|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
23.10.2007 14:41:14   
Zamima
nogavica, jaz sem ji zdaj naredila keksolino, ker je bila tečna ko strela, pa ni hotla jest, samo jok, jok, jok, ..... no zdaj pa spi, ampak če je lačna pa si je sama kriva user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.10.2007 14:49:46   
Anonimen
Punce, koliko vas je za, da odpremo čisto svoj forum, kjer bomo same in naša pravila...ker mene tole bega...slike morajo biti male...debatirat ne smemo preveč, ker nas bodo zaklenili...itd...pa se mi potem ne da veliko na RR hodit...sem šla malo pogledat kako se naredi forum in imam skoraj narejenega...če ste za,...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
23.10.2007 14:51:04   
Žiga
Saj vem, da malo smetim, ampak tegale pa moram dat gor:

Tri ženske so skupaj delale v isti pisarni in so imele žensko za šefico.
Vsak dan je šefica odšla iz službe že precej pred iztekom delovnega časa.
Punce so to opazovale kar dolgo in potem so sklenile, da bodo tudi
one začele odhajati prej.
Konec koncev, šefica ni nikoli poklicala nazaj v službo in le kako naj bi vedela, da jih ni tam?
Črnolaska je odšla prva. Napotila se je naravnost domov in se lotila vrtnarjenja. Presadila je nekaj zelenjave in obrezala vrtnice, potem pa je prišla njena hčerka iz šole in ji je pomagala napraviti domačo nalogo. Potem je skuhala kosilo in zvečer je šla zgodaj spat.
Rdečelaska je bila srečna, da je lahko odšla prej, kajti fant jo je povabil na večerjo in je imela tako dovolj časa, da se je lepo uredila in pripravila zanj. Šla je h kozmetičarki, potem sta šla na večerjo s svečami in potem k njemu in naravnost v posteljo.
Blondinka je bila zelo vesela, da bo lahko prišla domov prej in presenetila svojega brezposelnega moža. Ampak, ko je prišla domov, ga ni bilo nikjer. Potem je iz spalnice zaslišala čudne glasove. Potiho se je prikradla do vrat spalnice in jih rahlo odprla. Imela je kaj videti... Njen mož je bil v postelji z njeno šefico. Ona je jahala na njem in iz grla so ji prihajali nerazločni zvoki. Blondinka je prav potihoma zaprla vrata in se kradoma izmuznila iz hiše.
Naslednji dan, ob opoldanski kavi, sta črnolaska in rdečelaska objavili, da bosta spet odšli prej iz službe.
Vprašali sta blondinko, če bo tudi ona odšla prej.
"Ni govora," je rekla blondinka: "...včeraj bi me šefica skoraj dobila....."

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.10.2007 15:05:50   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Punce, koliko vas je za, da odpremo čisto svoj forum, kjer bomo same in naša pravila...ker mene tole bega...slike morajo biti male...debatirat ne smemo preveč, ker nas bodo zaklenili...itd...pa se mi potem ne da veliko na RR hodit...sem šla malo pogledat kako se naredi forum in imam skoraj narejenega...če ste za,...

LP

tudi jaz sem že o tem razmišljala, samo sem imela v mislih bolj blog, ki bi bil odklenjen samo za nas user posted image (ja egoist sem kaj češ user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.10.2007 15:09:02   
max81
Žigauser posted image user posted image
barby jest sm zauser posted image user posted image user posted image
Nogavička, jest ji dam za večerjo gres, polento, al pa skuham mlečen riž...čisto odvisno, pa še jest lahko zraven jemuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.10.2007 15:23:25   
Nogavica
Jaz se pa ne morem odločit glede foruma user posted image . Po eni strani mi ne pašejo ta pravila (glede fotk pa obsega teme), po drugi strani pa rada pridem na rr in na hitrco pofirbcam še kake druge, meni ljube teme.
No, če se odločite za, se vam seveda pridružim user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.10.2007 15:26:56   
Anonimen
Tu lahko poskušamo, kako se nam bo obneslo na novem forumu...če nam ne bo všeč in se ne bomo mogli navaditi, ga bomo pač zaprli...prosim, če mi pomagate, da bo forum res naš in nam ljub, da bomo vsi z veseljem čvekali...pa da ne bo čudnih pravil kot so tu...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
23.10.2007 15:26:58   
krfjolca
Barby, jaz sem za. Itak sem na RR večinoma samo pri novembrkah.
Samo link nalimaj.

Linoti - moj jih sploh ne mara več. Nobene stvari, niti kašic. On bi samo žvečil. Tako da jemo kruh, kruh s skuto, marmelado, prepečence, jogurti še grejo, raznih ovsenih in prosenih kaš ali mlečnega riža niti pod razno ne mara. Sploh nimam več idej, kaj bi mu še ponudila.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 358
23.10.2007 15:27:42   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jaz se pa ne morem odločit glede foruma user posted image . Po eni strani mi ne pašejo ta pravila (glede fotk pa obsega teme), po drugi strani pa rada pridem na rr in na hitrco pofirbcam še kake druge, meni ljube teme.
No, če se odločite za, se vam seveda pridružim user posted image .

se strinjam s tem ja user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.10.2007 15:44:37   
Zamima
saj ne morem verjet, še zdaj spi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 360
23.10.2007 15:50:20   
ircica
Tudi jaz Kostji dam zjutraj jogurt ali sadje, zvečer pa hipp kuha. čeprav tista o polnem žlodčku, ki spi čez noč, se nekako ni pri nas uresničila.

