|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
27.10.2007 23:29:02   
yudit
mala noče spat jojjjjjj, zdaj grem hitrica še preverit pa se na hitro stuširat pol še pridem če bo kera gor pozdravuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
27.10.2007 23:33:24   
rumba
Evo, takole je uživala naša Hana:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
27.10.2007 23:35:06   
Anonimen
Kako lepo Rumba. Cukrček.. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
27.10.2007 23:39:01   
baja*
iiiiii Rumba, kak lušnouser posted image . To pa prvič vidim. No, jaz bom vseeno počakala, da bo mali že sam sedel, da ga dam v tist stolček, če ga že glih imamuser posted image . Do takrat pa naj čofota v mali banici.user posted image  

grem spat, ker mi že oči okol obračauser posted image

nočko

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
27.10.2007 23:40:24   
rumba
baja*, nočko.user posted image  Jaz grem tudi pod kouter.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
27.10.2007 23:57:03   
Freycha
Dita si sama od sebe nogic ne gleda, jih pa gleda, ko jih ji pokažem. Zdej pa skrčim recimo levo nogico in ji jo potisnem v desno rokico, jo pa takoj prime in se reži ko počena. Ne vem, kaj ji je to tako smešnega. Isto se smeji, ko ji drugo nogico dam v rokico. Se pa za kolena drži, to pa velikokrat.

Rumba, vprašanje zate, če boš vedela. Ali bi se moral otroček vsakokrat na drugo stran prevrniti, ko se iz trebuščka prevrača na hrbet, ali je čisto ok, če ima eno stran pač raje in se skoraj vedno skotali na eno stran.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
28.10.2007 0:01:06   
rumba
Freycha, po moje si vsi izberejo eno stran, na katero se raje obračajo.user posted image  Če vidiš, da je ena dominantna, jo večkrat spodbujaj, da se obne tudi na drugo. Verjetno pa to ni nek problem. Važno da se zna obrniti na obe. Pa ni treba, da to že znajo sedaj, da ne bo katera v skrbeh.user posted image

No, zdaj pa res šibam v horizontalo.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
28.10.2007 0:10:01   
yudit
Jaz sem že nazaj mala j ezaspala, vidim pa da ste že pobegnile , jaz bom gor še mal pol pa tud spat.freycha a ti si še goruser posted image rumba full lepo bom mogla videt pa kupit ,..

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
28.10.2007 0:11:48   
yudit
baja*- ti si že v pojstli tak da lahko noč vseeno user posted image  

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
28.10.2007 0:17:12   
yudit
lahko noč freycha jaz tud  že grem tak da lepo spite  pa se še beremouser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
28.10.2007 8:45:09   
yudit
Dobro jutroooooooooooooooo kaj vas je ura zmotilauser posted image , babike Julijka pa še spijouser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
28.10.2007 8:47:06   
corfu
Dobro jutro

Včeraj sva se imela enkratno, fešta uspela, domov sva prikrokala ob 2 user posted image . Upam, da ste prestavile urouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
28.10.2007 8:47:15   
yudit
Ja mismo že pokonci od 7 spet, mala je spet nagajala pa včeri je pozno šla spat tak da norčija cela....user posted image jaz pa zaspana 100 na uro zdaj pijem kavo, malo sam dala v pojstlico da vidim če bo zaspala lpuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
28.10.2007 8:47:57   
corfu
hm...čujemo pa že od sedmihuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
28.10.2007 8:49:19   
yudit
dobro jutro corfu lepo da ste se imeli na fešti 

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
28.10.2007 8:51:01   
yudit
Pri as pa dežuje , mislila sem do trgovine z malo it zdaj pa nič bom mogla sam skočit, joj mene to vreme full nervira.Rajsi vidim da bo mraz pa itak lahk po mrazu greš na sprehod, sam da ne lije kot iz škafauser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
28.10.2007 9:19:31   
arijana..
Dobro jutro!!!

Zanima me, če je katera že razmišljala, da bi po končani porodniški delala polovični delovni čas? Mene že namreč zdej skrbi, kako bo drugo leto. Moj ma tako službo, da ga praktično cel dan ni, večkrat mesečno pa tudi po par dni skupaj, jaz pa sem tudi na turnusu, s tem, da sem do nosečnosti delala veliko ponoči, pa še živeli smo nad mojimi starši tak, da je bilo občasno varstvo na dosegu roke. Zdaj vse to odpade in ker je verjetnost, da bi našla službo od 7 do 3 enaka nuli (poleg tega pa mam svoje delo rada) , se mi zdi, da bo samo to prišlo v poštev. A katera ve, kako se v tem primeru vedejo delodajalci- so to dolžni narest al je to njihova dobra volja.

