|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
22.10.2007 21:08:49   
Aja1
Max, dober tek user posted image

Evo, za OD je pola izpolnjena...končno. Jutri pa oddam na pošto.
Bo treba počasi spat, ker grem jutri spet v službo...Težko se bo navadit.....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 301
22.10.2007 21:26:55   
Nogavica
Točno, OD! Mi še tudi nismo izpolnili in poslali. Šment, sanja se mi ne, kje imam odločbo od dohodnine user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 302
22.10.2007 21:36:51   
max81
Aja1 hvala, smo ga kr u ekonom vrgl, zdej pa bo kar bouser posted image

pol pa počas še mal pred tv, če naju ne bo prej zmanjkaluser posted image , moj ma spet zjutri šiht.........jej nasledn mesec gremo pa u osterajhuser posted image user posted image user posted image user posted image , mi je že obljubiluser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
22.10.2007 21:40:35   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, kaj si pa lepega kupila?

Evo Zala spi (upam vsaj user posted image ), da ne bo kakega presenečenja,... smo bili še v Hoferju user posted image , sem ji kupila dvojne žametke take fine so podložene, pa 2 bodija user posted image .

Aja1, prej sva bile pa v eni trgovini, kjer majo Cicibanovo obutev, sem ji kupila ene šuhece, čisto taprave za hodit, ki so ji lepo prav,.... sicer ima doma še ene, ki so št. 21, pa so ji še prevelike, prav so ji 19 user posted image .
Potem pa sva šli še v H&M. user posted image Pa sem ji kupila en plašček, pa ene žametke (tak, da je danes dobila trojne hlače user posted image user posted image ) pa eno majčko user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
22.10.2007 21:54:12   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Evo Zala spi (upam vsaj user posted image ), da ne bo kakega presenečenja,... smo bili še v Hoferju user posted image , sem ji kupila dvojne žametke take fine so podložene, pa 2 bodija user posted image .

Aja1, prej sva bile pa v eni trgovini, kjer majo Cicibanovo obutev, sem ji kupila ene šuhece, čisto taprave za hodit, ki so ji lepo prav,.... sicer ima doma še ene, ki so št. 21, pa so ji še prevelike, prav so ji 19 user posted image .
Potem pa sva šli še v H&M. user posted image Pa sem ji kupila en plašček, pa ene žametke (tak, da je danes dobila trojne hlače user posted image user posted image ) pa eno majčko user posted image .

Zamima pridna si bla pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 305
22.10.2007 22:01:48   
Nogavica
Punce, ste že kaj razmišljale, kako boste našemile malčke za pusta?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 306
22.10.2007 22:09:38   
Anonimen

Kje je pa MucaMaca danes? user posted image Zgleda, da se res odvaja od RR user posted image

Se javljam na raport.user posted image  

Midve sma ble dons spet pri zdravniku, kontrola vode, spet ni blo ok, dobile sma Daktarin kremo, upam, da se hmal znebima vnetja. Drugač pa kr naprej bi se cartala, tako se stiska, ko kaka mala mucika, ful lepo. user posted image  

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
22.10.2007 22:21:09   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Zamima pridna si bla pridnauser posted image user posted image user posted image

ja pridno sem se znebila € user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 308
22.10.2007 22:47:16   
krfjolca
Viv in Urška - a bi bili za, da proti koncu tedna? Tam četrtek, petek? Ker od nedelje do srede smo mi v toplicah. Pri Celju, tako da v tem času se pa lahko s Štajerkami dobimo user posted image

Moj otrok je pa spet vrtčevske viruse pokasiral od bratranca. A bo tega kdaj konec? user posted image
Ima 38 vročine, pa tak grozen glas, da je kaj. Očitno ga zelo boli grlo, ker je ves hripav. Revček moj ubogi. Grda mama pa celo popoldne v šopingu user posted image . Če je bil pa še čisto ok, ko sem šla! Pridem nazaj, pa ves bolan user posted image . Mami me je peljala zapravljat za diplomo. Sem dobila plašč, škornje, pulover, pa še 2 igrači in zimsko vrečo za malega. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 309
22.10.2007 22:54:00   
Zamima
revček mali Anžetko user posted image user posted image user posted image , ... maš kaki sirup :S jaz mam neki Panadol za otroke user posted image oz. za dojenčke, še ga nisem rabla na srečo uporabit (že trkam),....