Moja kuharska mamasta popolnost se v resnici kaže čez dan, ko dobi za malico žemljo ali še raje kroasan (da je še zame kaj), kekse, hrskije (stisnjena žagovina, pa vseeno obožuje), kosilo iz zmrzovalnika/tržnice, kjer se ne potegujem posebej za eko hrano. Sadje kupujem pri makedoncu na tržnici, ker je prijazen in ima v redu robo (tudi iz Španije in Makedonije). Kostja pa tako najraje je babićino govejo juho, ki jo dobi vsako nedeljo + 3 lončke za v zmrzovalnik, da nam čez teden ni krize.

Zdi se mi, da nekatere ženske pač izredno rade tekmujejo v materinstvu. Ne vem točno, kaj je nagrada. A mogoče najbolj idealni otrok na svetu ali je kaj denarja v igri??
Kdo je težje rodil, Kdo je dalj časa dojil, se bolje izognil dojenju v javnosti, žrtvoval več večernih izhodov, imel več dela z iskanjem pravega mleka, hitreje navadil otroke spat, plazit, govorit v čimbolj pravilni slovenščini, jest z žlico, vilico in nožem še pred iztekom porodniške, jih navadil uživat v suhem sadsju in vodi itd.  

Kar se mene tiče, dokler je moj otrok sit, dišeč (nesmrdljiv) in se reži na vsa usta, ko se mi bliža z edinim namenom, da mi sune miško in sedi v naročju, me ravno briga, kaj ostali delajo.
(ni čisto res, ampak danes se mi tako zdi). Pa za tuje otroke velja enako.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 361
23.10.2007 15:54:39   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Zdi se mi, da nekatere ženske pač izredno rade tekmujejo v materinstvu. Ne vem točno, kaj je nagrada. A mogoče najbolj idealni otrok na svetu ali je kaj denarja v igri??
Kdo je težje rodil, Kdo je dalj časa dojil, se bolje izognil dojenju v javnosti, žrtvoval več večernih izhodov, imel več dela z iskanjem pravega mleka, hitreje navadil otroke spat, plazit, govorit v čimbolj pravilni slovenščini, jest z žlico, vilico in nožem še pred iztekom porodniške, jih navadil uživat v suhem sadsju in vodi itd.  

Kar se mene tiče, dokler je moj otrok sit, dišeč (nesmrdljiv) in se reži na vsa usta, ko se mi bliža z edinim namenom, da mi sune miško in sedi v naročju, me ravno briga, kaj ostali delajo.
(ni čisto res, ampak danes se mi tako zdi). Pa za tuje otroke velja enako.

kaj naj drugega rečem kot: user posted image user posted image user posted image user posted image

in kaj je najvažneje: da je otrok zdrav in vesel.

Tam zgoraj ko si napisala pa:
"Zdi se mi, da nekatere ženske pač izredno rade tekmujejo v materinstvu. Ne vem točno, kaj je nagrada. A mogoče najbolj idealni otrok na svetu ali je kaj denarja v igri??"

Po moje je nagrada: razvajen mulc, zaščiten pred vsem svetom user posted image .

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 362
23.10.2007 15:59:53   
Zamima
barby sem se prijavila Zamami user posted image (malo drugače kot na RR)

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.10.2007 16:41:53   
krfjolca
Ircica user posted image . Odlično povedano.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.10.2007 19:23:12   
Aja1
čer. Neja je spet vse izbruhala, kar je danes pojedla user posted image . Čez dan je bila kar dobro razpoložena, zdaj pa spet bruhanje user posted image user posted image user posted image  Zdaj je šla s praznim želodcem spat. Upam, da se ne ponovi včerajšnja noč.

Glede novega foruma...meni je ta kar všeč....no, če boste šle pa tja, bom šla tudi jaz. Sicer tudi mene moti, da na 200 strani zalenejo teme, pa ne dovolijo velikih slik,...ampak tega foruma sem vajena user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.10.2007 19:23:42   
Aja1
Ircica bravo! Dobro si napisala!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.10.2007 20:08:06   
majas
No mi ne bo reba komentirati glede hrane. ker se ar podpišem pod Ircico, Zamimo, Max, Nogavico itd... Tako da res ne kompliciram... Mislim no,,, kako pa smo mi zrasti,,,
Hvalabogu tudi ni na nič alergična. Če se samo spomnim kako so ene pametovale kaj vse med dojenjem ne smeš jesti, tako da... Jaz mislim da je prava mama tista, ki ve kar je za otroka najboljše, in da res ne komplicira...

