crci06
|
DRAGA TIJA, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!! eno račko DA DA DA in en slinast poljubček od Nejca! Pa eno za atija in mamico, ker sta res dobro opravila! Ema: zgleda, da bom res spet bolj pogosto tle. Magično mejo sem preskočila, ko sem mogla sošolki na čveku nekaj odgovorit... pa fajn se mi je zdelo, ko na čvekalni temi "asociacije" ni bilo nikjer zapisano, da je nekje ena, ki klofa 2 strani dolge brezvezne poste.... očitno še nisem nočna mora vseh, ali pa sem ravno pravo obdobje naredila pavzo Drugače pa pišem in TRKAM: se meni zdijo tile dnevi, odkar hodi, precej lažji, saj sam prenaša svojo težo naokrog. Saj ne, da bi ga prej toliko po rokah imela, ampak velikokrat ga je bilo pa vseeno treba dvignit, pa ga zarotirat, da se je naprej plazil v drugo smer ipd. Najnovejša opažanja so še, da precej manj daja stvari v usta, tako, da celo že kakšno knjigico pogledamo in pa, da se noče več crtat pri mamici . Komajda (ČE) se zjutraj kakšno minuto lahko po postelji valjava, kaj drugega pa vse odpade. Ja, razen večerne flaške, ki jo dobi v naročju. Pa še ta se bo zdaj morala kmalu ukinit - baje, da po enem letu naj bi šla flaška PA,PA... kdaj se bomo pa pol crtali?!? Včerajšnje sonce me je kar malo zamorilo, ker mi je obsvetilo goro prahu v stanovanju... če bo prav, bom danes prej ven pobegnila . Sonček že močno greje skozi okno... kmalu bo čas za sprehod... R1ta (in ostale)- a se bomo kaj dobili? Vilma - jaz sem tudi lani imela predpriprave "kaj, če me prehiti".. In ja, tudi jaz bom kmalu okrasila dnevno. Verjetno okrog miklavža. Balončke sem zamenjala za ne-steklene, kako bom pa ostalo zorganizirala, pa še ne vem. Mogoče kar smrekco na balkon, bo najbolj varna Lidijat_ glede službe in porodniške največ pove tale znakec: Pika je pa očitno res v bolnici... ker se že par sni ni oglasila, bo verjento čez par dni že zunaj... dobro naj jo pozdravijo (Ajdo mislim) in pocartajo, da ne bosta prišli čisto zmatrani domov... Frufru_ upam, da zobki čimprej oddelajo svoje! LP tudi vsem neogovorjenim! Pridite kaj klepetat! moj_moj is back in da RR!!
|