenila, te bom zihr takoj spoznala. Mi bomo pa danes kr bl doma. Edin popoldne bomo šli v Kamnik na eno tortico.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 12:01:36
|
|
|
|
kapica
|
Dino se pa se nic z nogicami ne ukvarja . Corfu, slisi se dobro to z fondom, bi bilo za poskusit. Siskamiska, zvesta, jaz sem zacela kruh pect, pa nekaj ni prav uspelo. Vse je okej, dokler ga nisem dala na pomokan prticek in ga pokrila. Nic ni vzkipilo, sedaj sem ga pa dala v posodo in v pecico, pa sem ga komaj dobila dol z prticka, ko se ej vse prijelo . Pa se po mojem dovolj pomokala. No, se taka enostavna zadeva ni za mene . Bom porocala kaj se bo speklo ven .
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.