Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 12:23:58
|
|
|
|
KBM
|
Mi smo tudi danes bile pri zdravniku in imamo virozo Sicer ni tko hudo, samo smrka in iz noska ji teče, upam da se kmal pozdravimo, da gre lahko v vrtec k svoji družbi, kar pogreša svoje prijatelje Elis@, tudi vi se kmal pozdravite
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 12:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej Elis@. Kaj pa je zdaj pri vas? Upam, da se oba čmrlja čimprej pozdravita. Ma, mi mamo pa kr srečo s tem, morm potrkat. Ela že kr dolg ni bila bolana in upam, da tako tudi ostane. Joj, drug vikend so že maškare , potem bomo pa že prvo svečko pihali. Komaj čakam. Elo sva danes oblekla v maškaro, pa je tok luštna, bi vam jo kr pokazala, pa ne smem. Glede pediatrov pa sta me mal razočarali Justinkova in Kuharjeva, čeprav vsi obe tako hvalijo. Mi mamo Vahtarja, pa sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 12:41:45
|
|
|
|
mily
|
A dej Elis@, ja najbolš, da počakaš še kak tedn no! Itak, da če ima en, bo drugi dobil. Kaj jim ni jasn? Upam, da sta zrihtala, ker jst zagotovo ne bi šla peš z dvema bolanima otrokoma do zd. doma. Pa še tako vročino ima! Sej sploh ne bi mogu do tja pridet no. Bošček. Ja drug teden so pa maškore. A ve se jih ful veselite? Men grejo namreč kr mal na živce in takrat nobenmu ne odpiram vrat.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 13:32:36
|
|
|
|
Miss Piggy
|
No, mojadva sta zrihtala pri zdravniku, tko, da mamo v ponedeljek kontrolo pri Vahtarju. No, tam je bila tista sestra, ki mi je rekla, da nima nobenega zdravnika tam in da naj pridem popoldan. V ordinaciji pa - ne boste verjele - dr. Peščeva! Niti mu ni blagovoljila vzet bris, ima vneto uho, kar je tudi lahko simptom škrlatinke (to sem se sama pozanimala), dala mu je antibiotik z besedami, da bo le-ta pozdravil vneto uho in grlo, škrlatinko pa tudi, če jo slučajno ima . A je Vahtar še vedno predstojnik oddelka - ker za takšno obnašanje pa ne bom tiho! Sram jih je lahko!!!!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 13:43:51
|
|
|
|
mily
|
Grrrr sem mela že cel roman napisan, pa sem stisnla prekliči. V glavnem, mene tole čist nič ne preseneti. Sem imela podobno izkušnjo, ko ni hotla NIki nič dat, ko je imela oba ušesa hudo vneta. Še Justinekovi se je naslednji dan, ko sva šle k njej zdelo čudno, ko jo je pregledala. Sem ji v glasu začutla, ko jo je gledala in vidla, kako zelo ima oba ušesa vneta, da ni nič dobila, ko sem povedala, da sem jo že prejšni dan pripeljala. Ne vem, možno, da je Vahter še kr predstojnik, ampak sej itak vejo za kaj se gre. Zakaj pa misliš, da ti je sestra rekla, da ni nobenga? Ker če je Peščeva je enako kot če ni nobenga. Pač nimajo dovol pediatrov in nimajo kej nardit.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 13:52:31
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Za zjokat se, v glavnem!!! Ajna, a če tavečjemu vzamejo bris v ponedeljek, bo vseeno pokazal a je škrlatinka al ne. Ker baje je po zdravljenju treba oprviti urinski test pa EKG srčka posnet, če ni postavljena diagnoza, pa tega ne bo verjetno...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 15:21:22
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Glede na to, da skoz jamram, bom pa še mal pojamrala . Zdej sem še jaz zakuhala, jeeeeeeeeee . Deca mam pa na šihti!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 15:24:01
|
|
|
|
lunca2
|
Vsem, ki ste bolani želim čimprejšnje okrevanje. Mi smo zaenkrat še zdravi in upam, da tako tud ostane.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 15:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Ja drug teden so pa maškore. A ve se jih ful veselite? Men grejo namreč kr mal na živce in takrat nobenmu ne odpiram vrat. No, sej ne bom nič na obisk hodila....
