|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
24.10.2007 12:17:28   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Vidim, da me je mama viv gladko ignorirala in bi šla na kofi samo z krfjolco. Pa nč (smajli, ki ima dolooog dooooolg nos user posted image ).

Tole user posted image

Neja, pozdravi se user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.10.2007 13:43:00   
Aja1
Smo nazaj. Neja ima virozo (kot sem predvidevala). Zdaj spi. Že tretji dan skoraj nič ne je. No, včeraj je pojedla en jogurt in eno hruško, danes pa je spila 100 ml mleka...noče nič drugega. Pije pa tudi bolj malo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.10.2007 14:53:21   
Aja1
Sem se pa zdaj spet spičla z mojim. Zdaj je namreč šel k svojim domov pomagat prestavit ene dve stalaži (ja, full dela user posted image user posted image user posted image ) in ga ne bo do zvečer (pa še na eno pijačo bo šel s kolegom) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol sem mu pa rekla, da verjetno ni tako nujno, da bi ravno danes šel (ker je pač Neja bolna in bi jaz raje vidla, da bi bila oba doma)...uh, je bil takoj ogenj v strehi, da vedno komliciram, kadar gre k njegovim user posted image Pa da jo bom menda že sama zrihtala...potem je rekel še, kaj bi naredila, če bi bil v službi..... No, pol sem mu pa jaz rekla, da zakaj me je dopoldan klical v službo, če lahko vse en sam naredi...in njegov odgovor - " sej ti si mama in si prišla zaradi Neje domov". On je bil itak doma in sem jaz mogla dopust vzet, da sem prišla (pa mi ni bilo težko....normalno, da sem prišla - ampak princip....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem tako jezna user posted image user posted image user posted image
Sorry, za tale izpad user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.10.2007 15:13:51   
krfjolca
Uf, Aja1, tile naši dedci. Prav vsak ima svoje izpade. (sori, Žiga user posted image )
Sva se pa midva tudi včeraj treščila. Pri naju je bil pa razlog, da čisto vedno, kadar se kaj dela, traja sto let, preden je narejeno. Pri njih so očitno vsi naštelani tako. Za podstreho se kar ne najde časa. Pa bi imeli v 3h urah vse prištimano za betoniranje, pa se kar ne lotijo. Potem pa gleda TV cel večer, pa jamra, da nikoli nima časa. OK, pa ne samo za podstreho, še cel kup drugih stvari je, ki bi jih bilo treba narediti, pa kar odlaša. Mojemu avtu že pol leta ne dela pumpa za vodo za brisalce, pa ne najde časa, da bi - vsaj peljal popravit. Popenim pa sevedqa pri gospodinjskih stvareh. Ko cel dan skačem okrog, pa še vedno je cela bomba po stanovanju, on pa pušča vse, kot pač pade. Jaz še dnevnika nimam časa pogledat, on pa gleda TV medtem ko jaz pospravljam, pazim mulca, likam in kuham hkrati. user posted image

Ok, se jaz tudi opravičujem za izpad user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.10.2007 15:54:08   
max81
o babe vidim, da mate druge tud probleme z bolšimi polovicamiuser posted image user posted image , sem mela že občutek, da sam jest non stop skoz neki pluvam čez mojga in sej veste še komuser posted image

danes smo mi spali do 9.45user posted image user posted image , moj pa tko vneto čaka budilkouser posted image a budilka je zatajilauser posted image user posted image ..hudoooo
jest sm se že ob 23h spravla v postlo, pol pa nisem mogla zaspat, ker me je tko hudo bolela rama...jej za znoret, sploh nisem vedla kam naj dam rokouser posted image user posted image user posted image
Urška čevlji so ful dobriuser posted image
bolniki pozdravite se čimprejeuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdejle pa šibam pospravlat, moj rihta kurilnicouser posted image user posted image ...ja glih že ene 3 tedne, pa verjetn še en cajt ne bo fertikuser posted image , ampak naj mu bo, je bil prejšn teden ful prehlajen, pa ponoč na šiht, tko, da naj mu bo...mi je ravno uzadno rekel, da sm očitno že pozabila kako je če delaš ponočuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.10.2007 15:55:35   
Zamima
jeeeej midve sva pripravljeni za sneeeeeg user posted image user posted image , sem ji kupla kombinezon v C&A, sem bila zdaj prvič tukaj v MB, v Lascarpi pa sva kupile skibucke user posted image .

Pa končno sem si jaz tudi nekaj privoščila - trenerkico v MANI in 2 pižamici (sem jih bila že nuuuujno potrebna) - zdaj pa lahko grem na Pižama party user posted image user posted image user posted image

Pri nas je še vedno ful žalostno vreme,....

zdaj sem malo nahecala, da se je prav fino igrat s škatlo od čevljev v stajici, .... samo toliko, da imam mir in da se javim tukaj na RR user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.10.2007 15:57:31   
ircica
Veliko objemov in boga boga božanj vsem bolanim novembrčkom ter njihovim mamam, ki vdano prenašajo muhe svojih mož.

