|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
9.11.2007 23:05:59   
madejka
Češnca ja kje si pa to potegnila?user posted image user posted image user posted image Saj človek ne ve, če bi se smejal al jokaluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
9.11.2007 23:06:19   
Anonimen
Oky, Madejka..

Zdaj smo za njih najboljše, a čez 14 let pa... Ko bomo seveda strogi, bodo govorili, zakaj si ne morejo sami staršev izbrat, da nas sovražijo.. Potem nas bodo imeli najraje user posted image user posted image Sploh ko bodo imeli svoje otroke.. Ko jim bomo pametovali, kako naše vnuke rihtat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
9.11.2007 23:10:22   
pupi
Ja pa madejka pazi kaka tašča boš, da boš lahko pogosto hodla k snahi na kafe! Da te bo mela rada ne pa tak ko si ti do tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
9.11.2007 23:12:06   
Anonimen
A ne, da zna sedeti? user posted image

user posted image

Tu pa se smejčka user posted image

user posted image

Tu pa ima novo čupo user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
9.11.2007 23:13:03   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Še posebej pa si zapomnite, da dobra žena vedno ve, kje je njeno mesto.

Ha ha ta je najboljša user posted image ... pa kva še...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
9.11.2007 23:14:30   
Češnca
Iiiiiii, kolk je srčkan! Mu paše ta bundica!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
9.11.2007 23:14:31   
pupi
Pa kak tote slike gor pripokate?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
9.11.2007 23:15:07   
pupi
Pravi frajer je mali!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
9.11.2007 23:16:17   
Češnca
pupi s pomočjo slikomata (www.slikomat.com) --> naložiš slikco, pol pa kodo skopiraš!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
9.11.2007 23:17:16   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Še posebej pa si zapomnite, da dobra žena vedno ve, kje je njeno mesto.

Ha ha ta je najboljša user posted image ... pa kva še...

S predpasnikom za štedilnikom!
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
9.11.2007 23:17:30   
Anonimen

pupi s pomočjo slikomata (www.slikomat.com) --> naložiš slikco, pol pa kodo skopiraš!

Kodo za forume s predogledom - no, tako jaz delam.. user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
9.11.2007 23:17:58   
madejka
Ja pupi peekola, misliš da se bom tega spomnila, ko bom taščauser posted image Mi je enkrat rekla tašča, da upa, da bom imela punčko,ker se hčera z mamo dosti bolje ujame in ji zaupa ko gre za samostojno življenje in vzgojo otrok kot s taščouser posted image Nah zdaj bom pa tašča enkrat... verjetnouser posted image

Maja ja, kjer podpira tri vogale hišeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
9.11.2007 23:19:11   
Anonimen
jojuser posted image jaz ne vem kaj naj s tem otrokom, smo bli na enmu obisku, valda mal gužve in bolj glasno, pa je blo za **** prej ko smo prišliuser posted image čisto je znervirana, 2 ure skp se je drlauser posted image in tak jok da ti srce para....prov tist obupan in tkouser posted image user posted image sem bla že čisto fertik, no, nisem vedla kaj naj...nič ni pomagalo, niti previjanje, k to pa navadno le zaleže da se umiriuser posted image je čist se ji utrgalo, že kar dušila se je, da sem jo pol kar z nago ritjo k seb stiskala, pa kar cmok sem mela v grlu in na jok mi je šlo...tak da jo je atko do konca obleku, jaz pa sem smeti ven nesla in tam pri kanti na luftu stala malo, ker tole me je pa čisto iztirilo no....no pol je zaspala, čisto fertik, ene pol ure je še v spanju hlipala, zdaj pa bo videt okuser posted image in to je zmeri tko, k je med ljudmi, no dans je blo res pojačano....jutri pa spet ene obiske dobimo, se morm prej pripravit na takoleuser posted image

uf...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
9.11.2007 23:22:20   
Anonimen
angel ful je cartkan maliuser posted image

ko ste glih pri gospodinjskih....
zakaj majo ženske majhna stopala? da lohk bliže k šporhertu stopjo....

zakaj majo pa majhne dlani? da lahko prah po kotih pobrišejo....

