Zamima
|
dan,... včeraj je pri nas bila grozljivka, tile zobki pa so nam dali vetra, malo pred 19.00 se je začelo - jok, jok in še enkrat jok, prav vedela sem da jo nekaj boli,... dudo je grizla s tistim trdim delom, sem jo nosla sem pa tja, ji pela jo zibala,.... nič ni pomagalo, komaj sem jo prepričala, da je pojedla flaško adaptiranega mleka ,... potem sem ji dala Panadol baby (piše, da pomaga pri bolečinah ob rasti zob),... potem je vsaj lahko zaspala, revca,... Nato budnica, čez eno uro - ŠOK - ko sem jo šla previjat je bila vsa podriskana in vse živo rdečo, vneto ,.... takoj sem jo namazala najprej z bebivalom,... potem se je malo umirila, je začela delati neumnosti "pospravljati" stvari,... potem preden sem jo dala spat pa sem jo še enrkat previla - spet driska, še vedo vsa rdeča , pa sem jo kar s praško pasto namazala . Zdaj jo pa na vsake tolko previjam in mažem kot zmešana z Bebivalom . Upam, da je ta driskica res od zobkov, ker drugače je čist živahna, pa normalno papca. ve katera kaj se dogaja z našim drugim forumom? Ali samo jaz vidim tiste pikapoke vsepovsod? ,...