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 16:02:09
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: mily Ja drug teden so pa maškore. A ve se jih ful veselite? Men grejo namreč kr mal na živce in takrat nobenmu ne odpiram vrat. No, sej ne bom nič na obisk hodila.... Le pazi se! Bula, mislala sem zarad maškor! Ker pri nas skos zvonijo, ko grejo iz šole. Na obisk pa vseeno lahko prideš, ko že tko dolg hodiš k men. Joj Elis@, da ne boš še ti zdej škrlatinke fasala? Sej jo lahko ne? Ni to sam otroška bolezen? Pol bote tko kompletn. A nimaš nobenga, da bi ti mal prišu pomagat?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 18:01:48
|
|
|
|
ta.nja
|
Kapesanta - katerega pediatra pa ima Rok v Zagorju? Sprašujem pa zato, ker bom tudi jaz Aneja preselila v Zagorje. Lp Tanja
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 18:12:00
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Joj Elis@, da ne boš še ti zdej škrlatinke fasala? Sej jo lahko ne? Ni to sam otroška bolezen? Pol bote tko kompletn. A nimaš nobenga, da bi ti mal prišu pomagat? Ja po moje lahko jaz tud dobim . Nimam pa nobenga, ne. Včer je bla tuki moja omi, pa mam že tko slabo vest, ker lahko ona na stara leta dobi škrlatinko. Verjetno bi se tud težje pozdravla. Tašča in tast pa čuvata nečakinjo, ker sta svak in svakinja v službi. Mami je pa predaleč . Bomo že pregural. Valamo se po postelji, posoda od kosila pa še čaka na boljše čase, kar me mal nervira, ampak zamežim na en učk, na druzga sem mal čorava, pa je!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 19:44:16
|
|
|
|
lunca2
|
Elis kake pa pihaš, da si čorava na en učk. Kako se ti človek nebi nasmejal. Ti se kr spočij, posoda in vse ostalo počaka. Želim vam čim prejšnje okrevanje.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 20:58:54
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ja lunca res na eno oko mal slabše vidim . Posodo sem pa vseeno pomila . Zdej sem se fajn najedla, pol pa pod tuš, pa iz samga dolgcajta grdo račko gledat, mam še tri dele, pol pa res nimam več kej gledat . Filme pa z decam skupi gledava.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 21:02:01
|
|
|
|
lunca2
|
Elis pol sva pa na istem, tud jz na eno učko slabše vidm , gre pa zahvala dr. Prelesniku. Jz pa zdele mal na net.tv poslušam 5.noč, če bo kej fajne muzke. Sm pa sama, šel v službo ma vikend nočno, Ažbe pa je pri babici in dedku.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 23:20:49
|
|
|
|
KBM
|
Elis@, pozdravite se Bubamararo pogrešam, kako kaj njeno zdravje?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 9:26:15
|
|
|
|
Bubamaraa
|
evo Bubamaraa se javlja..... ja gripa me še malo zeza... včeri sem šla na šiht, ker drgč bi se mi doma zmešalo..pa sem se tolk luštno mela...smo bile ful pridne..pa je šefica šla po tortice in jagra...pa smo se mal posladkale in malo nazdravile... Elis@ kakor sem ti že včeri povedala, da ti želim, da če čmrlja pozdravta.... Hotka mene še ful grlo boli in ne bi jaz upala danes se še kej okrog vas muvati.....ker škoda, da bi Ela kej pokasirala od mene.... zvčere grem pa k moji poročni priči na 30 rojstni dan... sam kaj ko ne bom nič pila, ko me grlo boli in ne upam...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 12:27:23
|
|
|
|
lunca2
|
