max81
|
Eno vprašanje - spet me mučijo tele popolne mame na RR. Ali ve vse same kuhate? Imate domačo zelenjavo z vrta, ali mleko od kmeta, vse pripravljate sveže - ali imate tudi kaj v zmrzovalniku? Berem teme o prehrani, pa se oglašajo samo tiste, ki še v življenju niso dale otroku adaptiranega ali alpskega mleka (fuj fuj), pa Linotov (bljak), pa Fruhzwergov (o bog), pa Frutkov ... Pa instant čaji so totalno zanič (samo kaj, ko pa moj samo to hoče pit), pa ki kuhajo cele dneve, pa vse zmorejo same, pa v 5 letih še niso otroka kje v varstvu pustile, pa nevemkajševse. A gre samo za nabijanje ega, pa se druge mamice (ki imajo manj časa biti popolne) ne upajo oglasit, ali sem samo jaz tako grozna mama? ++ jest za najino žabico ne kuham več posebej, pri kosilu ponavadi je z nama, pač naredim kaj takega da lahko jemo vsi 3je, mleka od kmeta nimamo bi ga lahko imeli ker živimo na vsai sam je meni to mleko bljeeekkkk, no ja edin kšn kisu mlek bi pa pasal, sveže pripravlajm ja, ker morm počas spraznit skrinjo, če jo kera rabi..jo nammreč prodajam , adaptirano mleko ja itak, da mo ga dajali, samo šele pri 8m, ker sem dojila in preh ni bilo potrebe, alpskega ne dajem, ker kupujem navadno mleko, ki pa ga itek liter še isti dan zmanjka ...razni linoti absolutno, to imamo vsak dan za zajtrk, res pa je da imamo vsak dan drugega...instant čaji, kaj je že to jih imamo, pa jih bova mogla očitno mi2 z dragim spit, ker naša žabica tega ne mara sploh, raje ima tistega v vrečkah, sok, ali pa celo navadno vodo..itak pa mi spijemo nenormalno malo , se mormo kr malo potrudit, da nekaj spijemo čez dan, ponoči pa itak ne pijemo nič, razne frutke mamo kadar kam gremo in nas dolgo ni nazaj, drugače pa naredim čežano iz jabolk, še za kšen dan več, da ni treba vsak dan sproti kuhat in draga moja krfjolca, ne nisi zato slaba mati, jasno...otoku daš pač za jest tisto kar hoče, al pa bo ves suhcan in shiran hodil okol, ker se boš držala predpisov oh in sploh perfektnih mater
|