Vam povem še to... bratranec od mojega moža... njegova baba (moram tako rečti žal)  je tako nora da bi ji najraje eno prilimala... Stara je 40let tamala ima zdaj 8 mesecev.  k njeni babici ki živi nad nami sploh ne pride, da se otrok česa ne naleze. Če hoče malo pocartati svojo vnukinjo si mora umiti roke, še vpraša če jo lahko, dedi jo sploh noče prijeti ker bi si moral najprej šamponirati brado. V stanovanju so zamenjali laminat ker je strupen in da se ga ne bo dotikala, so položili svež parket.... In njo lahko samo gledamo, nič tikamo... Mislim meni slabo postane res,,, še bi lahko takih bedarij naštevala da brezveze. Bogi otrok res, odrezan od sveta, skos samo z mamo, nikamor ne gre z njo... kako si bo boga ko bo večja, res...
Meni se full smilijo starši, vsak rad malo pocarta svojega vnuka, ni tako? in ona ni kot tašča res bav bav... Zdaj imam mojo Kajo vsak dan in se s tem tolaži. No tlaži, rada jo imam kot da ji je babica.

Pa še hrana gosta pri 2.5 meseceih, a-a to pa je res rehitro halo, saj še nima ledvič dovolj razvitih, nevem no.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.10.2007 20:10:58   
majas
Kaja mi spančka že od sedmih, mi pri babici nič ni hotela tako da je že komaj gledala ko sem prišla.
V službi je bilo fajn.
Doma sem sama, pa mi je prav dolgčas...

Glede drugega foruma sem za... nevem zakaj imamo taka pravila na RR.. mogoče je preveč zasede strežnik, ker nas je veliko user posted image
čeprav sem se res navezala na RR probamo pa vseeno lahko.

Barby kje pa je to kar si ustvarila ?

Zamima lepo da greste malo na lepše! user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.10.2007 20:28:23   
Aja1
Tole je ustvarila barby user posted image

Ja, prej ste pisale, da odvisno od okoliščin...no, okoliščine so take. user posted image  pri 2,5 mesecih ima rad mleko (aptamil), ampak nevem, zakaj hitijo z uvajanjem GH (tudi navadno mleko). Sem misla, da sem čudna, ker sem samo debelo pogledala, ko sem to slišala....ja, gre pa za osebo, ki jo zelo dobro poznam...in mali user posted image  se mi smili.....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 369
23.10.2007 20:28:56   
Nogavica
Aja1, boste šli kaj k zdravniku s tamalo?
Upam, da se čimprej pozdravi user posted image .

krfjolca, kako pa je Anže?

Živa je že šla spat ob 19h, se je pa do zdaj že 2x zbudila zaradi polnega noska user posted image . Se vidi, da ni čisto taprava. Ni niti večerjala, je samo jokala od utrujenosti, tako da sem jo samo na zizo dala. Pa to čiščenje nosa user posted image  - sem ji ga hotela sčistit pred spanjem in je tako kričala in se tresla zraven, da sem kar nehala. Sploh se ni mogla potolažit potem, ko se navadno po čiščenju takoj pomiri. Verjetno je bilo tako zaradi zaspanosti user posted image . No, nekaj sem vendarle potegnila ven, ampak je čez 10min na zizi že lovila zrak skozi usta, ker je imela spet zabasano. Ful se mi smili miška moja user posted image .

Kako pa deluje Operil razpršilo? Mi je znanka rekla, naj ga uporabim user posted image .

majas, kar pa dela tvoja sorodnica, je pa user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.10.2007 20:33:16   
Aja1
Nogavica, k zdravniku še nismo šli, ker je bila čez dan res dobra....no, če se noč ponovi, pa definitivno gremo user posted image .
Operil razpršilo je za odrasle. Za otroke je Operil P. Ne vem pa, od katere starosti dalje se ga lahko uporablja. Tudi Živi enega user posted image ,da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.10.2007 20:34:09   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

majas, kar pa dela tvoja sorodnica, je pa user posted image .

ja, kar je preveč, je pa preveč user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.10.2007 20:41:43   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Operil razpršilo je za odrasle. Za otroke je Operil P. Ne vem pa, od katere starosti dalje se ga lahko uporablja. Tudi Živi enega user posted image ,da se čimprej pozdravi.

No, prijateljica ga je dobila za svojega 8 mesečnega sinčka (verjetno Operil P). Pravi, da je fajn, ker to sluz posuši, da ne teče ven (tako ji je rekel lekarnar). Samo meni se zdi, da ta svinjarija mora ven, ne pa se sušit in ostajat notri user posted image user posted image user posted image .
Bom šla na MON gledat, če kaj piše o tem.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 23.10.2007 20:43:16 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.10.2007 20:59:37   
Aja1
Pa menda ne bomo res zapustile RR user posted image ....bo treba samo še več forumov uporabljat, ker občasno pogledam še kaj drugaga na RR, kot nas.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.10.2007 21:00:19   
majas
Moja svakinja je dajala že operil P tamalemu, 10 mesečnemu pa mu je full pomagal. Odprl nosek.

Mi tudi ponoči kašljamo čez dan je okuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?