|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
30.11.2007 11:45:30   
Ženkica
Tija - vse najboljše!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 626
30.11.2007 13:48:13   
Naja30
Hvala r1ta in Ženkica! user posted image

SC, Ožbej je še vedno srček mali. user posted image

Tija je ravno šla spat, jo je utrudilo praznovanje user posted image  Sem misla danes samo tako za po kosilu kupit eno tortico v sparu ali mercatorju ali tušu, pa ne vem, kje so dobre user posted image  Ali mogoče katera ve?

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 627
30.11.2007 14:04:52   
Vilma
U Naja to pa tud mene zanima user posted image  
Sam po mojem če kupiš čokoladno, ne moreš zgrešit user posted image
Ne vem pa, kakšne so tiste zamrznjene torte?
A res nobena še  ni sprobala, mene tud to fuul zanima.

S_C Ožbej je res sujšal, se vidi po ličkih. Mu je prav prišlo zdaj v času bolezni, da je bil težkokategornik, pa da ga mami še vedno doji ane? user posted image  

Naš pa danes spi in spi. Že dve uri in pol dnevnega spanca. Se vidi, da je ponoči že tretjo noč zapored žurka. Ga je končno zlomilo,

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 628
30.11.2007 14:11:20   
emaa
Zamrznjene torte iz Lidla sem že probala, so čisto v redu, ostalo pa verjetno odvisno čigave imajo. 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 629
30.11.2007 15:23:17   
r1ta
Moj brat je kupil za nečakinjo čokoladno v šparu in je baje bila zelo dobra. Kupil jo je pa tako kot nameravaš ti, za po kosilu. Za ta veliko praznovanje so torto dali delat.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 630
30.11.2007 15:49:35   
Strawberrie Cherrie
Mi2 z mojim večkratkupujeva slaščice v Mercatorju in so zelo dobre. za cele torte ravno ne vem, saherca v kosu je dobra, čebelji pik je fenomenalen. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 631
30.11.2007 16:00:01   
Ženkica
Mi in vsi naši prijatelji vedno kupujemo tore v Leclercu - poceni so in fulll, dobre; meni je posebej všeč ker niso presladke. user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 632
30.11.2007 19:36:11   
Shorty_
Tija vse naj naj

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 633
30.11.2007 23:30:27   
Bubacka
user posted image
 Tiji!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naja3 tebi pa velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Derzim pesti za Piko30!

SC dobro da ste ze doma! Velikouser posted image user posted image user posted image  se naprej! Lepega cukercka imata!
A bo kaj se en???

Frufru cim prej prezivetje teh zobkov, nas je tudi ful matrajo, danes je tako jokala, pa tecna bila, in pol sele sem ugotovila da 7 skoraj zunaj!

R1ta wellcome to Slovenia! Jaz bi tudi rada sla k mamiciuser posted image user posted image user posted image !

Pozdrave Vilmi, Shorty, Emamair, Zenkici!

< Sporočilo je popravil Bubacka -- 30.11.2007 23:31:24 >

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 634
30.11.2007 23:41:06   
Bubacka
Jaz bi rada bila prva, da voscim Vapirki in Lauri!!!
user posted image

Vse najboljse punce!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 635
1.12.2007 5:45:40   
Naja30
Še od mene zgodnja čestitka. Vse najboljše Laura in mami, pa oči seveda tudi. Lepo preživite današnji dan in radi se imejte!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa se je le začel še uradno december in s z njim praznovanja user posted image

Torte nisem kupila, ker je tašča naredila ful sladkega peciva in bi bilo preveč. Sem pa slišala za spar in mercator, da so torte super, nekdo mi je tudi tuševo hvalil. Tako da Vilma, kar sprobat, vi imate še nekaj dni časa, ti si pa itak user posted image  in ti bo pasalo se sladkat user posted image

Mi smo včeraj šli na en lep sprehod, čeprav je bilo mrzlo ko user posted image . r1ta ne vem, kako je na NL, ampak za tukaj rabiš kar oreng bundo, pulovre, rokavice, šal, kapo...

Lep dan vam želim. Si boste pripele rdečo pentljo danes?

