|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
24.10.2007 21:59:14   
Anonimen
Aja1, že mate kupljeno darilo za r.d.? Js še kr ne vem kaj naj kupim. Misla sn Pametnega kužka. Je uredu zadeva? Vi ga mate, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
24.10.2007 22:04:18   
Anonimen
Krompirjevi recepti

Mogoče pride kiri kak recept kdaj prav. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
24.10.2007 22:06:55   
urška76
Mi mamo pa darilo za r.d. že doma. Se je Miha odloču, da bomo Špeli kupili telefon in smo ji ga že. Zdej pa čaka v omari na pravi datum user posted image
Miha je pa za prvi r.d dobil voziček marelo, za drugega posteljo (ta veliko 120x200), z tretjega pa user posted image  kva že...sej res kolo (me že mel teta skleroza daje user posted image ).
Vse kar je rabu je itak vmes dobil, z igračam ga je pa sorodstvo zasulo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
24.10.2007 22:14:53   
Aja1
Grem počasi spat.
Mirno noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
24.10.2007 22:17:23   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Aja1, že mate kupljeno darilo za r.d.? Js še kr ne vem kaj naj kupim. Misla sn Pametnega kužka. Je uredu zadeva? Vi ga mate, ne?

naša ima kar rada pametnega kužka. Darila pa še nimamo za RD. Pojma nimam, kaj bi ji kupili user posted image ...mogoče kar bundo ali pa pajaca, ker bo to rabila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
24.10.2007 22:30:46   
Anonimen
Js bom probala pol tud neki praktičnega, saj mate prav, igrače bojo tak najbrž drugi nakupili. user posted image

Mirno nočko!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
24.10.2007 22:30:54   
ircica
Naš tudi dobi pametnega psa, vejetno pa tudi stol za hranjenje pri prababici (dela polno težav, ker je voziček pod nivojm mize), kahlo in kar se bo še dalo dobit za vse BC bone.

Mislim pa, da bo v družinsko zgodovino prišel bicikel, ki ga ni bilo (oz. smo ga imeli 3 dni, posneli pa 30 slik).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 457
24.10.2007 22:38:01   
Nogavica
Sem se veselila, da bom prišla čvekat, ko mala zaspi, pa je zaspala šele ob 22h user posted image  user posted image .

Za rojstni dan bo tudi Živa dobila pametnega kužka (od babice), od naju pa verjetno tricikel-poganjalec (ali kako se temu reče). Nisem se še čisto odločila.

Živa je končno začela ploskat user posted image . Zdaj pa ploska vsemu ob vseh možnih priložnostih user posted image . Pa nekaj dni nazaj ji je dedek razložil, kaj je to luč, zdaj pa nonstop gleda v strop in maha vsaki luči user posted image .

Jaz pa čakam, da pride dragi iz službe. S kebabom user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 458
24.10.2007 22:42:30   
krfjolca

Jaz sem pa prejle jokala kot dež, ko sem brala Janjino zgodbo na temi o DS. Pojdita prebrat, Aja1 in Mucamaca, ko kaj takega prebereš, si srečen, da ima tvoj otrok samo alergijo. Stavek: PO VSEH TEH MESECIH BI UBIJALA ZA ZDRAVEGA OTROČIČKA Z DOWNOVIM SINDROMOM me je pretresel v dno duše. user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 459
24.10.2007 23:03:27   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kje se pa Petra potika? user posted image

To pa tud mene zanima.

Računalnik ji je crknil user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
24.10.2007 23:09:57   
majas
Oh joj..danes pa res same slabe stvari berem. Full mi je hudo ker imata Ana in Neja alergijo na jajčka in upam da bo vse vredu, res res...
Upam tudi da bo Nejika čimprej ozdravela... user posted image boga...

Tisto kar je napisala krfjolca pa kar ne upam iti prebrat... me take stvari preveč v slabo voljo spravijo. user posted image in potem sem res lahko srečna da je moj otrok zdrav, ker res nikomur ne privoščim trpljenja,,,

Bila v službi, Kaja pa je pri tašči hodila, oz naredi že kar nekaj korakov in se zdaj nonstop spušča od mize do stola, do kavčka kak vidi kratko razdaljo in zdaj hoče biti še samo na tleh.

Zamima končno si poskrbela da si tudi sebi nekaj kupila, res pridna.

