|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
28.10.2007 19:35:30   
bojana2
Sanek...kakšnega user posted image pa maste? Mi mamo mopsiko in jo zadnje čase mal meče..user posted image ...se mi zdi da je en malčk ljubosumna, ker se z mojim sam z Jašo ukvarjava...mah sej drgač je pa fajn punca...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
28.10.2007 19:35:59   
baja*
Rumba kaki cukriuser posted image  user posted image  user posted image . Vračamo pozdravček (brez slikiceuser posted image ). btw, Rene ima pa isto dekicouser posted image .
Pa user posted image  user posted image  user posted image  da se hitro znebite prehlada!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
28.10.2007 19:40:49   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Danes se mi pa po dolgem cajtu zdi taaak dolg dan, kar ni pa ni ga konc...

Baja to jaz mojmu user posted image  že cel dan govorim...pa me sam čudn gleda...mu je kr fajn k nedelja bolj počas mineva...itak vsak vikend prehitro mine...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
28.10.2007 19:51:56   
rumba
Aja, sem se pozabila pohvalitiuser posted image user posted image user posted image , da sem popoldne spekla ful dober kruh.user posted image  Jao, se mi ga lušta, samo bo celo noč žur, če ga še toplega pojem. Pa tako diši...user posted image

Kapica, kako je pa tebi ratal?user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
28.10.2007 20:04:50   
poldy
no prelistala sem vasuser posted image
zej grem pa zrneca in bizovičarja gledat....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
28.10.2007 21:08:31   
kapica
Aha, vse gledate oddajo, dobro za mene, da nisem imela spet par strani za prebratuser posted image .
Rumba, jooj, kako luusna slikica, res so pravi korenjaki, vsi trijeuser posted image .
Krisitna, najboljs se mi dopade tisti kopalni plascekuser posted image . Lepe slikiceuser posted image .
Zvesta, ja Izak ze zgleda pravi korenjak ko sedi tam noteruser posted image . Ima pa priblizno enake mere kot Dino.
Vidim da fejst hvalite cebricek, mi je zal da ga nismo kupili, no sedaj je vlak pa ze odpeljal.
Rumba, kako dolgo se da tisto za v banjico uporabljat, lezalnik? A se mi ga splaca kupit?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
28.10.2007 21:11:25   
kapica
Glede kruha: ne vem no, sem ga najprej mela pokritega v pecici za pol ure, ko sem ga pa hotela se odkrit, pa je bil ze tako fejst rjav, da sem mislila, da ga bom zazgala, tako da sem ga dala ven. Bi ga pa bilo treba se pect naprej, sam ne vem kakouser posted image .
Tako da ni bilo najbolj uspesno no..
Rumba, jaz sem pa jedla se topli kruhek, sem mislila, bom reskirala, upam, d ane bo prehudo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
28.10.2007 21:18:05   
kapica
A sedaj pa gledate vse oddajo?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
28.10.2007 21:19:22   
anja7
Rumba; joj tvoji trije so tud taki sončki. Res ful lepa slikca.
Kristina, zvesta; sm poldela slikce. Teli naši julijčki so pravi lepotci.
Naš pa mi zdele tuki v naročju kriči.Zaspan je k hudič, sam zaspat pa
ne!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
28.10.2007 21:24:05   
Ajvy
Ne, ne gledamo...berem mau po forumu kak se folk krega a ma čist na vsaki temi

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
28.10.2007 21:28:44   
kapica
Ajvy, za kaj takega pa niti priblizno nimam casa.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
28.10.2007 21:38:08   
Ajvy
Ja, se zgodi..mi od osmih dalje spimo.....tako se je navadila

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
28.10.2007 21:40:25   
kapica
Super, lepo, jaz sem ga pa prej uspavala tako, da sem ga nosla po sobi in mu prepevala. Ga je hitro zmanjkalouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
28.10.2007 21:59:28   
kapica
Grem jaz spat. Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
28.10.2007 22:05:55   
baja*
Gledla oddajo, no ja, sem pričakovala večjo porcijo smeha...

ajvy sem že tud jaz opazla, da se babe na RR vedno več kregajouser posted image
kapica nočkouser posted image

Rene pa danes skoz po malem kašljauser posted image . Me malo skrbiuser posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
28.10.2007 22:06:16   
Češnca
Mi smo bli pa danes na obisku pri prijatlih in sta mi skor "ugrabla" Anžeja! Še previt ga mi ni blo treba. user posted image  Ampak na žalost mi je dan čist prehitro minil!

Baja hvala, se že veselim jutrišnjega dne in svežega zraka!!!

Grem še mal prečekirat, kaj sta naumila Jurij in Lado (sva dala snemat).

