|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
27.11.2007 15:45:09   
emaa
Še vedno driska, upam da prideta čimprej domov

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 576
27.11.2007 15:51:07   
Strawberrie Cherrie
Ja, še vedno driska.
Ena bakterija, ki se je trenutno ne morem spomnit imena, bom kasneje poročala, v kombinaciji z Rota.
Fejst vas pogrešam, sedaj pa moram pičit nazaj.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 577
27.11.2007 15:55:24   
emaa
Veliko zdravja vm želim, ga nucate

Neposredna povezava do sporočila: 578
27.11.2007 18:10:33   
Shorty_
Ožbej pošiljamo ti poljubčke pa veliko zdravja mamici in atiju pa en objem opore.

Nika je tudi danes dobila 6i zobekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
27.11.2007 19:28:52   
Naja30
Ožbej čim prej okrevaj! user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi mi te pogrešamo SC! user posted image

Nika čestitke za 6i zobek!user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 580
27.11.2007 20:27:41   
ally1
Ožbej čimhitrejše okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image in z mamico pridita hitro domov.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 581
27.11.2007 22:01:18   
r1ta
Me veseli, da je Najina družinica bolje. Ati se naj še pošlihta pa boste na konju! user posted image user posted image

S_c upam da boste tudi vi čimprej bolje! user posted image user posted image user posted image  Z Aniko mislima na vas!

Ally kako ste pa vi zdaj?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 582
28.11.2007 10:02:01   
ally1
dobro jutro!
Zopet smo pri malo slabšem spanju ponoči... spet ima zamašen nosek, res ne vem kam nas bo to pripeljalo user posted image .
Drugače se pa stanje počasi "stabilizira" še vedno jemlje antibiotike, jutri imava pa pregled pri svojem pediatru in bo videl, če se stanje izbolšuje, če se ne greva spet nazaj na infekcijsko user posted image ! Bomo vidli kako bo. Drugače je pa nečak tudi sedaj OK, baje je imel eno alergijo na neko kombinacijo hrane (ki je ne ugotovijouser posted image ), sedaj ima pa 1mesec dieto; se mi tako smili ker tako rad je vse!

Upam da boste tudi ostali hitro ozdraveli user posted image

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 583
28.11.2007 12:11:58   
Naja30
Danes sva s Tijo bolje, sva postali nekam lačni user posted image  Po dveh dneh suše je že čas. Naš ati pa je še bogi in večinoma počiva. Mu kuham borovničev čaj.

Tija je ravno našla čokolado in se z njo igra. Upam, da ne bo preveč zdrobljena (čokolada)user posted image   user posted image  Mala je že tako velika, da kar jemlje stvari s kuhinjske mize in moram pazit, da kaj takega ne pustim bolj na robu. Še malo, pa bo še štedilnik dosegla user posted image  Še bolj bo vse skupaj nevarno.

ally, res upam, da ne bo treba nazaj v bolnico. Pozdravita se user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 584
28.11.2007 12:13:41   
Naja30
Ojej, šele zdaj sem na tickerju vidla, da sem že 15t user posted image  Tedni grejo tako hitro okoli, da sploh ne sfolgam. Pa s tamalo se ves čas dogaja nekaj. Tale druga nosečnost bo minila s svetlobno hitrostjo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 585
28.11.2007 12:45:19   
emaa
Čas leti, a ne. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 586
28.11.2007 16:12:54   
Naja30
ema, sem te hotla vprašat, kako si ti daš tople obkladke na glavo, s čem?user posted image

pa da nas prvo stran spravim.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 587
28.11.2007 16:40:05   
pika30
Mi smo tudi bolani,zdravnik domneva, da ima Ajda rota virus user posted image user posted image
Včeraj je v vrtcu dobila vročino 39°C,doma se je sicer malo znižala,ampak danes spet hudo narasla čez 39°C.V ambulanti je dvakrat orng bruhala.user posted image
Dobile sva napotnico za v bolnico,če bo še danes bruhala in če vročina ne bo padla.Danes mi je nazadnje jedla on 10 user posted image  tu pa tam še naredi kakšen požirek čaja in vem da je to absolutno premalo,me zelo skrbi da ne bova pristale v bolnici.
Zdravnik ji je predpisal milupa HN25 namenjena za akutno diarejo,mleka in sadnih jogurtov do nadaljega ne sme uživat, linex kapsule proti driski in elekrolite-mineralne soli,ki jih zmešam v prekuhano vodo,nagravžno za pit kouser posted image  .
Držim pesti da se vsem bolanim malčkom stanje čimprej izboljša.user posted image user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 588
28.11.2007 17:16:01   
emaa
Naja a si me zamešala, o kakšnih obkladkih govoriš?

