Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:38:10
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pa če jo kdo prehitro hoče na roke vzet, preden si ona to ogleda strokovno in oceni faco, nardi tak užaljen fris da joj...prov dol obesi kotičke ust in tah vzdihne zraven ko da jo bo konc res ne vem kaj bo to....na silo jo pa ne morem tišat tujim če noče.... Anžej to trenutno "izvaja" pri tastu in tašči! Jih ne morem prepričat, naj mi ga ne iztrgata iz rok takoj, ko pridemo/prideta!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:41:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Bošček mali! Saj nisi nora da boš na silo nekam otroka tiščala. Vidiš je vsaj z izgovor ne rabiš dobenmu v roke dat, moji pa sploh ni problema, tudi brez mame bi šlo skozi folk to ne šteka, tak mali otrok je za požulit pol pa ko jo vzamem na silo že skor, ko zverinsko tuli, sem pa jaz čudna, pa kriva da je taka....mislim bo že prerastla to fazo, upam, meni tud ni v interesu da bo kar na mene navezana kak bo hudo ko bo treba v vrtec če bo tko.....samo kaj naj....kot si rekla- noro bi blo na silo jo tišat nekam, zato da bo folk zadovoln, da se otrok kao navaja na druge ljudi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:42:33
|
|
|
|
pupi
|
Jaz bi tudi morala v mižule počasi pa sploh nisem zaspana, ker sem danes včeraj ponoči celo spala! Jaz pa glede male lahko spim ponoči brez problema samo kaj ko me druge stvari jezijo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:45:04
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi danes včeraj ponoči celo spala!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič babike/bejbe, jaz se odpravljam spat.. Ne pričakujem lepe noči Nočka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:46:27
|
|
|
|
Češnca
|
Tud jest se poslavljam za danes (bo že kmalu jutri...). Fanta že dolgo spita in se grem k ta velkemu mal pogret!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:46:37
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 kak bo hudo ko bo treba v vrtec če bo tko.....samo kaj naj....kot si rekla- noro bi blo na silo jo tišat nekam, zato da bo folk zadovoln, da se otrok kao navaja na druge ljudi Mogoče pa je res to samo prehodna zadeva, da pa bi otroka na silo nekomu tišala..... no way!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: pupi danes včeraj ponoči celo spala! Pa praviš, da nisi zaspana. To bo ja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:48:24
|
|
|
|
pupi
|
Eh jaz sem taka, to zaspanost
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:49:10
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Eh jaz sem taka, to zaspanost Glej spet!! To ni zaspanost!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
dobra je ta... jaz bi se tud mogla popucat spat, dokler smo še danes
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:52:48
|
|
|
|
baja*
|
jaz sem pa cote napadla z likalnikom, samo še vedno nisem fertik . Če bom bolj pridna (beri: če se bom ravnala po onem priročniku ), mi bo mogoče naslednji teden dragi prinesel sušilca iz garaže in ga celo priklopil ulla to je pomojem samo faza, našemu sicer paše gužva in ponavadi celo zaspi (samo na rokah seveda), glih danes pa se je ustrašil svojih dveh bratrancev (dvojčka, stara 1 leto), najprej jih je sumljivo opazoval, začel nabirat, usteca povesil dol :( in jok. Pa ga nisem mogla potolažit , kar se mi je prvič zgodilo, smo mogli it en štuk nižje k prababici, tam pa je se je že smejal. Bogve kaj jih to zgrabi . Bo že minlo enkrat babike jaz tud grem spat... ne pozabite jutri štemplat nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla, 10 minut še lahko čvekaš.. Jaz sem se odločila, da ob 00:00 grem drnjohat.. Upam, da bo mali imel najbolj razgrajačko noooč
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:56:29
