|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
19.11.2007 9:31:51   
SANEK1
Dobro jutro!
Lencyyy dobrodošla! user posted image

Freycha, včeraj ko si govorila o poteh za vozičkanje v Hočah. Kaj pa traktorska pot? Veš tam od Hoferja dalje, ko se kao ne sme z avtom vozit, busi ba lahko.user posted image user posted image user posted image  Tam sem jaz včasih rolala, je ful dolga potka, vse do Obija, no lahko še dalje do Mb....user posted image user posted image user posted image

Kapica, upam da ti bo ta čebulni zvarek pomagal. Si moram shranit recept, za hude čase. user posted image

Rumba, res super, da gre z Julijo na bolje. user posted image user posted image user posted image

Naja, se opravičujem, da sem te preimenovala v Nejo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
19.11.2007 9:37:54   
SANEK1
Bačko, Živa čisto enako dela-se vleče za uho, boža po glavi, ampak to ponavadi med dojenjem. Jaz sem to tudi dlesnim prepisala. Daj javi, kaj ti bo rekla pediatrinja.user posted image user posted image user posted image

Mi uporabljamo otroško milo 1x na teden, že od prvega kopanja.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
19.11.2007 9:42:37   
nia30.6
jaz bom prepražila piščančja prsa v koščkih in zelenjavo pa riž!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
19.11.2007 9:47:07   
Anonimen
Vstala sem ob 6h, pa imam šele zdaj čas za zajtrk... Pa to ni res....

jaz imam še od včeraj piščanca iz juhe za popečt, pa krompir zraven in bo...

Intrevju napisan, zdaj dokončam še vlogo za vrtec, pol bo pa že spet mali lačen in mora spat, jaz pa šibnem na banko in v vrtec...

Joj, še dohodninske odločbe moram poiskat...

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
19.11.2007 9:50:03   
bačko
Sanek1 ti bom sporočila.Sploh ne more biti minute brez mene.Če me ni zraven se kar naprej dere.Sploh se ne zna sama zaposliti.
Sem dodala nove slike v album.Grem drugače se bo razpočla.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
19.11.2007 9:52:38   
Anonimen
Jutro.

No, da se jaz malo javim, kako sva.

Začela sva z GH, se mi zdi, da mali zaradi tega tudi dan bolj prespi, ponoči je pa sranje. Večkratno bujanje... Grrrr... Po novem ga dam spat ob 21h, še prej ga dam skopat, da potem spi celo noč.. Sva danes spala do pol desetih... Iiiiiiiii... Jaz sem naspidrana, soba razmetana user posted image user posted image user posted image Se moram spraviti pospravljati, pa se mi ne da...

user posted image

Ja, nevem, kaj še naj povem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
19.11.2007 9:56:05   
Anonimen
Angel... kaj mu dajaš za jest? In kako sprejema? Poje dosti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
19.11.2007 9:57:07   
SANEK1
Bačko in AR luštne slikice. user posted image user posted image
Šele ko gledam druge oz. Živine mlajše slikice vidim, kak hitro rastejo naši škrati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
19.11.2007 9:58:27   
tini6
No, da se javim po dolgem času. Zdaj sem včerjašnji ćvek na hitro preletela. Mater ste čveke!!! Pri nas se tud še kar zbujamo ponoči. Čeprav preizkušam eno novo stvar, Ko je drugič ponoči lačna, ji dam flaško, ki jo čez dan napumpam. Dam pa ji skoraj 250ml in dete skoraj vse spije. Potem dlje spi, ampak mislim da ima potem več krčev. Bom danes ponoči brez flaške, pa bom vidla če je to to.
Kosilo pa imava še od včeraj. Samo še solato spucam in lazanjo segrejem.
Jaz tud že od 2 mes uporabljam šampon, ker ima naša kar dolge laske in so bili mastni, ker se kopamo v linola fett.
Mi tud včeraj nismo bili nič zunaj, moramo danes nadoknadit. Moram mal vreme preverit.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
19.11.2007 10:06:23   
tini6
Pa še hvala vsem za čestitke ob 4-mesečnici.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
19.11.2007 10:16:47   
Freycha
SANEK, tam sem se tudi jaz rada sprehajala in sem mislila, da bom velikokrat uno turo obrala, ampak se je parkrat zgodilo, da je kak bedak tako pridivjal po tisti cesti, da sem se resno ustrašila za svoje življenje. In sedaj se nekako ne morem spraviti tam na sprehod. Pa je full ok, ker se da potem pri OBI-ju čez cesto in po drugi strani nazaj mimo Bohove itd..... ampak kot sem rekla, se kar ne spravim in ne spravim.... bom enkrat mogla it, pa da vidim, če mi bo še vedno tako grozno, kot mi je bilo po tistem...

