Vilma
|
Barbk Manca je tko luštkana v tisti plavi oblekici, da se je sploh ne morem nagledat. Pa še ti si v plavem, se vidi zadaj, ma sta čist v stilu! Pa tista, ko kaže jeziček, je res hecna. Shorty ti samo vztrajaj z gosto hrano. Saj vama gre, samo ko se toliko časa matraš verjamem, da ne vidiš napredka. Tudi jaz bi ji na tvojem mestu dajala tisto, kar ima rada in ne bi jo silila s tistim, kar ne mara. Kruh s philadelphijo se meni zdi dober zajtrk, res! Drugače pa jo poskusi mal fintirat. Jaz Dominiku dam nekaj v roke, da sam je, vmes pa hop žlička kosila v usta Saj verjamem, da si že vse sprobala, mogoče tega še nisi. L_P javi, kako je bilo na razgovoru, držim pesti, da dobiš službo. Ostalim pa želim,m da čim prej pozdravite prstke, pa da zobki čim prej pokukajo na plan! Pri nas še vedno nič. Tudi črtic še ni. No ja, pa kasneje. Drugače mi uživamo, Dominik že sedmo noč presi celo (Še vedno štejem ), vam povem, da sem kot prerojena. Tudi igra se spet rad sam. Pa čebljat je začel v svoji dojenščini. Pa zna pokazat avto, pa uro, pa lučko in ptičko. Sem tolk ponosna na svojega sineta Aja pa še nekaj. Pozira, lumpo Samo da vidi, da imam fotič v rokah, nadene angelski nasmeh na usta Zdaj pa šibava ven, tukaj je že sonček. To pa je prednost Postojne, megle skoraj nikoli ni NO ene 2X na leto.
|