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 589
28.11.2007 18:00:16   
Strawberrie Cherrie
No, mi smo odpuščeniuser posted image mali ima zopet super kri in stvar je nekako stekla. čeprav vsi pravijo-pit,pit,pit...no,bo že. glavno, da smo doma. sem bila sicer ful skeptična, da bomo danes šli domov, ampak sva se potem z zdravnico vredu pogovorile in prišle do sklepa, da mu bo to samo koristilo. kakorkoli že. sita sem tiste bolnice, da o razmerah v SG bolnici ne govorim. bom se raje 1x drugič posvetila temuuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 590
28.11.2007 18:31:46   
emaa
Upam, da bo kmalu popolnoma ozdravel

Neposredna povezava do sporočila: 591
28.11.2007 19:33:29   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Upam, da bo kmalu popolnoma ozdravel

Seveda bo user posted image
Hvala vam vse za lepe želje, pa sploh r1ta, si me presenetila, najprej gledam, kaj je to za neka telefonska user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA user posted image

Pika30, upam, da ste že bolje, da pijete. Res je pomembno, da popije čimveč tegale ORSa, da nadomešča elektrolite. poleg tega ji dajaj stvari, ki imajo dosti kalija. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 592
28.11.2007 20:47:05   
pika30
SC Ajda ni nič boljše,je 2x bruhala prejle,jedla ni skoraj čisto nič,pa še tisto je izbruhala.user posted image Vročino ima okrog 38-38,5°C.Tekočino z elektroliti je naredila samo nekaj požirkov.Ne vem kaj naj naredim,vse kaže da bo morala v bolnico.user posted image
SC a si ti v bolnici spala,ali si hodila domov?Katere stvari vsebujejo kalij?

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 593
28.11.2007 21:31:33   
crci06

Vsem želim, da se čimprej pozdravite!

Pika30...  zdajle bi ti verjeto prišla prav, če bi poiskali najino debato z L_P user posted image , ko sta Nejc in Ožbej imela hkrati rota virus. Mi smo se borili tako, da je otrok na 10-15 minut dobival 3-5 požirkov frutka (gostega soka) (+/-   rehidracijsko tekočino) ter pol koščka čokolade Životinsko carstvo (za energijo, pa šlo mu je v slast,ker drugega itak ni jedel). Ko sem se matrala z borovničevim čajem, sem klela, ker mi je vse pobruhal in ni šlo lahko dol...  posteljnina itd...  ful moraš pazit, da čimlepše ravnaš z ritko, ker se fuuulll vname. Jaz sem se posluževala principa vsakič ful mazat, pa občasno s pudrom, mazat pa tko, da uporabiš palčko za ušesa, da virusa ne raznašaš v kremo (v lonček). Pit, pit, pit, to pa itak. Test dehidracije pa narediš tako, da vidiš, če je elastična koža: na zunanji strani dlani ali na trebuhu ji zavrti kožo, pa boš videla, če ji takoj skoči nazaj. Če ti je sumljivo, šibaj!!!!
Jaz sem ga imela v času bolezni doma. Ni pa slabo niti, če greš pod strokoven nadzor in ti v bolnici pomagajo otroka skup spravit, ker to je eno matranje za vse. Jaz sem bila takrat 2 dni še sama doma in se mi zdi, da nisem niti jedla niti spala... previjala, brisala bruhanje, ujčkala otroka, rihtala za pit, gledala na uro, da mu ne dam ne preveč, ne premalo, namakala gore cunj, razkuževala, prala...  ko mi je od žeje grabil po flaši in z zadnjimi močmi v spalnici zlezel čez mene, da je dosegel flaško na omarici, takrat sem mu pustila spiti celih pol ali celo 1 dcl, kar je spet pokvarilo zadevo in sprožilo, da mi je zbruhal za par ur nazaj... samo poslabšala sem...

spet cel roman, ampak se mi zdi, da včasih izkušnje drugih tudi prdejo prav.
Otrok rabi vodo, sol, sladkor, sveže pleničke vsakih 20 minut in veliko ljubezni.

user posted image za vse, da se čimprej porihtate

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 594
29.11.2007 0:36:18   
crci06
A nismo njega dni "tekmovale", katera je tisti dan PRVA?
No, jaz sem še včerajšnja in vam (nam) želim, da bomo lepo dolgo spale in se lepo naspale...

za lep dan!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 595
29.11.2007 8:38:36   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: pika30

SC Ajda ni nič boljše,je 2x bruhala prejle,jedla ni skoraj čisto nič,pa še tisto je izbruhala.user posted image Vročino ima okrog 38-38,5°C.Tekočino z elektroliti je naredila samo nekaj požirkov.Ne vem kaj naj naredim,vse kaže da bo morala v bolnico.user posted image
SC a si ti v bolnici spala,ali si hodila domov?Katere stvari vsebujejo kalij?

