![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 19:35:30
|
|
|
|
bojana2
|
Sanek...kakšnega pa maste? Mi mamo mopsiko in jo zadnje čase mal meče.. ...se mi zdi da je en malčk ljubosumna, ker se z mojim sam z Jašo ukvarjava...mah sej drgač je pa fajn punca...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 19:35:59
|
|
|
|
baja*
|
Rumba kaki cukri . Vračamo pozdravček (brez slikice ). btw, Rene ima pa isto dekico . Pa da se hitro znebite prehlada!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 19:40:49
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Danes se mi pa po dolgem cajtu zdi taaak dolg dan, kar ni pa ni ga konc... Baja to jaz mojmu že cel dan govorim...pa me sam čudn gleda...mu je kr fajn k nedelja bolj počas mineva...itak vsak vikend prehitro mine...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 19:51:56
|
|
|
|
rumba
|
Aja, sem se pozabila pohvaliti , da sem popoldne spekla ful dober kruh. Jao, se mi ga lušta, samo bo celo noč žur, če ga še toplega pojem. Pa tako diši... Kapica, kako je pa tebi ratal?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 20:04:50
|
|
|
|
poldy
|
no prelistala sem vas zej grem pa zrneca in bizovičarja gledat....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 21:08:31
|
|
|
|
kapica
|
Aha, vse gledate oddajo, dobro za mene, da nisem imela spet par strani za prebrat . Rumba, jooj, kako luusna slikica, res so pravi korenjaki, vsi trije . Krisitna, najboljs se mi dopade tisti kopalni plascek . Lepe slikice . Zvesta, ja Izak ze zgleda pravi korenjak ko sedi tam noter . Ima pa priblizno enake mere kot Dino. Vidim da fejst hvalite cebricek, mi je zal da ga nismo kupili, no sedaj je vlak pa ze odpeljal. Rumba, kako dolgo se da tisto za v banjico uporabljat, lezalnik? A se mi ga splaca kupit?
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 21:11:25
|
|
|
|
kapica
|
Glede kruha: ne vem no, sem ga najprej mela pokritega v pecici za pol ure, ko sem ga pa hotela se odkrit, pa je bil ze tako fejst rjav, da sem mislila, da ga bom zazgala, tako da sem ga dala ven. Bi ga pa bilo treba se pect naprej, sam ne vem kako . Tako da ni bilo najbolj uspesno no.. Rumba, jaz sem pa jedla se topli kruhek, sem mislila, bom reskirala, upam, d ane bo prehudo.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 21:18:05
|
|
|
|
kapica
|
A sedaj pa gledate vse oddajo?
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 21:19:22
|
|
|
|
anja7
|
Rumba; joj tvoji trije so tud taki sončki. Res ful lepa slikca. Kristina, zvesta; sm poldela slikce. Teli naši julijčki so pravi lepotci. Naš pa mi zdele tuki v naročju kriči.Zaspan je k hudič, sam zaspat pa ne!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 21:24:05
|
|
|
|
Ajvy
|
Ne, ne gledamo...berem mau po forumu kak se folk krega a ma čist na vsaki temi
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 21:28:44
|
|
|
|
kapica
|
Ajvy, za kaj takega pa niti priblizno nimam casa.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 21:38:08
|
|
|
|
Ajvy
|
Ja, se zgodi..mi od osmih dalje spimo.....tako se je navadila
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 21:40:25
|
|
|
|
kapica
|
Super, lepo, jaz sem ga pa prej uspavala tako, da sem ga nosla po sobi in mu prepevala. Ga je hitro zmanjkalo .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 21:59:28
|
|
|
|
kapica
|
Grem jaz spat. Nocko .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 22:05:55
|
|
|
|
baja*
|
Gledla oddajo, no ja, sem pričakovala večjo porcijo smeha... ajvy sem že tud jaz opazla, da se babe na RR vedno več kregajo kapica nočko Rene pa danes skoz po malem kašlja . Me malo skrbi .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 22:06:16
|
|
|
|
Češnca
|
Mi smo bli pa danes na obisku pri prijatlih in sta mi skor "ugrabla" Anžeja! Še previt ga mi ni blo treba. Ampak na žalost mi je dan čist prehitro minil! Baja hvala, se že veselim jutrišnjega dne in svežega zraka!!! Grem še mal prečekirat, kaj sta naumila Jurij in Lado (sva dala snemat). Nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 22:08:43
