Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Tasonka, sem te hotela vprasat, ce Spela spi v Kinderpetu, al ze v vecji posteljci, al zraven vaju? Ne vem vec. Špela je že v svoji pojstlci. Smo jo pri 16 mesecih prestavli v ta veliko. No, sicer ni tista 90x200, ampak je 70x160 (iz Ikee), pa dve varovali ima eno na drugo naštimani, da je dovolj visoko in ne pade s pojstle. Mali je pa zdaj v kinderpetu. Je pa res, da odkar imamo Jureta, bi Špela samo pri nama spala. Tako da zaspi pri nama in jo preneseva v njeno pojstlo (če rata , če ne smo pa do jutra skupaj). Za včeraj sem dolžna čestitke za obmesečnico Anžeju in Naji! Pa hvala za čestitke Juretu! Angel_Rebelde, Paparica je poslana. Kapica, fajn, da si imela včeraj cajt tu nasvete delit. A imaš še kakšnega za pomanjkanje libida, ne samo energije? Baja, čestitke za obletnico nekajenja. Jaz sem zdržala 3 leta, tale drugi porod oz. poporodna depresija me je pa tako vrgla, da sem spet začela. Me bo že enkrat spet minilo. Madejka, jaz sem ravnokar dobila pošto (je mož prišel iz službe in pobral pošto iz nabiralnika). Hvala! Rumba, super, da je Julija ok! Lencyyy, dobrodošla! A na Mami si sodelovala pri julijkah? Jaz sem že med nosečnostjo obupala, ker že tele tu ultra veliko tipkajo, ampak proti unim se lahko pa skrijejo. Yudit, ta tvoja tašča je pa ubrisana. Bojana2, vidim, da imava iste prigode z Angelcare-om. Ronči, se strinjam z bačko - v ležalnik in zraven na wc. Pupi, jaz grem s tamalim tudi v trgovino. Samo največkrat skočim sama, možek pa z mularijo doma počaka. Pa ne zaradi otrok, ampak ker je tako hitreje in bolj preprosto. Ulla, super. Sej so ziher pokvarjeni. Zvesta . Šampon - mi ga še zdaj milimo s trdim milom (kadar ga sploh milimo), tudi glavico mu z njim umijem, je pa res, da nima skoraj nič las. Ulline Ule si recimo ne predstavljam, da bi ji s trdim milom laske umivala, ko ma tako čupo. Slikce so pa od vseh fuuul lepe! Raje ne bom zdaj naštevala, da kakšne ne izpustim, glede na to, koliko časa že klofam tole in mi marsikaj iz glave pobegne. No, meni se bo tudi odpeljalo dans. Tole sem začela pisat dobrih 7 ur nazaj, ob 11.15. Tamali mi tak cirkus zganja, da je noro! In to že en teden, samo en dan je bil vmes priden. Jaz ne vem, kaj mu je, ampak NIČ mu ne paše. Dans sem totalka znorela, ko sem ga mela poln kufer, sem ga dala v pojstlco, naj se zdere, ker enostavno nisem več mogla. In se je zdrl in potem zaspal. Pa drugače ne delam tega, ker enostavno ne morem, sem tudi pri Špeli samo enkrat to nardila, zdaj pri Juretu pa tud prvič in upam, da ne bom nikoli več.
|