|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
25.10.2007 15:56:07   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

nogavica, nisva šli v Qulandio,.... mogoče se lahko kdaj zmeniva pa se dobiva tam na kofetku user posted image (reci, da si za user posted image )

... da bi z mano šla user posted image .
Ja, seveda, se lahko kdaj zmeniva user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 501
25.10.2007 16:00:20   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Saj mi ni lekarnarka rekla, ampak ena baba, ki je za mano čakala v vrsti. user posted image
Res ne vem, kaj bi lahko bilo narobe, saj sem ga toplo oblekla (in ne preveč, kar spet ne bi bilo dobro ...).
Upam, da se pozdravi do vikenda.

Eno vprašanje - spet me mučijo tele popolne mame na RR. Ali ve vse same kuhate? Imate domačo zelenjavo z vrta, ali mleko od kmeta, vse pripravljate sveže - ali imate tudi kaj v zmrzovalniku? Berem teme o prehrani, pa se oglašajo samo tiste, ki še v življenju niso dale otroku adaptiranega ali alpskega mleka (fuj fuj), pa Linotov (bljak), pa Fruhzwergov (o bog), pa Frutkov ... Pa instant čaji so totalno zanič (samo kaj, ko pa moj samo to hoče pit), pa ki kuhajo cele dneve, pa vse zmorejo same, pa v 5 letih še niso otroka kje v varstvu pustile, pa nevemkajševse.
A gre samo za nabijanje ega, pa se druge mamice (ki imajo manj časa biti popolne) ne upajo oglasit, ali sem samo jaz tako grozna mama? user posted image

Najprej še moj komentar: no zgleda, da sem tudi jaz daaaleč od popolne mame (sem mislila, da sem samo jaz), domače zelenjave pred blokom nimam, če se me  usmili sestra jo dobim, drugače... Vse je strogo ˝sveže˝pripravljeno in Bog ne daj, da bi kaj dala v hladilnik za drug dan, kaj šele v zmrzovalnik user posted image . Alpsko mleko je pri nas v hrani že kakšnih 14 dni in aleluja za mleko, tako so Linoti, mlečni riži, gres in celo PUDING, pri nas veliko v obtoku. No pa je šla moja predstava o tem, da sem idealna mama, po zlu.
user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 502
25.10.2007 16:02:22   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Punce, ki dajete Linote za zajtrk - kaj pa jim daste za večerjo?
Jaz Živi za zajtrk dam jogurt ali skuto, mlečne žitne kašice pa za večerjo. Saj verjetno je tako tudi o.k. user posted image

Pri nas je enako. Če mi slučajno zmanjka jogurta, ji že dopoldan pripravim kaj mlečnega.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
25.10.2007 16:04:09   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Tiste, ki ste dobile zavrnjeno podaljšanje porodniške (Marella,...). So iz CSD poslali odločbo tudi v službo?

Sem šla pogledat v odločbo in tam pišeosebna vročitev: 1. vlagateljica in 2. arhiv Sem se pa tudi spomnila, da sem jim mogla sama sporočit v službo

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 504
25.10.2007 16:08:45   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

nogavica, nisva šli v Qulandio,.... mogoče se lahko kdaj zmeniva pa se dobiva tam na kofetku user posted image (reci, da si za user posted image )

... da bi z mano šla user posted image .
Ja, seveda, se lahko kdaj zmeniva user posted image .

ah, pustiva zdaj sebastijana user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 505
25.10.2007 16:09:14   
marella1
Spet jaz (to je tako, ko me pa ni par dni in moram pokomentirati vse za nazaj in naprej)

user posted image za Nejo. Čimprej se pozdravita

Zamima: super za dopust, bosta ful uživale

Malinčica:
pri nas je zadnje dni enako pri previjanju. Gospodična ne moe biti pri miru in jo lovim po previjalni, ko jo končno ˝dobim˝ pa užaljen jok
mama Viv: user posted image user posted image za lepe pupike.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 506
25.10.2007 16:28:11   
krfjolca
Haha, že 100x sem tole Vrbo videla od Zrneca, pa se še vedno režim ko nora zraven. Komaj čakam tisti šov, ki ga bosta z Ladotom vodila. A s ti tud notr padu al kaj je že. Kdaj se začne?

Mi gremo tudi na dopust user posted image . V nedeljo špricnemo v toplice - do srede. Časti moj oči. Mami za 50, mene za diplomo, dragi in Anže sta pa pač prikolici user posted image user posted image . Ne vem še, kako bomo pri mizi, verjetno z vozičkom, če bo pa tečka, bomo pa morda kak stolček nafehtali. Se sploh ne obremenjujem, nekako bomo že. Samo me skrbi, kaj bo jedel čez dan, ker imamo samo zajtrk pa večerjo. Pa ful gledajo v tej restavraciji in je ful težko kaj sunit pri zajtrku za s sabo. user posted image  Nazadnje sem bila čisto razkurjena, ker mi niso pustili odnesti enega jabolka ... Pa torbic ne smeš imet s sabo.