Ja nimaš kaj virusi so ful hitri user posted image , jaz ti povem, da pri meni tudi pride naenkrat pa traja ene tri dni pa je pol ok, ampak ok, jaz sem že stara donda user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 310
22.10.2007 23:27:04   
majas
Čer!
Samo da se javim potem pa hitro smuknem v pojstlo.
Moram ob 5ih vstat da mjega peljem v MB delat... mi je kar groza no. Ga ne bo 3dni jaz pa rabim avto ker grem v službo.
Jaz pa tako rada grem delat, res ker se z šefico res razumeve in sem prav rada tam. Sproščena... in si res želim da bi tako ostalo. Itak da pikico pogrešam, ampak danes mi je prav spet pasalo da sem malo šla in je bila z atijem. Saj zdaj ga spet ne bo 3dni videla user posted image

Zamima pridna pri zapravljanju, saj € tako ali tako hitro grejo.

Ircica jaz sem še uspela videti slike ampak so žal prevelike bile pa so ti jih zbrisali. Glede kostje nageca ba bolje res da je ni, ker se na RR potikajo tudi čudno, po možnosti še kaki pedofili user posted image mi kar slabo postane ko pomslim.
Priden kostja tudi v vrtcu.

Aja1 lepo delaj.

Zdaj pa lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 311
23.10.2007 5:02:25   
Anonimen
Jutro punce moje...evo, samo za vas...

user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
23.10.2007 5:11:37   
Anonimen
Sem se malo prej ustala, ker je palček nekaj jokal, mu je v želodčku krulilo, pa sem mu mleko segrela in je zaspal nazaj, meni se pa za pol ure ni splačalo...user posted image

Punce, ne vem ali se mi zdi, ali našim malčkom spodnji zobki hitreje rastejo...zadnji zobek (spodnja desna dvojka) je že skoraj tako velik, kot zgornja dvojka, ki je pokukala ven pred parimi meseci...user posted image

Včeraj sem končno reskirala 2 uri (toliko sem čakala, ker sem morala na posvet za KT) in šla h g...pa mi je dala ene druge tabletke, ker sem se po prejšnjih (Minulet) malo zredila...mi je dala Logest...jih je katera imela...kakšni stranski učinki...se je katera kaj zredila po njih...ker zdaj kar pazim na linijo...user posted image

Komaj čakam naslednji teden, ko delamo samo ponedeljek in torek, potem pa domaaaa....JUPI...

Diplomska dobro napreduje...bomo videli, kako bo...mentorica je zadovoljna z mojim dosedanjim delom...nekaj popravkov moram še narediti, združiti teoretični in empirični del ter narediti zaključke, sklepe, zahvale, kazalo in vse kar sodi zraven...user posted image

Kako je s srečanjem...jaz bi vas zelo rada kaj videla...tiste, ki jih že poznam, sploh pa tiste, ki jih še ne...se katera javi za organizatorko...krfjolca je najbrž polno zaposlena...MucaMaca, mogoče....user posted image

Slike z rojstnodnevne zabave bom popoldan nalepila, ker jih imam še v fotoaparatu...

A ni ta forum zdaj kar malo smotan...ne prevelikih slik, ne preobsežnih debat....kar nekaj...ampak recimo, da red mora biti...user posted image  gremo kar svoj forum odpret...to smo se nekaj pri oktoberkah dogovarjale...saj bi mogoče bilo boljše...