Zdaj grem pa spančkat. 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 461
24.10.2007 23:11:12   
majas
MucaMaca hvala za recepte. Če prav kaja ne mara krompirja, nevem zakaj ker sem jaz nora na njega in mi bodo recepti prav prišli..

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 462
24.10.2007 23:40:30   
majas
Na naši strani uredila seznam naših zobkov. user posted image

Zdaj pa res grem, lahko noč...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 463
25.10.2007 7:58:19   
viv_
Dobro jutro!

Preden pozabim: Aja in MucaMaca - za tale cepljenja, dejta magari na privat kontaktirat altati, najdeta jo pri oktoberkah. Ona mislim da tamalega ni dala v zadnjo cepit in da je celo ugotovila, da ni potrebno. Nisem 100% kako in kaj, ampak res jo vprašajta, ker ma tole naštudirano v nulo!!!
Mi smo vsa cepljenja dali skozi in je bilo bp. Sem prav zadovoljna!

Tko, zdej pa veselo dalje user posted image

Noč je bila boooooooooožaaaaaaaaaaaaaaaaanskaaaaaaaaaaaaaaaa... Upam, da je Zarja porabla vso nočno tečnost za ta mesec. Zaspala sem ob 10h zvečer in se do budilke zjutraj nisem niti premaknila. Nebesa user posted image  Tudi zjutraj se nam je uspelo tko fajn zrihtat, da smo šle lepo z normalnim tempom in ne v teku v vrtec. Pa kok je fajn dat v vrtec otroke, ki zjutrej ne jokajo. Za nameček je bil pa še promet ful tekoč... Res super začetek dneva.

Drug teden sem pa kr na dopustu user posted image . Pol grem pa za 3 dni delat, pol pa spet mal "dopusta" v Brnu. Sicer mam sestanek, ampak vseeno, mal oddiha pa bo user posted image

krfjolca - kaj boste vse rihtal v mansardi?

Kje se kej potika Ema? Nč se ne javi...

darila: Zarja bo dobla eno varčevanje/zavarovanje... morm agentko poklicat, kaj je kej pametnega. Mirni smo tudi za 1. rojstni dan podarili štipendijsko varčevanje. Mirna bo pa dobila fotoaparat, si ga ful želi. Majo ene take fajn otroške digitalce.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 464
25.10.2007 8:47:47   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Preden pozabim: Aja in MucaMaca - za tale cepljenja, dejta magari na privat kontaktirat altati, najdeta jo pri oktoberkah. Ona mislim da tamalega ni dala v zadnjo cepit in da je celo ugotovila, da ni potrebno. Nisem 100% kako in kaj, ampak res jo vprašajta, ker ma tole naštudirano v nulo!!!
Mi smo vsa cepljenja dali skozi in je bilo bp. Sem prav zadovoljna!

viv hvala za info.user posted image

MucaMaca, boš ti kontaktirala z altati ali naj jaz? (da ji ne bova obe težili)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 465
25.10.2007 8:59:33   
Aja1
jutro.
Spali smo dobro.Ob 4ih se je podriskala in sem jo preoblačila, pa zjutraj v kahlico tudi malo driske. Je pa danes že jedla zjutraj 120ml čokolinota po flaši.user posted image  Upam, da ga ne izbruha.

Kapučino (vanilijev, njami) sem ravnokar spila. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.10.2007 9:38:04   
majas
Jutro!
Mi tudi še kar vredu spali. Se je zbudila prvič po 8ih urah spanja, sva jedle in spale do 8ih. Ah pasalo.
Zdaj se igra in jo gledam kar stoji tu zraven mene brez opore user posted image pote pa izgubi ravnotežje in smok na ritko.

Tudi jaz že spila kavico, instant, sem se navadila na njo in druge ne pijem. Kapučino me ne predrami, ga pijem ko je bilo že preveč kavice user posted image

Čakam da moj pride, potem pa gremo do mojih gum menjat. Jutri pa grem v Lj. Moram babi peljat na grobove itd. Kajo pa bom verjetno pri tašči pustila. Bom videla kako bo vreme.

