|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
24.10.2007 20:42:45   
Aja1
Atanja, kako je s Tedom?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 426
24.10.2007 20:44:44   
Aja1
danes sem se v ZD pogovarjala z eno mamico, ki ima tudi alergično punčko na jajca. Po cepljenju OMR ni mogla dihat in je bila dva dni na kisiku user posted image user posted image user posted image . Mene je resnično strah cepljenja....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 427
24.10.2007 20:48:10   
MALINČICA
Dober večer!

No, moj mali polhec spi, jaz pa samevam in se bašem.

Vsi, ki ste bolančkani, dajte se čimprej pozdravit!!
Maj je zdaj že kar tretji teden tak nekako nahoden, no iz noska mu hb ne teče več, pokašlja pa še tu in tam! Pa nekako nisem šla do pediatrinje, ker ni imel vročine, pa tud obnašanje je bilo skoz ok, pa ful se bojim, da bi se tam še česa drugega nalezel in zbolel še bolj. Smo pač malo bolj čajčke furali.

No, vidim, da ni samo pri nas zadnje čase oblačenje in previjajnja skoraj nemogočeuser posted image
Otrok tako tuli, da je joj!!! In ponavadi se pokaka ravno takrat, ko ga zjutraj preoblečem, previjem in ko se od vsega tga neha dret in kričat, pol se skrije za fotelj in kaka! Grrrr. In vse na novo + ekstra dretje! Da ne omenjam tega, da se mi pokaka takrat, ko se mi že krizno mudi v službo. Kriza.
Sicer pa sem čisto zmedena glede tega vremena. Otroka sploh ne znam obleči več. Madona! Ponavadi ima olečene žabe, hlače bodi in eno majičko čez, pa se mi včasih zdi, da mu je hladno. Eh...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 428
24.10.2007 20:48:59   
Aja1
Tiste, ki ste dobile zavrnjeno podaljšanje porodniške (Marella,...). So iz CSD poslali odločbo tudi v službo?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 429
24.10.2007 21:19:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

danes sem se v ZD pogovarjala z eno mamico, ki ima tudi alergično punčko na jajca. Po cepljenju OMR ni mogla dihat in je bila dva dni na kisiku user posted image user posted image user posted image . Mene je resnično strah cepljenja....

user posted image user posted image user posted image Tud mene je ful strah cepljenja. Mi mamo jajca na 3. Kulk mate že vi Aja1?  Ravno dans smo mel spet dermatologa, ampak je blo ful brezveze, ful čudna dohtarca, povedala mi ni nič novga, ble smo noter glih 3 mintuke, pa še rekla mi je , da naj kar neham dojit. Zakaj že? Je pa že boljš, da pije pri men kot pa tisto Allernova kemijo, pa itak pazim, da ne jem prepovedanih stvari.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
24.10.2007 21:23:08   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

user posted image user posted image user posted image Tud mene je ful strah cepljenja. Mi mamo jajca na 3. Kulk mate že vi Aja1?  Ravno dans smo mel spet dermatologa, ampak je blo ful brezveze, ful čudna dohtarca, povedala mi ni nič novga, ble smo noter glih 3 mintuke, pa še rekla mi je , da naj kar neham dojit. Zakaj že? Je pa že boljš, da pije pri men kot pa tisto Allernova kemijo, pa itak pazim, da ne jem prepovedanih stvari.

Neja ima rumenjak 6,46igE (3. razred) in na beljak 23,3igE (4. razred) user posted image . Cepit se gre 20.12. Ampak bom probala kej prestavit. Rada bi, da bi bila cepljena takrat, ko ne bo več alergije... Upam, da kmalu sprejmejo zakon o cepljenju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
24.10.2007 21:26:34   
Anonimen

Neja ima rumenjak 6,46igE (3. razred) in na beljak 23,3igE (4. razred) user posted image . Cepit se gre 20.12. Ampak bom probala kej prestavit. Rada bi, da bi bila cepljena takrat, ko ne bo več alergije... Upam, da kmalu sprejmejo zakon o cepljenju.

No potem ma Ana malenkost manj reakcije, sam vseen je vse skup en velik šmorn. Pa je treba pr tem OMR cepljenje bit v kakem starostnem okviru al ni važno do kdaj se cepi? A bojo spremembe, nisem najbolj na tekočem glede tega. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
24.10.2007 21:28:34   
Aja1
Ja, bodo spremembe. Cepljenje ne bo več obvezno. In če bo ta zakon kmalu sprejet, bi jaz odlašala s tem do enega tretjega leta (do takrat naj bi alergija izvenela).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
24.10.2007 21:29:28   
Aja1
Še to...tista punčka ima na jajce "samo" 0,89 igE.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 434
24.10.2007 21:30:20   
ircica
Aja1, kaj vam ne morejo zamaknit cepljenja? To bi bil sicer najbrž problem, če gre Neja v vrtec, ampak dokler je doma, bi ga sigurno lahko prestavili. Druga pot bi bila pač, da je ne daš cepit in računaš, dabo zakon sprejet pred tvojim povabilom k sodniku za prekrške. Prekrški pa itak... pa kaj, če ga imaš?
(razmišlam samo, ker mi je čudno, da me je P že pri dveh obiskih spraševal, kako je mali z jajci zaradi cepiva. če je taki problem, valjda obstaja kakšna druga pot kot sprožit alergijo, da ne dobi davice)