Nočko

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
28.10.2007 22:08:43   
rumba
kapica, jaz sem pa pekla kruh kar odkritega, pa je glih tako super. Ja, sem se ga že nabasala.... je preveč dišalo, da bi čakala.user posted image user posted image user posted image  Upam, da se Julija ne bo preveč pritoževala. No, nočko!user posted image

Ajvy, jaz nič ne berem drugih tem. A praviš, da se kregajo, ali kaj? no, pol nič ne zamujam.user posted image

Hvala vsem za pohvale mojih srčkov.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
28.10.2007 22:13:57   
Češnca
Sem mal preletela nazaj... Lepe fotke, še lepši otročki!!!

Tudi mi imamo user posted image , no pri mojih starših je. Anžeja za enkrat še bolj ignorira, samo povohat ga pride. Je angleška koker španjelka, stara že 13 let, ampak mladostna in živahna! user posted image  Čenča pač, kakor ji je tudi ime.

OK, grem za par minut pred TV, pol pa spat.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
28.10.2007 22:47:39   
baja*
Ura še enajst ni, jaz pa še komaj gledam. Se mi pozna premik ure. Pa tud, če bi htela kaj čvekat, ne bi šlo, ker sem sama tu gor. Lažem, družbo mi dela neki richardo pa mu/ji ne upam zagnjavit, ker zadnje čase vse goste prestrašimouser posted image  user posted image .

ok babnce moje, grem spatuser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
29.10.2007 7:18:51   
*maja
Dobro jutro, a danes sem pa za spremembo jaz prva user posted image .

Evo naša mularija že dela zdraho....user posted image , komi čakam, da jih popokam  in po hitrem postopku v vrtec (no polovico mularije popokam v vrtec). Tale ura jih je čist zmešala rogovilijo že od 6.00 katastrofa, upam da se kmalu unesejo.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
29.10.2007 7:38:15   
Ajvy
Moji je pa danes nekdo pipco za govor odprl....

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
29.10.2007 7:42:34   
yudit
dobro jutro ja mismo turd od pol sedmih gor, mala je spet nazaj v pojstli zspala.Noč je bila kar ok  dvakrat je se zbudila za jest in to je to,malo vas prečekiram tu gor pol pa grem  še mal  zacumatiuser posted image če se bo dalo.Dans je videti zunaj sveže brez deža tak da bomo verjetno šibale tud do trgovine....user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
29.10.2007 8:07:55   
*maja
Evo mularija je v vrtcu user posted image , zdej pa ta starejša sitnari, da kaj naj dela, da ji je dolgčas user posted image , potem ji daš predlog, ki ji seveda ni po godu in je spet vse narobe user posted image . Madona kako je današnja mladina zahtevna user posted image  da ji pospravljanje ne diši user posted image .
Upam, da bo današnje vreme zdržalo, ker kot kažejo napovedi bo jutri spet dež user posted image .

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
29.10.2007 8:27:27   
baja*
dobro jutro
Ja, danes bo en lep dan.user posted image  Ga je treba izkoristituser posted image .
Naša noč je bila tudi vredu, 2x se je zbudil, podojil in takoj nazaj zaspaluser posted image . Spal je do pol osmih, pol mi je pa spet na joški zaspal in še zdaj dremucka. Upam samo, da bo plenica zdržalauser posted image .
zdaj si grem pa zajtrk naredituser posted image

Lep dan vam želim!user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
29.10.2007 8:36:13   
Freycha
user posted image user posted image  od noči. Sem bila dežurna in sem šla po hitrem postopku spat, da bi zaspala preden dragi pride v posteljo, ker je full prehlajen in temu primerno smrči. Pa je nekaj po kopalnici rogovilil in se šel tuširat in me je zbudil. No, potem sta me pa držala pokonci enkrat eden, drugič drugi. Če ni Dita nekaj stokala in cvilila, je pa dragi smrčal user posted image user posted image Potem sem šla pa v dnevno sobo spat, pa glih dobro zadremam, se je pa Dita zbudila. Jo nafutram in dam direkt nazaj v posteljo (sva ukinila uspavanje v rokah, ker si medvedjo uslugo s tem delava), ampak je ene pol ure porabila, da je zaspala. No, potem sem pa še enkrat probala svojo srečo s spanjem v spalnici in mi je za kake tri urce celo uspelo user posted image
Hvala bogu za Vizin kapljice, ker imam oči kot angora zajec user posted image

zdej je pa malecka v posteljici budna (očitno že kar nekaj časa) pa ne tečnari, samo malo čeblja in se sama s sabo ukvarja. Ni slabo, mamica bo pa hitro med tem kavico spila, da toliko k sebi pride, da ji ne bo plenico na glavo namontirala user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.