Bačko, a ima Žana znamenje na glavi? Sicer pa so luštne slikice user posted image

joj, tini6 sem pa spregledala vaš datum....sorryuser posted image  Pa čestitke ob 4. mesečnici user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
19.11.2007 10:24:16   
Anonimen
Za zdaj mu trenutno kašice dam.. Za malico ima jabko, za kosilo pa korenje.. No, danes bom prvič sama naredila hrano.. Sprejema pa res zelo dobro to... No, za nov okus se mršči, potem pa golta ko nor...user posted image Poje pa dosti, ja..

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
19.11.2007 10:29:20   
siskamiska
Dan!

No pa se mi bo le uspelo javit.

Čestitke vsem ki praznujete obmesečnice (tako mamice kot otročki)user posted image user posted image .

Sej sploh ne vem kaj naj vam kej napišem, ste prave čveke user posted image , David je še vedno prehlajen, Domen se je začel ful stiskat k men in me prav objemat okoli vratu, je pa še vedno vsakodnevno popraskan kot da bi prišel iz soške fronte user posted image .
Za vse ki ste prenehale kadit user posted image user posted image  in še en user posted image  za vzpodbudo za tiste ki še nameravate.

lencyyy dobrodošla med nami.
Rumba super za Julijo da je začela jest. David mi še vedno tako malo je da mi sploh ni več jasno od česa živi ta otrok user posted image .
Maja a si danes kaj boljše?
anja7 evo mene user posted image ,vikend je bil bolj ubitačen pa se nisem velik javljala.

A sem še kaj pozabila? Ne vem, se vam opravičujem če sem pozabila user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
19.11.2007 10:33:10   
siskamiska
Sem se že spomnilauser posted image .
Vse slikce so user posted image user posted image , sem čisto vse pogledala, res krasni otročki user posted image user posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
19.11.2007 10:35:49   
madejka
Dobro jutro! Malo manj čudovita noč je za mano (budnici ob 1.30 in 7.), ampak je še vedno boljše kot včasihuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nia30.6

ja zvesta, saj ne vem al naj se pohvalim al ne, zbujali smo se kot po navadi 4x!user posted image
no, da povem, moj Ian se je odločil, ko sva prišla od tebe domov,da ne bo več jedel prek nastavka!user posted image user posted image user posted image
zdaj ne vem,al ga je bilo pred Izakom in Špelo tak sram, al kajuser posted image user posted image  da se je kar na enkrat odločil, da pa je on že prestar za to.
no, ne vem pa če naj se pohvalim s tem al ne, ker do zdaj nisem vedela kak mali zagrabi, ker me je nastavek varoval, zdaj pa mi je že v 3 dnevih bradavice čisto uničiluser posted image boooliii!!!user posted image user posted image user posted image

Nia naš se je tako odločil pri dveh mesecih in sem tud imela take bradavice ko da bi na novo začela dojituser posted image Ampak saj mine, veliko hitreje kot pa tisto od začetka! NO, vsaj pri meni je! Pa je full boljše zdaj, bolj enostavno, dojim lahko glih povsod. Prej sem skoz penla zarad nastavka, ker ga je soz po tleh metal, ko sva sede jedlauser posted image