Jaz sem ostala s tamalim v bolnici. ne bi ga mogla pustit samega. mali je kakal kar pogosto, predvsem zaradi tiste bakterije, na 3-5minut tudi, v bolnici pa previjajo na 5ur??? vsaj pri nas. v glavnem, saj se prilagodiš, v glavi ti klikne in nekak nisem potrebovala počitka, samo da je mali bil previt in sveže oblečen.

kalija je dosti v banani.
predlagam pa ti da se izogibaš sadnim sokovom, predvsem jabolko in breskev, mala naj pije predvsem ORS, kot ti je rekla moj_moj, kar po žličkah in to nonstop, da ti ne bo dehidrirala. fora je v tem, da voda, sokovi, grejo kar skozi telo, in odnašajo elektrolite, bikarbonate, natrij in kalij. ORS pa to nadomešča. sploh če mala še bruha zraven.
Držim pesti za vaju user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.11.2007 8:55:49   
r1ta
Šmentana muha, pa kaj je zdaj to? Pika30 upam, da se čimprej pozdravite in da niste že kje v bolnici!user posted image user posted image user posted image

S_c sem vesela za vaju, da sta doma! user posted image

Zdaj me je pa malo strah priti v deželico, če tako razsajajo virusiuser posted image . Samo vam prišepnem, da prihajava z Ančko čez deset dni domov. Z luftnim prevozom. Odločitev je padla zelo na hitro, od včeraj do danes. Je rekel J. da mu je žal, da moja družina ne vidi kako japkica raste in da bi bilo fajn da greva malo na dopust. Izgleda, da naju ima poln kufer in bi se naju rad rešil.user posted image  Nikomur ne povejte, da prideva, ker mora bit presenečenjeuser posted image . Šanata, če tole bereš, pozabi, ker ti tudi ne smeš vedeti!user posted image
Hja, zdaj pa bo treba v šoping. Tokrat pa zares prihaja Dedek Mraz...

Sem vam že povedala, da končno spimo dokaj normalno? Verjetno ne, ker me je vedno strah, da se bo potem spremenilo... Ja, japkica zaspi ob osmih, do polnoči se enkrat zbudi za dudo, nato spi do kakšnih enih, pol dveh zjutraj, nakar se zbudi in in kmalu zaspi nazaj (10-15 minut) ter preostanek noči prespi pri nama do pol osmih, osmih zjutraj. Ni še tako kot bi naj bilo (da bi celo noč prespala brez zbujanja) je pa napredek in to veliiiik. In tudi midva se naspiva.user posted image user posted image

Moja oblekica je končana. Uspela je 100%. Ni bilo tako zelo enostavno, zato pa sem še toliko bolj ponosna na sebe. Naslednji projekt pa so voščilnice, nato pa še eno krilo zame. Kdaj bom pekla pecivo za prihajajoče praznike pa še ne vem... Izgleda da na dopustu.user posted image

Aja, še nekaj vas moram vprašati... Moja Ana je nora na papir. Vseh vrst. Reklame, časopis, karton...vse. In seveda vse roma v usta, malo požveči, nato pa pljune ven. Kaj pa vaši?

Bežim, da me delo kje za vogalom ne povozi...

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.11.2007 10:28:07   
crci06
R1ta, to bo pa prvovrstno presenečenje za vse vaše! user posted image
Glej, da si boš še prevoz itd organizirala na skrivaj, edino mogoče, če imaš kakšnega "pomočnika" doma, da poskrbi, da ne bodo vaši za praznike planirali kakšnih (skritih user posted image ) potovanj. Bi bila fora, a, ti tle, vaši gor user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 598
29.11.2007 11:20:35   
r1ta
Moj_moj, moja mami in ati že vesta, prijateljem pa ne bom povedala. Razen, hm, ena prijateljica me tukaj zasleduje in bi znala odkrit vso stvar. Upam da ji tale novica pobegne, čeprav vem da me učinkovito zasledujeuser posted image ... Pa nečakinji in nečaku bom poskusila prikriti. Upam da mi uspe, ko pa sem sama taka čveka, da je kaj!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.11.2007 11:26:29   
Strawberrie Cherrie
Aja, moj_moj, sem ti hotela povedat, da meni je P rekla, da ja, ROTA se lahko ponovi in nikjer ni nobenega zagotovila, da ga ne ponovno fašeš.user posted image
Jaz sem itak že cela sterilna, skoz govorim vsem, a si si razkužil roke, pa če samo salamo vzame iz hladilnika? Verjetno je to post bolnica user posted image user posted image user posted image
r1ta -no fotkni oblekico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?