Midva pa sva tudi imela idilo - domači tiramisu in šampanjec, ker imamo že tako velikega otroka, da hodi v vrtec in jutri ne bo jokal. Zdaj pa ima on fuzbal, jaz pa sem knjigo prebrala in sem na netu.

mimogrede, 1. prednost vrtca: tla so pomita, v kosilu je bilo meso in včeraj sem v kavarni 1 uro brala knjigo. razvajanje na kubik.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 435
24.10.2007 21:32:57   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Aja1, kaj vam ne morejo zamaknit cepljenja? To bi bil sicer najbrž problem, če gre Neja v vrtec, ampak dokler je doma, bi ga sigurno lahko prestavili. Druga pot bi bila pač, da je ne daš cepit in računaš, dabo zakon sprejet pred tvojim povabilom k sodniku za prekrške. Prekrški pa itak... pa kaj, če ga imaš?
(razmišlam samo, ker mi je čudno, da me je P že pri dveh obiskih spraševal, kako je mali z jajci zaradi cepiva. če je taki problem, valjda obstaja kakšna druga pot kot sprožit alergijo, da ne dobi davice)

V vrtec gre že 5.11. in P bo napisala potrdilo samo za en mesec in pol (dokler ne bo cepljena). user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 436
24.10.2007 21:34:42   
Anonimen
Pa misliš, da bi se to dalo tak odlašat? No men je dons rekla dohtarca da alergija na KML ponavadi izveni do 1.leta. Ostalo pa to 2. ali 3. leta ja.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
24.10.2007 21:35:41   
Anonimen

Zdaj me je pa še milijonkrat bolj strah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
24.10.2007 21:36:21   
Aja1

Pa misliš, da bi se to dalo tak odlašat?

Ne vem.... Nekje sem prebrala, da naj bi bil zakon sprejet v pol leta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
24.10.2007 21:37:20   
Aja1

Zdaj me je pa še milijonkrat bolj strah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, sorry, da sem te prestrašla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mene je tudi takoooo strah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
24.10.2007 21:38:24   
Aja1
Čeprav P pa tako zagovarjajo cepljenje......

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 441
24.10.2007 21:46:04   
urška76
Čer!
Mama viv nč bat, sej nisem zamerla. Zakaj pa bi, sej jest tud včasih zlo na hitr preberem, pol pa pozabm, kaj sem hotla keri povedat user posted image .
Aja kako je z Nejo? Čim večkrat ji ponudi za pit, pa tudi če popije samo požirek. Ker če ima tako drisko, lahko pride do dehidracije. To pa ni luštn. In če se ji stanje jutri ne umiri, mala pa bo čedalje bolj mirna in brez energije, zahtevaj napotnico za infekcijsko. A so ji vzeli vzorček blata, da vidijo če je rota virus? K če bosta tam pravi čas bo dobila sam eno flašo infuzije in bosta v bolnici največ eno noč, če pa sta malo pozni, sta lahko not tud več dni. Kr mal bod tečna, ne se pustit prehitr odpravit.
Tole glede cepljenja vam pa čisto nič ne zavidam. Hitr trkam na les, da moja dva na srečo nista alergična. Naj le ostane tako.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 442
24.10.2007 21:47:08   
Anonimen
Ja ta cepljenja so mal tako tako... user posted image user posted image Ta OMR to je ta cocktail cepiv, ki ga povezujejo z avtizmom, ne? 

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
24.10.2007 21:48:17   
Anonimen

Pa misliš, da bi se to dalo tak odlašat?

Ne vem.... Nekje sem prebrala, da naj bi bil zakon sprejet v pol leta.

In potem se boš pač popolnoma čisto sam odločil za morebitno cepljenje? Joj, to je res vse skupaj precej dvorezen meč.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
24.10.2007 21:49:21   
Aja1
Niso ji vzeli ne blata, ne krvi, ne vode....Je rekla samo, da je virus. Res pa je, da je do takrat samo1x driskala, popoldan pa še 5x. Zvečer je bila že malo boljše razpoložena, ampak še zdaleč ne prava.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 445
24.10.2007 21:50:18   
Aja1

Ja ta cepljenja so mal tako tako... user posted image user posted image Ta OMR to je ta cocktail cepiv, ki ga povezujejo z avtizmom, ne? 

aha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
24.10.2007 21:53:13   
Anonimen

Js res moram priznat, da tega me je pa tud ful strah. Sn že po naravi bolj paničar, si ne morem pomagat, čeprav opažam, da drugač po drugi strani pa ne kompliciram glih ne vem kak, ampak vseen. Sn mal čudn napisala zdaj tole.
Pač strah me je tega, da bi kdo hudo zbolel, sploh pa moja miškica. Mi gre kr na jok, če sam za stotinko pomislim na to. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
24.10.2007 21:55:10   
Aja1

Js res moram priznat, da tega me je pa tud ful strah. Sn že po naravi bolj paničar, si ne morem pomagat, čeprav opažam, da drugač po drugi strani pa ne kompliciram glih ne vem kak, ampak vseen. Sn mal čudn napisala zdaj tole.
Pač strah me je tega, da bi kdo hudo zbolel, sploh pa moja miškica. Mi gre kr na jok, če sam za stotinko pomislim na to. user posted image

se lahko samo podpišem pod tole. user posted image

Dejmo drugo temo. Bomo vse spravile v depresijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
24.10.2007 21:55:41   
Aja1
Kje se pa Petra potika? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 449
24.10.2007 21:58:04   
Anonimen

Kje se pa Petra potika? user posted image

To pa tud mene zanima.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......