Lep sončen pozdrav! Kako ste kaj danes? Mi smo dobro a delovno. spi ker je iz nočne jaz pa mam čistilno akcijo. Popoldan pa dobimo obisk. Bubamaraa upam, da se hit pozdravš. Najboljš, da spiješ kej žganga, da te bo nekal bolet. Kazga "jegra" pa bo
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 13:15:54
|
|
|
|
makla2
|
Kaj je zdej to? Berem da ste vsi neki bolani. Vse želim, da se čimprej pozdravite . Pri nas samo smrkamo, tko da upam, da smo že spoznal vse možne viruse in bacile in da bo šlo sam še na boljše. Bubamaraa pozdrav M, sej smo bli zadnjič pri njej v trgovini, sam sm se spomnila da praznuje šele, ko smo bili že v avtu. Pa kak kozarček kr spij, sej jager so bolj zdravilo kot kej druzga . Elis@ upam, da vas res ne pokosi vseh treh naenkrat. Je pa škrlatinka razsajala v Barbari kak mesec nazaj, upam da ne pride do Pikapolonice.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 13:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud meni danes vse fali.. Zjutraj me je mal glava bolela, slabo mi je blo. Sem si hotla čop nardit, pa nisem mogla met tistih 5 sekund rok dvignjenih.. Nič mi ne paše jest, pit tud ne.. Nisem še čist nič dala v usta, razen šalco čaja.. Vročine nimam, mi pa nos spušča... Skratka, za znoret.. Pa še delavce mava, tko, da morm še večerjo dons nardit, k so zaklučl z delam. Peciv mam že na pol narejen, pol bom pa tud kr rebrce pa kremenatlce v pečico vrgla.. Pa mal priloge pa konec.. Se mi ne da.. Po TV pa nič pametnega, tko, da se mi res lahko zmeša..
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 13:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa Hotka mene še ful grlo boli in ne bi jaz upala danes se še kej okrog vas muvati.....ker škoda, da bi Ela kej pokasirala od mene.... Ja, sej boljše. Pozdravi se.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 13:54:11
|
|
|
|
Miss Piggy
|
No še moje poročilo : Pri fantih je antibiotik prijel, tko, da sta polna energije in ju moram non-stop bremzat, da ne divjata. Jaz sem se zbudila s hudim glavobolom, pa sem ruknla en nalgesin, pa je bolje. Vročine več nimam, sem pa ko ožeta cota - čist brez energije. Ampak, važn, da gre na bolje! Naš tavečji je pa danes dobil vabilo za sistematski pregled. En teden pre 5. rojstnim dnem ga bo imel. A pri petih je tud sistematski? Pa psihologinja spet? Mily!?!?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 13:58:50
|
|
|
|
lunca2
|
Biba upam, da ne boš zbolela. Drž se. Kaj pa so vama zdej delal? Elis sam da gre fantoma na bolje.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 14:05:47
|
|
|
|
mily
|
Ja spet je. Vse je enako kot na sistematskem pri treh. Izpolneš uno dolgo črevo papirjev, sestra zmeri, stehta, vid pregleda. Greta k psihologinji (nariše mislim da trikotnik, prešteje ene 4 kocke, pove kakšne barve so in neka osnovna vprašanja), logopedinji, zobarci in na konc ga še P. pogleda. Tam si mora sam dat žabe in sp. majčko dol in ga pač pregleda. No čist na konc je pa še laboratorij. Jst pa čakam zdej mojga. Je našihti. Potem popoldne pa greva z Niko gledat Frančka v kino.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 14:08:38
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Mi smo tud hotl Frančka gledat, pa na žalost odpade . Se pravi, da je tole spet ta dolgi sistematski , jaz mam pa uro ob 7.15, deca pa zjutri na šihti. Ej zmer me tko trofi!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?