Zvesta neki časa nazaj si omenjala, da imaš Lidlove plenice, ki imajo baje indikator, pa me zanima, kje naj bi bil. Jaz sem za probo kupla ta majhen paket, pa na sami plenici nič ne vidim, pa tudi na vrečki nisem nič zasledila, je pa res da sem sam preletela napis, jih zložla v previjalno, vrečka pa je romala v smeti. Drugače so mi pa plenice v redu.

Pa lepo se imejte, kljub temu da že spet dežuje.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
28.10.2007 9:54:07   
Češnca
Tole vreme res ubija... Bi tko pasal it ven z mojima fantoma, zdaj ko je tudi user posted image  doma! Upam, da bo med prazniki tudi (v sredo je vprašljivo).

A kaj veste kakšno bo vreme drug teden? Saj mamo prevleko za dež, ampak to je bolj tko... user posted image

No, grem spalnico pospravt, ker mi dete pridno spi. Itak se bo zbudu, čim se lotim dela! user posted image

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
28.10.2007 10:21:43   
rumba
Jutro!

Ubitačno vreme.user posted image  Mularija spet tečna....
arijana.., delodajalec ti je dolžan zagotoviti delo za polovični delovni čas, če zanj zaprosiš. To je tvoja zakonska pravica in ne dobra volja delodajalca.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
28.10.2007 10:32:30   
SANEK1
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image
Kak ste babike?user posted image
MI smo super, tudi naša čaga je uspela. Mala je bila v centru pozornosti, mislim da ji je kr ugajalo user posted image . Še celo plesali smao. Res je pasalo user posted image user posted image user posted image . Čaga jo je tak zmantrala, da še zdaj pančka.
Baja, včeraj ni nobenemu uspelo, da me razuser posted image , upam da danes tudi ne. user posted image
Rumba, midva kopava Živo v tem stolčku že od njenega 1 meseca, še malo pa ga bo prerasla. Super zadeva user posted image . Včasih jo samo stuširama, včasih vodo nalijema, skratka v obeh primerih uživa 100/uro. Prava šefica je v tem stolčku. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
28.10.2007 10:34:40   
*maja
Jutro.... tole vreme res ubija user posted image , se mi že prav meša... še dobro da je vsaj mularija danes ne tako zelo tečna user posted image .
Rumba a pri tebi so pa spet tečkoti al kako... upam da bo kmalu bolje.

Punce a mate že kakšne plane kako bote preživele današnji dan user posted image , dajte kakšno idejo, ker meni jih je zmanjkalo, pa bo treba kot kaže na vreme mularijo nekako zamotit.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
28.10.2007 10:43:18   
baja*
Dobro jutro še od ene zaspankeuser posted image

Današnja noč je bla pa pestra. Ob petih se je mali drugič zbudil za hranjenje, po dojenju ga dam v pojstlco, mali pa nori kot nor, jaz se še nkaj trudim z uspavanjem, on pa naenkrat spusti rafal iz ritiuser posted image . Saj zdaj mi je smešno, ponoči mi pa valda ni blouser posted image . Na srečo je po pucanju kr hitro nazaj zaspal, se mi je pa ornk odkupil in spal do desetihuser posted image  user posted image  user posted image  (po stari uri, jaz se še nisem naštelala na novi cajtuser posted image ).
Jaz pa ne rabim kuhat, ker mi sestra prinese filano paprikouser posted image .

Češnca jutri bo baje lepo vremeuser posted image .
Corfu in SANEK1 super, da sta se načagaleuser posted image .

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
28.10.2007 10:44:30   
baja*
*Maja mi gremo zdaj na obisk, popoldan pa upam, da še k nam kdo prideuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
28.10.2007 11:50:51   
anja7
Evo dons pa jaz tud zgledam prbližn tkole user posted image . Nora noč. Mali se je zbudu ob 2., nazaj pa zaspal šele 5.15. Pol je se je pa ob pol osmih že prebudu. Naspan k bi spal 12 ur skup. Jaz sem pa čist zmozgana. So ga pa ful krči spet dajal.
Rumba; kok je Hana luškana. Prava princeska.
Siskamiska veš da se te še dobr spomnm. Zdej če se nisi tok spremenila, te bom zihr takoj spoznala.
Mi bomo pa danes kr bl doma. Edin popoldne bomo šli v Kamnik na eno tortico.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
28.10.2007 12:01:36   
kapica
Dino se pa se nic z nogicami ne ukvarjauser posted image .
Corfu, slisi se dobro to z fondom, bi bilo za poskusit.
Siskamiska, zvesta, jaz sem zacela kruh pect, pa nekaj ni prav uspelo. Vse je okej, dokler ga nisem dala na pomokan prticek in ga pokrila. Nic ni vzkipilo, sedaj sem ga pa dala v posodo in v pecico, pa sem ga komaj dobila dol z prticka, ko se ej vse prijelouser posted image . Pa se po mojem dovolj pomokala. No, se taka enostavna zadeva ni za meneuser posted image .
Bom porocala kaj se bo speklo venuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.