Lep dan, si tipkamo zvečer.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 467
25.10.2007 9:44:58   
max81
dobro jutro, danes naju je pa zbudil poštar, ki je prinesel en cd za našo malouser posted image user posted image .............o končno sončekkkk, še malo počakava, da se malo otopli, da ne bova zmrznili, ker kaže komej 4stopinjeuser posted image user posted image bzzzzzzzz
spali smo kot ponavadi, odlično, zdejle je tudi mati pojedla en sendvič in spila kofi kr pred računalnikomuser posted image
včeraj ste mele pa tako user posted image  debato, da me je zdej pošteno zagrabila panikauser posted image user posted image user posted image , kako in kaj s cepljenjemuser posted image

danes smo dobili bon iz merkurja...za novo đezvico pa bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 468
25.10.2007 10:05:43   
majas
Ko papiga pleše. Temu pa sem se zdaj res nasmejala... Za dobro jutro klik 

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 469
25.10.2007 10:06:50   
Aja1
naša je zdaj vroku 10ih minut že 3x driskala, od tega enkrat tako, da je bla komplet za preoblečt user posted image ....če bo šlo tako naprej, bo treba še danes po nove plenice.... Mogoče bi šla malo ven z Nejo, ampak samo v zelo bližnji okolici, da jo bom lahko takoj preoblekla.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 470
25.10.2007 10:30:32   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

naša je zdaj vroku 10ih minut že 3x driskala, od tega enkrat tako, da je bla komplet za preoblečt user posted image ....če bo šlo tako naprej, bo treba še danes po nove plenice.... Mogoče bi šla malo ven z Nejo, ampak samo v zelo bližnji okolici, da jo bom lahko takoj preoblekla.

Pejta k zdravniku, pa zahtevi laboratorijske preiskave.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.10.2007 11:01:58   
Zamima
dan,...

včeraj je pri nas bila grozljivka, tile zobki pa so nam dali vetra, malo pred 19.00 se je začelo - jok, jok in še enkrat jok, prav vedela sem da jo nekaj boli,... dudo je grizla s tistim trdim delom, sem jo nosla sem pa tja, ji pela jo zibala,.... nič ni pomagalo, komaj sem jo prepričala, da je pojedla flaško adaptiranega mlekauser posted image ,... potem sem ji dala Panadol baby (piše, da pomaga pri bolečinah ob rasti zob),... potem je vsaj lahko zaspala, revca,...

Nato budnica, čez eno uro - ŠOK - ko sem jo šla previjat je bila vsa podriskana in vse živo rdečo, vneto user posted image user posted image ,.... takoj sem jo namazala najprej z bebivalom,... potem se je malo umirila, je začela delati neumnosti "pospravljati" stvari,... potem preden sem jo dala spat pa sem jo še enrkat previla - spet driska, še vedo vsa rdeča user posted image , pa sem jo kar s praško pasto namazala user posted image .

Zdaj jo pa na vsake tolko previjam in mažem kot zmešana z Bebivalom user posted image . Upam, da je ta driskica res od zobkov, ker drugače je čist živahna, pa normalno papca. user posted image

ve katera kaj se dogaja z našim drugim forumom? user posted image Ali samo jaz vidim tiste pikapoke vsepovsod? user posted image ,...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.10.2007 11:12:26   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima
ve katera kaj se dogaja z našim drugim forumom? user posted image Ali samo jaz vidim tiste pikapoke vsepovsod? user posted image ,...

Prav luštn je pikapolonice brat... user posted image

Pozdravite se!user posted image  

LP
Ž.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.10.2007 11:13:16   
Zamima
Punce, tiste, ki ste že hodile kaj v kake hotele z vašimi user posted image mi povejte nekaj,... smo bili sicer na morju, ampak smo si sami kuhali, tako, da ni bilo sploh težav,... zdaj gremo v bungalove, jedli bomo pa v hotelski restavraciji, sem razmišljala, da bi kar čist navadno marelo vzela (mam eno tako, kjer lahko otrok samo sedi - ne da se v nižji položaj), bi jo kar zloženo prinesla tja in potem dala Zalo noter, tako jo lahko lažje hranim, ker ne vem kako bo to zgledalo, da mi bo sedela v naročju in pocala po mojem krožniku user posted image .
Ali obstaja še kaka druga rešitev?user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 474
25.10.2007 11:18:35   
viv_
Pokliči v hotel pa vprašej, če majo stolčke za otroke. Zdej jih po večini kar povsod majo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......