Preden sem dala Kostjo v vrtec sem si narisala mentalno idealno sliko, da se je bom oklepala v službi. Na tej sliki ostali otroci v skupini delajo svoje stvari, se igrajo, menijo, spijo itd., vzgojiteljica pa zabava Kostjo, ker je pač tako luškan.

No, pa se je že 3. dan vrtca slika uresničila. Ko sem prišla po njega, so ostali otroci spali, vzg. pa mu je kazala ribe v garderobi (ampak najbrž ne zato, ker je luškan). Mali ima štrajk - najprej me ni hotel spustit, potem se ni hotel cartat, jest, spat ali pač karkoli, kar so mu naumili.
Doma pa mi bo najbrž prirasel na bok. Celo kosilo sem naredila pod hudo inšpekcijo. Zdaj je končno zaspal (dopoldne je spal cca. 15 minut v vozičku, ko sva šla iz vrtca).
Saj bo, se bo že navadil. Vmes pa me čakajo vprašanja kot: A on že kaj je po žlički? Kako pa se zamoti? Ali kdaj sam zaspi? - Na katera lahko odgovorim samo, da je zvest svojemu imenu - trmast in vztrajen.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 407
24.10.2007 15:59:37   
ircica
Moja budilka je tudi zatajila - do 8.30. Ne vem, kdaj smo nazadnje tako dolgo spali, še dobro,da nisem imela vožnje.

V drugih novicah: danes so mi odžgali bradavico na obrvi. Boli pa še lepo ni. Upam, da bo čez 1 teden bolje.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.10.2007 16:23:15   
Aja1

ja,naše slabše polovice so včasih res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja noče pit (je itak ne) user posted image ...se stran obrača. Kaj naj naredim? Mogoče bi edino jogurt jedla, ampak ga je včeraj izbruhala pa tudi ker ima drisko verjetno ni ok.

Zdaj je v roku desetih minut 4x driskala user posted image ..prvič je dobesedno teklo od nje... umazana do vratu. user posted image user posted image ...ja, moj pa PRESTAVLJA STALAŽO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 409
24.10.2007 16:24:21   
Aja1
Sorry Ircica, ampak tvojim postom se vedno nasmejimuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.10.2007 16:27:20   
Aja1
Neja je danes pa tako crkljiva, kot še nikoli. To mi je sicer všeč, ampak ker je bolna, želim, da ta crkljivost čimprej mine in bo spet polna energije.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 411
24.10.2007 16:55:13   
Nogavica
Tudi jaz želim ostalim novembrčkom, da se čimprej pozdravijo user posted image . Živa zdaj spi. Zaenkrat je o.k., sva ji prej spucala nos in špricnila not Operil P.

ircica, user posted image .

Glede dedcev - zelo podobno kot pri krfjolci, samo ga ne smem preveč šimfat, ker zadnje čase rad bere naše čvekanje user posted image .

Ste že videle to skrito kamero: klik? Saj mogoče je že stara, ampak jaz sem jo danes prvič videla in mi je dobra fora.

Imam predlog glede drugega foruma: glede na to, da smo vseeno rade na RR, bi ga pa lahko ponucale za naš seznam (ki nam zdaj, ko je tako dolg, krade dragocene strani) in za fotke. Pa bi takrat, ko katera kaj dopiše, dala samo link do tja, namesto, da lepimo cel seznam, pa še ponavadi ga je treba ful iskat, potem pa po možnosti še napačnega najdemo. No, pa fotke bi lahko tja lepile.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.10.2007 17:14:45   
max81
Zdaj je v roku desetih minut 4x driskala ..prvič je dobesedno teklo od nje... umazana do vratu. ...ja, moj pa PRESTAVLJA STALAŽO!!!!

joj ti mali revež bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tole bi pa pr nama danes spet pokal, da bi blo kr veseleuser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak čist resuser posted image user posted image user posted image , najprej otrok, pol pa vsi ostali, tud če sm jest nek čist bogu izzaaa noguuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 413
24.10.2007 17:16:10   
max81
Zamima, ti ti zapravljivka..zdej mi pa prosim povejte, od kje vam tolk dnarja, da non stop neki na veliko zapravlateuser posted image , ker jest bi namreč tudiuser posted image , pa nimam od kje vzetuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 414
24.10.2007 17:44:18   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Zamima, ti ti zapravljivka..zdej mi pa prosim povejte, od kje vam tolk dnarja, da non stop neki na veliko zapravlateuser posted image , ker jest bi namreč tudiuser posted image , pa nimam od kje vzetuser posted image

ni ni več €€ user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 415
24.10.2007 17:49:47   
max81
naša žabica pančka, pa ta tretji zobek nam je danes pokukal na plano...jemo danes bolj tekoče stvari, pri pireju in mesku je pojedla par žličk....zgleda da ji ne paše jest bolj gostih stvari.....no sej ni panike, bo pa jutri malo več pojedla

no zdej pa šibam

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 416
24.10.2007 19:29:29   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Vidim, da me je mama viv gladko ignorirala in bi šla na kofi samo z krfjolco. Pa nč (smajli, ki ima dolooog dooooolg nos user posted image ).

