rumba
|
Holja! Midve sva s pregleda. Julija je zdrava, teža pa še vedno ni šla nič gor (danes spet 6035g ), tako da imava naslednji teden ponovno tehtanje in če bo potrebno, bomo pregledali kri, urin... Pa rekla mi je še, da je lahko čisto normalno in nič narobe, če kak mesec stagnirajo ali pa zelo slabo napredujejo, da pač imajo neke skoke gor in dol. Je pa potrebno preveriti kri in urin. madejka, DVD-ji so prispeli. Še enkrat HVALA! Kristina_1, ma boga Tara. Naša Hana je tudi dosti zbolevala, predvsem so bili pogosti bronhitisis... pač prehladni virus, ki ga prinese starejši otrok, se pri dojenčkih pogosto izrazi kot bronhitis, laringitis ali bronhiolitis. Meni je zdravica vedno govorila, da je to pač usoda drugorojenca. Upam in držim pesti, da boste čimmanj zbolevali. Aja, meni so pa pri laringitisu priporočali, da ko ima napad kašlja, je najbolje, da jo toplo pokrijem in jo takoj nesem na balkon ali pred odprto okno (kos mo enkrat ponoči uleteli na Metelkovo, nas je P poslala kar na ulico za 15 minut in je bilo takoj bolje). In kašelj se je tako res hitro pomiril. Pri bronhitisu pa v kopalnico in veliko pare. Pri laringitisu pa sva midve dobivali Flixotide (za inhalirati, tako kot Ventolin), nikoli pa kakih tabletk. Verjetno je razlika, če je povzročitelj virus (to je bilo vedno pri nas) ali pa bakterija. lenchyyy, dobrodošla. Nič hudega, če se še loviš, smo se vse. Sicer pa, ko pošlješ post, neglede na to, komu odgovarjaš, ga vedno vrže na zadnje mesto. Zato si me pišemo, komu odgovarjamo, da vemo slediti. No, tako da boš vedela, da ga nisi nič pobiksala, vedno bo tvoje sporočilo pristalo na koncu. Saj se boš kmalu znašla. bačko, jaz tekočih mil za otroke še sedaj ne uporabljam, tudi pri Aneju ne . Ima ful občutljivo kožo. Šampon od Bubchena (kamilico) pa sem začela uporabljati, ko sta imela zadosti las, prej pa samo nevtralno milo. Ne se sekirati, če rabi Žana več pozornosti. Eni bi se cele dneve nosili, drugi pa sploh ne marajo biti na rokah, pa zato niso nič manj ali bolj scartani. Pač imajo različne potrebe. Če te roke in hrbet ful boli, ti res priporočam kak trak (tak, kot ga je naredila zvesta, ali pa kaj podobnega: sling...). Ti bo veliko lažje. Angel_Rebelde, za GH! Koliko mu pa že daš? Kako jo je sprejel? Luštna slikca. Ups, vidim, da si že odgovorila. siskamiska, za Davida, da bo čimprej boljši.
|