Lencyyy dobrodošla!!!user posted image

Zvesta nič nisem dobila aneksauser posted image Aja, sem pa šla ene 3 tedne nazaj po diplomo. Sem ti že sploh povedla touser posted image Pa je bla ona babnica, ki je bla drugač cela tečna vedno, full prijazna (sem ji povedla, da nisem mogla prit na podelitev, ker sem bla v 9. mesecu) in mi je razlagala o vnučku in tako.user posted image Sem se pa šele na hodniku, ko sem šla ven, spomnila, da bi lajko za tebe vprašala, če ti pošljejouser posted image Sem bla full jezna, ampak je bla taka gužva, da nisem mogla nazaj...

Joj babe, kaj sem zdaj nardilauser posted image Sem pozabla, da čaj kuham in sem ga zažgalauser posted image user posted image user posted image Mislim... koji genijuser posted image Sta se kumina in janež raztopila in veselo primla na lonček... ne vem še kak bom to ven spravlauser posted image

Bačko mi našega šamponiramo 1-2x  na mesec že od prvega meseca. Mamo pa Nivea baby šampon, ki je za telo in laske, pa je čisto rahel, ampak lepo spere umazanijouser posted image
Žana je pa full lubana!user posted image

Corfu mi bomo pico iz zmrzovalnika daliuser posted image Spet bom kuhala na velikouser posted image

Tini a zdaj ti uspe tolko spumpat??? user posted image user posted image user posted image

V soboto smo bli na obisku pri teti, ki je pediatrinja in je malemu kar dala banano za cuzat. Ej mali je tak vlekel, ko da ma dudouser posted image Sem bla full šokirana, ker mi sploh nič ni rekla, samo dala mu jo je... presneto, sem jaz mama al ne?user posted image Ampak po drugi strani pa... saj je pediatrinjauser posted image Jaz bom še sicer počakala z GH, ker se nikamor ne mudi (dojenje je tolko bolj enostavnouser posted image ), zdaj vsaj vem, da bo rad jedel tud GHuser posted image Pa tud težav ni imel nobenihuser posted image

Tak, zdaj je pa meli zaspal (20 min bo, če bo srečauser posted image ) in grem hitro malo pospravit!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
19.11.2007 10:36:47   
madejka
Jezus... Rumba in pol ti praviš kolk si napisalauser posted image

Šiškamiška smo te pogrešali včeraj! Ti ti, se nisi pofočkala!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
19.11.2007 10:49:16   
tini6
Zdaj pa v kombinezončka in ven na luft!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
19.11.2007 10:57:50   
Anonimen
daaanuser posted image

bil naporen vikend, smo samo laufali okoli, oa en kup gnara zagonliuser posted image no ja, bo že...
mal čudno zgleda zunaj, samo jo boma vseeno mahnile na en sprehodekuser posted image samo da se meni rata skup spravit pa oblečtuser posted image brala nism nč, bom drugičuser posted image upam da ste vse ok....

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
19.11.2007 11:31:14   
bačko
Freycha to ima od vakuma.Vakumsko so jo ven potegnili in ji je ostalo to znamenje na glavi.Je bolj izbočeno in moam zelo paziti da si ga ne praska.Zdravnica je rekla da naj bi do drugega leta izginilo.Mene zelo moti.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
19.11.2007 11:34:09   
bačko
Angel- rebelde koliko pa je tvoj otrok star?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
19.11.2007 11:47:42   
madejka
Bačko pa ima kakšne druge posledice še zarad vakuma? Ej nisem še dobre stvari čula o tem vakumu, razn od enga doktorja...user posted image

