|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
9.11.2007 21:52:39   
siskamiska
moj možek me pa krega user posted image user posted image user posted image . Pravi da na forumu pod svojo streho manj neumnosti piše, pa sem mu rekla da to pa že ni res user posted image user posted image .

Za vse ki se hočemo odvaditi zasvojenosti od RR-ja od sedaj naprej velja pravilo da se moramo poštemplat vsaj 1x dnevno tukaj gor user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
9.11.2007 21:54:09   
Anonimen
ja, saj.... da se jaz 3 dni ne javim, to pomeni, da čepim nekje v kotu in se tresem od abstinenčne krize user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
9.11.2007 21:54:35   
Anonimen
hej poldy...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
9.11.2007 21:58:45   
Freycha
Poldy a si dobila? navodila dobiš pa jutri ok? sorry, mal sem pozabila.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
9.11.2007 22:08:04   
kapica
Zvesta, a res da je minlo ze tri dni? Jao, ce gre pa tak hitro no, kaj pa naj.
Siskamiska, velja, 1krat dnevno da se postemplamo. Bom poskuslauser posted image .

Super ste punce, ni kaj no. Sam se vidi da ce je moz doma, mam manj cajta, ko skoz nekje lecemo. V ponedeljek gre spet na siht, jaz pa na RRuser posted image user posted image .

Zdaj pa pocivam mal na kavcuser posted image .

Nocko.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
9.11.2007 22:09:08   
Češnca
Si sploh ne predstavljam, da mi moj nebi pomagu... že od samega začetka! Kopava ga skoraj vedno skupaj, jest ga sama še nisem, on že parkrat! Kuha ne, zato pa lika in pospravi (včasih mu je treba mal pokazat kaj user posted image ). Mi pa Anžeja ni problema pustit samega z njim (sploh zdaj ne, ko se ne doji več)! In če sem bla kdaj živčna zaradi joka in stoka, so njegove roke čudežno delovale! Čeprav ni večjega zaspanca na svetu, je brez pripomb ponoči nahranu pikca (že zelo zgodaj sva začela dodajat -- najprej večerni, potem še en nočni obrok).
Sem napisala, da vožička ne dam, no, user posted image  tudi ne!!! user posted image

Baja* ja Anžej ma ogrooomno dela z rokicami. Najraje jih gloda! Dosti niže še ni prišel! user posted image

pupi tud našega je težko obdržat leže. V temle ležalniku je pa samo poskusno, pri mojih starših. Trebušnjaki so stalnica, ja! Že navsezgodi zjutraj, pa smeji se zraven! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
9.11.2007 22:11:43   
madejka
Hoj babike!
Naš otrok menda že spi. Je pa prej taki jok pelal, da sem ga samo gledla. Nikol se mi še ni tak milo razjokaluser posted image Prav stokal je in cvilil zraven... prav čuden jok je bil touser posted image

Hja moj možek je pa glede tega malo labilenuser posted image Včasih mi full pomaga, pa skuha, pa malega popazi in gre z njim ven, ga pa še ni previl al pa sam skopal al pa kaj. user posted image Kopava ga ponavadi skupaj. Res pa je, da ma full glupo službo, za katero se mora še doma dost pripravljat in včasih dela tud do dveh ponoči. Ponoči pa malega itak jaz dojim. Se pa menima, da ko decembra ne bo več v službi, da bo več delal doma za gospodinjstvo in za malega. user posted image No, se pustim presenetituser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
9.11.2007 22:13:30   
Anonimen
Madejka, sem bila danes v Miklavžu, pa sem pomislila nate.. Da bi se lahko kaj dobile user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
9.11.2007 22:21:32   
madejka
Angel ja kaj te nisi prej povedala? Sicer sem bla dans kar srečna da se nisem nič zmenla, ker mi je bil full blesav dan... vremensko mislim, drugač niti ni biluser posted image Mi je dragi kupil ovalno posodo za v pečicouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
9.11.2007 22:30:10   
baja*
prejle sem se šla tuširat in se pogledam v špegl in sredi face zagledam flekuser posted image  šit no, prej sva se z malim igrala in se mi je naenkrat prisesal na lice pa sem ga pustila malo, ker mi je blo tak hecnouser posted image , zdaj pa imam en velik flekuser posted image