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
1.12.2007 8:14:51   
Strawberrie Cherrie
VSE NAJBOLJŠE LJUBKA LAURA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 637
1.12.2007 8:59:48   
crci06
LAURA - VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa spusti mamico kdaj še malo k nam user posted image

jaz grem pa raziskovat, če je v LJ trgovinah kje še kaj ostalo, ali je folk že vse pokupil user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 638
1.12.2007 9:25:33   
emaa
Vse naj, naj Laura

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 639
1.12.2007 12:27:44   
Zasanjana
Vse najboljše Lauri in Tiji!user posted image user posted image user posted image

Joj, kolk so cukri!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 640
1.12.2007 16:16:01   
Ženkica
Lavra - vse najboljše!!!!!!!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 641
1.12.2007 17:01:22   
Vilma
Evo nas uradno v decembru.
In odpirata gaaaaaaaaa.....
Laura in Vampirka user posted image
Vse najboljše mali princeski in seveda mamici, ki je točno pred letom dni podarila Lauri življenje.

Hvala za info glede tort. Za Leclerc sem slišala ja, da so dobre, samo kaj ko ga v Postojni ni.
Jaz se bom kr držala standarda: čokoladne user posted image  edino odstopanje je še sacher user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 642
1.12.2007 22:47:55   
r1ta
Vse najboljše Laura! user posted image
Pridno rasti in še naprej razveseljuj ljudi okoli sebe s svojimi prekrasnimi očkami! user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 643
2.12.2007 8:50:06   
Strawberrie Cherrie
Mi2 greva po vsej verjetnosti nazaj v bolnico. najprej k dežurnemu, ker mali noče ne jest, ne pit. bomo videli, kako je kaj dehidriran. držite pesti, da bo ok, drugače pa veste, kje sva ZOPET pristala.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 644
2.12.2007 9:14:57   
vampirka
Hvala za vse čestitke user posted image . Laura je včeraj (na svoj rojstni dan) počela tole: user posted image ... Praznovanje s tortico pa bo danes na sporedu.

P.S. Razlog, da nimam več toliko časa za vas, je pa služba (ne Laura). Čeprav imam dopust še ves december, vsak dan delam vsaj uro ali dve (ponavadi takrat, ko Laura spi in sem prej imela čas za RR)...Bubacka, vem da sem govorila o srečanju konec novembra user posted image  - pa me je služba (spet) prehitela! Če bo še katera ZA srečanje v Celju, javite in jaz ziher pridem (organizirat pa se rajši ne lotim) user posted image !
S_C: user posted image  za Ožbeja - da se čimprej pozdravite in dobite nazaj tista lepa lička!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 645
2.12.2007 9:28:58   
emaa
s_c upam, da bo začel vsaj pit. 

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
2.12.2007 10:01:49   
Naja30
Dober dan.

Ožbej, user posted image  Upam, da bo vse ok.

vampirka, jaz sem tudi za srečanje v Ce. Samo zmenit se je treba. Najti en datum, ki vsem ustreza in uro. Kakšni predlogi?

Mi imamo tudi danes praznovanje s pihanjem 1. svečke user posted image  Počasi se moram malo uredit, ker ura tako hitro teče. In Tijo moram dat še malo spat, preden se fešta začne.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 647
2.12.2007 10:31:08   
crci06
S_C - men se zdi fajn, da (ČE ŽE MORATE!!!) greste nazaj v bolnico, ker je Ožbej še od prejšnjih bolezni izčrpan in se mi zdi fajn, da ga lepo pod nadzorom gor spravijo, ne pa, da bi še več dni doma premlevala DA ali NE. Saj vem, rečt je lahko, ko bi bila pa jaz na tem bi pa pomoje jokala, samo ker moramo gledat na dobro otrok, si se pomoje prav odločila. user posted image  
Oglasita se spet čim prej!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 648
2.12.2007 11:04:50   
r1ta
Kdaj vam paše srečanje? Čez teden ali vikend?

S_C držim pesti!

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 649
2.12.2007 12:31:35   
Naja30
r1ta meni bi pasal kakšen petek, lahko dopoldan. Takrat sem najpogosteje v CE. Kdaj pa ti prideš v deželico?

Moram deliti še z vami svojo srečo. Včeraj zvečer, ko sem ležala s Tijo v postelji in jo uspavala, sem prvič začutila brcike svojega otročka v trebuhu in sem bila v user posted image  No, še vedno sem in komaj čakam, da se ponovi. Mogoče zvečer, ko bom spet umirjena. Zdajle se namreč pripravljamo na začetek prvega Tijinega žurčka. Slavljenka spi krepčilni spanec, ati nekaj čara v kuhinji, mami pa na rr user posted image  Grem se zrihtat!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?