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2714
9.11.2007 23:24:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

angel ful je cartkan maliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
9.11.2007 23:26:02   
pupi
JOJ Ulla80, naša pa je ravno obratno. V družbi pridna ko šus, sanjski otrok v glavnem tak da ko kaj pojamram, mi vsi pravijo kaj si zmišlujem oa da kompliciram preveč, da sem preveč zahtevna!!

Madejka tašča boš v vsakem primeru, če maš sina al pa še boš imela hčero kdajuser posted image ! Kaj vi bote meli samo Maja ker jaz že zdaj za drugo pupo imena zbiram ker za pubeca mam že od prej zbranouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
9.11.2007 23:27:58   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Še dobro da nimam jaz nič od tega malega mam izgovor da ne morem nič delat al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
9.11.2007 23:30:02   
Češnca
Pupi jest mam tud že izbrana imena! user posted image  Sem zadnjič mojga gledala s sošolkino punčko in sta bla tak cortkana!!! Sem mu zdej oblubla, da bo ta druga punčka (če bo spet spol spremenila tekom nosečnosti pa nič hudega!) user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
9.11.2007 23:31:22   
madejka
Joj Ulla takih pa od tebe res nisem pričakovalauser posted image
Boga Ula... a ni grozno to, ko joče pa nimaš kaj druga ko jo k sebi stiskat, ker ne veš kaj jeuser posted image Meni je tud dans to nardil... no, saj sem prej napisala. Revež, da se ti srce trga...

Nič babike, jaz morm spat, da se do prvega bujenja vsaj malo naspim! Kje je že to, ko smo spali celo nočuser posted image
Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
9.11.2007 23:32:55   
Anonimen
pupi fajn to....ula je pa ljudomrznež, še hujši ko jaz.....pa če jo kdo prehitro hoče na roke vzet, preden si ona to ogleda strokovno in oceni faco, nardi tak užaljen fris da joj...prov dol obesi kotičke ust in tah vzdihne zraven ko da jo bo koncuser posted image res ne vem kaj bo to....na silo jo pa ne morem tišat tujim če noče....

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
9.11.2007 23:34:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

a ni grozno to, ko joče pa nimaš kaj druga ko jo k sebi stiskat, ker ne veš kaj jeuser posted image Meni je tud dans to nardil... no, saj sem prej napisala. Revež, da se ti srce trga..

saj touser posted image pa še tak jok....sploh ne znam opisat no.....grozno...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
9.11.2007 23:35:13   
madejka
Pupi ah kje pa... vsaj 3 bomo imeli!user posted image Če bojo pa tak pridni kot je Maj pa vsaj 5user posted image user posted image user posted image Ime za punčko ostaja, za fantka se bova pa stepla menda, če še kakšen bouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
9.11.2007 23:35:39   
pupi
Bošček mali! Saj nisi nora da boš na silo nekam otroka tiščala. Vidiš je vsaj z izgovor ne rabiš dobenmu v roke dat, moji pa sploh ni problema, tudi brez mame bi šlo skozi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
9.11.2007 23:35:45   
Anonimen
Moj je pa takšen dobrovoljček, da bolj ne bi mogel biti.. Edino zobki ga mantrajo, pa je včasih tečen... Vsak tuj glas sliši - se že na široko smeje.

Edino, ko spi, pa pride neka budala, pa ga začne šlatat, pa ogovarjat, to pa je jezen, da je taki krik.. Prav jim je.. Saj jaz njih ne motim v spanju, naj mojega tudi pustijo spati..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
9.11.2007 23:37:43   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi ah kje pa... vsaj 3 bomo imeli!user posted image Če bojo pa tak pridni kot je Maj pa vsaj 5user posted image user posted image user posted image Ime za punčko ostaja, za fantka se bova pa stepla menda, če še kakšen bouser posted image

Moji če se bojo dojit hteli jih bo tudi večuser posted image ... Joj samo tega ne morem vedet v naprejuser posted image user posted image  Mislim da bota dva kar dovolj!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?