kapica te čisto razumem glede "zapravljanja" časa na RRuser posted image . Ne dolgo nazaj sva dala računalnik na popravilo in sem bila dva dni brez, ne moreš verjet kaj vse sem uspela naredit po bajtiuser posted image , če bi šlo tak dalje, bi menda še jaz začela kruh pečtuser posted image . Samo po drugi strani pa me je že treslo od pomanjkanja RR-ja, tak da: sem Baja in sem odvisna od RR user posted image  user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
9.11.2007 22:31:06   
poldy
heeej!
freycha sem dobila ja pa sprobala na sebi tudi pa na Urši tudi in sva že dva dni ok. Upam da se ne bo kaj pojavilo pa štirih dneh kot tam. Sem pa prebrala sestavine v avstrijskih je samo d3 in olje, v naših pa ene 4 stvari, ki jih tudi prebrat ne morem tko so dolge in zakomplicirane, pa plivit so GRENKE!!!! Te pa niso. Hvala bogu, ne vem kako morajo to jest reveži.
Sem rabila cajta, da sem vas preletela, prebrala sem sano ene dve strani. Moram še jest kasko sliko prilimat, samo kasnej al pa jutr, ker se je lihkar zbudila za zadnji obrok. Se beremo!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
9.11.2007 22:34:24   
baja*
Poldy res so te Plivit D3 grenke, Rene se stalno tak skremži, ko mu jih damuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
9.11.2007 22:36:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

prejle sem se šla tuširat in se pogledam v špegl in sredi face zagledam flekuser posted image  šit no, prej sva se z malim igrala in se mi je naenkrat prisesal na lice pa sem ga pustila malo, ker mi je blo tak hecnouser posted image , zdaj pa imam en velik flekuser posted image

Heheh, si me tak nasmejala.. Sej imam jaz tudi flekce, ker mu pustim, da sesa po rokah in obrazu user posted image user posted image user posted image

Madejka, za en dan se bova zmenili.. user posted image Prav?

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
9.11.2007 22:40:38   
pupi
Ja ženske drage moj revež pa kar nima izbire in odkar sen bla operirana to je od 5.10. on stalno tamalo kopa in jo hrani ponoči, ker je jaz ne morem (ponoči boli ko user posted image ). Mi je pa tudi prej ful pomagal in sem ju lahko kar hitro pustila sama, ker je on manj kompliciral ko jaz npr. če se je mala jokala je pri meni bla ful panika on pa je to jemal ful izi!!

Kaj Poldy tvoja malecka še tak pozno je? Našo nahranimo ob osmih in je do petih, šestih mir!!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
9.11.2007 22:45:09   
pupi
No ko bo katera mela kdaj pomisleke spet , da je slaba mama se na mene spomnite, ko tamale niti kopam nena pa hranim ponočiuser posted image !! No saj poleg sem pa vedno, vsaj to!!

Kaj pa toti trotl na HR, ko je celo familijo ubil z dvo mesečnim otrokom!! Kar zmrazi me!! Z ribežem bi ga počohala pa posolila!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
9.11.2007 22:46:34   
Anonimen
Zaradi tega že nisi slaba mama, pač za zdravje je treba potrpeti...