Tole user posted image

Jooooooooooooooj, so so so sorry user posted image  Res nisem vidla! Itak da vse dobrodošle! Res vse! Sam jest bolj površno berem. Urška, zate user posted image

Boščki vsi bolniki! Evo, za zdavje user posted image

Jest sem pa učer Mirni kupla novo trak-rutko, pa so jo že dons v vrtcu zgubil user posted image

Mojga morm pa kr pohvalt te dni - učer je pršu že ob 16h domov iz službe user posted image user posted image  Je blo tok luštno, k smo bli popoldne skupi. Pa dones je bil tudi kr zgleden.

Aja, v Merkurju na Primskovem majo postavljen Ice Age, pa vse se premika. Zarja je bla navdušena! Pejte gledat user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 417
24.10.2007 19:54:09   
Aja1
No, Neja  spi. Zvečer je popila 60 ml, več ni hotela. Bomo videli, kakšna bo noč user posted image user posted image user posted image

Dejte mi nekaj povedat. Kdo da bolniško za nego otroka? Pediater ali osebni zdravnik na predlog P? Jaz zdaj nisem nič spraševala, bom kar dopust dala.....ja, mogoče mi bo še žal user posted image user posted image user posted image ....oz. mi je že žal, da bom dala 3 dni dopusta, namesto bolniške.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 418
24.10.2007 19:56:00   
viv_
Bolniško da pediater. Naj ti ne bo žal, dopust se ti finančno bolj splača kot porodniška, pa itak ga imamo veliko, ker med porodniškim ti pripada komplet letni dopust.

Jaz sem drug teden frej user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 419
24.10.2007 19:57:13   
atanja
Hej sam tok a mi lahko še enkrat date un link gor za dobre slikce k smo jih pred časom vneto leple v poste? A veste kerga? sm ga zgubla

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 420
24.10.2007 20:21:59   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Hej sam tok a mi lahko še enkrat date un link gor za dobre slikce k smo jih pred časom vneto leple v poste? A veste kerga? sm ga zgubla

TUKAJ

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 421
24.10.2007 20:23:45   
krfjolca
Moj pingo je tudi zaspal. Sem ga skopala, pa sem ga prekmalu iz banje vzela in je bil neskončno užaljen. Potem je tako tulil, da ga nikakor nisem mogla previt (rite že dolgo ne mažemo več, ker je pri tej zvijajoči se glistici to nemogoče) in obleč. Ko mi je končno uspelo, je od hudega joka začel hropst in se davit in nazadnje izbruhal večerjo. Sem ga lahko samo še enkrat v banjo postavila pa jovo na novo. user posted image
Potem sem mu po pol ure dala mleko, da je zaspal (ampak sem naredila narobe, vem). Zdajle se je ravno zbudil, očitno mu je slabo. Se mu je dvigovalo, ampak ni bruhal. Zdaj spet spi. Očitno gre res za virozo. Aja1, a ste vi kaka zdravila dobili? Ker ne vem, ali moram k zdravniku ali ne. In v kakšnem primeru bi morala. Nočem za vsako stvar tja letat, da mi potem reče, naj veliko pije, zraven pa še kak hujši virus pokasira.

Zdaj uživava zakonsko idilo - vsak za svojim računalnikom. Prejle je šel dragi mož (naveličan mojega nerganja) na podstreho in 20 minut malo brkljal (in zdaj misli, da bo nekaj časa mir pred mano user posted image ), privlekel dol ene sanke, ostalo je pa tako, kot je bilo.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 422
24.10.2007 20:27:23   
atanja
Hvala Aja.
Jaz sem si tud danes bolniško odprla. Zato k ne vem kako bom z urami....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 423
24.10.2007 20:38:58   
Aja1
Krfjolca, nismo dobili nič zdravil.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 424
24.10.2007 20:39:52   
max81
eh moja2 sta oba zaspala, jest pa še ne grem, ker ne bom mogla zaspat, ker bo dec spet na veliko smrčaluser posted image user posted image user posted image , če bo zaspal pred manouser posted image
po tv-ju itak nič pametnega....a se bo tle gor kej čvekal al nč

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......