Zdajle sem pa tako lačna, da bom kar umrla. Imam kao sadni dan, pa sem pojedla 2 mandarini danes. Zdaj me je pa tu na šihtu premamil letak za Njamy dostavo hrane. Margarita je že na poti user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 507
25.10.2007 16:35:09   
Nogavica

Komaj čakam tisti šov, ki ga bosta z Ladotom vodila. A s ti tud notr padu al kaj je že. Kdaj se začne?

Ja, jaz se tudi že veselim. V nedeljo, 28. 10. bo prvič.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 508
25.10.2007 16:44:30   
krfjolca
EVO, ZDAJ SE PA BAŠEM user posted image    MMMMMMMMMM JE DOBRA!!! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 509
25.10.2007 16:44:55   
Zamima

Mi gremo tudi na dopust user posted image . V nedeljo špricnemo v toplice - do srede. Časti moj oči. Mami za 50, mene za diplomo, dragi in Anže sta pa pač prikolici user posted image user posted image . Ne vem še, kako bomo pri mizi, verjetno z vozičkom, če bo pa tečka, bomo pa morda kak stolček nafehtali. Se sploh ne obremenjujem, nekako bomo že. Samo me skrbi, kaj bo jedel čez dan, ker imamo samo zajtrk pa večerjo. Pa ful gledajo v tej restavraciji in je ful težko kaj sunit pri zajtrku za s sabo. user posted image  Nazadnje sem bila čisto razkurjena, ker mi niso pustili odnesti enega jabolka ... Pa torbic ne smeš imet s sabo.

ja, joj to je tak brezveze, res ( ponekod majo prav table z napisom: prepovedano odnašanje hrane iz restavracije user posted imageuser posted image user posted image user posted image ,...

no mi si bomo kaj skuhali, kaj na hitro, mogoče vzeli kaj pripravljenega zraven.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 510
25.10.2007 16:46:36   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Malinčica:
pri nas je zadnje dni enako pri previjanju. Gospodična ne moe biti pri miru in jo lovim po previjalni, ko jo končno ˝dobim˝ pa užaljen jok

jaz sem končno pogruntrala začasno rešitev tega problema - dajte otroku v roke neko stvar, ki mu je zanimiva in previjanje bo prijaznejše user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 511
25.10.2007 17:27:06   
krfjolca
Zdaj mi je pa slabo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 512
25.10.2007 18:58:44   
Nogavica

jaz sem končno pogruntrala začasno rešitev tega problema - dajte otroku v roke neko stvar, ki mu je zanimiva in previjanje bo prijaznejše user posted image

Evo, točno to mi prakticiramo že kake3 mesece. Imam na previjalni nekaj igračk, ki drugače niso na dosegu, pa so ji potem tako zanimive, da previjanje res več ni problem user posted image . Prej smo pa imeli velike borbe. Se opravičujem, ker nisem že prej tega delila z vami user posted image , mogoče bo pri kateri palilo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 513
25.10.2007 19:00:17   
Nogavica

EVO, ZDAJ SE PA BAŠEM user posted image    MMMMMMMMMM JE DOBRA!!! user posted image

Zdaj mi je pa slabo user posted image

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 514
25.10.2007 19:08:47   
Aja1
Neja je v posteljici (upam, da je zaspala).
Popoldan sem šla z Nejo še enkrat do P, ker je neprestano driskala. Jedla ni skoraj nič (pol banane in pol jogurta), pila je pa le za vzorec. Noče in pika. Je rekla P, da dehidrirana še ni in da naj jutri pridemo nazaj na kontrolo teže in da jo še enkrat vidi. Če ne bo boljše, greva v bolnico

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 515
25.10.2007 19:17:34   
ircica
Ojoj, Aja1, držim pesti za vaju z Nejo. Saj bo stisnila, da bo kmalu bolje.

Igrače, ki so samo na previjalni... to pri nas ne pali več. V 20s vrže igračo čez rob, potem pa hoče za njo. Pa še previjalna se mi podira. Tako da jaz prakticiram kar previjanje v teku. Ful je zabavno.

