![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:05:59
|
|
|
|
madejka
|
Češnca ja kje si pa to potegnila? Saj človek ne ve, če bi se smejal al jokal
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Oky, Madejka.. Zdaj smo za njih najboljše, a čez 14 let pa... Ko bomo seveda strogi, bodo govorili, zakaj si ne morejo sami staršev izbrat, da nas sovražijo.. Potem nas bodo imeli najraje Sploh ko bodo imeli svoje otroke.. Ko jim bomo pametovali, kako naše vnuke rihtat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:10:22
|
|
|
|
pupi
|
Ja pa madejka pazi kaka tašča boš, da boš lahko pogosto hodla k snahi na kafe! Da te bo mela rada ne pa tak ko si ti do tvoje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne, da zna sedeti? Tu pa se smejčka Tu pa ima novo čupo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:13:03
|
|
|
|
*maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Še posebej pa si zapomnite, da dobra žena vedno ve, kje je njeno mesto. Ha ha ta je najboljša ... pa kva še...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:14:30
|
|
|
|
Češnca
|
Iiiiiii, kolk je srčkan! Mu paše ta bundica!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:14:31
|
|
|
|
pupi
|
Pa kak tote slike gor pripokate?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:15:07
|
|
|
|
pupi
|
Pravi frajer je mali!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:16:17
|
|
|
|
Češnca
|
pupi s pomočjo slikomata (www.slikomat.com) --> naložiš slikco, pol pa kodo skopiraš!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:17:16
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *maja IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Še posebej pa si zapomnite, da dobra žena vedno ve, kje je njeno mesto. Ha ha ta je najboljša ... pa kva še... S predpasnikom za štedilnikom!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca pupi s pomočjo slikomata (www.slikomat.com) --> naložiš slikco, pol pa kodo skopiraš! Kodo za forume s predogledom - no, tako jaz delam..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:17:58
|
|
|
|
madejka
|
Ja pupi peekola, misliš da se bom tega spomnila, ko bom tašča Mi je enkrat rekla tašča, da upa, da bom imela punčko,ker se hčera z mamo dosti bolje ujame in ji zaupa ko gre za samostojno življenje in vzgojo otrok kot s taščo Nah zdaj bom pa tašča enkrat... verjetno Maja ja, kjer podpira tri vogale hiše
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
joj jaz ne vem kaj naj s tem otrokom, smo bli na enmu obisku, valda mal gužve in bolj glasno, pa je blo za **** prej ko smo prišli čisto je znervirana, 2 ure skp se je drla in tak jok da ti srce para....prov tist obupan in tko sem bla že čisto fertik, no, nisem vedla kaj naj...nič ni pomagalo, niti previjanje, k to pa navadno le zaleže da se umiri je čist se ji utrgalo, že kar dušila se je, da sem jo pol kar z nago ritjo k seb stiskala, pa kar cmok sem mela v grlu in na jok mi je šlo...tak da jo je atko do konca obleku, jaz pa sem smeti ven nesla in tam pri kanti na luftu stala malo, ker tole me je pa čisto iztirilo no....no pol je zaspala, čisto fertik, ene pol ure je še v spanju hlipala, zdaj pa bo videt ok in to je zmeri tko, k je med ljudmi, no dans je blo res pojačano....jutri pa spet ene obiske dobimo, se morm prej pripravit na takole uf...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
angel ful je cartkan mali ko ste glih pri gospodinjskih.... zakaj majo ženske majhna stopala? da lohk bliže k šporhertu stopjo.... zakaj majo pa majhne dlani? da lahko prah po kotih pobrišejo....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 angel ful je cartkan mali ko ste glih pri gospodinjskih.... zakaj majo ženske majhna stopala? da lohk bliže k šporhertu stopjo.... zakaj majo pa majhne dlani? da lahko prah po kotih pobrišejo....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:26:02
|
|
|
|
pupi
|
JOJ Ulla80, naša pa je ravno obratno. V družbi pridna ko šus, sanjski otrok v glavnem tak da ko kaj pojamram, mi vsi pravijo kaj si zmišlujem oa da kompliciram preveč, da sem preveč zahtevna!! Madejka tašča boš v vsakem primeru, če maš sina al pa še boš imela hčero kdaj ! Kaj vi bote meli samo Maja ker jaz že zdaj za drugo pupo imena zbiram ker za pubeca mam že od prej zbrano
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:27:58
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ko ste glih pri gospodinjskih.... zakaj majo ženske majhna stopala? da lohk bliže k šporhertu stopjo.... zakaj majo pa majhne dlani? da lahko prah po kotih pobrišejo.... Še dobro da nimam jaz nič od tega malega mam izgovor da ne morem nič delat al kaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:30:02
|
|
|
|
Češnca
|
Pupi jest mam tud že izbrana imena! Sem zadnjič mojga gledala s sošolkino punčko in sta bla tak cortkana!!! Sem mu zdej oblubla, da bo ta druga punčka (če bo spet spol spremenila tekom nosečnosti pa nič hudega!)
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:31:22
|
|
|
|
madejka
|
Joj Ulla takih pa od tebe res nisem pričakovala Boga Ula... a ni grozno to, ko joče pa nimaš kaj druga ko jo k sebi stiskat, ker ne veš kaj je Meni je tud dans to nardil... no, saj sem prej napisala. Revež, da se ti srce trga... Nič babike, jaz morm spat, da se do prvega bujenja vsaj malo naspim! Kje je že to, ko smo spali celo noč Nočko!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
pupi fajn to....ula je pa ljudomrznež, še hujši ko jaz.....pa če jo kdo prehitro hoče na roke vzet, preden si ona to ogleda strokovno in oceni faco, nardi tak užaljen fris da joj...prov dol obesi kotičke ust in tah vzdihne zraven ko da jo bo konc res ne vem kaj bo to....na silo jo pa ne morem tišat tujim če noče....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka a ni grozno to, ko joče pa nimaš kaj druga ko jo k sebi stiskat, ker ne veš kaj je Meni je tud dans to nardil... no, saj sem prej napisala. Revež, da se ti srce trga.. saj to pa še tak jok....sploh ne znam opisat no.....grozno...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:35:13
|
|
|
|
madejka
|
Pupi ah kje pa... vsaj 3 bomo imeli! Če bojo pa tak pridni kot je Maj pa vsaj 5 Ime za punčko ostaja, za fantka se bova pa stepla menda, če še kakšen bo
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:35:39
|
|
|
|
pupi
|
Bošček mali! Saj nisi nora da boš na silo nekam otroka tiščala. Vidiš je vsaj z izgovor ne rabiš dobenmu v roke dat, moji pa sploh ni problema, tudi brez mame bi šlo skozi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je pa takšen dobrovoljček, da bolj ne bi mogel biti.. Edino zobki ga mantrajo, pa je včasih tečen... Vsak tuj glas sliši - se že na široko smeje. Edino, ko spi, pa pride neka budala, pa ga začne šlatat, pa ogovarjat, to pa je jezen, da je taki krik.. Prav jim je.. Saj jaz njih ne motim v spanju, naj mojega tudi pustijo spati..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 9.11.2007 23:37:43
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Pupi ah kje pa... vsaj 3 bomo imeli! Če bojo pa tak pridni kot je Maj pa vsaj 5 Ime za punčko ostaja, za fantka se bova pa stepla menda, če še kakšen bo Moji če se bojo dojit hteli jih bo tudi več ... Joj samo tega ne morem vedet v naprej Mislim da bota dva kar dovolj!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?