Nisaa
|
alo,alo matr tolk čvekate da mi ne rata svega prebrat če se še tko trudim ,no ja sej bo ,kr veselo....no tale lencyy k se nam je dons pridružla ,je moja kolegica in navte vrjele rojevala je v sobi nasproti mene ,sam da je bla v treh urah fertik ,je pršla za mano pa odšla pred mano ,no mi smo itak že doktorat naredl v porodni,je blo ap tko jst sm mela Ea ona pa ne in k sm pol njo slišala joj sm se spomla kako ej blo pri prvem k ni blo EA ,matr sm bla vsela da jo mam ,no tko da sta Gaj pa Taja isti dan rojena taja ga še za 5 ur prehiteva ,no važn da k bosta velka da bosta lohk skupi na pir hodila Gaj se pa drugač ponoč tud še zbuja enkrat okrog treh,na vsake par dni se pa zmot pa prespi celo noč tm do 6ih sedmih,no dons rečmo do petih pa še to smga jst zbudila k sm že mogla na wc... Dons mava spet fizioterapijo,jo mamo 1x na teden,je zadnč rekla terapevtka kako mam lohk tko pridne otroke da noben nč ne joka k je že Maj mogu hodt pa nikol ni jokal se je skoz smejal,baje da radi jokajo na terapijah ,pol pa nevem ... Prejle sm klicala na pedistrijo v lj k mormo bit u četrtek sprejeti ,ker ma v petek MR glave pa me je mal zanimal kao pa kaj,more bit tešč tko da od štirih zjutrej nesme nič jest,bomo vidl kako bomo zdražal ,greva pa pol v petek po kosilu že domov,komi čakam da bo tole mimo,k se že ful veselim ne-spanja na stolu v pediatrični aja še to sm hotla ja mojedva sta oba mela vakuum pa oba sta mela fejst veliko bulo in hrasto na glavi,no tastarejšemu pri 15m se zdele še mal pozna taka bela črta na glavi,neki sem zasledila da mu še celo lasje ne rastejo ,ampak to je čist majhna pikca tam kjer nima las ,se to pol k bo večji nebo nič vidlo.....ja posledice so pa lahko dost hude z vakuumom ampak to takoj po porodu že ,sem že brala da so enmu ločili male in velike možgane z vakuumom pa take........ Mi bomo z GH začel po novem letu ,k se mi zdej še ne da mučkat tega ,no če bi bla na umetnem mleku bi pa zihr že papala,pri prvem sva jedla gh že pri 3,5m,ker sva se dojila sam 2m... No tko neki sm natapkala...vsem ki so bolani želim da se čimprej pozdravijo!!!