|
|
|
|
poldy
|
pupi, moja je zadnji obrok med 21.30-23.00 uro enkrat potem pa spiva nekje do 7h 8h zjutraj, in sem čisto zadovoljna Dons je pa šele pred nekaj minutami zaspala, tko da upam, da bo zjutrej kaj dlje spala. Slik se mi ne da zdaj limat, ker še komaj gledam. Lahko noč pa sladke sanje, vam in otročkom, pa naj spijo čimdlje in čimbolj mirno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
šibam...nočk babe
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 10.11.2007 0:06:35
|
|
|
|
baja*
|
ulla pravi cajt si spokala, ker je že jutri
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 10.11.2007 0:08:07
|
|
|
|
pupi
|
Poldy vi mate pač malo zamaknjeno zdevo, se pa ravno tako izide, ne!? LAHKO NOČ BABIKE
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 10.11.2007 0:09:08
|
|
|
|
pupi
|
baja za tebe sem že hotela napista če si zaspala na računalniku ker nisi nič napisala, pa si se pravi čas javila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 10.11.2007 0:40:24
|
|
|
|
rumba
|
Pa ne da že vse spite? Madonca, sama tule strašim. A bi morala tudi jaz iti pod kožo gledat?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 10.11.2007 0:42:20
|
|
|
|
rumba
|
Ja nič, pol pa lahko noč....... ali bolje, da napišem kar dobro jutro, ker dvomim, da bo katera to pred jutrom brala. Tašonka!!!!!! Tebe še vidim tukaj! A midve bova pa vsak večer zaprli debato, kaj?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 10.11.2007 8:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro... jaz že cela vznemirjena 1 uro okol skačem, ker gremo dans v šoping, moji moški pa še kar spijo in pol bomo trofli v največjo gužvo... jaz sem pa upala, da bomo ob 9h že tam...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 10.11.2007 8:26:37
|
|
|
|
Freycha
|
zvesta bolj ko boš živčkala slabše bo.... Gužva bo v vsakem primeru...... sam skuliraj se in pripravi na fuuulllll gužvo, pa bo boljše evo, mi gremo pa danes prvič po stotih letih v soboto v mesto. Navadno vse to opravimo med tednom, ker ni take gužve. Gremo pa primerjat cene praškov v Mullerja, ker gremo v ponedeljek spet gor in če je gor v Mullerju ceneje, bomo raje gor kupili..... Pa danes gre mami spet na telovadbo sem se pa danes zjutraj zbudila od tega, ker me je tako hrbtenica bolela pomoje je to še od telovadbe in ker je bila dita včeraj tako tečna, da je bila cel dan na rokah.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 10.11.2007 8:40:03
|
|
|
|
julij
|
Jutro Najprej najlepša hvala vsem za čestitke ob obmesečnici. Baja, tebi še posebej za rožico. Mi je pa prinesel zvečer tortico, pa sem bla je tudi vesela. Nora sem na sladko! Zvesta, podatki zate, ko boš utegnila. Velika je 65 cm in težka 6800 g. No, zdaj pa grem jest, pol pa malo na luft peljem...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 10.11.2007 9:30:52
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Za nami lepa noč, danes greva z mojim pa martinovat
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 10.11.2007 9:37:17
|
|
|
|
kapica
|
Poldy, jooj, kak fajn spite . Rumba, lepa slikica na avatarju . Freycha, hrbtenica tud mene boli od nosenja, pa fejst telovadim in te zadeve, pa vseeno. Zvesta, tocno tak, pripravi se na najvecjo guzvo, pa se ti pol ne bo zdelo tako hudo. Ulla, joj, pri meni je bil tud vceraj taki jok, ko ga je moz nesel k svojim sodelavkam pokazat . Groozaa. Nasa noc je bila spet za , vsako uro sem bila budna, da je malo zaspal, sem ga mogla okrog nosit. Jaz ne vem kam to pelje. Kako dolgo je clovek sploh sposoben brez spanja oz. z tako slabim spancem preziveti? KEr jaz dolgo vec ne bom zdrzala . Je pa bilo po mojem danes tako ekstremno, ker je vceraj zvecer spet taki sok dozivel mali, ne vem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?