majas
|
No mi ne bo reba komentirati glede hrane. ker se ar podpišem pod Ircico, Zamimo, Max, Nogavico itd... Tako da res ne kompliciram... Mislim no,,, kako pa smo mi zrasti,,, Hvalabogu tudi ni na nič alergična. Če se samo spomnim kako so ene pametovale kaj vse med dojenjem ne smeš jesti, tako da... Jaz mislim da je prava mama tista, ki ve kar je za otroka najboljše, in da res ne komplicira... Vam povem še to... bratranec od mojega moža... njegova baba (moram tako rečti žal) je tako nora da bi ji najraje eno prilimala... Stara je 40let tamala ima zdaj 8 mesecev. k njeni babici ki živi nad nami sploh ne pride, da se otrok česa ne naleze. Če hoče malo pocartati svojo vnukinjo si mora umiti roke, še vpraša če jo lahko, dedi jo sploh noče prijeti ker bi si moral najprej šamponirati brado. V stanovanju so zamenjali laminat ker je strupen in da se ga ne bo dotikala, so položili svež parket.... In njo lahko samo gledamo, nič tikamo... Mislim meni slabo postane res,,, še bi lahko takih bedarij naštevala da brezveze. Bogi otrok res, odrezan od sveta, skos samo z mamo, nikamor ne gre z njo... kako si bo boga ko bo večja, res... Meni se full smilijo starši, vsak rad malo pocarta svojega vnuka, ni tako? in ona ni kot tašča res bav bav... Zdaj imam mojo Kajo vsak dan in se s tem tolaži. No tlaži, rada jo imam kot da ji je babica. Pa še hrana gosta pri 2.5 meseceih, a-a to pa je res rehitro halo, saj še nima ledvič dovolj razvitih, nevem no.