Jaz bi ga na košče narezala pa dala psom za jesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
9.11.2007 22:48:47   
Češnca
Ne, pupi, mislim, da nobena ne razmišla tko! To sploh ni razlog, da bi bla ti slaba mama!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
9.11.2007 22:51:00   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Jaz bi ga na košče narezala pa dala psom za jesti user posted image user posted image user posted image

Točno! Si sploh ne morem mislit, kaj takmu človeku hodi po glavi. No, sej je še dobro, da ne... Grozno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
9.11.2007 22:51:50   
pupi
Pa saj je res da s tem ne kažeš kaka mati si, mam pa ful slabo vest zaradi tega!! Mislim pa da vska kdaj pomisli da je slaba mati, tudi jaz sem pred tem mojim sranjem na to pomislila, pa saj to so samo prehodne zadeve!!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
9.11.2007 22:54:43   
Češnca
Drži. Vsaka kdaj pomisli na to. Pri nas se je mali včasih drl ko nor, ko smo ga po kopanju oblačli. Sem jokala zraven in rekla, da me ne mara. Da že zdaj ve, da sem slaba mami! user posted image  Joj, kaj delajo živci! Dobro, da je bil user posted image  čist mirn in me je stran poslov in ga sam do konca oblekel! user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
9.11.2007 22:58:07   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Kaj Poldy tvoja malecka še tak pozno je? Našo nahranimo ob osmih in je do petih, šestih mir!!

No blagor tebi pupiuser posted image Naš poje nekje do pol desetih in je ob dveh buden, ampak neče jest. Jemo pa potem ob petihuser posted image

Ja tota z ribežem je pa še mila glede na to kaj bi si zalužiluser posted image

Angel ja itak, samo kak dan prej tu RRu naznaniuser posted image

No mislim da tu na RRu vsaj pri julijkah ni slabe mame. Že to, da se menimo o njih in kaj je za njih dobro nas naredi že kar ok...
Ehm... nekak drugač sem misla napisat, pa mi možgani ne delajo več... dz dz... kratki stiki samo šeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
9.11.2007 22:59:30   
pupi
Saj zdaj še nismo najslabše mame za njih, na to še moramo počakat kakih 14letuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
9.11.2007 23:01:25   
Češnca
Takle mejl sem dobila pred par dnevi (upam, da se vse držite tega! user posted image ):

Priročnik za ženske iz 1955. leta.... Koristni nasveti DOMAČA EKONOMIJA
Pravočasno pripravite večerjo. Večerjo začnite pripravljati že zjutraj oz. že dan prej, da bo moža res pričakal okusen obrok, ko pride iz službe. Tako bo vedel, da mislite nanj tudi, ko je v službi. Večina moških je lačnih, ko pridejo iz službe in priprava njemu najljubše jedi bo zagotovo lepa dobrodošlica. Pripravite se za njega. Vsaj 15 minut predenj pride domov se odpočijte, da boste sveži ob njegovem prihodu. Popravite šminko in izgledajte sveže. Bodite zanimivi in veseli za njega. Njegov dan je bil dolgočasen in potrebuje malo zabave, a del vaših dolžnosti je da poskrbite za to. Zmanjšajte glasnost okolice. Ko pride domov izključite vse gospodinjske aparate in poskrbite, da tudi otroci niso preglasni. Bodite srečni, ker ga vidite.. Toplo se mu nasmejte in pokažite iskreno željo da ga zadovoljite. Poslušajte ga čeprav imate veliko za povedat oz., ne začnite govorit takoj, ko pride domov. Naj on prvi govori, gotovo ima bolj važne stvari za povedat kot vi. Ne motitega ga. Ne pritožujte se, če pride pozno domov ali želi oditi na večerjo brez vas. Namesto prigovarjaja razumite pod kakšnim pritiskom je on zaradi službe. Ko je doma pa se sigurno želi le počitka. In na koncu ne postavljajte mu nepotrebnih vprašanj, ne sumite v moč njegove presoje.Ne pozabite, da je moški gospodar v hiši in da bo vedno uveljavljal svojo voljo, kar je tudi prav. Še posebej pa si zapomnite, da dobra žena vedno ve, kje je njeno mesto.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
9.11.2007 23:03:27   
madejka
Ah tud pol ne bomo, razen v njihovih očeh za kakih par letuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
9.11.2007 23:03:49   
pupi
Včasih koristni nasvet, danes komedija user posted image user posted image   Kake norijeuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?