|
|
|
|
rumba
|
kapica, jaz sem pa pekla kruh kar odkritega, pa je glih tako super. Ja, sem se ga že nabasala.... je preveč dišalo, da bi čakala. Upam, da se Julija ne bo preveč pritoževala. No, nočko! Ajvy, jaz nič ne berem drugih tem. A praviš, da se kregajo, ali kaj? no, pol nič ne zamujam. Hvala vsem za pohvale mojih srčkov.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 22:13:57
|
|
|
|
Češnca
|
Sem mal preletela nazaj... Lepe fotke, še lepši otročki!!! Tudi mi imamo , no pri mojih starših je. Anžeja za enkrat še bolj ignorira, samo povohat ga pride. Je angleška koker španjelka, stara že 13 let, ampak mladostna in živahna! Čenča pač, kakor ji je tudi ime. OK, grem za par minut pred TV, pol pa spat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 28.10.2007 22:47:39
|
|
|
|
baja*
|
Ura še enajst ni, jaz pa še komaj gledam. Se mi pozna premik ure. Pa tud, če bi htela kaj čvekat, ne bi šlo, ker sem sama tu gor. Lažem, družbo mi dela neki richardo pa mu/ji ne upam zagnjavit, ker zadnje čase vse goste prestrašimo . ok babnce moje, grem spat nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 7:18:51
|
|
|
|
*maja
|
Dobro jutro, a danes sem pa za spremembo jaz prva . Evo naša mularija že dela zdraho.... , komi čakam, da jih popokam in po hitrem postopku v vrtec (no polovico mularije popokam v vrtec). Tale ura jih je čist zmešala rogovilijo že od 6.00 katastrofa, upam da se kmalu unesejo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 7:38:15
|
|
|
|
Ajvy
|
Moji je pa danes nekdo pipco za govor odprl....
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 7:42:34
|
|
|
|
yudit
|
dobro jutro ja mismo turd od pol sedmih gor, mala je spet nazaj v pojstli zspala.Noč je bila kar ok dvakrat je se zbudila za jest in to je to,malo vas prečekiram tu gor pol pa grem še mal zacumati če se bo dalo.Dans je videti zunaj sveže brez deža tak da bomo verjetno šibale tud do trgovine....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 8:07:55
|
|
|
|
*maja
|
Evo mularija je v vrtcu , zdej pa ta starejša sitnari, da kaj naj dela, da ji je dolgčas , potem ji daš predlog, ki ji seveda ni po godu in je spet vse narobe . Madona kako je današnja mladina zahtevna da ji pospravljanje ne diši . Upam, da bo današnje vreme zdržalo, ker kot kažejo napovedi bo jutri spet dež .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 8:27:27
|
|
|
|
baja*
|
dobro jutro Ja, danes bo en lep dan. Ga je treba izkoristit . Naša noč je bila tudi vredu, 2x se je zbudil, podojil in takoj nazaj zaspal . Spal je do pol osmih, pol mi je pa spet na joški zaspal in še zdaj dremucka. Upam samo, da bo plenica zdržala . zdaj si grem pa zajtrk naredit Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 8:36:13
|
|
|
|
Freycha
|
od noči. Sem bila dežurna in sem šla po hitrem postopku spat, da bi zaspala preden dragi pride v posteljo, ker je full prehlajen in temu primerno smrči. Pa je nekaj po kopalnici rogovilil in se šel tuširat in me je zbudil. No, potem sta me pa držala pokonci enkrat eden, drugič drugi. Če ni Dita nekaj stokala in cvilila, je pa dragi smrčal Potem sem šla pa v dnevno sobo spat, pa glih dobro zadremam, se je pa Dita zbudila. Jo nafutram in dam direkt nazaj v posteljo (sva ukinila uspavanje v rokah, ker si medvedjo uslugo s tem delava), ampak je ene pol ure porabila, da je zaspala. No, potem sem pa še enkrat probala svojo srečo s spanjem v spalnici in mi je za kake tri urce celo uspelo Hvala bogu za Vizin kapljice, ker imam oči kot angora zajec zdej je pa malecka v posteljici budna (očitno že kar nekaj časa) pa ne tečnari, samo malo čeblja in se sama s sabo ukvarja. Ni slabo, mamica bo pa hitro med tem kavico spila, da toliko k sebi pride, da ji ne bo plenico na glavo namontirala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.