Češnca
|
Končno sm pršla do računalnika! Ga je zasedu, zdej pa Gospodinje z mano gleda, ker sta mu Gabrielle in Carlos ful všeč. Anžej se je začel v posteljici še bolj premetavat in prejle že prečno spal. Ni čudno, da se je zbudu! nia sem zasledila, da vaš to obvlada! lencyyy dobrodošla! Vidim, da ti gre zmeraj bolje! bačko, A_R luštne fotke. bačko midva Anžeja še vedno umivava s trdim milom 1x tedensko, ker ima precej suho kožo. Las pa itak nima veliko. A_R za uvajanje GH brez težav. Mi bomo še malo počakali ali se potem obrnili nate za nasvet. rumba za Julijo! Siskamiska za Davida. Ronči zna bit problem, ja... Vidim, da je dala bačko dober predlog. Ampak pri nas ne bi šlo, je preozka kopalnica. pupi kapica je napisala, da jo skrbi vlaga. Pri nas jo je pa še premalo! Zato tudi kupujeva vlažilec zraka. poldy Urša je pa že čist punčkasta, nič več dojenčkasta. Ma goste lase, ne? 24h na dan samo avto, avto, avto, xsara, xsara, xsara, picasso, picasso, picasso.. zvesta, oprosti, ampak tole mi je pa znano! In zato tudi smešno! Tašonka Najhuje je, če ga/jo nič ne pomiri. Pa ti je hudo, te skrbi, pa mal razjezi... Pol se pa sekiraš še zaradi te jeze nanj(o). Večinoma (na srečo) vem, zakaj joka. Občasno pa nimam pojma! Anžej pri meni normalno papca, ga pa zmoti čisto vsako dogajanje, govor. In potem okol gleda, jest se pa matram in njegova usta lovim. No, na srečo ni noben suhec! IZVIRNO SPOROČILO: nia30.6 punce jaz mam eno glupo vprašanje , ampak me vseeno zanima, ker si z mojim v tem nasprotujema! koliko imate temperaturo v stanovanju čez dan in čez noč?in koliko slojev oblačil imajo vaši sončki na sebi v obeh primerih? ker jaz več nisem tak pametna , moj bi zgleda komot lahko živel na Antarktiki!jaz sem bolj zmrznjena! Se podpišem! Mi imamo čez dan cc.22 stopinj (gretje nastavljeno na 20 stopinj), ponoči pa cca.18 oziroma manj (gretje na 15). Dejansko nič bolj toplo kot pred Anžejem. Mali je oblečen približno tako kot madejkin Maj in zaenkrat zdrav kot dren. corfu moj ne sestavlja maket; je pa modelar (letala, čolni), apnejist (apnea = potapljanje na dah), zanima ga fotografija... Bi se še kaj našlo! Ajvy za dvojčka. Mislim, da sem vse predelala in napisala... je kar trajalo!