Kostja pa že spi. Kašica je bila že skuhana, pa ni mogel počakat, da se shladi. Sem mu mislila dat par potegov, da se pomiri, pa je v 5 minutah spal. Saj ni spal popldne in dopoldne samo 45 minut, mogoče pa bo držalo. Samo pri odtegovanju joške bom imela (še bolj) slabo vest.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 516
25.10.2007 19:21:38   
ircica
Danes so me pa skoraj obtožili zanemarjanja otroka. Z mamo smo šli s Florine, Kostja v njenem naročju, v vozičku pa dve pokopališki ikebani (pač Strojan sistem). Po stopnicah pred blokom sem najprej nesla malega, ga dala mali, potem pa prešerno za en ročaj peljala voziček po klančini (precej strmi). Pa skočita dva moška k meni, jaz se že veselim, da mi bosta pomagala, onadva pa samo pogledata v vozek in malo razočarano ugotovita:" ja, rože mate. pa sva misla, da otroka kar tak mirno peljete."

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 517
25.10.2007 20:35:09   
Nogavica
Aja1, držim pesti, da bo z Nejo jutri boljše, da vama ne bo treba v bolnico user posted image  user posted image .

Živa tudi že spi. Se je utrudila, ko nam je ves dan kazala, kako hodi ob tisti "multifunkcijski" igrači (kako se ji sploh reče - tisto, ko je na kolesih in lahko potiska pred sabo user posted image ). Potem smo pa mi veselo ploskali, ona pa zraven. Kako je zlata, potiska tisto pred sabo, mi ploskamo, se ustavi, zaploska z nami, potem pa gre naprej user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 518
25.10.2007 20:38:44   
atanja
Ajauser posted image . Pri nas je ted ful pil. Po pol litra tekočine tako da ni blo panike. KEr jest ni hotu sem mu pa kar flašo dala da ni bil lačen.

Joj pri nas se je pa navadu da med nama spi. A ma kera za to nasvet? Pa sem rekla da tega ne bo pri nas. Dam ga med naja da zaspi pol pa jaz zaspim in se tako stiskamo celo noč Zbudim pa se cela polomljena.... Sm tok jezna. Mrzlo mava v sobi in mi je zopern ga pustit da bi kolovrativ v svoji pojtsli k bi bil še bl bolan....

Jaz pa vneto iščem službo pa prošnje pišem pa nič pametnega ni...

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 519
25.10.2007 20:41:42   
Zamima
OK, katera kremica je najboljša za vneto lulo in rito user posted image
- bebival
- paška pasta
- bepanthen

saj vem, da sem čudna, ampak sem res pozabla kaj sem nazadnje uporabljala, ... še vedno je namreč precej rdeče, skoraj nič boljše kot je bilo včeraj user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 520
25.10.2007 20:47:34   
ircica
Zamima: jaz glasujem za bepanthen, ampak samo zato, ker bebival dajem vedno gor, praške paste pa še nisem rabila. (in slišala sem, da je samo bebival brez parfuma).
upam, da bo zali kmalu bolje.

Nogavica, si kar predstavljam Živo, kako se nosi.user posted image user posted image
Kostja obožuje svoje hodalice, samo v vrtcu je problem, ker mu ne pustijo stolov po igralnici vlačit. Zadnjič je hotel vzgojiteljico potiskat.user posted image

Se kar vprašam, če bo sploh sam shodil, ko mu s pripomočki tako dobro gre.

Atanja, kaj naj ti rečem - pol noči se z malim stiskam na 60 cm, potem pa gremo vsi na družinski kavč - prav kraljevo se počutim (pa še tam vsake pol ure spleza na drugo stran, ko išče joške)

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 521
25.10.2007 20:56:41   
Nogavica
Zamima, jaz glasujem za praško pasto. Mi smo imeli prve mesece Bebival za nego, potem pa je začela dobivat neke pikice in smo prešaltali na Bepanthen, ki ga zdaj uporabljamo redno, in smo zaenkrat zelo zadovoljni. Ko pa je 2x dobila ful rdečo rito pa smo nabavili praško pasto in je po dveh ali treh mazanjih čisto izginilo.

atanja, nimam nobenega nasveta - Živa tudi zdaj že en mesec spi z nama in sem se že nehala jezit/sekirat. Pa držim pesti za službo user posted image .

Jaz bi tudi že zdavnaj morala začet pošiljat prošnje. Včeraj se mi je iztekla porodniška, jutri pa se grem prijavit na zavod user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
25.10.2007 21:02:32   
Zamima
ja, zdaj sem vidla, da sem se zmotla praška pasta je, ne paška user posted image .

Ja, meni jo je prav grozno gledat, kak je vsa rdeča in to kar naenkrat no user posted image user posted image -

jutri bom probala z bepanthenom user posted image , pa bomo videli.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 523
25.10.2007 21:10:09   
Nogavica
Pa kaj praška pasta ji nič ne pomaga? Pri Živi je bilo že pri naslednjem previjanju videti izboljšanje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 524
25.10.2007 21:13:04   
Zamima
sploh ni videti izboljšanja - zaenkrat user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?