Tini a vidve pa kar ven? Presneto, mi imamo okol bajte taki drek, da bom ven stopla pa bom vsrana do kolenuser posted image Se mi sploh ni... vem pa, da bi za malega fajn blo to.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
19.11.2007 11:54:31   
bačko
Madejka zaenkrat ni nič videti, da bi imela kake težave.In upam da ne bo nobenih drugih težav.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
19.11.2007 11:58:48   
SANEK1
Madejka, kake stvari si slišala glede vakuma? Živi so tudi na koncu z vakumom ven pomagali in so rekli, da nebo nobenih posledic. user posted image user posted image user posted image
Ne me strašit!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
19.11.2007 11:59:07   
rumba
Holja!
Midve sva s pregleda. Julija je zdrava, teža pa še vedno ni šla nič gor (danes spet 6035guser posted image ), tako da imava naslednji teden ponovno tehtanje in če bo potrebno, bomo pregledali kri, urin... Pa rekla mi je še, da je lahko čisto normalno in nič narobe, če kak mesec stagnirajo ali pa zelo slabo napredujejo, da pač imajo neke skoke gor in dol. Je pa potrebno preveriti kri in urin.
madejka, DVD-ji so prispeli. Še enkrat HVALA!
Kristina_1, ma boga Tara. Naša Hana je tudi dosti zbolevala, predvsem so bili pogosti bronhitisis... pač prehladni virus, ki ga prinese starejši otrok, se pri dojenčkih pogosto izrazi kot bronhitis, laringitis ali bronhiolitis. Meni je zdravica vedno govorila, da je to pač usoda drugorojenca. Upam in držim pesti, da boste čimmanj zbolevali.user posted image user posted image user posted image  Aja, meni so pa pri laringitisu priporočali, da ko ima napad kašlja, je najbolje, da jo toplo pokrijem in jo takoj nesem na balkon ali pred odprto okno (kos mo enkrat ponoči uleteli na Metelkovo, nas je P poslala kar na ulico za 15 minut in je bilo takoj bolje). In kašelj se je tako res hitro pomiril. Pri bronhitisu pa v kopalnico in veliko pare. Pri laringitisu pa sva midve dobivali Flixotide (za inhalirati, tako kot Ventolin), nikoli pa kakih tabletk.user posted image  Verjetno je razlika, če je povzročitelj virus (to je bilo vedno pri nas) ali pa bakterija.
lenchyyy, dobrodošla.user posted image   Nič hudega, če se še loviš, smo se vse.user posted image  Sicer pa, ko pošlješ post, neglede na to, komu odgovarjaš, ga vedno vrže na zadnje mesto. Zato si me pišemo, komu odgovarjamo, da vemo slediti.user posted image  No, tako da boš vedela, da ga nisi nič pobiksala, vedno bo tvoje sporočilo pristalo na koncu. Saj se boš kmalu znašla.user posted image  
bačko, jaz tekočih mil za otroke še sedaj ne uporabljam, tudi pri Aneju neuser posted image . Ima ful občutljivo kožo. Šampon od Bubchena (kamilico) pa sem začela uporabljati, ko sta imela zadosti las, prej pa samo nevtralno milo.user posted image  Ne se sekirati, če rabi Žana več pozornosti. Eni bi se cele dneve nosili, drugi pa sploh ne marajo biti na rokah, pa zato niso nič manj ali bolj scartani. Pač imajo različne potrebe. Če te roke in hrbet ful boli, ti res priporočam kak trak (tak, kot ga je naredila zvesta, ali pa kaj podobnega: sling...). Ti bo veliko lažje.user posted image
Angel_Rebelde, user posted image  za GH! Koliko mu pa že daš? Kako jo je sprejel? Luštna slikca.user posted image Ups, vidim, da si že odgovorila.user posted image
siskamiska, user posted image user posted image user posted image za Davida, da bo čimprej boljši.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
19.11.2007 12:07:46   
bačko
Rumba sem jo zadnjič dala kar v kengirujčka in sva se sprehajale.Najraje je v kopalnici in se gleda v ogledalo ter meče stvar v umivalnik zraven pa se smeje ker ropota.Mi je kar v rokah zaspala.Glede konfetkov pa sem jih dobila kar v poročnem kotičku.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?