Uf, zdaj pa že morim...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
23.10.2007 5:18:50   
Anonimen
Bogi Anžetko...čimprej se pozdravi...naš je bil tudi enkrat hripav...me je kar srce bolelo...user posted image

Za tisto srečanje zvečer, bi bila za, ampak ne predaleč, ker lahko nazaj grede zaspim za volanom do doma...obvezno mora biti vikend, ker je naslednji dan služba...pa če bi nas bilo veliko, pridem...user posted image

Zdaj pa moram počasi iti...čeprav bi rajši še par uric odspala, pa čeprav zraven računalnika...user posted image

Lep dan, čeprav dežuje...imate nekatere vsaj to srečo, da ste lahko z malčki...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
23.10.2007 5:19:25   
Anonimen
A me imate za zdaj dosti...user posted image

Mislim, da lahko grem...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
23.10.2007 5:20:52   
Anonimen
A sem vam povedala, da je palček dobil cotk za skoraj 200€ od moje user posted image  sestre...pa še jaz sem eno ful kjut jaknico pokasirala...kako je lepo spet obleči 38 številko...user posted image  jaz...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
23.10.2007 5:21:44   
Anonimen
Ja, zdaj pa moram res it...a je to zasvojenost, če se ne moreš odlepit od RR...user posted image

NEEEEE!!!!!!!!!!!!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
23.10.2007 7:30:03   
Aja1
Jutro. Noč grozna user posted image user posted image user posted image . Zgleda, da je Neja pokasirala virozo, ker je celo noč bruhala user posted image user posted image user posted image . 3x v posteljo, 2x na tla in 2x po meni user posted image . Tako smo sredi noči preoblačili postelje, Nejo, .... Revček mali je komaj nazaj zaspal in spet bruhanje in jovo na novo.... Zdaj spi, jaz sem šla pa v službo. Če bo še bruhala me bo pa moj poklical in bom šla k zdravniku z njo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
23.10.2007 9:05:06   
krfjolca
Uboga Neja user posted image . Kaj se bo spet lotilo vseh novembrčkov po vrsti? user posted image  Upam, da ne. Mi smo sicer noč kar v redu prebili, sicer se je pogosto zbujal, amoak ni bilo prehudo. Edino ob 2h sem mu dala Calpol, ker je imel že 38.8, pa sva imela hude borbe, preden sem mu stlačila tisti sirup po grlu. Groza. Prav srce me je bolelo, a veste, kako izgleda tuljenje na vse pretege, ko otrok nima glasu? user posted image  Strašno.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 319
23.10.2007 9:10:20   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Jutro punce moje...evo, samo za vas...

user posted image

LP

Hm, tole je sigurno že bilo... Kako pripopaš slikco notri?

LP
Ž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 320
23.10.2007 9:14:18   
Aja1
Ja, zgleda, da res nekaj full razsaja user posted image . Krfjolca, enega user posted image  za Anžeta. Naj se hitro pozdravi. Še za nas je hudo, če smo bolni, kaj šele za naše male user posted image  user posted image

Žiga, preko www.shrani.si

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 321
23.10.2007 9:15:45   
Nogavica
Jaz sem tudi Živi včeraj pred spanjem dala Calpol, ker je imela vročino. Na srečo ji je ta sirup dober (za razliko od slezovega, ki sem ji ga dajala prejšnjo rundo, ko je ful kašljala). Spala je kar dobro, je pa zjutraj imela tako zabasan nos, da je groza. Mi imamo pa strašne borbe pri čiščenju noska user posted image .

Še enkrat:
Ste razmišljale, kako boste našemile malčke za pusta?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 322
23.10.2007 9:16:34   
Žiga
Ja, to vem, da daš nekam slikco (kamorkoli že jo daš...).

Kako pa potem link napišeš? Daš samo link, pa RR sam prepozna, da je slika in jo kar prikaže?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 323
23.10.2007 9:29:54   
krfjolca
Jaz še ne vem, Nogavica. Verjetno bo krofek user posted image .

Če dobim kje kakšen rabljen kostum, mogoče. Mi je pa škoda denarja, da bi ful dajala za to, ko pa mulčkom itak še nič ne pomeni. Nama pa tudi pust ni nevemkaj.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 324
23.10.2007 9:30:58   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Ja, to vem, da daš nekam slikco (kamorkoli že jo daš...).

Kako pa potem link napišeš? Daš samo link, pa RR sam prepozna, da je slika in jo kar prikaže?

Skopiraš v  post tisti link, kjer piše koda s predogledom. Pa prepozna - html zapis.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?